20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JUVEfun
  • Breki33
    Subaru 2008-hoz, csak kettő van, de válaszként elküldöm
  • JUVEfun
    Jó , de te is küld el a te subarusodat légyszi...
  • Breki33
    akkor jöhet
  • JUVEfun
    Astrati-tól
  • Breki33
    Fócusét azt hiszem nem módosítottam csak esetleg a motorháztetőst az fent van a BH-n
  • Breki33
    kitől?

mert subaruhoz van, de lehet mástól ha igen akkor érdekel
  • JUVEfun
    Ha vki-t érdekel rallysimsfan-on kaptam jó setupokat a subiwrc08,-és a 207 S2000 Peugeot-hoz, ami csehen is működik..
  • JUVEfun
    Amit kaptam tőled tökéletes , amúgy a Focusé a legjobb ! Bár a Peugeothoz lenne olyanom....
  • Breki33
    Illetve csak módosítottam
  • Breki33
    én kettőt állítgattam
  • Muttley
    én csak a belsőt használom
    csak azt állítgattam
  • JUVEfun
    Én meg képtelen vagyok a Peugeothoz megcsinálni a motorháztető nézetet (206WRC v.207 s2000)
  • JUVEfun
    #15357 -ha jól emlékszem ezt Breki készítette ...
  • Breki33
    kameraállást

ne belsőről motorháztetősről
  • Muttley
    A Subaruhoz készített belső nézet kameraállást jelent, kvázi az internal_camera POS 3 változójával való csiki-csuki, vagy készítettél egy vadiúj .dds file-t?

Melyik autó belső nézetéről tegyek képet?
  • Breki33
    Majd mutass képeket milyenek lettek.

Az egyik belső nézetes kamerát nem nagyon lehet változtatni nekem se sikerült pedig szerettem volna még egyet felrakni a kocsi tetejére mint a közvetítéseken

tehát egy motorháztetős egy rendes belső nézetes és egy tetőst

Subaruhoz én sztem készítettem jó belső nézetet és egy motorháztetőst korábban raktam fel képeket róla

• Muttley
    Na, megvannak a kamerabeállítások. Hát tényleg más feeling így tolni a pályákon. :)
    Gjműpark/ Slot: 1) Imp 03 WRC Hi-Res skin 2) Imp 08 Ken Block skin 3) Lancia Delta HF Int Martini Design 4) Imp06 WRC Hi-Res skin 5) Audi S1 és Lancia Delta S4 6) Imp 00 WRC Hi-Res skin 7) Ford Focus 06 WRC Hi-Res skin 8) Lancer WRC 05, EVO VI ASI, EVO X Rally Art
    :)
    Mi a f.sznak ennyi? - Mert mindig mással van kedvem menni. :D Ja, és én "szörnyülködöm" a replayen is. :)

Problémám 2 dologgal vóóót. Az Imp 08 belső nézete nem reagál semmilyen számbeli változtatásra. Ez maradt ahogy letöltöttem. + Delta S4 camera_internal teljesen ua., mint a HF Integrale-nek, mégis cseszik megjeleníteni a kormány+műszerfal kombot, ehelyett lóg a levegőben. Pedig van hozzá megfelelő dds file, csak valamiért nem kapja meg a tápot.
    Ha van ötlet a megoldásra, csupa fül vagyok. :)
  • JUVEfun
    Én meg a harmadik...
  • Breki33
    Milyen változások :Ö

Gabe a második

http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tstats&type=2&classid=1&state=HU
  • Breki33
    én a youtube-n :P

meg a rallysimfans-on Tibi is ír sokat
    az Új pályák az RBR-hez ! fórumban
  • Breki33
    igen többféle van általában a pályához mellékelik azt ami jó neki
  • cheatman
    Ti milyen oldalakról szerzitek be a pályákat? Én a HSW-n szoktam nézegetni.
  • JUVEfun
  • cheatman
    Megvan a probléma! A gond az rbr_rx.dll fájlal volt. Én egy 188Kb-osat töltöttem le, azzal azt csinálta amit az előbb leírtam. Leszedtem egy régebbi pályát ahogy tanácsoltad és ahhoz volt mellékelve rbr_rx.dll ami viszont már 408Kb volt. Megpróbáltam és működött. Valóban szürke a háttér töltés közben.
    Köszöntem a segítséget! További jó játékot.
  • cheatman
    Nekem egy franci pályát kezd el betölteni ami alapból is benne van a játékban. Gondoltam hogy azt cseréli le erre.
  • Breki33
    hát ezt most nem teljesen értem rx-es pálya betöltésénél nem csík van hanem szürke hátterű képernyőn írja ki az információkat betöltési időt stb

egyébként valószínűleg a videokártya miatt van esetleg próbálj meg korábbi pályákat
  • cheatman
    Hát töltés közben elmegy kb 5 csíkig gyorsan és 1-2 másod perc múlva lefagy még a windows-nak azt a "pittyegését" is lehet hallani. Utánna nem tudok csinálni semmit csak Alt+Ctrl+Del.

A config:
    VGA: ATI HD2600XT 256Mb AGP
    CPU: P4 3.0 Ghz
    RAM: 1,5 Gb DDR 400Mhz
    A gépen wan WIN7 is meg XP is és mind a kettő OP. ugyan úgy fagy ki!
    A patch fel van téve 1.01 utánna 1.02

Tudom nem egy ütőképes szerkezet, de eddig RBR-el nem volt gond, sőt más játékokkal is nyugodtan eljátszogatok.
  • Breki33
    Így kevés az infó, hogy fagy le mit ír ki?

Milyen videokártyád van?

Lehet az nem támogatja vagy másik rx-es dll-kell az adott pályához.
  • Breki33
    Szerintem az még nincs kint fura lenne ha benne lenne :P
  • Muttley
    Ilyen felbontásra gondoltam:

• Muttley
    Úgy érted a Kazhol Design féle High-Res?
    Van már nekem egy Lancer WRC 05-öm, de az még jóindulattal sem high res, plusz a nagy lámpasor nem távolítható el róla.
    Abban bízom, hogy ilyesmi felbontású lesz, ha egyszer kész lesz. :)

#17158: Leghamarabb csak holnap este fogok tudni foglalkozni vele. Közbejött 1-2 más dolog. Ha elakadok, ordítok :) ill. képet teszek majd fel.
  • JUVEfun
    Próbáld meg újra a patchat
  • JUVEfun
    NEM (én is win7 .-l használom)
  • cheatman
    De akkor kifagyna úgy is ha a "gyári" pályát használnám, és azok működnek.
    Lehet ehhez köze a Win7-nek?
  • JUVEfun
    Directx9
  • cheatman
    Nagyon szépen köszönöm! Félig meddig sikerült megcsinálom, a baj csak az hogy töltés közben kifagy.
  • SimaSuna #17159
    Wartburgot akarooook!

• JUVEfun
    Ha sikerült a kamera állítás : képet kérünk róla , ha elakadsz szólj , én napokat csesztem el vele....
  • BlackAdder1
    Az a baja, hogy a Program filesbe van feltelepítve az alapjáték, és ezt nem szeresse, másold át bárhova és azt add meg a telepítőben! Amúgy itt is volt róla szó, és az RSRBR honlapján is le van írva!