Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazi WRC kormánynál is van pillangó?
Tegnap az összefoglalóban mintha azzal váltott volna akit mutattak, de csak egyik oldalon volt.

Tegnap az összefoglalóban mintha azzal váltott volna akit mutattak, de csak egyik oldalon volt.

Viszont egyik privi kapcsán támadt egy ötletem.
Mivel most atomstabil az rbr-m (kétszer rakott ki a héten illetve azis csak tálcára mert a windows jelentett felugró ablakban, tehát nem programhiba), arra gondoltam, ha így egyben kiírnám DVD-re akkor lenne egy bármikor telepítés nélkül futtatható rbr-em az összes pályával új kocsikkal remekül beállított hangokkal variálási lehetõséggel egyben ami akár DVD-rõl is egybõl futtatható bármelyik windows-on
Egy gondom van vele, hogy jelenleg az rbr könyvtáram 17 gigás
Viszont ebbõl 5 giga patch és mentés az nem kell, ami még nagy az a maps könyvtár ami magában 6 giga, ha ezt meg tudnám vhogy oldani akkor simán menne egyenlõre azon filózom, hogy külön DVD-re rakom azt vagy megpróbálom egy DL-re úgy hogy minden felesleges dolgot kiszedek így még
kb egy másfél gigával csökkenthetem.
Mivel most atomstabil az rbr-m (kétszer rakott ki a héten illetve azis csak tálcára mert a windows jelentett felugró ablakban, tehát nem programhiba), arra gondoltam, ha így egyben kiírnám DVD-re akkor lenne egy bármikor telepítés nélkül futtatható rbr-em az összes pályával új kocsikkal remekül beállított hangokkal variálási lehetõséggel egyben ami akár DVD-rõl is egybõl futtatható bármelyik windows-on
Egy gondom van vele, hogy jelenleg az rbr könyvtáram 17 gigás
Viszont ebbõl 5 giga patch és mentés az nem kell, ami még nagy az a maps könyvtár ami magában 6 giga, ha ezt meg tudnám vhogy oldani akkor simán menne egyenlõre azon filózom, hogy külön DVD-re rakom azt vagy megpróbálom egy DL-re úgy hogy minden felesleges dolgot kiszedek így még
kb egy másfél gigával csökkenthetem.
Ezt magyarázza meg nekem valaki
Megyek a Shepherds Shield II-n egyszercsak holott nem látok semmit az úton mintha falnak ütköznék azután már ismerõs szitu, de felülnézeti képes se látszik semmi
Tényleg csak én találkozom már harmadszor ezzel a szituval?
Megyek a Shepherds Shield II-n egyszercsak holott nem látok semmit az úton mintha falnak ütköznék azután már ismerõs szitu, de felülnézeti képes se látszik semmi
Tényleg csak én találkozom már harmadszor ezzel a szituval?
Látom te érted a viccet csak nem nagyon szereted....
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
miért ne mennél?
nem a rankos hely izgat csak hiányozni fog ha nem mehetek rendesen
ilyen hülye világ ha vmi elromlik kidobhatod ahelyett hogy lehetne kapni itt pl egy kis pótalkatrészt
És ugye ez Misrosoft kormány
DE Logitech gamepadnál is kellett házilag javítani egy kis gumidarab miatt amit ha lehetne venni simán cserélhetõ lenne de nem LOgitech nem javít gamepadot csak cserél
nem a rankos hely izgat csak hiányozni fog ha nem mehetek rendesen
ilyen hülye világ ha vmi elromlik kidobhatod ahelyett hogy lehetne kapni itt pl egy kis pótalkatrészt
És ugye ez Misrosoft kormány
DE Logitech gamepadnál is kellett házilag javítani egy kis gumidarab miatt amit ha lehetne venni simán cserélhetõ lenne de nem LOgitech nem javít gamepadot csak cserél
Je elfelejtettem írni, hogy volt már hályom pályás Sumburk teszt is ma tehát lehet menni intermediate is
Nyugi ! Ha akarod addig amíg nem jön meg a rugód , szolidaritásból én sem megyek...
nem azt írtam, hogy nem kapható
ne húzzatok fel úgyis ideges vagyok ez a hülye rugó miatt <#eplus2>#eplus2><#rinya>#rinya><#gun>#gun>
ne húzzatok fel úgyis ideges vagyok ez a hülye rugó miatt <#eplus2>#eplus2><#rinya>#rinya><#gun>#gun>
Duna Plaza Saturnban pát hete még láttam G25-öt 74.990-ért<#merges2>#merges2>
