TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az év autos játéka nagyon durva 😊))))))))
Szerintem nem attol jo egy játék mert mindenböl nyujt egy kicsit,bár ez megitélés kérdése.
Szerintem nem attol jo egy játék mert mindenböl nyujt egy kicsit,bár ez megitélés kérdése.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
és mégegyszer azt kell mondanom, hogy a Vintage része pro-sim irányítással határozottan kurvajó, ha ehhez hozzátesszük a még nem aktív funkciókat, és egy 50 körös versenyt, le a kalappal, az agyhalott elsõ rész után ilyet produkálni..... congrats, CM!
ha csak a kategóriák egyharmada lesz ilyen szinten korrekt, már meg is van az év autós játéka
(nem tudom, fog-e változni a véglegesben, de az kicsit zavart, hogy a lehullott alkatréstek már csak vizuálisan vannak jelen a pályán... azért az nem lenne rossz, ha egy lökhárítóra ráhajtva kidurranna 2-3 gumi)
ha csak a kategóriák egyharmada lesz ilyen szinten korrekt, már meg is van az év autós játéka
(nem tudom, fog-e változni a véglegesben, de az kicsit zavart, hogy a lehullott alkatréstek már csak vizuálisan vannak jelen a pályán... azért az nem lenne rossz, ha egy lökhárítóra ráhajtva kidurranna 2-3 gumi)
Riszpekk
a nagy lényeg ebben a játékban a sokszínûség
ha csak egy DTM "szim" lenne, hozzá se érnék, csak vintage szinten egy hétvégés fun, de ha azt nézed, hogy lesz benne 15 kategória és 31 bajnokság, külön autókkal, pályákkal, szabályrendszerrel, akkor már igenis megéri játszani vele, még nekünk is, akik nem gerjednek a matchbox fizikára
de azért nem mindennapi élmény egy 68-as Mustang után behuppanni egy Impreza WRC-be, majd körözgetni párat Daytona-ban egy Montecarlo-val 😊
ha csak egy DTM "szim" lenne, hozzá se érnék, csak vintage szinten egy hétvégés fun, de ha azt nézed, hogy lesz benne 15 kategória és 31 bajnokság, külön autókkal, pályákkal, szabályrendszerrel, akkor már igenis megéri játszani vele, még nekünk is, akik nem gerjednek a matchbox fizikára
de azért nem mindennapi élmény egy 68-as Mustang után behuppanni egy Impreza WRC-be, majd körözgetni párat Daytona-ban egy Montecarlo-val 😊
Riszpekk
Az auto viselkedese erosen "oszver" jellegu. "Igazi" fizika nincs benne - lsd. GPL, NR, LFS, netKar, NH - de a szimulaciot mar eleg jol megcsinaltak. Egyszeruen csak "konnyitve" van valahogy - meg Pro Sim-ben is - es light-os a kontroller resze. De erzni hogy "sok mindent" szamolhat - ezt az INI-kben is latni - mert az autotipusok kozott eleg jol erezni a kulonbseget.
Ezt nem igazan lehet leirni, egyszeruen valahogy nem az "igazi" 😊)))
De ettol fuggetlenul nekem tetszik, valszeg felkoltozik a gepre egy idore;P
Ezt nem igazan lehet leirni, egyszeruen valahogy nem az "igazi" 😊)))
De ettol fuggetlenul nekem tetszik, valszeg felkoltozik a gepre egy idore;P
Online Shop-oknak nem kell hinni. Az elorendelesbol elnek, altalaban minden jatek naluk, mar 1-2 hettel a megjelenes elott "kaphato"😉))
Ha az nap irnak ki, amikor megjelent a jatek, senki nem rendelne toluk, mert gyorsabb leugrani a sarokra erte mint kivarni az 1-2 napot😉
Ha az nap irnak ki, amikor megjelent a jatek, senki nem rendelne toluk, mert gyorsabb leugrani a sarokra erte mint kivarni az 1-2 napot😉
"De mi a helyzet az autó viselkedésével ?"
Ha nem lehet részletesen beállitani akkor sok jot nem lehet várni a mozgástol sem,bár tény ettöl még mozoghatna jol...
