7285
  • peti5
    Hát legalább az legyen akkor megoldva, mert DVD-ROM belátható időn belül lesz, s akkor tudnám használni a programot. Remélem majdan a DOOM III-hoz nem lesz ennyi szőrözés... ez csak valami elszigetelt eset
  • 3P
    Nem akarlak elszomorítani, de én egyre kevésbé hiszem, hogy ehhez lesz valaha is törés. Talán a másolás majd megoldódik (nagyon remélem), de akkor csak DVD-ről lesz játszható... :-/
  • peti5
    Sajna nekem csak Cd-ROM illetve iróm van a gépen nincs DVD-ROM-om. Már rég megvettem volna, most várhatom a CD-s verzió törését...a Far Cry-ban is volt ilyen, remélem ennél a játéknál is lesz Cd verzió.
  • 3P
    Igen az is rajta van! Köszi a gyors választ!
  • Toya
    Magyarországon csomagolták a programot, ezért magyar minden.
    Belül a kézikönyv is magyar nyelvű, szóval a doboz ne riasszon el, elvileg egy Automex levonónak is lennie kell rajta, akkor tuti nincs vele gond.
  • 3P
    Láttam a játékot a Tes*o-ban. Az volt a furcsa, hogy a dobozán kivül szinte csak magyar duma volt. Mindenhol ilyen magyarított dobozzal került itthon forgalomba? Kicsit félek, hogy ebben a fent említett helyen kaphatóból esetleg meglovasították, az egyedi széria-számot, úgy meg ugrana ugye az on-line játék...
    Szóval mindenhol ilyen magyarított dobozzal került forgalomba, vagy csak a supermarketek "kedveskednek" ezzel nekünk?
  • ToMy_
    Ua. mint a Colinoknal is volt, bar ott nemzavart, mert sztem a 2-3-4 teljesen kulaszeru lett, es 3 perc utan uninstalltam...
    Recsegropog, porszivoszeruve valik, meg ilyenek. Bar az 1.2 peccsben allitolag csinaltak ezzel vmit, de meg nem probaltam ki.
    Amugy meg egesz jo lett a jatek, most mar hatarozottan allithatom
    Bar van 1-2 olyan verseny (pl. Seat Leon kupa) ami az SW Episode 1 podrace-ere emlekeztet, de a regebbi verdak (Jaguar, Mustang '68) nagyon hangulatosak lettek, tok jo, ahogy billegnek a kanyarban, erezni a csuszashatart.
    Szal a tendencia javulo kepet mutat Codemasters-eknal, a 3. resz mar sztem tuti lesz
  • __csokisfiu__
    SBLive + XP? nekem is az van. mi vele a baj?
  • toMpEr
    van ilyen sorrund opcio a beallitasok kozott, nekem azt kellett kikapcsolnom es jo lett a hang (a demoban)
  • Devil_Gy
    THX!
  • Zola NFK
    Vagy besétálsz egy Teszkóba, ott is ennyi...
  • ToMy_
    Na. Megvan. Tényleg fasza. Most lesz a Vintage... :)) Eddig egyedül a kamionosdi nem tetszett, meg a kibebaszott SBLive+WinXP szarozás...
  • Maffya
    HáT már ellég rég csak egy helyen tudod +rendelni 9900 HUF-ért lejebb +találod a cimet. Ebbe az árba ingyen házhozhozzák.
  • Devil_Gy
    Sziasztok!
    Mikor jelent meg a Game???
  • 3P
    Assem ma lesz a napja, hogy megrendelem, feltéve, ha tuti, hogy péntekig ide fog érni...
  • toMpEr
    Mi mar kiprobaltuk.
  • grebber
    Ha te mondod!Én nem tom kiprobálni mert lebeszéltél hogy leszedjem a DVD.iso-t.
  • toMpEr
    fake.
  • grebber
    Dtm 2 Race Driver No-Dvd Crack 7MB.

• Maffya
    Na akkor nem csak én vagyok lemaradva.Én DVD-vel állok hadilábon.Se dvdolvasó se dvd iró csak 1 cd iró .HÁÁÁÁT nem tdom ezzel hogy lesz TOCA 2 ???
  • toMpEr
    Nem tul olcso, amugy nekem meg cd olvasom sincs, nemhogy dvdiro :)
  • Maffya
    Az 50 euro LITEON CD NEW BURNER
  • toMpEr
    Mibol gondolod,hogy csak liteonan mukodik? az alcohol honlapjan kicsit tobb tamogatott iro van felsorolva
  • arty
    ugyertettem tuti valami extra emulacioval fogjak megoldani :( vagy ha nem :

kiirni nem fogod tudni, mert kb. a legujabb liteon iro kell majd hozza :D ha viszont imidzsbol akarod, akkor a mountolo programot szepen feketelistara tudjak kuldeni ...

