20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • BlackAdder1
    [IMG][img=http://img28.imageshack.us/img28/824/shifter.th.png][/IMG]
  • Breki33
    Ez te vagy?

"a 11. helyen azt a KisaHun-t lehet ismerem a Project Torque-ból.Legalábbis van ott is egy olyan nevű emberke!"

A | #16352-t megmérnéd nekem?

• ajem kisa
    Igen az a baja a váltónak a g25-nél, hogy ha szekvenciálisban lenyomod véletlenül és úgy nyomod fel vagy le, akkor beugrik a H-váltó 3, 4-esébe és ottmaradhat!

BlackAdder1: ha tudsz venni egy olcsó gamepadot akkor vegyél hozzá egy potméter, a gamepadot szétszeded, kivezeted a 3 vezetéket a potira, és azt akár betudod kötni egy bontóból szerzett kézifékkarba!
    Nekem ez a tervem, de megakadtam, mert nemtudom hová felszerelni helyhiány miatt:s
    A poti otthon kb ~300Ft, a bontóban meg szerzel egy olyan kézifékkart aminek lukas a felfogatásnál, oda be a poti, szerzel valami rugót ami visszahúz és kész!
    Vagy azon gondolkodtam még, hogy neked ami fentmaradt a loadcell után a "teló", abból kimaradt az elektronika is? vagy csak a piros műanyag?
    lehethogy aztis felhasználhatnád kéziféknek!?
    Nekem sajnos nemjött még meg a loadcell, de szerintem holnap, holnapután megérkezik!
  • Breki33
    Na ez kéne pontosan akkor mert lemérve kb 3,5 pont azon a részen.

DE ez középpen van a G27 nem a két szélén fogja meg?

vagy az a Logitech Driving Force GT?

Az a rész ahol dupla 21 cm ha ezen kívül fogja meg akkor jó
    tehát hogyha a két tartó között van akkora hely.
  • BlackAdder1
    Pont a kézifékezés miatt mondom, kellemetlen amikor vennéd a kanyart és bentmarad a kar és folyamatosan fékez! Most én a kéziféken gondolkodom, asszem veszek is holnap egy joystikot. Ja ha dupla és mindkettő 18-as lehet nem megy fel a G25-27, mert az ha jól mértem 35mm-ig hajtható ki!
  • Breki33
    Na van esős pálya is

Érdekes módon sokkal jobban tudtam rajta menni mint a dry-on pedig én aztán nem vagyok egy esőmenő.

De ez nagyon jó így , nem csúszkált a kocsi viszont élesebb kanyarokban ki tudtam faroltatni ezzel a dry-on ezen a pályán gondjaim vannak vhogy nem indul meg rendesen, viszont kicsit dirt1-esenen az éles kanyarokat mintha vmi segítene könnyű bevenni.
  • Breki33
    Én nem tudok hegeszteni

Én váltónak nem használnám valószínűleg hanem csak kéziféknek, és nem g25 hanem g27 bár a g25 váltója nekem jobb lenne

Ja a lap középpen ahol a kormány van szélesebb és ott dupla tehát alatta is van egy.
  • Breki33
    Akkor pont jó köszi :-P

• BlackAdder1
    Ezt így nem tudom megmondani, mert az enyém vizszintes felületen van, de az tény hogy ha véletlen lefelé is nyomod a váltókart szekvenciális állásban is becsúszhat 3.-ba, ez magasan és döntve könnyebben előfordulhat! Én a helyedben, ha g25-öt veszel egy külön tartóra tenném, kis hegesztésssel vagy csavarozással megoldható, és tennék fel egy szélesebb lapot a kormány alá, 7cm-es bútorlapot nagyon könnyü eltörni!
  • Zoliwrc
    Na most
  • Zoliwrc
    Előszedtem, megmértem ha erre gondolsz:
    http://imagerz.com/QFdCDVsAUQQ

• Breki33
    na lemértem a szélességét pontosan 7 cm akkor arra már rendesen felmegy?

és ha 30 kb fokban döntött akkor nem lesz kényelmetlen?
  • Breki33
    Pedig azt hiszem ott megelőztelek a másodikról meg eltűntél

• Breki33
    csak a visszajátszás zenéjét vennéd már le :-)

azt hiszem fel fokom rakni a kiválogatott bang hangjaim, hogy tiis élvezhessétek fantasztikusakat szól menet közben
  • JUVEfun
    Én nagyon élveztem ezt a pályát..
  • JUVEfun
    EZ a SUBARUM végleges hangja ,többet már nem nyúlok hozzá !

• Palinko
    hát a g25 nek az én szememben inkább a kuplungpedál az erőssége :D
  • Breki33
    Egyébként jól feljöttél a rank-on :-)

Mondjuk ez se sokáig lesz így de azért jó most kirakni :P

• Breki33
    De lehet ez akkor reverse?
  • Breki33
    Lehet bevizsgálják az idód én csak azt láttam, hogy eltűntél a versenyből.

Egyébként ez a Mineshaft nagyon gaci kis pálya, nem merek gyorsan menni mert folyton kanyargós és egyik oldalon lejtő másik oldalon perem.

