7285
-
#1436 Van minden amire tudják h van igény abba rejtegetnek virust is. Én fogtam egy olyat is ami a RD2.exe volt és az Avast! egyböl jelzet pedig +se nyitottam. -
Koxminator #1435 tudom, én a bittorrentről szedtem le cracket, persze a DVDn már amúgyis szereplő exe, meg dll file volt benne :D -
#1434 Jó Jó! Nem akartam okos lenni. De Emule-n is van 1-2 törés és van egy kettő virus is. -
Koxminator #1433 rejtőző tehetségekről nem hallottatok? :D amúgy alap, ha letöltök valamit, rákergetem a víruskeresőt :D -
#1432 Ennek a vége egy jó kis virus lesz. Legalább is nekem az a gyanum.Ha dev vagy flt nemtudja akkor a nyárimikulások majd tudják? Elég érdekes lenne....! -
Koxminator #1431 sosem lehet tudni... -
#1430 hat ilyet barki be tud irni, nemnagyon szabad nekik hinni, fake crackbol van eleg.
Ha a cracker csapatok nemtudjak felotrni, akkor szerintem nevetelen emberkek se fogjak -
joe69 #1429 hajrahajra!
lehet lesni nforce-ot! -
Koxminator #1428 sajna a fórum németül van, de aszondják hogy a végleges crack 6,8 Mbyte hosszúságú lesz -
#1427 ja mostmár vágom mire gondolsz :P -
Koxminator #1426 na srácok azt mondják, hogy a crack 96%a kész van, de a fentmaradó 4% a legkeményebb dolga, itt lehet bővebben olvasni:
http://www.freesoftboard.de/board/phpbb/archive/topic/52166-1.html -
#1425 a virtuális olvasok dvd t is olvasnak szval semmi gond pl.:alcohol120%,demon stbstb -
#1424 azert szerinte a PCDOMEra azt is illett volna kiirni,hogy DVD-s a jatek,nincs mindenkinek DVD olvasoja -
Koxminator #1423 nem tudom mi a jelentősége a share ratingnek, de az elején persze hogy 0, aztán ahogy töltöd le a kívánt cuccot, úgy feltöltesz is, és a donwload/upload alapján adja ki, de én nem foglalkoztam vele :D -
#1422 Akkor te fogod feltölteni :-) -
#1421 thx -
#1420 nincs meg kint warezban, majd ha kijon fentlesz az ftp-ken -
#1419 Srácok vlm FTP-t lökjetek már ide :P vissza olvastam de djcom nem irt ftp-t vagy csak tul gyorsan olvastam :P a bittorentesél meg 0.000share rating ez miért lehet? -
#1418 Hát én meguntam ezt a huzavonát ezzel a Toca-val kapcsolatban inkább megrendeltem...9900-et sztem megéri főleg hogy ha a patch is javít az amúgy nem olyan rosszra sikeredett alapjátékon. ha valaki nem tudná itt : megrendelheti, potom 9900-ért... -
Koxminator #1417 euro2004, dead man's hand, painkiller, sacred :) -
#1416 akkor ti mivel játszotok? -
Koxminator #1415 nem számít már lent van :D -
#1414 talan mert nemmukodik? -
#1413 Mért ez az iso mért nem jó? -
#1412 nembiztos,hogy erdemes leszedni az isot amig nincs proper tores, mert itt valoszinu nem csak az exe fog valtozni -
Koxminator #1411 nekem bittorrenttel 88,5 óra alatt jött le :)))
dehová tűnt démon crack? :D -
#1410 Igazad van.Bocs hogy nem volt kedvem visszaolvasni.
-
#1409 Grebber!
Ha picit visszaolvastál volna, akkor láthattad volna, hogy már irogattunk itt a patch-ről, és arról is hogy miért nincs fent az nforce-n... :) -
#1408 Aki még le akarja szedni itt letöltheti bár csak ha tengernyi ideje van.
TOCA RACE DRIVER 2 DVDR.ISO -
#1407 Mér nincs kinnt az nforce-n?
Le lehet valahonnan szedni még?
Kijött egy patch.
[PATCH] ToCA Race Driver 2
[2004-05-18 @ 06:39 - Mantis] (kommentek: 0)
Codemasters bácsi beindult. Sok dolog bizonyítja ezt, többek között az a tény is, hogy megérkezett az első, hivatalos patch a ToCA Race Driver 2-höz. Ahogyan azt Gilberto barátunk írta, "...nyáron majd játszunk a Toca2-vel." :) Azt hiszem igaza van, mert amíg megérkeznek az igazi nagyágyúk, remek szórakozást nyújt majd. Legfőbbképpen, hogy van egy szép javításunk, mely a tükröket kifoltozza, a pilótánk nyakát ellazítja (ezentúl jobbra és balra is tud nézni), valamint például a kormányzáson is módosít. Erre tessék.
Info: Gamestar -
djcom #1406 Hát egyíenlőre nem ugy néz ki,hogy kijön warezban:(
De bizakodjunk -
Chaos Mad #1405 én visszaolvastam :) -
#1404 1 dvd, nincs kint warezban, velemeny: olvass vissza. -
Atiii #1403 hány cd játék? mi a file neve? ( .bin) és vélemény? -
Koxminator #1402 igaz, elég ha a 30 euróba kerülő programot itthon megvehetjük csodás, szolidáris, és egyáltalán nem pénzhajhász kereskedőinktől 13-16 ezer forintért is :-DDD -
Chaos Mad #1401 az kéne még csak! :) -
Chaos Mad #1400 most hogy játszottam a demoval, mit ne mondjak, jobban megfogott mint az elsö rész :) minden ott van a topon! törés, graf, minden! :)
az tetszik hogy több fajta verseny is van, rally stb :)
marha jo lesz, ha lesz crack hozzá :)
alig várom már :) -
Koxminator #1399 lassan már majd a patchekért is fizetni kell :D -
Koxminator #1398 igen, ez így lenne természetes..de minek, ha a sok baromról még le tudnak nyúzni pár bőrt... -
#1397 - Ami a patchben van, azt mar a kiadas elott csinaltak, csak tartottak a hataridot;)
- A patch eladas segito eszkoz is, mert ha ki jon a jatek, X ido utan lesz crack, utana hamar kiadjak a patch-et, sokszor nem lesz tobb crack, vagy csak nagyon keson. Bar ez, ennel a jateknal eppen nem igaz:))
- De az egesz patcheles uzleti csalas! Van olyan jatek, mostanaban is volt egy-ketto - ami gyarilag nem indul el sok gepen, pedig dobozos verzio. Ezt orvosoljak egy patch-el gyosan, de ez feltetelezi is, hogy a felhasznalonak VAN net-je! De akinek nincs, az beszopta:) Olyat meg nem halottam, hogy a jatekboltban ingyenesen elkerhetem CD-n a megjelent patchet, ami a keszitok hibajat javitja ki. Pedig, egyertelmu lenne, ha mar fizettem erte! :)))