7285
-
#1396 Persze, az mar mas dolog hogy EN mit csinalok magamnak a jatekbol:)))))))))
A Demo is sokkal jobb lett az erosebb, reszletesebb FFB-vel, a dinamikusabban mozgo pilotaval, a hatrebb tett kameraval a gagyi cockpitben:))) -
Koxminator #1395 amúgy a haver elvitte az ISOt magával, holnap megpróbálja alcohollal speckó opciókkal kiírni, aztán majd mondja hogy sikerült-e neki, szerintem holnap én is megtudom már veletek osztani ezt az infót, mindenesetre kiváncsi leszek rá, aszongya a hitman3-at is így csinálta meg :)) -
Koxminator #1394 az a LOL b/meg hogy ehhez megintcsak patch-et kell kiadniuk (most őszintén mi a retkes lóf@ történt volna, ha a köcsög patchüket nem a kiadás után adják ki pár héttel, hanem a programot a patchben levő dolgokkal együtt???) :DD
esküszöm és ezeknek van pofájuk ennyi pénzt elkérni játékokért, hát ez a LOL -
Toya #1393 Szerintem te meg lazán átírod majd a versenyek hosszát az első mozdulattal ahogy egy működő verzió a kezedbe kerül.
Szóval abban biztos vagyok, hogy az időmérő hiányát és a versenyek távját otthon orvosolod majd :) -
#1392 Mint jatek nem valtozott a teljes verzio. De kapsz egy csomo autot, palyat, bajnoksagot stb.:) Egyeduli negativum - allitolag -, hogy a Career modban nincs edzes, nincs idomero, es fix 3 koros (LOL) versenyek vannak. Vagyis a jatek lenyegi reszet gagyiztak el:( De egyebb modokban es online minden ugyan az mint volt!
De most mar a legnagyobb pozitivuma a teljes verzionak, foleg ha gyari, hogy ramegy a patch, es abban mar van visszapillanto, normalis kormany kalibracio, es el lehet menteni a visszajatszast. -
Koxminator #1391 ezért is írják oda minden demóba, hogy a demo nem reprezentálja a majdani teljes verzió tulajdonságait, habár x %-ban véglegesnek tekinthető (mármint a demo) -
#1390 Majd a crack,remélem a héten lesz már valami mert átgondoltam és arra jutottam hogy bizonytalanba nem merek ennnnyyyi pénzért 1 játékot megvenni. 1 én se lopom a lovét 2 lehet hogy még se tetszik . A demo tetszet de állitolag elég sok a változás a demo és a full közt. Erröl tudtok vmit? -
#1389 ense gondoltam komolyan,hogy ez segit rajta :) -
Koxminator #1388 akkor cseberből vederbe -
#1387 Eddig a lemez nem tetszet neki most hogy a jav fel lett téve már a serial problémára panaszkodik. -
#1386 Látom eluralkodott a pesszimizmus...
Mitagadás van rá bővan alap... :( -
#1385 megéri a progiér 10000 er Pízt kiadni??
mer én megvenném simán cska nemtom mennyi idő után onnám meg..
-
#1384 Mindjárt lent van. Nem kell sokat várni és +tudhatod h NEM MEGY ( szerintem ). -
#1383 pl. a Tribes2-bol egy ido utan kivettek a CDCheck-et, mondjuk ott volt egy Steam-szeru keretrendszer ahol nemtudtal jatszani eredeti cdkeynelkul -
#1382 -
#1381 valaki probalja ki, hatha mukodik no-cd patchkent is :) -
#1380 Linket nem adtam, mert minek. Ugy sincs meg senkinek:)))))) De ha nagyon kell valakinek, akkor a Codies oldalan van fent (milyen meglepo):)) -
#1379 Tadaa! Es megerkezett az elso patch:)))))) van egy ket jo dolog benne;))
* Mirrors. Enable in the front-end at Options->Graphics->Mirrors. Note that enabling mirrors will cause a reduction in game performance. Choices are
* Look left/right in bonnet, bumper and in-car cameras. Define the keys for this in the Control Assignments screen.
* Steering linearity adjustment.
* End of race timeout for online sessions can now be adjusted in the advanced session settings screen.
* Replay saving.
* Simulator Mode now has more tracks available in many championships.