Kétszer is csak azért kellett help-et hívnom, mert nem lecsúsztam a lejtőn hanem kanyar közben elakadt egy kicsit az orra a szélében és egyszerűen nem volt hely visszatolatni és akkor ment le a lejtőn onnan meg csak help-el lehet feljönni.

És kb 60 ilyen kanyar van elég egyiket elrontani, szval nagyon kell koncentrálni és a végén még van az a nagy ugrató is.

Hát nemsemmi koncentrációt igényel.
  • Smicy2
    pont most akartam linkelni :P
  • Breki33
    ja azt hiszem rájöttem

RBRSumburkRC2.exe

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=359
  • Breki33
    Van új Sumburk teszt valami RC-de nekem ezt írja ki belépéskor

Másnál is ez van?

• JUVEfun
    Van egy U a nevem után,ha rákattintok azt írja ki , hogy Unofficial time-nem hivatalos idő,-change can during it tour,-megtudja változtatni a tourban !!! EZ MIT JELENT ???
  • JUVEfun
  • BlackAdder1
    Az 5cm az kevés a 7cm már jó, pont 6cm-re van a 3. kitámasztó!
  • Zoliwrc
    Annyit mondtak hogy csak egy pár darab jön, érdemes lefoglalózni.
  • Breki33
    szóval akkor csak érdeklődtél

én meg azt hittem akarsz még egyet venni
    azt mondták kb mennyi várható?
  • Zoliwrc
    Nézegettem reggel az árgépet és megakadt rajta a szemem, nagy az árszórás ennél a terméknél, felhívtam őket hogy igaz-e és lesz-e, lesz. Ennyi...

• Breki33
    Ezzel van gondom nekem is a képéek alapján, hogy olyan mintha egy gamepaddal keresztezték volna.

Viszont amúgy meg jókat írnak róla és nekem nem kell H váltó sőt szekvenciális váltó kellene
  • Breki33
    namost ha én itt mutatok vmit az nem azt jelenti, hogy rohanok megvenni
    deha simán megtehetném egy napi keresetből biztos vennék egy ilyet
  • Breki33
    Deha most semmit se veszel akkor miért érdeklődtél ez ügyben náluk?
  • Muttley
    Absz. korrekt. Örülök, h nem vetted támadásnak.
    Úgy agitálsz, hogy közben nem érzi az ember, hogy mégis :)
    Mingyáááá elrohanok és veszek egy G27-et. :)
    Egy a bajom: sajnálok rá annyit.

És sajnos, ahogy Juvefun is írja pont, amiért ilyet vesznek legtöbben (H-váltó), az nem annyira gyere be.
    Én próbáltam a G25 kormányát. Havernak az van. Semmi különbséget nem éreztem a DGFT-mhez képest.
    A kinézet meg ízlés kérdése. Vezetés közben úgyis inkább az utat nézem. :)
  • JUVEfun
    Ha ránézek a DFGT-re nem tudom eldönteni , hogy gamepadnak v. kormánynak készült-e ? Megnézném azt aki ezzel játszik pl.: star wars-t
  • GGery000
    http://www.geostring.com/?1072948

reggelj :) ez nem vírus :) ha reggelsz alapból kapsz 10$(pénzgyűjtős :D minél többe ember reggel annál többet kapsz megéri szerintem ) :) (jah és ha reggeltél erősítsd meg az emaileden ..mert csak akkor tudsz segíteni előre is kösziiiii....:)
  • JUVEfun
    Amúgy , szerintem a pedálja is qrva jó , nem csak a kormánya , az egyetlen hibája (sajnos nem kicsit) a váltó !
  • JUVEfun
  • Zoliwrc
    Nem szívom mellre, volt Momom egy évig, levezettem vele kb. 30.000km-t aztán megkotlott, gariba cserélték, igaz egy DFGT-t küldtek helyette,mert Momo-t már nem gyártanak. A DFGT-t ki se bontottam, mert számomra, hangsúlyozom számomra, elfogadhatatlan a kinézete, ízlésficamos volt aki tervezte, úgy ahogy volt bontatlanul eladtam 18K-ért 2 hónapja, kaptak rá mint a legyek.
    Belebotlottam közben december végén egy 1 hónapos alig használt, (tényleg új szaga volt még) G27-be 60K-ért két év garival, azonnal megvettem.
    Haverjaim, öcsém azt mondták hogy hülye vagyok hogy ennyiért kormányt veszek, de amikor átjöttek, kipróbálták a Force EX, DFGT, meg kövület Microsoftok után akkor csak hümmögtek, meg mondogatták hogy hát igen...
    Magyarázhatnám jövő karácsonyig akkor se hinnéd el amíg ki nem próbálsz egy ilyet, Nekem pont ezért maradt ki az életemből a G25, mert nem tudtam sehol sem kipróbálni hogy mégis milyen és csak azt mondogattam mindíg hogy nem ér annyit, utólag belátom tévedtem...
    Lehet hogy lesz egy srác aki most G25-ről vált G27-re, ha sikerül a bolt, akkor a véleményére, tapasztalataira nagyon kíváncsi leszek
  • Muttley
    momohoz képest biztos
    egyébként ne szíííd mellre csak érdekelt a dolog :)
  • Zoliwrc
    Próbálj ki egyet és megtudod, ég és föld a húszezer forintos kormányokhoz képest