TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Én is így vagyok vele.Nekem a játszhatóság a lényeg és a Toca Race Driver az cool fõleg splitsreen módban😊)Nem egy éjszakát virrasztottam a haverommal miatta😊

zaki
nekem is nagyon bejött, annak ellenére, hogy sokaknak nem tetszett

gumikacsa
Szerintem az elsõ rész nagyon tuti volt. Fõleg a mostani autószim-felhozatalban...

Renault magnum http://kamionszim.hu

CSOCSO
végülis a régi hírek szerint azért csinálják ezt mert az elsõ szar volt..és nem azé me sikeres..szal ha simet akarnak csinálni akkor csak nem tolna az orrunk elé egy driver race 1 et friss köntösben.. azt hoyg simet nem tudnak cisnálni az erõs túlzás.. a toca 2 a maga idejében az egyik legjobb sim volt pc-n a kormánnyal!!!
zaki
gyönyörûek... remélem jobb lesz, mint az 1, kijavítják a hibákat, pl a fizikát, az irányítást, meg a kicsúszásoknál sem valami jól szuperál a verda, de nekem így is nagyon tetszett a játék, nagyon várom már a folytatását

M@TriX
Elõkerült egy halom kép is, errõl a képrõl úgy látom elloptáék az aszfalt effektet a Ford Racing 2-tõl.. tisztára ua. 😉

Még képek )>

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Hmmm, jók az infók, de lehet megint elcseszik a fizikával:

"A Codemasters 2004 tavaszára ígéri a nem éppen töretlen hírnevet szerzõ Race Driver versenyzõs játékának a 2. részét. A csapat elég nagy fába vágta a fejszét, ugyanis a játékban lesz utcai versenyzés, Stock Car, formula autók, kamionverseny, GT versenyek, Rally, DTM, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formula Ford és klasszikus autóversenyzés. Több, mint 30 globális bajnokság és 56 körpálya várja a rajongókat. Lesznek kocsik is: Ford (Mustang Cobra R, Ford GT, GT90, Falcon BA, F150 Lightning Pickup), Aston Martin (V12 Vanquish, DB7, DB5), Jaguar (XJ220, XKR, and E-Type), Mitsubishi (3000 GT, EVO 7), Subaru Impreza WRX, ABT-Audi TT-R, AMG-Mercedes CLK. A Codemasters látványos törést és fizikai modellt ígér. Remélhetõleg jobb lesz, mint az elsõ részben. 😉"

Játékok.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amse
fizikálya=fizikája

Amse
Bár az tény hogy a legtöbb autó fizikálya szar volt de a Evo VI, Saab 9-5 + a TOCA-s autók jók voltak!Evo VI RULEZ!!!

Amse
Nekem bejött az elõzõ rész remélem ez is jó lesz.Az irányítás se volt rossz.Nemto m minek fikázzák?Biztos csak bénák.A képek jók!Legyen már 2004 tél!!!Csak 1 kis vas kéne majd addigra alá.

KG21
remélem nem lesz elbaszott irányítás/fizika hozzá, mint az elõdjéhez

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
1-2 pl:

megjelenés: 2004 tél

zaki
érdemes +nézni ezeket a képeket, sztem önmagáért beszélnek

[HUN]FaTaL
Hát nem tudom hogy az elsõ rész fizikája után mit várjak ettõl a gamétól😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Amse
Az komolyul néz ki!!!

zaki
nem baj, majd bezárom õket

Taranov
Majd teszünk róla, hogy ez legyen a No. 1. Toca Race Driver 2 topik

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Alexease
Szerintem eleg lett volna ez a topicot megnyitni jovo tavasszal. Addig ugyis elsulyed, es meg nyitnak 8 masikat;((
Amse
30 chanpionship 56 pálya!!!
Ha valaki tud többet írjon!

Amse
Jah arra írják!

Amse
Most olvastam hogy készülõben van a Toca Race Driver folytatása.2004 tavaszára írják.
Itt egy cikk!

Taranov
PC-re is van?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.