az a 18-22 es sáv már egész jól hangzik, csak ahogy olvastam a kormánykalauzt, azokon nincs kuplung. na majd összekapargatok g25 re 😄
a gagyi meg a minõség között vannak még jó kormányok 18 -22 körül sõt bár most nem úgy látszik, de az én mostani kormányom is láttam 3-5 ezerért is, ha megkimélt ennyiért ezis nagyon jó kormány.
Nah frankó most menet rallysprint-en menet közben elpattant a féknél is a házilag készített rugó eddig legalább az jó volt, most amiatt hogy a rugós nem képes akkor feladni amit rendeltem akkor amikor megrendeltem, hosszú hétvégén Húsvétkor mehetek így, hogy szinte nem érzem a féket <#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer><#phone>#phone>
megpróbálom a módokat, köszi a helpet.
kormány kéne igen, csak azzal úgy vagyok hogy gagyit nem veszek, a minõségre meg sajnálom a pénzt 😄
remélem hamarosan lesz valami kuplungos best buy.
kormány kéne igen, csak azzal úgy vagyok hogy gagyit nem veszek, a minõségre meg sajnálom a pénzt 😄
remélem hamarosan lesz valami kuplungos best buy.
Ha bill-en nyomod és offline én ajánlanám a better physics-et vagy a massmod-ot.
Én el sem tudom képzelni milyen lehet, de prohardveren van egy srác aki bill-el jobb idõt megy francián mint én kormánnyal kb 10-15 másodpercel.
De tényleg érdemes kormány venni én csak amiatt a játék miatt gondolkozom egy újjon.
Én el sem tudom képzelni milyen lehet, de prohardveren van egy srác aki bill-el jobb idõt megy francián mint én kormánnyal kb 10-15 másodpercel.
De tényleg érdemes kormány venni én csak amiatt a játék miatt gondolkozom egy újjon.
Igen tudom ez a honlap szerepelt is itt már csak jöttek ki újabb képek amiket be akartam rakni csak azok imageshackosak szval letöltöttem, hogy felrakjam, csak el kellett rohannom így csak a régebbi képek kerültek fel, majd holnap felrakom az újabbakat.
Billentyûzet lesz a gond. Azzal nem fogsz tudni nagy idõeket menni.
Ha nem szerzel esetleg pontot francián akkor is tovább enged. Szóval menj végig rajta ahogy tudsz és folytasd tovább.
De ha van zseton vegyél kormányt, egybõl 100% gyorsabb leszel, plusz jobban fogod élvezni is.
Ha nem szerzel esetleg pontot francián akkor is tovább enged. Szóval menj végig rajta ahogy tudsz és folytasd tovább.
De ha van zseton vegyél kormányt, egybõl 100% gyorsabb leszel, plusz jobban fogod élvezni is.
Downhill!!
billentyûzeten tolom a szezont, a középsõ nehézségi szinten, és a francia pályából a 2. ik, esõben nagyon nem megy. tele van hajtûkanyarokkal és az elsõ ellenõrzõ pontnál már 30-35 másodpercet rámvernek 😞
tudtok adni valami tanácsot? észrevettem a nagy kanyarokban 5-6-hajtû, nem vagyok valami jó 😄 próbáltam hogy totál lelassítok és csak nagyon kicsi kézi de így is nagy volt a hátrányom, próbáltam nagy kézizésekkel akkor meg odacsapom mert általában nincs nagy bukótér, szinte semmilyen sincs.
végülis eddig mindenhol megvolt a 10 pont most itt ha nem is leszek elsõ még behúzhatom a szezont 😄 de hát a gyakorlás az jó dolog.
tudtok adni valami tanácsot? észrevettem a nagy kanyarokban 5-6-hajtû, nem vagyok valami jó 😄 próbáltam hogy totál lelassítok és csak nagyon kicsi kézi de így is nagy volt a hátrányom, próbáltam nagy kézizésekkel akkor meg odacsapom mert általában nincs nagy bukótér, szinte semmilyen sincs.
végülis eddig mindenhol megvolt a 10 pont most itt ha nem is leszek elsõ még behúzhatom a szezont 😄 de hát a gyakorlás az jó dolog.
Ezt már csinálják vagy 1,5 éve ha nem régebb ideje.
Itt a honlapjuk megnézheted még video is van:
German Garage
Itt a honlapjuk megnézheted még video is van:
German Garage
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Na a németek is beindultak pálya ügyben
Name: Bergheim 1
Length: about 6 km
Description: German Track

