20179
-
#16275 ja igen ott van készleten viszont 22900.- Ft. -
#16274 milyen linkemnél?
a kormány kalauzt én szoktam itt ajánlgatni másoknak korábban
-
Neoncsoves #16273 Én uberkonzol-tól rendeltem, korrekt volt az egész. Felhívtam őket, tudják-e másnapra szállítani (14:00 után rendeltem) mivel az utáni napon nem leszek itthon (szerdán rendeltem, pénteken meg mentem el itthonról) és azt mondta, hogy ráírják a csomagra, hogy csütörtök, de ha nem akkor hétfő... másnap kihozta a futár délután 3-4 óra között, nagy Logitech barna doboz, aztán benne a rendes doboz és azon belül a kormány és a pedál. simán megtalálod benne a kézikönyvet meg mindent ami kell. mit meg nem adnék azért hogy megint átvehessem a csomagot, jó érzés volt a hideg dobozt átvenni és amikor kibontással szenvedtem ááá az kész volt :D amikor meg veszed ki a hideg csomagolásból az alkatrészeket... imádok ilyen cuccokat rendelni :D
tudni kell, hogy 10 éve volt utoljára kormányom még asszem Game-portos genius, se FFB, semmit nem tudott. tök izgultam és hát... egyből láttam a különbséget :D Egyből ki is próbáltam a forgatását, a gombok mennyire állnak kézre, stb... fogását teszteltem legelőször, hogy mennyire kényelmes. panaszom eddig nincs a kormányra (1x rosszul kalibrálta be magát [gondolom kicsit kihúzódott az egyik kábel] kinyomtam a gépet, FFB táp, pedál, usb, kormány kábeleit kirántottam, visszadugtam, elindítottam a gépet és rendesen kalibrálta magát. azóta nem volt ilyen gondom) -
#16272 Ne parázz :)
PS3-ra írják, mert a Poliphony Digital támogatja őket a Gran Turismo 4-5 kapcsán. Ezért a GT név és a piros körcsúszka. Nem kérdés a PC kompatibilitás. Ennyien miért akarnánk átb.szni téged? :)
uberkonzol.hu Picit drágább a linkednél, de tutira nem paliznak be.
Amúgy hová valósi vagy?
Vásárlás előtt EZT ne hagyd ki. :) -
#16271 Ja igen ezzek kapcsolatban ma privátban szót ehtettem róla, de érdekes lehet.
Szval a kilépések, mielőtt újraraktam a rendszert egész stabil volt néha egykét naponta lépegetett ki egyszer.
Namost újrarakva az xp-t de nem telepítve újra az rbr-t csak simán használva jött az a kilépegetés amit írtam.
Két dolgott tettem új dx9-es dll-t másoltam be és felraktam egy másik audio kártya drivert.
Eredménye olyan atombiztos működés lett, hogy 4-5 nap alatt egyetlen alkalommal sem lépett ki fantasztikusan stabil lett énis csak néztem.
Aztán a hangfelvétel miatt elkezdtem állítgatni az audio drivert és akkor jöttek újra elő ezek.
Most úgy néz ki hangot is tudok felvenni és stabil is, tehát nagy valószínűséggel hangkártyás dolgok okozzák ezt viszont ezt megoldva teljesen stabil.
Ez nem a runtime-s dologra vonatkozik de a stabil működésnél azse jött elő. -
#16270 Erre nem tudok válaszolni mivel nekem hifista által tuningolt szereo rendszerem van illetve arra van kivezetve saját készítésű kábellel a hang.
Igazán nemis nagyon kedvelem az ilyen 5.1-es 7.1-es rendszereket
szval ezzel nem nagyon foglalkoztam bár Prodigy 7.1-es kártyám van. -
#16269 Ok, viszont a másikra ezt írták
"Helló,
ilyen kormány sajnos már nincs.
de az oldalon csak (Kompatibilitás: Playstation 3) -hoz volt..." -
#16268 Breki : ha túl vagytok a kormányon ,egy kérdés : mit lehet csinálni a hangokkal a játékban.Alapból csak sztereóban szól és a különböző hangokat (motor ,váltó, navi ,..stb.)csak halkítani vagy hangosítani lehet. 5.1-es rendszeren ,hogy tudom jobban szétrakni ??? (pl.: -hogy elöl a motor szól , oldalt a navigátor ,hátul a külső zaj vagy a gumi..... -
Solt #16267 Ezért írtam, hogy ILYESMIT, és nem azt, hogy ILYET! :)) ;) -
#16266 Már bocs,de a te általad ajánlottnál is középen van a rúd. Amúgy ez a Ma-Bo tényleg jó már csak azért is ,mert ha jól tudom aki csinálja maga is szimulátoros...(én az övé alapján csináltattam az enyémet) Ja és árban is verhetetlen,hihetetlenül korrekt ürge. -
#16265 Momot ne, szép de sz@r, meghibásodik hamar, csak a baj van vele -
#16264 Még nemtudom, honnan és mikor fogok rendelni, de ebben a topiknak a bannerban van egy rakás link, és ott vannak akik külön rakták össze szintén!
