Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El kell mondjam : Legyõztem Kimi Raikonent finországból

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
erre gondolsz?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Üdv. Rallysimfans.hu-ról tudtok valamit? Nálam olyat ír, hogy rejtett tartalom és annyi. Nem tudok belépni az oldalra.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Átirtam elöször 1680-ra, aztán 1920x1080-ra igen!
De elég gáz a kép:s
Most, hogy igy 107cm-en játszom!<#kuss>#kuss>
De elég gáz a kép:s
Most, hogy igy 107cm-en játszom!<#kuss>#kuss>
közben leesett szinte 100%-hogy emiatt van fura is volt mert directx-nél kiírja melyik dll kell neki.
Dehas a felbontás nem jól van beállítva pont ezt szokta kiírni.
Dehas a felbontás nem jól van beállítva pont ezt szokta kiírni.
Camera állítás
"az "autóneve".ini fileban kell állítani a következõt:
a "pos" részt a cam_internalban:
pl.:
FOV=1.6
Near=0.110100
Pos=0.399307 0.925 -1.6
Target=0.339627 0.891643 -3.742547
Up=0.000000 0.049457 0.998776
az elsõ értéknél az ülés jobbra-balra mozog
a második érték fel-le (magasság)
harmadik elõre-hátra
Neked a harmadik értéket kell növelned kb -1.6 -1.7-ig és utána a magasságot (második érték) utána állítani ha szükségesnek látod"
"az "autóneve".ini fileban kell állítani a következõt:
a "pos" részt a cam_internalban:
pl.:
FOV=1.6
Near=0.110100
Pos=0.399307 0.925 -1.6
Target=0.339627 0.891643 -3.742547
Up=0.000000 0.049457 0.998776
az elsõ értéknél az ülés jobbra-balra mozog
a második érték fel-le (magasság)
harmadik elõre-hátra
Neked a harmadik értéket kell növelned kb -1.6 -1.7-ig és utána a magasságot (második érték) utána állítani ha szükségesnek látod"
Visszadugtam a régi monitoromat, elsõdlegesre raktam, nemindult!
Kilõttem a Catalisttal az uj lcd-t, ugy elindult a régin...pfff!
Aztán visszaaktiváltam a tv-t, letiltottam a monitort...és (faxomse érti), de indul!
Hivom is Muldört+Szkálit!<#alien>#alien>
Kilõttem a Catalisttal az uj lcd-t, ugy elindult a régin...pfff!
Aztán visszaaktiváltam a tv-t, letiltottam a monitort...és (faxomse érti), de indul!
Hivom is Muldört+Szkálit!<#alien>#alien>
Köszi, bemásoltam mindent, kipróbáltam az 1.2-1.3-ast is, és ugyanaz a hiba van!
Kipróbáltam mindent...nembirom elinditani!
Felraktam a februári dx-et is, azsem jó neki! pff<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
Kipróbáltam mindent...nembirom elinditani!
Felraktam a februári dx-et is, azsem jó neki! pff<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
Eddig is kellett sót xp-n is kell szerintem, csak pl az rbrdll is tartalmazza
http://www.kegetys.net/rbr/?p=rbrdll
Mondjuk ezzel a gauger plugin nem mûködik !
Nem kell egész directx-et telepíteni csak egy vagy két dll kell !
http://www.kegetys.net/rbr/?p=rbrdll
Mondjuk ezzel a gauger plugin nem mûködik !
Nem kell egész directx-et telepíteni csak egy vagy két dll kell !
De miért nemkellett ez a pár fájl eddig, vagy ha volt, akkor hogy tünt el?
Azóta ujraraktam a csehet, de sem ez, sem a 3 verzióbol nemindul 1!
Mind a 3 más mappában van, sõt az egyik más partición!
Azóta ujraraktam a csehet, de sem ez, sem a 3 verzióbol nemindul 1!
Mind a 3 más mappában van, sõt az egyik más partición!
De egyik naprol a másikra?
Esküszöm, hogy semmit nemtelepitettem, meg nemis töröltem semmit sehonnan, erre mostmeg nemindul!
A direktx 9-et énis értettem, de mitõl van faxom?!
Annyi történt, hogy most lcd-rõl játszom (játszanék), de csak kábelt cseréltem a tv-vel...ennyi, nemtudom miért jött ez elõ!?
Most szedem a februári direktX-et, meglátom, hogy wtf?!<#wilting>#wilting>
Esküszöm, hogy semmit nemtelepitettem, meg nemis töröltem semmit sehonnan, erre mostmeg nemindul!
A direktx 9-et énis értettem, de mitõl van faxom?!
Annyi történt, hogy most lcd-rõl játszom (játszanék), de csak kábelt cseréltem a tv-vel...ennyi, nemtudom miért jött ez elõ!?
Most szedem a februári direktX-et, meglátom, hogy wtf?!<#wilting>#wilting>
Ez akkor kérdés?
Azt hittem megállapítás.
Mit lehet erre válaszolni?
Igen ha a slotnak megfelelõen van beállítva a megfelelõ szintatktika betartásával akkor igen.
Azt hittem megállapítás.
Mit lehet erre válaszolni?
Igen ha a slotnak megfelelõen van beállítva a megfelelõ szintatktika betartásával akkor igen.
Ugye-ugye "fél óra" .-amikor ezzel szenvedtem !! Szerintem is directx 9 hiányzik neki
Breki ,erre válaszolnál : #15309
A Focushoz ezt a kamera nézetet én sehol nem találom :#15296
van új map cseh modhoz?
Jámbor Tamás innen van?
Hirtelen felbukkant a rankon megelõzve azokat akikról azt hittem utolérhetnek, nemsemmit ment ma
Hirtelen felbukkant a rankon megelõzve azokat akikról azt hittem utolérhetnek, nemsemmit ment ma
Hihetetlen, hogy mennyire más már egy rally scoll is ezzel az új kamerával <#taps>#taps><#wave>#wave><#beka3>#beka3>
nagyon jó lett így
nagyon jó lett így
Bakker, nemakart elindulni egyik verzios RBR a gépemen, ujraraktam a Cseh-et, de nemtom, hogy mivolt a neve annak a izének, amikor 4 plussz ikont rak ki az asztalra (wrc, s1600....)?:S
Pliz monnyamegvalaki!<#idiota>#idiota>
Pliz monnyamegvalaki!<#idiota>#idiota>
Ez se, kitöröltem az eredeti xsara mappát de úgy se látja, amint átírom az cars.ini-ben az eredetire rögtön ott a régi autó.
A plugin hagy nyomot a Saved Games mappában? Mert telepítés után csak azt másoltam vissza, hogy ne kelljen elõröl kezdeni
A plugin hagy nyomot a Saved Games mappában? Mert telepítés után csak azt másoltam vissza, hogy ne kelljen elõröl kezdeni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha már bent vagy a célban és seriously damaged akkor várjál egy kicsit és elmenti. Igaz a következõ szakaszon csak füstöl az autó egyhelyben, de ha az utolsó szakaszod volt akkor mák. 😄
Viszont most hogy jártam a Zadni-n ezzel az új skinnel és a kamerával tök jól mentem
A második szakaszon az elsõhöz képest
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=e64f36bd4456bd8db933cc732d3bdccb&stage=5&class=1&splits=1#splits
A célegyenesbe három perc után fordultam két kanyar is megvolt utolsó kanyar jött mondom nem baj ha kicsit kisodródok a végén nem lassítok legyen még jobb az idõ
Végeredmény a célegyenesben a mezõn állt egy sárga kocsi keresztben nekiütköztem, de mondom nem gond már bentvagyok a célban.
Hát nem voltam visszanézve kb 10 centi hiányzott megin és még a call for help-se rakott be elibdulni se tudtam így lett rekordöntés helyett retire <#falbav>#falbav><#lama>#lama><#taps>#taps><#fogmosas>#fogmosas>
Gondolkoztam, hogy lefotózom de #15312-es kép miatt nem tettem és inkább nevetek rajta
A második szakaszon az elsõhöz képest
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=e64f36bd4456bd8db933cc732d3bdccb&stage=5&class=1&splits=1#splits
A célegyenesbe három perc után fordultam két kanyar is megvolt utolsó kanyar jött mondom nem baj ha kicsit kisodródok a végén nem lassítok legyen még jobb az idõ
Végeredmény a célegyenesben a mezõn állt egy sárga kocsi keresztben nekiütköztem, de mondom nem gond már bentvagyok a célban.
Hát nem voltam visszanézve kb 10 centi hiányzott megin és még a call for help-se rakott be elibdulni se tudtam így lett rekordöntés helyett retire <#falbav>#falbav><#lama>#lama><#taps>#taps><#fogmosas>#fogmosas>
Gondolkoztam, hogy lefotózom de #15312-es kép miatt nem tettem és inkább nevetek rajta
Xara-t kerestem aminek jó a motorháztetõ nézete is és ez a kettõ nagyon tetszett, de végül a kazhol féle lett
Azt hiszem ez az

