7285
  • Koxminator
    majd ha lesz 300 nettó fizetésem, megveszem
  • Maffya
    Én is a vételen gndolkozom.Sajnos.
  • toMpEr
    hitman 3 az securom, paran mar kiprobaltak alcohollal de meg senkinek nemsikerult elinditania
  • Alexease
    Nalam Codies elerte a celjat:) Ha minden osszejon, akkor jovohonapban talan megveszem:))
  • Boroskóla
    A legujjabb alcohollal kellene leszedni az eredeti dvd-ről ugy talán működne securom 3 a védelme ha nem tévedek,mint ahogy a hitman 3-at is csak így birták megoldani előszőr.(persze ahoz valakinek megkellene vennie és fölnyomni a netre)
  • ten155
    egyebkent ha egy eredeti dvd-t bitrol-bitre lemasolnek, pl linux alatt dd-vel, akkor azt bemountolva menne a progi?? mitol olyan nagy cucc ez a masolasvedelem, es hogyan mukodik??
  • Koxminator
    lejött a game, de persze a crack kamu volt hozzá, ahogy azt sejtettem :(
  • Koxminator
    kösz, de nem ma kezdtem, ha lejön a DVD mindent bevetek és ellenőrzöm :)))
  • Maffya
    Koxminator! Általában vagy ugyanaz az exe,dll,bink.dll,szokot a cracket igérö csomagba lenni.De a swábok már alkottak egy olyat is hogy ha átmásolod a fájlokat és inditani akarod a game-et akkor elkezd hivni egy emeltdijjas német számot.Ezeket csak jó virusirtó és 1.osztályú tüzfall mellet tedd.Nekem az Avast4 és a Tiny Personal észrevette.
  • Alexease
    THX!
    Most mar csak penzt kellene szereznem hozza;)
  • Koxminator
    bittorrenttel töltöm, még 1-2 nap és lent lesz :)
    amúgy bittorrenten láttam cracket hozzá, le is töltöttem, de majd csak ha a game is lent lesz, tudom kipróbálni..bár szerintem kamu a crack ahogy már sokan mondták
  • 3P
    Addig hiába jelenik meg warezban, amíg nem lessz hozzá működő törés, vagy meg nem oldják, hogy mountolva menjen az eredeti, esetleg nem lesz olyan CD/DVD író progi, ami átviszi ezt a védelmet...
  • Toya
    Mitől lenne a warezon?
    Közel egy hónap kellett, hogy Mo-ra beérjen.
    Gondolod oszt vagy szoroz az hogy hivatalosan már itthon is beszerezhető?
  • bodesz
    na akkor már csak napok kérdése és warezon lessz remélem
  • 3P
    Nem rossz, de 10.990 Ft is sajos jóval drágább, még az uniós 30 EURO-tól is. Tudom, örülnünk kellene, hogy nem 15.990, mint a MM-ban, de sajnos még ez is közel a duplája a külföldi áránál.
    Egyszerű a képlet ez a játék kimarad, én maximum kb. ezt a 30 USD, illetve 30 EURO-s árat tudtam volna érte kifizetni.
    Remélem a többen meg fogják tudni fizetni...
  • Toya
    Tudom nem sokan lesznek akik eredetiben vásárolják meg a programot, de talán nekik könnyít valamit a helyzetükön ha ezen a linken keresztül rendelik meg.
    Ennyit tudtunk tenni Dinóval, hogy valóban ne szökjön az egekbe a program ára.

http://www.pcdome.hu/shop/hsw/
  • toMpEr
    ez komolyabb vedelem nem csak cd-emulator detektalo
    itt mindegyik file a dvd-n kodolva van, nem csak az exe ahogy a legtobb cd-n
  • 3P
    Igen olvastam ott én is. Nincs kizárva, hogy attól még esetleg elindul, mert először én is az Alcoholt szedtem, de akkor még nem indult el, de amint leszedtem a Clone CD-t már futott is :)
    Tehát csak tippeltem, hogy az Alcohol is idegesíti. Szerintem egy próbát feltétlen megér, hiszen ezzel a trükkel nálam tényleg elindult... :)
  • rezsofiz
    Nekem ott csak alcohol volt fenn,es ugy is elindult. Félek hogy nem ez lesz a baja.:(
  • 3P
    Egy másik topik analógiájára jut eszembe...
    A True Crime: Streets of LA -ban volt egy érdekes trükk a másolásvédelem kijátszására...

Leírom röviden, hátha érdemes itt is kipróbálni, bár tudom, hogy más volt abban a védelem, de talán mégis...
    Szóval, a leszedett clone cd fileokat a Daemonba bemountolva észrevette a játék, hogy nem eredeti egészen addig, amig az Alcohol, vagy a Clone CD fent volt. A két delikvenst leszedve, s a Daemon 3.46-ba bemountolva már simán elindult a játék.