Nekem is úgy jött az ötlet, mert a g25, g27-en kívül nemvolt más (eddig) szem elött!:) -
Neoncsoves #16263 teljesen kompatibilis, én is ezt használom csak fel kell rakni az oldalukról a drivert. ugyanúgy működik mindennel mint egy G25 mondjuk. (G25 is eredetileg PS3as asszem) -
#16262 meggyőztetek legalább van időm gondolkozni rajta :P
Magyarországon is lehet így darabokban venni? -
#16261 Ha a #16236-re gondolsz ott szállítás alatt
Meg zavar, hogy konzolos és nemtudom mennyire kompatibilis. -
#16260 Ne vegyél momo-t, én olyat vettem december végén, de januárban már azon filóztam, hogy másikat kéne venni, mert nagyon gyenge eresztés sajna!:s
Nekem a 2 pedál ami annyira lágy, hogy semmit nemérzek velük, a kormány néha elmászik, alkalibrálódik...meghát asszem 270fok csak...
Viszont a g25 sem a tuti, én a féket lecserélem hamarosan loadcellre, mert nemvagyok megelégedve ezzek a fékkel sem, viszont ha aztnézzük, hogyha darabokban is meglehet venni a "konfigot", én legközelebb tuti úgyveszem meg!
Külön kormányt, aztán pedálsort...váltót...
Azok ha aztnézzük azért drágább nyilván, de akkor az más mechanika, strapabíróbb, alapból loadcell-es...és nem lóg a H váltó mint a g25-nek!
Bár kérdés, hogy mennyire akarsz belemerülni, és a pénztárca mennyit bír!?
Én szerintem ha meghal a g25, akkor darabokbol rakom össze, nemveszek már g27-et sem! -
Neoncsoves #16259 Momo 17ért? felejtsd el... 20k + futárért kihozzák a DFGT-t ami sokkal jobb a momonál. Nincs gyárihibás sorozata, és magasabbra állítható a kormányforgás szöge... de te tudod mit szeretnél. De én személyes vélemény alapján mondom, hogy nagyon jól lehet vezetni DFGT-vel mert nagyon kényelmes a pillangóváltó helyén levő gomb. Kéziféknek is tökéletes a szekvenciális váltó -
#16258 A Momo is Logitech :-) -
Neoncsoves #16257 Breki szerintem maradj a nevesebb dolgoknál. Logitech pl. Ráadásul akárhol olvastam DFGT-ről, mindenhol azt írják hogy nincs vele probléma rendszeres (napi) használat mellett 2 év után se. max a potméter mehet tönkre, de arról se nagyon olvastam. viszont a potmétert könnyű kicserélni -
#16256 Mond valamit Solt...
Tényleg nem tűnik stabilnak.
24 ezer? Sztem kicsit gyűjts hozzá és komolyabbat. 16251-ben jól össze van foglalva. Addig egy mezei vasalódeszka is megteszi kisúlyozva, megtámasztva. :))
Még állítható rajta a magasság is. Én is azzal kezdtem anno. -
#16255 kormány ügyben most viszont gondban vagyok filózni akartam még rajta de egy számtek bolba beugrottam és ott volt egy Momo 17-ért utolsó darab
Most nem tudom ezért az árért megéri vagy az újabbak is típushibásak lehetnek? -
Solt #16254 Én is helyhiánnyal küzdök... ezért nem is játszom mostanában... Ebből az ido-oda rakosgatásból, meg pedálelrugdosásból elegem van...
Próbáltam egy ehhez hasonló kis állványt... vagy én vagyok túl vad, vagy az való egy kb 10évesnek... ezek az összecsukható dolgok gyerekeknek jók valami teljesen műanyag kormányhoz, aminek sem erős FFB-je, sem erős pedáljai nincsenek...
Szerintem nem jó alternatíva... -
#16253 Igen csak hát
"If somebody ask what the game the anwser is: it's not a game, it's a professional simulator."
