7285
-
#1476 En biztosra veszem, hogy kamu, de a remeny megvan ra -
#1475 Gangstarr! Olvas viossza 1kicsikét akkor hozzájuthatsz 9900 ért ingyenes házhozszállitással. -
#1474 Na most mi a hir a german crackfixel megy vagy nem ? Egyáltalán létezik vagy ez is kamukategoria? -
#1473 Látom másolt nme jo
Mennyiért lehet venni?15?
Media Martkban lehet venni? -
#1472 de lehet,hogy ez (FADE) nincs is benne, a colin4-ben se volt mar -
#1471 azabaj,hogy ez uj verzioju SF, azert nemtudja masolni az alcohol
A Codemasters vedelme mas jellegu, annak az a lenyege,hogy jatek kozben jon ki a masolasvedelem, mittudomen, ha elered a 100km/h -s sebesseget vagy megelozol 5 autot, stb. -
#1470 Szerintem nem a sf3 fogott ki mert azt már az Alcohol tudja copyzni hanem a codemasternek van valami védelme is beépitve a sf3 felül. -
#1469 A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy a StarForce 3 védelem, alaposan kifogott a jelenlegi CD/DVD másoló progikon... :( -
djcom #1468 Elvileg minden játék másolható ezekkel a progikkal. -
#1467 ki kicsit lentebb olvasol azt is megtalalod hol rendelheted meg -
#1466 Hali.dvd-n kiadták már?csak érdeklődök...... -
#1465 Emule-n én is láttam az nfo-t de a cracket sehol.Marad a türelem és várakozás. -
#1464 Nincs URL-em, de allitolag ugyse mukodik, szoval mind1 :) -
Koxminator #1463 jó, én sem akartam vele vitázni, mert mondtam neki, de erősködött, így hát ráhagytam :D
hol van már a crack? :DD -
#1462 Tomper vagy ha 3van neked légyszi küld át mailba. [email protected] Köszi. -
#1461 "amúgy a haver elvitte az ISOt magával, holnap megpróbálja alcohollal speckó opciókkal kiírni, aztán majd mondja hogy sikerült-e neki, szerintem holnap én is megtudom már veletek osztani ezt az infót, mindenesetre kiváncsi leszek rá, aszongya a hitman3-at is így csinálta meg :))"
Na, ezt nem fogja. A hitman3 securom5-ös, ez meg starforce3-as. Nem egy kategoria. Ezt nem lehet démontúlzal megoldani vagy alkohollal. Ha hozáértők több mint egy hónapja nem tudják megoldani, akkor a haverod, aki max. mountolni tud, kizárt h megoldja ;)
Sajna ez van ... :( Még szerencse, hogy ezen van a védelem és nem valami normálisabb címen :) -
Koxminator #1460 kösz -
#1459 Tomper addj egy linket és letöltöm és kiprobálom. -
Caponee #1458 Ahogy nézem a hozzászólás időpontjait, nem vagy haragtartó típus.
Boldog szüli napot!!!!
-
#1457 valakinek van german verzio?
Dtm.Race.Driver.2.GERMAN.CRACKFiX.READ.NFO-SA
ezt ki lehetne probalni akkor -
Toya #1456 Alex ICQ!!! -
Toya #1455 Nekem is jön :))))) -
#1454 Ha minden jol megy, talan mar jovohonapban nekem is lesz penzem:) -
Koxminator #1453 hmmmm -
#1452 Na látom neked sikerült az ÉLET !!!!! -
#1451 Áhoj popracsek :D Holnap kiderül megérte e a nagy várakozás :D Ilyen mailt jött a mai megrendelésemre:
"Kedves Szabó Gábor!
A megrendelt TOCA Race Driver 2-t a futár a holnapi nap folyamán
szállítja ki.
Köszönjük a megrendelést!
Üdvözlettel:
Eglesz Dénes
PC Dome
."
Kiváncsian várom...estére talán már rövid véleményt is tudok róla mondani... -
Koxminator #1450 szóval részemről lezárva a dolog -
Koxminator #1449 amúgy nincs harag, és még lehet is hogy megvenném talán, de mivel jelenleg már 3 hónapja nincs munkám, és ráadásul ma van a szülinapom, kicsit nehezen viselem az ilyen jellegű hozzászólásokat..és asszem én (is) folyamatosan nézem a külföldi fórumokat és site-okat, hogy akinek hozzám hasonlóan nincs rá pénze, azon legalább annyival tudjak segíteni, hogy keresek és ha megvan szólok... -
Koxminator #1448 caponee faszom te nekem akkor szövegeljél, ha minden programodért keményen kifizeted a kurvára nem valós összegeket, amikbe kerülnek..addig kuss van -
#1447 Az az igazsag, hogy akinek tenyleg tetszett a demo alapjan, komolyan gondolja, es azert a patch is talan sokat segitett, annak erdemes meg venni eredetiben, es nem csak a varakozas miatt;)) Ugy mint nekem:))
Persze, ahoz penz is kellene ami nincs, vagyis az mar mas kerdes:))) -
Toya #1446 "Rendszerkövetelmény
Processzor: Pentium III/Athlon 800 MHz
Memória: 256 MB
Operációs rendszer: Windows 98SE/Me/2000/XP
CD-ROM: 2xDVD-ROM
Merevlemez: 1,2 GB
Grafika: 32 MB-os 3D kártya"
Ha szerinted ebből nem jön le, hogy DVD ROM kell hozzá akkor a baj nálad van.
Ezt a PC Dome oldaláról szedtem le :) -
Caponee #1445 Ha képes vagy 88ó keresztül tölteni valamit akkor neked ez nagyon kell.Talán meg is vehetnéd bameg és nem kéne krek után sirni. -
Koxminator #1444 mindegy, már lent van, megérte azt a 88,5 óra várakozást, csak a crack jöjjön már :D -
#1443 olyankor megkell varni amikor vegez,hogy 1.0-ig felmenjen -
Koxminator #1442 nekem is úgy jött le, hogy elég sokáig 0.760 körül volt -
#1441 1.0 share ratio alatt nemerdemes lenni -
#1440 baz a stealthzoneos BT accontomat letiltottak ez milyen mar :( -
#1439 -
#1438 Jó legyen igazatok! Bizzunk benne ! Én már egy héttel ezelött ugy tudtam h jön a crack aztán mégse. Bármi lehet. -
ToMy_ #1437 Ehbazeg, a Sasserral egy bajor kicscsávó a fél világot beszopatta. Ménelehetne, hogy eccercsak egy bőrnadrágos a semmiből hirtelen megtöri jól a gringó szupervédelmet?