7285
  • toMpEr
    En biztosra veszem, hogy kamu, de a remeny megvan ra
  • Maffya
    Gangstarr! Olvas viossza 1kicsikét akkor hozzájuthatsz 9900 ért ingyenes házhozszállitással.
  • Maffya
    Na most mi a hir a german crackfixel megy vagy nem ? Egyáltalán létezik vagy ez is kamukategoria?
  • Ruffi
    Látom másolt nme jo
    Mennyiért lehet venni?15?
    Media Martkban lehet venni?
  • toMpEr
    de lehet,hogy ez (FADE) nincs is benne, a colin4-ben se volt mar
  • toMpEr
    azabaj,hogy ez uj verzioju SF, azert nemtudja masolni az alcohol
    A Codemasters vedelme mas jellegu, annak az a lenyege,hogy jatek kozben jon ki a masolasvedelem, mittudomen, ha elered a 100km/h -s sebesseget vagy megelozol 5 autot, stb.
  • Maffya
    Szerintem nem a sf3 fogott ki mert azt már az Alcohol tudja copyzni hanem a codemasternek van valami védelme is beépitve a sf3 felül.
  • 3P
    A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a StarForce 3 védelem, alaposan kifogott a jelenlegi CD/DVD másoló progikon... :(
  • djcom
    Elvileg minden játék másolható ezekkel a progikkal.
  • toMpEr
    ki kicsit lentebb olvasol azt is megtalalod hol rendelheted meg
  • sumi
    Hali.dvd-n kiadták már?csak érdeklődök......
  • Maffya
    Emule-n én is láttam az nfo-t de a cracket sehol.Marad a türelem és várakozás.
  • toMpEr
    Nincs URL-em, de allitolag ugyse mukodik, szoval mind1 :)
  • Koxminator
    jó, én sem akartam vele vitázni, mert mondtam neki, de erősködött, így hát ráhagytam :D

hol van már a crack? :DD
  • Maffya
    Tomper vagy ha 3van neked légyszi küld át mailba. [email protected] Köszi.
  • arty
    "amúgy a haver elvitte az ISOt magával, holnap megpróbálja alcohollal speckó opciókkal kiírni, aztán majd mondja hogy sikerült-e neki, szerintem holnap én is megtudom már veletek osztani ezt az infót, mindenesetre kiváncsi leszek rá, aszongya a hitman3-at is így csinálta meg :))"

Na, ezt nem fogja. A hitman3 securom5-ös, ez meg starforce3-as. Nem egy kategoria. Ezt nem lehet démontúlzal megoldani vagy alkohollal. Ha hozáértők több mint egy hónapja nem tudják megoldani, akkor a haverod, aki max. mountolni tud, kizárt h megoldja ;)

Sajna ez van ... :( Még szerencse, hogy ezen van a védelem és nem valami normálisabb címen :)
  • Koxminator
    kösz
  • Maffya
    Tomper addj egy linket és letöltöm és kiprobálom.
  • Caponee
    Ahogy nézem a hozzászólás időpontjait, nem vagy haragtartó típus.

Boldog szüli napot!!!!
  • toMpEr
    valakinek van german verzio?
    Dtm.Race.Driver.2.GERMAN.CRACKFiX.READ.NFO-SA
    ezt ki lehetne probalni akkor
  • Toya
    Alex ICQ!!!
  • Toya
    Nekem is jön :)))))
  • Alexease
    Ha minden jol megy, talan mar jovohonapban nekem is lesz penzem:)
  • Koxminator
    hmmmm
  • Maffya
    Na látom neked sikerült az ÉLET !!!!!
  • CodeRed
    Áhoj popracsek :D Holnap kiderül megérte e a nagy várakozás :D Ilyen mailt jött a mai megrendelésemre:

"Kedves Szabó Gábor!

A megrendelt TOCA Race Driver 2-t a futár a holnapi nap folyamán
    szállítja ki.
    Köszönjük a megrendelést!

Üdvözlettel:
    Eglesz Dénes
    PC Dome
    ."

Kiváncsian várom...estére talán már rövid véleményt is tudok róla mondani...
  • Koxminator
    szóval részemről lezárva a dolog
  • Koxminator
    amúgy nincs harag, és még lehet is hogy megvenném talán, de mivel jelenleg már 3 hónapja nincs munkám, és ráadásul ma van a szülinapom, kicsit nehezen viselem az ilyen jellegű hozzászólásokat..és asszem én (is) folyamatosan nézem a külföldi fórumokat és site-okat, hogy akinek hozzám hasonlóan nincs rá pénze, azon legalább annyival tudjak segíteni, hogy keresek és ha megvan szólok...
  • Koxminator
    caponee faszom te nekem akkor szövegeljél, ha minden programodért keményen kifizeted a kurvára nem valós összegeket, amikbe kerülnek..addig kuss van
  • Alexease
    Az az igazsag, hogy akinek tenyleg tetszett a demo alapjan, komolyan gondolja, es azert a patch is talan sokat segitett, annak erdemes meg venni eredetiben, es nem csak a varakozas miatt;)) Ugy mint nekem:))

Persze, ahoz penz is kellene ami nincs, vagyis az mar mas kerdes:)))
  • Toya
    "Rendszerkövetelmény
    Processzor: Pentium III/Athlon 800 MHz
    Memória: 256 MB
    Operációs rendszer: Windows 98SE/Me/2000/XP
    CD-ROM: 2xDVD-ROM
    Merevlemez: 1,2 GB
    Grafika: 32 MB-os 3D kártya"

Ha szerinted ebből nem jön le, hogy DVD ROM kell hozzá akkor a baj nálad van.
    Ezt a PC Dome oldaláról szedtem le :)
  • Caponee
    Ha képes vagy 88ó keresztül tölteni valamit akkor neked ez nagyon kell.Talán meg is vehetnéd bameg és nem kéne krek után sirni.
  • Koxminator
    mindegy, már lent van, megérte azt a 88,5 óra várakozást, csak a crack jöjjön már :D
  • toMpEr
    olyankor megkell varni amikor vegez,hogy 1.0-ig felmenjen
  • Koxminator
    nekem is úgy jött le, hogy elég sokáig 0.760 körül volt
  • toMpEr
    1.0 share ratio alatt nemerdemes lenni
  • hiba
    baz a stealthzoneos BT accontomat letiltottak ez milyen mar :(
  • hiba
  • Maffya
    Jó legyen igazatok! Bizzunk benne ! Én már egy héttel ezelött ugy tudtam h jön a crack aztán mégse. Bármi lehet.
  • ToMy_
    Ehbazeg, a Sasserral egy bajor kicscsávó a fél világot beszopatta. Ménelehetne, hogy eccercsak egy bőrnadrágos a semmiből hirtelen megtöri jól a gringó szupervédelmet?