mondjuk vehetunk itt kozosbe egy uj liteont majd :D
  • Koxminator
    nekem nem csinál semmit, bár hibaüzenetet sem ad. felvillan 1 DOS-ablak egy pillanatra, majd eltűnik és semmit nem csinál már..
  • Maffya
    Magyarul itt állunk a semmibe egy demoval + egy multival azt Csá...!
  • toMpEr
    Hat ha tudna klonozni akkor az eredetibol tudna, de mint kiderult amugy se tamogatja jelenleg egyik progi se a starforce 3-at szoval eselytelen
  • Szabyka
    okok
  • Maffya
    Ha tudnék swábul.De nem müxödik ezt már mult héten teszteltük.Tényleg mi újság Dj com-mal azt mondta a héten probál clonozni semmi hir felöle???
  • toMpEr
    Tudom, F3 billentyu nekem is van a billentyuzetemen, az erdekelt volna,hogy muikodik-e.
    Amugy ha mar bemasoltad igazan lefordithattad volna.
  • Maffya
    Ez található benne: De Devanice !

Nach dem großen Erfolg von DTM Race Driver geht die Renn-Action auf dem PC weiter:
    Konsequent verbessert, schöner und spektakulärer als je zuvor. Neue Spielmodi,
    PS-protzende Supercars aus aller Welt und ein enorm verbesserter Story-Modus –
    das sind die Eckpfeiler. Der exklusive DTM-Modus mit Boxenstopps und originalen
    Qualifying-Sessions das Sahnehäubchen für Deutschland.
    Neue Strecken, neue Fahrzeuge, neue Wettbewerbe –
    DTM Race Driver 2 präsentiert die komplette Palette des Rennsports mit den bekannten Tourenwagen aus dem Vorgänger. Dazu kommen faszinierende und spektakuläre neue Klassen wie Formel-Rennwagen, Muscle-Cars, Trucks, Autocross und Rallye.
    DTM Race Driver 2 – die ultimative Rennerfahrung.
    Features: • 38 lizenzierte Fahrzeuge, 35 Strecken • Eigener DTM-Modus mit allen 10 Rennen, Autos und Regeln der Saison 2003 • Interaktive Storyline im Race Driver-Modus, brillante CG-Zwischensequenzen • Neue Rennklassen wie Open-Wheelers (Formel-Rennwagen), Trucks, Rallye, Autocross • Voll Netzwerkfähig

Voraussetzungen
    Minimum Spezifikationen (Um Spiel spielen zu können)
    Windows 98SE/ME/2000/XP -
    Athlon/Pentium III mit 800MHz
    256 MB RAM
    Unterstützte 32MB Grafikkarte
    DirectX 9.0b-kompatible Soundkarte
    3,75 GB freier Festplattenspeicher

Nicht kompatibel mit allen integrierten Sound/Grafik-Lösungen, inkl. Laptops

Der erste No-DVD crack für DTM 2 Racer.Also bei mir geht
    der ich hoffe der geht auch bei euch :-)
  • toMpEr
    van uj crack, valaki letesztelhetne
  • toMpEr
    mert gondolom nem a Klon verzio van meg, en arrol beszeltem...
  • Szabyka
    Nekem megy Daemonnal a Manhunt ...
  • toMpEr
    Mondjuk eleg felo, hogyha feltorik ezt a gamet az nem jelenti majd azt,hogy ezen tul nem lesz problema a StarForce, ezelott is voltak mar jatekok ezzel a vedelemmel, de ugy latszik minden verziovaltaskor meggyulik vele a bajuk, es elegge szorgosan fejlesztgetik, pl ennek a jateknak az 1.0-s verziojaban meg 3.3.35.02-as verzio volt az 1.1-ben mar 3.3.36.01, az 1.2-rol nemtudom.
    Igy, ha tobb jatek is atveszi majd ezt a vedelmet akkor valoszinu lesz okunk az agoodalomra.
  • 3P
    Ebben 100%-ban igazad van...
    A stílus igen messze áll tőlem :)
  • toMpEr
    Akkor valoszinu nem nezted mondjuk a Hitman3 KlonCD-t, vagy a Manhuntot, ezeket is ki kellett irni, emulalava nem mukodtek.
  • 3P
    Persze ehhez a Daemonnak is lépnie kell majd...
  • 3P
    Hát eddig még minden olyan clone CD-s játék tudtam Daemon-ba mountolni, amit ki lehetett úgy írni, hogy az CD-ről/ DVD-ről is működjön (tehát mindent ami jó image file volt).
    Igaz eddig ilyen véfelemmel sem találkoztam :)
  • toMpEr
    *Alcohol foruman irtak
    De ez persze csak az alcoholos img-re vonatkozik, ha rendesen feltorik, akkor minden problema nekul fut majd emulalva