Én nem hazavinni szeretném, de egyszer szívesen kipróbálnám milyen lehet érdemes megnézni a videókat az oldalon. -
#16252 Igazad van ezekben, sajna viszont nekem nincs ekkora helyem ha ezt beraknám a szobámba mozdulni se tudnék a mostani is sokszor útban van azért lenne jó egy ilyen összecsukható, amiről a teszteken egész jókat írnak.
DE egyenlőre nem akarok venni csak elgondolkoztam rajta, nem szoktam hirtelen dönteni ilyenekben főleg nem. -
Solt #16251 Ha elfogadsz ismét egy szubjektív vélemény...
Nem javaslom ezt a megoldást, mert:
1: Körülbelül a harmadából megoldható házilag...
2: A pedál elérést, főleg a ballábas fékezést zavarhatja a fémrúd középen. ( G25, 27 esetében )
3: Az egész kütyü rögzítése nem megoldott. A súlya kicsi, így akár az FFB, akár egy nagyobb fékezés bizony okozhat gondot... rángást, elmozdulást...
4: Ha később mondjuk moddolni akarod, például a G25 fékpedálját, még jobban jelentkezni fog a 3. pont...
Egy ilyen állványnál szerintem fontos, hogy a pedál rögzítés beton stabil legyen! Vagyis olyan megoldás kell például, hogy a pedáltartó egyben van az üléstartóval, vagyis eleve a saját súlyod már tartja az egészet! Ezen kívül jobb, ha a kormány tartójának a váza oldalt van ( két oldalt ), valamint fontos, az állíthatóság!
- Üléstámla
- Pedál távolság
- Kormány távolság, magasság, ( dőlésszög sem árt )
Inkább valami ILYESMIT keress... -
#16250 Nah válaszoltak.
Mást nem érdekel innen?
Tisztelt Érdeklődő!
A termék egyelőre úgy vásárolható meg Magyarországon, ha ezen az e-mail-címen megrendeled, és kb. 2 héten belül házhoz szállítjuk (a két hetes határidő akkor él, ha van elég megrendelő, mert csak négyesével szállítanak Spanyolországból). Egyébként 24.000 Ft házhoz szállítással, mindennel együtt. Rendelés esetén kérjük megjelölni a kért színt, és megadni egy telefonszámot, amin a megrendelő elérhető.
Később a termék kapható lesz majd boltokban is, de ugyanennyibe fog kerülni, mert az egész világon fixáras.
Köszönjük érdeklődésedet!
-
#16249 Nem. Nincs %-os nyomáspontja. 0 vagy 100. Vagy húzod, vagy nem. -
#16248 Ennek az ára kb. egy élő Mitsu EVO-é vagy egy Imp STi-é :)
Ennek is komoly ára van, de inkább akkor EZ. -
#16247 úgy értettem, hogy van aki a váltókarral vált és nem a pillangóval és mást használ kéziféknek?
és ha kéziféknek használom analógként érzékeli mennyire húzom? -
#16246 És akkor azt amit gariztattál, hogy küldted el nekik? -
#16245 Kimaradt a mondatomból egy állítmány. :) "..pillangóváltónak VAN főleg létjogosultsága..."
Én meg ezt
"Van aki a váltó kart használja váltásra és mást kéziféknek?"
Remélem jól értem. A GT Legends-ben az autók jellege miatt igazi feelingje van a botváltó használatának. Ott nálam a kézifék vmelyik gombra van állítva. Minden más játékban a szimulált autók többségében pillangóváltó, ahogy az élő másukban is. Ilyenkor a két irányba mozgatható váltókar a kézifék. Így az RBR-ben is. -
Zoliwrc #16244 Nincs Logitech szerviz Magyarországon, ha garanciális idő alatt gondod van cserélik a terméket, és ne ott intézd ahol vetted a cuccot hanem a Logitech ügyfélszolgálatot kell hívni.
Én egy Momo kormányt gariztattam velük, telefonon keresztül!!!, és küldtek másikat.
De azt eladtam egyből és vettem egy G27-et inkább, az bírja a strapát
-
-
#16242 Ezse semmi
-
#16241 Hm itt van a legjobb áron
csak most Státusz: szállítás alatt illetve a garancia így nehézkes.
Akinek ilyen kormánya van vannak megyékben szervizek vagy csak a vásárlás helyén? -
#16240 Köszi, nagyon korrekten leírtad
Ezt a mondatot viszont nem értem teljesen
"2) Felesleges, mert a GT Legends kivételével az említésre méltó autós játékokban a pillangóváltónak főleg létjogosultsága."