Nem próbálná ki ezt így valaki, tehát szedje le előtte a gépről az Alcoholt és a Clone CD-t (uninstall), majd tegye fel a Daemon Tools v3.46-os változatát, és úgy próbálja meg bemountólni. Ha úgy már menne, akkor örülnék neki, ha valaki FTP-n megosztaná felénk is :D

Tudom kicsi az esély, de mivan ha mégis menne...
    A True Crime clone cd-s védelemmel ellátott változata is el tudott így indulni... :D
  • 3P
    Ezt egyszerűen nem akarom elhinni! :( :( :(
    Marad a demo, de ott már a pályák utolsó centiméterét is ismerem...
  • toMpEr
    sajna a mostani masolasvedelmi modszerek egyre bonyolultabbak es elengedhetetlen a feltoresukhoz a sokeves mult (ezt az flt a legutobbi nfojaban le is irta), de mint most latszik, nekik is eleg komoly gondot okoz
  • Maffya
    SZEPTEMBERRE ??? Nem semmi !!!!! Szerintem pedig addigra valamelyik "kisebb csapat" kijön valamilyen crack-el.
  • rezsofiz
    :)
  • toMpEr
    azert kivancsi lennek milyen siras lenne itt, ha pl a doom3 kijonne hasonlo vedelemmel es igy honapokig nemlenne hozza crack :)
  • Alexease
    LOL! Addigra talan meg is tudom venni:)
  • toMpEr
    szeptemberre igerik
  • Maffya
    crackről nem tudni még ?
  • Alexease
    Majd nyar vegetol jonnek az ujak: GTR, FlatOut, Colin5, XpandRally, RBR stb.
  • Maffya
    Nem tudjátok jőn jki mostanában valammi autos game?
  • Toya
    Igen valóban 10900 vagy 9900 lesz az ár, de pontosan erről nincs még konkrét információ.
    Aki meg akarja venni annak már csak azért sem érdemes megrendelnie külföldről mert ugye csak a szállítás magában egy külön kis vagyon, akkor már érdemesebb kivárni a hétfőt és itthon megrendelni.
  • Alexease
    Lent mar irtam nekik, hogy csak Amcsiban 30$, de ott eleve minden olcsobb. EU-ban minden dragabb, igy ezt is 40-50 EUR kozott vesztegetik;) Ha az itthoni forgalmazo a kiadotol szerzibe, es nem akar majd a TRD neven extra profito, akkor ugyan annyiert adjak majd mint a Colin4-et, vagyis 10900-ert.
    Nem mint ha ez olcso lenne, de mar ezt is kitargyaltuk;)))

De poen, hogy az utolso 1 oldalon szinte csak az arakrol, vasarlasrol lehet olvasni, pedig igen kicsi az eselye hogy valaki innen megakark=ja venni a progit, vagy ha meg akarja akkor meg is tudja ennyiert;))))))))
  • Toya
    Hát vettem a fáradságot és megnéztem az Amazon.de oldalon az árát a programnak, ahol pontosan 44 Euróba került, ami 11.000 Ft feletti árat takar.
    Ha jók az információim ettől olcsóbban lesz kapható itthon a program, de mivel hülyeséget nem akarok írni így várjuk meg a hétfőt, amikor elvileg már bent lesz a forgalmazónál a program.
  • 3P
    Nem az volt a bajunk, hogy itthon lehetet-e kapni, hanem a beharangozott árak, minszerint a külföldi ár többszöröse lesz az itthoni, legalább is MM árlista alapján... :(
  • Toya
    Aki arra gondol, hogy külföldről vásárolja meg a programot az várjon néhány napot, mert rövidesen itthon is kapható lesz.
    Amint konkrét árat tudok azonnal megosztom veletek és a netes rendelés helyét is leírom majd.
  • toMpEr
    semmi.
  • __csokisfiu__
    http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=2042

itt van egy május hetedikei alchol. mostakkorezmivanvele?
  • Maffya
    Ma se nyomulunk,marad a +szokott demo.ugylátszik ez a Sf3 kifog rajtunk.Lehet legjobb lenne 1 honap mulva visszatérni rá kezdek beleunni ebbe a keresgetésbe.Nemtudom várható mostanában valami autós game???
  • Caponee
    Még egy kicsit gyerekcipöben jár a dolog de csak kisül valami belöle. Itt van másik példának a Valve Steam.
  • Hellhammer
    Erre van élő példa, és egészen jól működik: Live for Speed. Nincs hozzá működő crack (legalábbis én nem tudok róla), letöltöd a full programot, és neten tudod unlock-olni a cuccot (kell hozzá kapcsolat). Elég korrekt, mert egyrészt a vásárlás előtt ki tudod próbálni a programot (jelen esetben 2 autót és 2 pályát), másrészt emberbarát áron adják az unlock kódot: 12£.
    Rendszeresen küldenek kódokat, hogy ne legyen gebasz ha valamiért újra kell telepíteni a rendszert.
    Én ebben látom a jövőt...