20179
-
Neoncsoves #16315 580 euroért pedált venni? vazze ebből legalább 3 G27et tudsz venni -
#16314 Ha nem használod a H-váltót, ráadásul el is van rakva, akkor miért a G27? -
#16313 Nagyon állat! Csak lenne már letölthető!
Az extra lámpás már nem annyira jön be.
-
Zoliwrc #16312 Most semmit nem veszek, a mostani G27-emet adom el kb. 1 év múlva, akkor lesz még rajta pár hónap garancia. Majd akkor veszek újat, nekem fontos hogy legyen az ilyen drága cuccokon gari, ha beszarik a gariidő lejárta után 2 héttel valami akkor ne menjen már az egész a levesbe.
Kézifék gombbal van a kormányon, jobboldali gombsor felső gombja. -
#16311 ja és akkor te mivel kézifékezel? -
#16310 És az nem gond, hogy nekem a fa keresztben úgy van hogy nem víszintes mint egy asztal hanem kb 25-30 fokos szögben felfelé áll, hogy a kormány úgy álljon mint az igazi kocsikban kicsit felfelé és a fa a széln max 5-7 cm széles
Most a mostani-t adod el akkor vagy amit most veszel, nem teljesen értem. -
Solt #16309 Ez zseniális!!!!! :D Sírok... :D -
Zoliwrc #16308 Beszéltem velük igen.
Most néztem az állványodat is, fel lehet rá tenni a váltókonzolt is, nekem is csak a két "satu" fogta de az brutál erős a "húsdarálószerű" felfogatót nem tudom rögzíteni az asztalomon, mert nincs hely, de az úgyis here műanyagmenetes, a satu fémmenetével ellentétben. Nekem mondjuk el van rakva a váltókonzol, nem használom, csak a lepkeváltót.
Ennyiért nagyon csábító, majd gariidő lejárta előtt kicsivel eladom és akkor veszek újat, ezt még egy évig használni fogom. -
#16307 -
#16306 Mármint igen beszéltél velük vagy igen fel lehet rakni erre
Ezenkívül nekem inkább szekvenciális váltó kéne.
Te + akarsz venni még egyet? -
-
Zoliwrc #16304 Igen, és le kéne foglalni, mert nem sok darab lesz belőle -
#16303 Ja a kocsinal kapcsolatban erre gondolsz?
http://www.kazhol.net/khd_rbr_main.htm -
#16302 Tudom, de jobb szeretem előtte kipróbálni.
Meg ha minden igaz ma jön meg a rugóm :P
-
#16301 Kezdesz kísértésbe vinni.
Csak nem tudom a váltót fel lehetne-e tenni a tegnasp mutatott kormányállványomra a kormány mellé
A húsvét után honnan tudod beszéltél velük? -
#16300 A #16299 erre reakc -
#16299 Nekem is valami hasonló volt. :) Akkor még harmincegynéhány ezer volt. Szerdai napon hívtam őket. Mondja a srác, szállítás alatt és csak következő hét elején jön meg a szállítmány. Mondom én meg be vagyok sózva és megadom a telo számom, ha megjön hííííjanak. :) Szombaton "Madaras Teszkáó"ban bevásároltunk a csajommal, s csörög a telo, hogy megjött cucc. Hullámpapír védőcsomagban az eredeti doboz, kibontottuk, megnéztem, megvettem és élvezem. :)
Kinek a Momo, kinek a DFGT, kinek a G25/G27... :-)
Igaz, Breki? -
#16298 Ingyenesen szállítja neked az uberkonzol az ország bármely területére MOST.
Na, de Te döntesz. :-D
Más:
A napokban klikkeltem rá egy angol nyelvű oldalra, ahol húsvétra ígérik a 05-ös Lancer WRC-t HI-RES -ben. Kitöröltem az előzményeket és most égen-földön nem találom.
Tudja-e valaki hol van ez? -
Zoliwrc #16297 Überkonzolnál csak 62.900 HUF a G27 2 év garival, húsvét után itt a szállítmány
LINK -
#16296 na akkor így
http://www.youtube.com/watch?v=Hv4ut8QAuVI
-
További képek és teszt
http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=hardware&id=58
http://www.clustercompany.com/website/manuali/GMC%20Review%202iU.pdf
http://www.clustercompany.com/website/manuali/GMC134_FP3iU.pdf
-
#16294 Ha aztírják akkor biztos jó, legfeljebb nemdugod a kormányba a pedálját a lodzsiteknek!
Én tutiszázezermilliócsillió %, hogy így fogom összerakni a nekszt "konfigot"! Így külön! -
#16293 frankó egyik kép se jelent meg
talán így
Fasters Pedal erre azt írják jó Logitech kormányokhoz
Faster 3iU (3 independent USB axis):
Faster 2iU (2 independent USB axis) :
-
#16292 Fasters Pedal erre azt írják jó Logitech kormányokhoz
Faster 3iU (3 independent USB axis):
Faster 2iU (2 independent USB axis) :
-
#16291 Drift in Richard Burns Rally
Tényleg lehet direkt így kanyart bevenni mint 1.38-nál???
-
#16290 És ha a rugód romlik el? :P -
#16289 Egyik elromlik legyen másik. -
Neoncsoves #16288 szerintem kicsit drágák... akkor már inkáb DFGT, az többet tud (kormányforgásban). legalábbis számomra fontos a kormányforgás állíthatósága -
#16287 -
Neoncsoves #16286 a licit felejtős dolog :D felmegy ez még 200ig is... -
#16285 Verhetetlen áron
-
#16284 Elég csajos ?
-
BlackAdder1 #16283 Most hogy szó volt állványokról meg árakról gondoltam megmutatom az enyémet, 10£-os számítógép asztal kicsit átalakítva. [IMG][/IMG] -
#16282 Csak törzshozzászólóknak hár :P -
#16281 Nem jutott eszembe csak most azt láttam meg olcsóbban
Egyébként a kérdésedre válaszolva Sexárd -
Neoncsoves #16280 a bolt asszem alapból 1 vagy 2 év garit ad... nem tudom igazából azzal nem foglalkoztam. el van rakva a doboz, de majd előkeresem. tudtommal Logitech-nél kell a garival bizbaszolni nem náluk -
#16279 Mennyi garit adnak rá és azt , hogy lehet érvényesíttetni ? -
#16278 Ezt a telhetetlent ! Kettőt ? -
#16277 akkkkkó nem értem, hogy a momo hogy juthatott akár eszedbe is -
#16276 Néni jár hozzá? Akkor kettőt kérek.