Én igazából nem szeretnék H váltót sőt G27-el is az volt a bajom leírás alapján, hogy nincs benne szekvenciális váltó.
Van aki a váltó kart használja váltásra és mást kéziféknek?
Igazából helyben sajna kipróbálni nem tudom mivel itt csak TESCO számítógépes boltok vannak akik pestre mennek áruért, csak akkor tudnám megnézni, ha vmelyik boltban éppen van véletlenül. -
#16239 Hm van a cuccnak magyar nyelvű oldala is
ezek szerint ittis kapható?
Speedblack™ evo
Szerezd vissza a teljes irányítást, amikor versenyzel! Vezess akár formula vagy raliautót, a Speedblack™ evo rögzítési rendszerével nem jelent problémát többé egy-egy éles kanyar, és nem veszíted el uralmadat versenygéped felett akkor sem, ha felugrassz a székről. A Speedblack™ evo az egyetlen olyan rendszer, mely teljes és biztonságos rögzítést tesz lehetővé minden olyan kormány- és pedálrendszerhez, melyet ma kapni lehet.
A Speedblack™ evo lehetővé teszi, hogy úgy versenyezz a barátaiddal, hogy ne érjenek össze a kerekek csupán azért, mert a kormányod nem megfelelően volt rögzítve. Kényelmesen vezethetsz a fotelból vagy a kanapéról a tévé előtt ülve. Éppen olyan lesz, mintha egy valódi autóban ülnél.
A Speedblack™ evo gyorsan és könnyedén beállítható bármilyen magasságra, hogy Te csak a játékra koncentrálj.
89 Eurónak írják, ha jól számolom az 28.000 körül van.
http://www.speedblack.com/hungary/home.html -
#16238 Na találtam még róla képeket, igazából itt az állványt reklámozzák ami szerintem egész jó
-
#16237 Minőségben egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál. Rendeltetésszerű használat mellett mind2 hibamentesen működik "ésezalényeg". Különbségek mégis
Driving Force Gt vs G25/G27
Miért a G25?
1) Ha fanatikus GT Legends játékos vagy, akkor feltétlenül ez 2) Ha realisztikus autó érzést akarsz = kuplungot és H váltót is 3) Ha újonnan sikerül kifognod vhol, a G27-hez képest baráti áron megveheted.
Miért ne a G25?
1) Ha a GT Legends nem függőség nálad, akkor felesleges 2) Felesleges, mert a GT Legends kivételével az említésre méltó autós játékokban a pillangóváltónak főleg létjogosultsága. A topikbarát RBR-ben feltétlenül. 3) Felesleges, mert a kezdeti fellángolás a H váltó iránt hamar lelohad, ha vezettél már az életben igazi sportautót (értsd gyárilag 200 LE felett) Magyarázat: a váltásérzés 1-2-3... stb. és vissza, nagyon személyautós. 4) A kuplung használatot a legtöbben tudják nélkülözni, mert hosszabbítja váltási időt. 5) Ára 2x-ese a DFGT-nek és minőségben ugyanaz 6) Újonnan ritka, használtan necc 7) Helyigénye nagyobb, több a vezeték, fel kell tudnod fogatni a váltót is. (értsd újabb bútordarab az állványod mellé)
Miért a Driving Force GT?
1) Nagyon kellemes az egész: kormányfogás, váltóbot és -fülek elhelyezkedése, Force feedback komoly. A pillangóváltó fülek végre nem Dumbo-fül nagyságúak, sportos a nyomáspontjuk, a sebváltókar kézre áll, a legtöbb játékban (így az RBR-ben is) kézifékkarként állatjó használni 3) Hiba nélkül (!) működik a komplett szerkezet 4) Most nagyon kedvező ár/ érték arány 5) A állványodra a fényképen lévő kormányhoz hasonló módon felfogatható 6) Univerzális felhasználhatóság: PC + PS3 és PS2 kompatibilis (ki tudja mit hoz a jövő platformbővítés ügyében) :)
Miért ne a Driving Force GT?
Ha a lényeg a H-váltó és a kuplung élmény, függetlenül attól, h milyen gyakran használod és milyen élményt nyújt a valódihoz képest.
Bármelyik mellett döntesz, menj el megnézni élőben, és a VÉTEL ELŐTT vetesd ki a dobozából és próbálgasd. Amelyik NEKED érzésre jobban bejön. :)
-
#16236 Breki nemtudom mennyit szánsz rá...