Azt hiszem ez az

Ezt a kettõt pont a BH-ról szedtem Xara-st a bonet camerából azt hiszem amit teis ajánlottál Focus-os meg szintén fent van ott az #15296-ben látható
Na mostmár javítva van <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Fantasztikus így menni sokkal jobb a feeling mind a csak utas nézetben és mivel magasabban van könnyebb is a vezetés
Viszont az is igaz, hogy részben nehezebb is amiatt, hogy jobban lehet érezni a kocsi mozgását rázkódását, legalábbis én így éreztem, jobban meg kellett küzdeni a kocsival viszont így az érzés is sokkal élethûbb volt sztem nagyot javított a vezetési élményen.
Fantasztikus így menni sokkal jobb a feeling mind a csak utas nézetben és mivel magasabban van könnyebb is a vezetés
Viszont az is igaz, hogy részben nehezebb is amiatt, hogy jobban lehet érezni a kocsi mozgását rázkódását, legalábbis én így éreztem, jobban meg kellett küzdeni a kocsival viszont így az érzés is sokkal élethûbb volt sztem nagyot javított a vezetési élményen.
Ezeket mind az olaszból tetted át ? A Ford Focus-t és a Citroen-t meg tudod osztani velem ? /nekem nincs fenn az olasz /
Köszönöm ! /és utána ez automatikusan mûködik/