7285
  • toMpEr
    probaltuk mar #1874-et tudom mondani neked is.
    Emule-ra felmesz meg talalsz 10 ilyet...
  • GvD
    szedtem le két cracket:
    Toca.Race.Driver.2.(NO-CD CRACK).DEViANCE.rar
    Dtm 2 Race Driver No-Dvd Crack-By 11.5.2004.rar

Ezeket próbáltátok már? Nekem sajna nem akar jönni a torrentes ISO, de a crackeket egy frankó fájlmegosztóról töltöttem! Ha ezt még nem próbáltátok szóljatok aztán valakinek átküldöm!
  • toMpEr
    Nemmukodik egyik se, es ne isnagyon probalgasd oket,mert eleg valoszinu, hogy virusosak, ha megjelenik hozza rendes crack akkor a www.nforce.nl oldalon kint lesz
  • ToMy_
    jobazzeg. kinlodjal. aztan majd rajossz, hogy nem te szartad a spanyolviaszt...
  • toMpEr
    valoszinu, hog ylesz crack hozza, csak ido kerdese. Ezt a Starforce oldalan is kijelentik,hogy nem feltorhetetlen a vedelmuk, csak az ido huzasa a celjuk.
  • roland04
    Van 2 crac-om hozzá, de nem tudom kipróbálni és ha Alcohol 120% 1.9.2 (Build 1705)-tel van leszedve van rá esély hogy működik mert ez a verzió támogatja a Starforce 3-t.
  • ToMy_
    letolteni maximum a www.tesco.co.hu wagy a pcdome.hu cimrol lehet 9990 HUF-ert, mivel _JELENLEG_NINCS_ es ugy nez ki _NEM_IS_LESZ_ mukodo crack vagy feltort vagy jol klonozott verzio.
    Amugy meg az UK verzio cime Toca Race Driver 2, a nemete DTM Race Driver 2, az ausszie a Supercars V8 Driver 2. de ez a harom egy es ugyanaz, csak a helyileg jobban eladhato neven adtak ki a harom piacon. mert egy kengurupasztornak sokat nem mond a DTM vagy a TOCA kifejezes...
  • toMpEr
    Letoltheted, de jatszani nem tudsz vele, mert nincs feltorve.
  • oneal1
    de ez lassú nem?
  • roland04
    Szeva mindenki!
    Lenne egy kérdésem mi ez a név kavarás Toca Race Driver 2, DTM 2 Race Driver és még van egy amit a demo ír ki. A játékot http://www.torrentreactor.net/torrents/section_45 címről lehetne tölteni, de nekem nincs lehetőségem sávszélesség miatt, de ha valaki letudja tölteni jelezze itt vagy ha segítségre szorúl.
  • ToMy_
    igyis-ugyis probaltam, de nagyon gáz...
    viszont kellemes meglepetes, hogy billentyuzettel egesz jol lehet menni. tortent ugyanis, hogy este meg volt vissza kis ido a BL-dontoig, namondom, hajra, gurulok egyet. bootup, inditom a jatekot, a kormanyom meg toksuket, meg se moccan. kiderult, hogy gyermekem kihuzta az usb-bol :)
    restartolni nem akartam a jatekot, ugyhogy atkonfig, es hajra.
    jaguarral brands hatch indy, 10 kor, az utolsot a vegere lekoroztem. egesz jol ment, mast nem probaltam vele.
  • toMpEr
    Ugye pro simulation modeban jatszol?
  • ToMy_
    Uhh bazzeg, a rally reszet nagyon elkalibraltak, tiszta "kulanmajkrem"...
  • Maffya
    Igy van.Este 8 körül multizhatunk ha gonddolod. ?
  • toMpEr
    En raerek, nekem tokmindegy,hogy most vagy fel ev mulva jon ki, akkor se lesz semmivel roszabb jatek, mint most.
  • Maffya
    Mindegy megvárom mig kijön a Richard Burns Rally és az ugyis lenyomja ennek az árát majd talán akkor elgondolkozom a vételen,addig van idejük a hackereknek.
  • toMpEr
    jaj, sorry!
  • toMpEr
    Bar gondolom a kiado donti el,hogy milyen vedelmet raknak ra, szoval nemtudom.
  • toMpEr
  • Maffya
    Tomper! Asszem ha igy haladunk nekünk csak a multi demo meg a single demo marad.Ez a qrva crack nem jön akár mennyire is várjuk.
  • toMpEr
  • toMpEr
    Gondolom, mert nem volt ra penz.
  • ten155
    Sracok!
    A Codemasters: Perimeter jatekaban nincs FADE vedelem?? Mert a Dev megtorte azt. Es ha a StarForce ennyire jo akkor a Perimeter DVD-re miert Securom-ot tettek??
  • 3P
    Na, semmi új hír?
  • toMpEr
    az NFO-rol amit bemasoltal
  • Maffya
    Miröl van szó? Nem tdom most miröl irtok?
  • toMpEr
    ja egy online shopbol lett bemasolva a szoveg a crack meg valami masik jatek torese...
  • Takigabi
    Ez csak a játékról ír a végén megjegyzi hogy remélem megy nálatok is ez a crack
  • arty
    igen, valo igaz :( el is felejtettem, hogy a gamek joresze dvd-s már :)
  • arty
    egy dvdolvasó ára 6-8 ezer ft

fogadok, a cdromod minimum 2x enyniért vetted :)
  • Maffya
    50 Euro NEM SOK !!!! Vedd meg és mit érsz vele ???

Ez akkor is csak egy Cd-iró , NEM DVD iró !! és ezek az Sf3 védelmek Dvd fogják szomoritani a nagyvilágot !
  • arty
    ezek a spec védelmek csak a "3 sheep" iroknál menek igazán, a tobbinél EFM/RPMS/Autoplay stb szutykokkal kell szorakozni ... ezek közt én jorészt liteon t láttam.

50EUR nem is sok, nem ? :)
  • 3P
    Olvass már vissza, és rá fogsz jönni!
  • Clava
    Persze ez nem igaz most komolyan kérdeztem ha meg asszondod igaz adj meg egy linket.
  • 3P
    Igen. Ezt látom én is. Maximum át kell állni a 2-3 éves játékokra, amelyeket már 2-3e Ft-ért meg lehet majd venni. Azokhoz meg már a hardver is kellően olcsó lesz, hiszen egy ma 3 éves játékhoz egy lowend kategóriájú PC is többnyire elég. Ezzel nem "vígasztalni" akarlak, csupán mint lehetséges utként látom ezt.
  • 3P
    Hogyne, szinte mindehonnan töltheted is...
  • peti5
    Majd meglátjuk mi lesz. Ne ugy legyen...mert nemtudom a többség hogy fogja anyagilag birni ha ez tendencia lesz. Én biztos nem költök havi 20 000-et majd játékokra az tuti.
  • Clava
    cső megjelent már ez a játék törve is? vagy most mivan??
    mertitt még továbra se látom de a patcheket meg crackeket meg nyomjátk kifele hozzá.
  • 3P
    Ne hidd!
    Ha ez itt így "bevált", akkor ez lavina szerű folyamatot fog elindítani a játék piacon... :(
  • peti5
    Ja és eddig minden játék megfeküdt előbb utóbb a töréspróbálkozásoknak...remélem inkább előbb mint utóbb ez a játék is törve lesz. Eddig egy játék sem kerülhette el a sorsát ilyen szoftverárak mellett.. remélem ez sem fogja