Name: Bergheim 1
Length: about 6 km
Description: German Track

Francba, hogy ez rugó még mindig nem érkezett meg, pedig keddre ígérték, lehet mégis el kell küldjelek érte.
Most írok nekik, sdeha se rugót se választ nem kapok holnap már felhívom <#boxer>#boxer><#nezze>#nezze>
Most írok nekik, sdeha se rugót se választ nem kapok holnap már felhívom <#boxer>#boxer><#nezze>#nezze>
Hát az utánam lévõ profik tudását és gyorsaságát nézve gondolom ez nem sokáig lesz így.
<#bee1>#bee1><#wave>#wave>
2-3 5-6 igazi nagyágyú és a 7 sem rossz :-)
Misi meg más kategóriában elsõ
<#bee1>#bee1><#wave>#wave>
2-3 5-6 igazi nagyágyú és a 7 sem rossz :-)
Misi meg más kategóriában elsõ
teljesen mindegy a sorrend lényeg, hogy felülírja a PC 1024 03.dds -t
DE mivel -gondolom- nem 1024-ben játszol nem valószínû, hogy látsz változást
DE mivel -gondolom- nem 1024-ben játszol nem valószínû, hogy látsz változást
<#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>

Elõbb átnevezem , utána bemásolom ?
😄DDDDD
Azért mert így van olyan hangja ami belsõben jó. Tudod ez a sípolás színvonal.
Bang:1.0
Egyébként igen. Nekem ez a két hang a top:
Impreza_N És a 06-08
Bang:1.0
Egyébként igen. Nekem ez a két hang a top:
Impreza_N És a 06-08
Downhill!!
Breki ! Ezt ,hova kell tenni ? : #16387
Két fájl: PC 1024 03 blue dds.
PC 1024 03 green dds.
Két fájl: PC 1024 03 blue dds.
PC 1024 03 green dds.
Már nem emlékszem, de Megauplodados linkrõl az biztos!
én utálom az esõt betonon a múltkor valaki berakott egy versenyen Liptakov esti-t esõvel, hát gyönyörûen nézett ki, de menni kb a várig tudtam ott már csúszkáltam nagyon bele a ......
Szerintem ha ismered a viselkedését a verdádnak akkor lehet jóidõt menni (esõben is😊)!
Az alapgémben néha olyanokat megyek a murván, hogy még Loeb is megirigyelhetné!😄
De amikor a cseh online-ra megyek...:s ott több az adrenalin, és hibázok sokat!:S
Az alapgémben néha olyanokat megyek a murván, hogy még Loeb is megirigyelhetné!😄
De amikor a cseh online-ra megyek...:s ott több az adrenalin, és hibázok sokat!:S
Köszi ! Mióta kerestük <#eljen>#eljen>