Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor mi a francért vállalják el, ha utánna nem képesek válaszolni se <#boxer>#boxer><#kocsog>#kocsog><#ravasz1>#ravasz1><#ejnye1>#ejnye1><#beka3>#beka3>
Lehet, mindjárt felmegyek a Cseh-re is tesztelni!😊
Nagyon zsír!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Deha kedden se jön meg az a rohadt rugó <#fogmosas>#fogmosas><#gun>#gun><#vigyor5>#vigyor5>
Mondjuk nálam annyi van, hogy offline a kocsik nevei nem stimmelnek ez elõfordulhat
http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=15128&lm=800
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=518&classid=1&state=HU
Gabe ideje már csak 10 másodpercre van <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2><#nezze>#nezze>
Ha meg benne maradna a váltó sebességben akkor meg belebarkácsolsz a 3-as és a 4-es fokozathoz egy-egy kis rugót ami visszadobja üresbe.😄
Jó mondjuk ez így elég barkács lenne, de a cél szentesíti az eszközt alapon mindent a realitásért.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Stabilságról annyit hogy az oprendszernek is rendesen beállítottnak és jónak kell lennie hozzá tehát magában nem garantálom
én minden nap AWC-t és CCleanert is futtatom az XP-n directxben a hang hardveres gyorsítását is belõttem és van egy kis progim ami szól ha vmihez frissítés jött ki.
Mindez nem elég ha a hangkártya driver vmiért nem jó, nekem szerintem ez okozta régebben ezeket, de mostmár tényleg atomstabil.
"Tisztelt Breki úr!
04.02.-án adom postára a rugókat,ár 600.-Ft/db + utánvételi
összeg.
Tiszt.Csordás"
"Tisztelt Breki úr!
04.02.-án adom postára a rugókat,ár 600.-Ft/db + utánvételi
összeg.
Tiszt.Csordás"
természetesen õ rendes nevet írt 😛
Egyre több utcai autó jön ki pillangóváltóval mint a G25/27-en van.
Egy Allroad Audi-t már vezettem is olyannal, nagyon jó

Végultis megoldható amint lesz újra DVD íróm, jelenleg nincs bekötve kell a vinyó a három oprendszerhez 😛
\"If in doubt, flat out!\"