* Race results and championship standings screens now have a Retire From Championship option.
* The final championship standings screen in Free Race now has a Retry option to restart the championship just played.
* In the Series Option screen, it is now possible to set Opposition directly to None, instead of having to do it via the custom opposition select screen.
* The Handling Mode setting in the Driving Options screen is now saved to the player profile
* Duez Cup and Hotrod Streetrace championships now have a 10/6/4/3/2/1 point structure for network races.
* Informative text in network Chat Lobby is now coloured to be distinguished from standard chat messages.
* Network name labels now darken to indicate that a player is paused. -
Joker Hun #1378 http://www.pcdome.hu/shop/hsw/?from=hsw itt megvehettö. -
#1377 TOCA 2 = TOCA RACE DRIVER 2
uhh az RD lemaradt ! -
#1376 Ha nem lesz törés akor Megveszük teccik nem teccik ez van :))) !Vagy esetleg kölcsönadhatjuk egymásnak !
Tudjátok ojan lesz a TOCA 2 mint a népmese csak nem szájhagyomány útján terjed majd hanem postafordultával :)))))))))) -
Toya #1375 Erről egy cikk ugrik be amit a Gamekapocs közölt néhány napja, érdemes elolvasni.
GK cikk -
Toya #1374 Miért létezne? -
#1373 Most akkor létezik cd-és változat is ? -
#1372 ok ertem kosz -
Koxminator #1371 egy darabig..amúgy ugyanaz a helyzet a vírusokkal is..lehet akármilyen jó egy antivírus progi, a vírus mindig előbb jön ki, csak utána az ellenszer -
#1370 Attol olyan extra, hogy eveken at fejlesztgettek, teszteltek, tanulmanyozva a warez "ipar" trukjeit, es ezeket ugy nez ki sikerult levedeniuk;))) -
#1369 Azert kell, mert a cegek levedik a jatekokat hogy ne lehesen masolni:))) Ezeket a vedelmeket kell "feltorni";) Ami ugy nez ki, egyre nehezebb lesz. -
Torry #1368 Nem akarom elhinni, hogy nincsen hozzá törés... ne szórakozzatok már...
Mitől olyan extra a védelem? -
#1367 Értem. És akkor a crackfile mire valo? szal ha megszerzik az erdetit,akkor felrakjak netre ugye,es minek kell crack fajl? -
Koxminator #1366 vagy megveszik, de inkább szerintem vannak beépített embereik mindenhol, és onnan szerzik, utána "már csak" a törés van hátra -
#1365 Bocs az offért,csak ha témánál vagyunk,megkerdezem: mi ez a feltores dolog? azt tudom hogy crackfajl meg minden,ezeket tudom,de tulajdonkeppen milyen folyamat? a crackteamek az erdetit megveszik,feltorik es Netre rakjak?vagy hogy van ez? -
#1364 true crime is a legujjabbat hasznalja a régebbi daemonnal nem is mukszik. -
Toya #1363 Rosszkor jött a Fastlink és ráadásul a védelem sem gyenge.
Gondolom úgy vannak vele, hogy felejtős a törés. -
Koxminator #1362 hát lehet..mindenesetre még van mivel játszanom addig is, bár már nagyon kivagyok éhezve erre a gammára :D -
#1361 En mar feladtam:)) Ha ilyen egyszeru lenne, akkor mar reg kint lenne net-en:)) -
Koxminator #1360 hitman3 is ilyen védelmet használ? mert haver azt mondja, Ő legújabb alcohollal kiírta dvd-re és az megy neki. azt mondja, próbáljuk ki ezzel is, lehet hogy fog menni -
#1359 De ez meg a legujabb SF3 ami valszeg huzosabb. Foleg, hogy a codies nagyon raszallt a dologra.:)) -
#1358 sziasztok%!lehet hogy hulyeség amit irok de hatha.a true crime nevu jatek a napokban jött ki securomot hasznal és legujabb daemonnal siman mukszik crack nélkul.nézzetek el a topicjaba.azt hiszem az alcoholt virtualis meghajtot ki kell kapcsolni. -
Toya #1357 9900 Ft lett a végleges ára a programnak.
Ha a HSW-n található bannert követitek, akkor még a futárt sem ti álljátok.