Ha nem lehet részletesen beállitani akkor sok jot nem lehet várni a mozgástol sem,bár tény ettöl még mozoghatna jol...
Ok igazad van hiányzik néhány cucc még az autóból hogy szimulátornak mondjuk.. De mi a helyzet az autó viselkedésével ?Mondható kicsit is valóságosnak? Persze most a Toca-rol beszélek 😊
Eb games 16-át írt!
És már a "new reales-ek"között van
És már a "new reales-ek"között van
Persze meg lehetne soolni hossza😊 Sot meg a visszapillantot is kihagytam a felsorolasbol az elobb, pedig az sem art egy verseny autoba😊))))
Elvileg kapható a játék.Tehát bármikor kijöhet😊
Viszonyitasi alapnak elsosorban nem a belsonezetbol latott "kep" a mervado, hanem az hogy hogyan viselkedik az auto, mi jelenik meg a kormanyon (FF😎, mit erzunk stb. Erre jo pelda a Colin4, ahol kulso szemlelokent teljesen jo lenne belsonezetbol, teljesen latvanyos, de ha az ember "beleul" es iranyitja akkor rajon hogy nagyon gazos az egesz. Tipikus latvany-szimulacio.
Ha masik jatekhoz kell hasonlitani, akkor van egy-ketto ami elismerten jo: GPL, Nascar Racing sorozat. De ide sorolhatnam a Nascar Heat-et, az LFS-t, a netKar-t is.
Ha meg ennel a jateknal maradunk, es ha csak a latvanyt, a belsonezet nezzuk, es ezt fontos szimulacios resznek is tekintjuk (fontos is😄), akkor ebbol a szempontbol is jogosan mondhatom hogy: "Nekem meg igy is arkad egy kicsit😊))" 😊) Mivel abszolut nincs normalis belsonezet, nincs kormany, muszerek, dinamikus fejmozgas stb.😊
Ha masik jatekhoz kell hasonlitani, akkor van egy-ketto ami elismerten jo: GPL, Nascar Racing sorozat. De ide sorolhatnam a Nascar Heat-et, az LFS-t, a netKar-t is.
Ha meg ennel a jateknal maradunk, es ha csak a latvanyt, a belsonezet nezzuk, es ezt fontos szimulacios resznek is tekintjuk (fontos is😄), akkor ebbol a szempontbol is jogosan mondhatom hogy: "Nekem meg igy is arkad egy kicsit😊))" 😊) Mivel abszolut nincs normalis belsonezet, nincs kormany, muszerek, dinamikus fejmozgas stb.😊
mondjuk errõl eszembe jutott, amikor Nascar-t néztem Eurosporton, és a barátnõm azt hitte, a játékot (NR2003) mutatják be 😊
alig hitte el, hogy igazi, és pont egy több körös belsõ kamerás felvételt látott, na itt kezdõdik a szim 😊
alig hitte el, hogy igazi, és pont egy több körös belsõ kamerás felvételt látott, na itt kezdõdik a szim 😊
Riszpekk
A Rally Trophy az rendben is lenne de hol vannak ott a WRC-k ? 😊
Azért majd nézd meg mert érdekes.
Ha a rally-t szereted akkor neked rally trophyt kéne leszedned,+ RC2000-et,ezek elég jok fizika jobb a trophyban de rc 2000-ben sem rossz,de ott viszont vannak nagyon nagyon hosszu szakaszok!
nem beleugatni akarok, nálam a viszonyítási alap a csúcs szimulátorok színvonala
ami nem ezt a szintet célozza, az arcade, nyilván Alex is valami hasonló rendszerben osztályoz
ami nem ezt a szintet célozza, az arcade, nyilván Alex is valami hasonló rendszerben osztályoz
Riszpekk
Nem kötözködöm ,de megkérdezném hogy mi a viszonyítási alap nálad mikor azt mondod ,hogy neked ez még mindig arkad game ? Éppen most nézegetek egy csomó videót többnyire wrc-ket bambulok mert nekem a rally a kedvencem és éppen viszonyítási alapokat akarok szerezni a belsõ kamera nézeteket nézegetve de úgy érzem, hogy a kamera nem tudja vissza adni azt ami a valóság.
Most már tényleg be kéne ülnöm egy WRC-be hogy megnézzem mi a valósá 😛
Tényleg érdekel a téma és ne vedd kötözködésnek.
Most már tényleg be kéne ülnöm egy WRC-be hogy megnézzem mi a valósá 😛
Tényleg érdekel a téma és ne vedd kötözködésnek.
- Rude Richard a ficko neve, hozza erdemes menni jo versenyek vannak.
- Alexease neven, de ez eleg logikus szerintem😊 Bar lehet hogy valaki sok nevet hasznal valamiert😊)
- Alexease neven, de ez eleg logikus szerintem😊 Bar lehet hogy valaki sok nevet hasznal valamiert😊)
akkor én a hamar elvérzõk közt lettem volna😊 Én olyan szervereken játszom ahol a füvön keresztül folyik a verseny padlógázzal minden kanyarban😛PP
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Persze. Pro Sim, Full Manual, kormany, FFB, belsonezet stb. Nekem meg igy is arkad egy kicsit😊))
mindezt pro simben? mert síma módban azért én sem szoktam hibázni (nem is naon lehet😊))
Veletlenul😉)
Valami Rude/Prude/Pude Richard a ficko neve, mar ketszer voltam nala, es jo versenyek vannak. 3-4 ember a fix es azok jol is mennek. Tobbszor vegig egymas mogott mentunk, es senki nem hibazott, egymast elozgettuk, de nem lehetett meglogni😉 Es korrektek voltak az elozesnel.
Egyedul a startnal es az elso kanyarban kell vigyazni, amig a egyebb versenyzok le nem szakadnak😉)
Valami Rude/Prude/Pude Richard a ficko neve, mar ketszer voltam nala, es jo versenyek vannak. 3-4 ember a fix es azok jol is mennek. Tobbszor vegig egymas mogott mentunk, es senki nem hibazott, egymast elozgettuk, de nem lehetett meglogni😉 Es korrektek voltak az elozesnel.
Egyedul a startnal es az elso kanyarban kell vigyazni, amig a egyebb versenyzok le nem szakadnak😉)
hogy találtál ilyen jó szervert, én eddig csak roncsderbyzõkkel akadtam össze

Ha mar ugy nezzuk, akkor a 3 koros versenynek sincs sok ertelme😊
De volt egy-ket jo nevu szerver, pl. "NO CHILD, NO LAMMER!" 😊
De volt egy-ket jo nevu szerver, pl. "NO CHILD, NO LAMMER!" 😊
Azert ha a veglegesben benne lesznek az igert dolgok - pl. gumikopas - plusz majd a patchben is amit igertek - kormany allitas, tukor, nezelodes -, es ha lesz tobb "normalis" ember egy szerveren, azert jokat lehet majd versenyezgetni. Nascar utan olyan free-nek tunik, de jo korozgetni😉
Akkor ez egy ilyen "halálfutam" volt,aki hibázott egy picikét sok esélye nem volt behozni a hátrányt,ennek is meg van a maga szépsége 😊
Volt egy 12 koros DTM is Hokiban, 1 kotelezo pittel, de mar az elejen aggodott a fele tarsasag😊))) Persze, az aggodok mar az elso korben kihulottak😊))
Mentem most egy-ket eleg jo versenyt online! Jo volt. A Host MOD-olta egy kicsit a jatekot, es Formula Ford-dal mentunk folyamatosan, egymasutan a 3 demo palyan😊)))
Negyen voltunk fix emberek, versenyenkent 1-5 sec volt a vegen a 1-4 kozott. A tobbi 5-8 ember folyamatosan csereldodott😉 De 3-4-en jokat csataztunk😊)
Negyen voltunk fix emberek, versenyenkent 1-5 sec volt a vegen a 1-4 kozott. A tobbi 5-8 ember folyamatosan csereldodott😉 De 3-4-en jokat csataztunk😊)
Hja,nem vettem észre,na hát akkor egyszerü a megoldás, rakd be a demo lemezed 😛PP
Ezt a demo irja vagy leszedted már a full-t(ha van)?Mert demo elvileg ilyet nem irhatna...