Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Breki33
És miért csak egyik oldalon?

Breki33
Új képek

Smicy2
persze

Charade GTti

Breki33

Breki33
Igazi WRC kormánynál is van pillangó?

Tegnap az összefoglalóban mintha azzal váltott volna akit mutattak, de csak egyik oldalon volt.

Breki33
Viszont egyik privi kapcsán támadt egy ötletem.

Mivel most atomstabil az rbr-m (kétszer rakott ki a héten illetve azis csak tálcára mert a windows jelentett felugró ablakban, tehát nem programhiba), arra gondoltam, ha így egyben kiírnám DVD-re akkor lenne egy bármikor telepítés nélkül futtatható rbr-em az összes pályával új kocsikkal remekül beállított hangokkal variálási lehetõséggel egyben ami akár DVD-rõl is egybõl futtatható bármelyik windows-on

Egy gondom van vele, hogy jelenleg az rbr könyvtáram 17 gigás

Viszont ebbõl 5 giga patch és mentés az nem kell, ami még nagy az a maps könyvtár ami magában 6 giga, ha ezt meg tudnám vhogy oldani akkor simán menne egyenlõre azon filózom, hogy külön DVD-re rakom azt vagy megpróbálom egy DL-re úgy hogy minden felesleges dolgot kiszedek így még
kb egy másfél gigával csökkenthetem.
Breki33
Ezt magyarázza meg nekem valaki

Megyek a Shepherds Shield II-n egyszercsak holott nem látok semmit az úton mintha falnak ütköznék azután már ismerõs szitu, de felülnézeti képes se látszik semmi

Tényleg csak én találkozom már harmadszor ezzel a szituval?
JUVEfun
Látom te érted a viccet csak nem nagyon szereted....

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Breki33
miért ne mennél?

nem a rankos hely izgat csak hiányozni fog ha nem mehetek rendesen

ilyen hülye világ ha vmi elromlik kidobhatod ahelyett hogy lehetne kapni itt pl egy kis pótalkatrészt

És ugye ez Misrosoft kormány
DE Logitech gamepadnál is kellett házilag javítani egy kis gumidarab miatt amit ha lehetne venni simán cserélhetõ lenne de nem LOgitech nem javít gamepadot csak cserél
Breki33
Je elfelejtettem írni, hogy volt már hályom pályás Sumburk teszt is ma tehát lehet menni intermediate is
JUVEfun
Nyugi ! Ha akarod addig amíg nem jön meg a rugód , szolidaritásból én sem megyek...

JUVEfun

Breki33
nem azt írtam, hogy nem kapható

ne húzzatok fel úgyis ideges vagyok ez a hülye rugó miatt <#eplus2><#rinya><#gun>
JUVEfun
Azért akad még elfekvõben !

Duna Plaza Saturnban pát hete még láttam G25-öt 74.990-ért<#merges2>
Palinko
jah, ha lúd legyen kövér 😄 meg eldriftelgetek LFS ben ott azért hiányozna ha nem lenne.
Breki33
bill-rõl egybõl kuplungos kormány kéne? 😛

g25 szerintem újonnan már nem nagyon kapható
Palinko
az a 18-22 es sáv már egész jól hangzik, csak ahogy olvastam a kormánykalauzt, azokon nincs kuplung. na majd összekapargatok g25 re 😄
Breki33
a gagyi meg a minõség között vannak még jó kormányok 18 -22 körül sõt bár most nem úgy látszik, de az én mostani kormányom is láttam 3-5 ezerért is, ha megkimélt ennyiért ezis nagyon jó kormány.
Breki33
Nah frankó most menet rallysprint-en menet közben elpattant a féknél is a házilag készített rugó eddig legalább az jó volt, most amiatt hogy a rugós nem képes akkor feladni amit rendeltem akkor amikor megrendeltem, hosszú hétvégén Húsvétkor mehetek így, hogy szinte nem érzem a féket <#falbav><#ejnye1><#boxer><#phone>
Palinko
megpróbálom a módokat, köszi a helpet.

kormány kéne igen, csak azzal úgy vagyok hogy gagyit nem veszek, a minõségre meg sajnálom a pénzt 😄

remélem hamarosan lesz valami kuplungos best buy.
Breki33
Na lehetsz még elsõ is 😛

De Jámbor Tamást nehéz utolérni ezt tapasztalatból mondom 😊
Breki33
Ha bill-en nyomod és offline én ajánlanám a better physics-et vagy a massmod-ot.

Én el sem tudom képzelni milyen lehet, de prohardveren van egy srác aki bill-el jobb idõt megy francián mint én kormánnyal kb 10-15 másodpercel.

De tényleg érdemes kormány venni én csak amiatt a játék miatt gondolkozom egy újjon.

Breki33
Igen tudom ez a honlap szerepelt is itt már csak jöttek ki újabb képek amiket be akartam rakni csak azok imageshackosak szval letöltöttem, hogy felrakjam, csak el kellett rohannom így csak a régebbi képek kerültek fel, majd holnap felrakom az újabbakat.
gordon 24
Billentyûzet lesz a gond. Azzal nem fogsz tudni nagy idõeket menni.

Ha nem szerzel esetleg pontot francián akkor is tovább enged. Szóval menj végig rajta ahogy tudsz és folytasd tovább.

De ha van zseton vegyél kormányt, egybõl 100% gyorsabb leszel, plusz jobban fogod élvezni is.

Downhill!!

Palinko
billentyûzeten tolom a szezont, a középsõ nehézségi szinten, és a francia pályából a 2. ik, esõben nagyon nem megy. tele van hajtûkanyarokkal és az elsõ ellenõrzõ pontnál már 30-35 másodpercet rámvernek 😞

tudtok adni valami tanácsot? észrevettem a nagy kanyarokban 5-6-hajtû, nem vagyok valami jó 😄 próbáltam hogy totál lelassítok és csak nagyon kicsi kézi de így is nagy volt a hátrányom, próbáltam nagy kézizésekkel akkor meg odacsapom mert általában nincs nagy bukótér, szinte semmilyen sincs.

végülis eddig mindenhol megvolt a 10 pont most itt ha nem is leszek elsõ még behúzhatom a szezont 😄 de hát a gyakorlás az jó dolog.
Smici1985
Ezt már csinálják vagy 1,5 éve ha nem régebb ideje.
Itt a honlapjuk megnézheted még video is van:
German Garage

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

JUVEfun

pajti
<#ijedt><#eljen>

JUVEfun
max. kedden

Breki33
Na a németek is beindultak pálya ügyben

Name: Bergheim 1
Length: about 6 km
Description: German Track

Breki33
Francba, hogy ez rugó még mindig nem érkezett meg, pedig keddre ígérték, lehet mégis el kell küldjelek érte.

Most írok nekik, sdeha se rugót se választ nem kapok holnap már felhívom <#boxer><#nezze>
Breki33
Hát az utánam lévõ profik tudását és gyorsaságát nézve gondolom ez nem sokáig lesz így.

<#bee1><#wave>

2-3 5-6 igazi nagyágyú és a 7 sem rossz :-)

Misi meg más kategóriában elsõ
Breki33
teljesen mindegy a sorrend lényeg, hogy felülírja a PC 1024 03.dds -t

DE mivel -gondolom- nem 1024-ben játszol nem valószínû, hogy látsz változást
JUVEfun
<#eljen> <#eljen> <#eljen>

JUVEfun
Elõbb átnevezem , utána bemásolom ?

Muttley
<#idiota><#eplus2>

Just do it :)

😄DDDDD

pajti

<#hehe><#vigyor1>

gordon 24
Azért mert így van olyan hangja ami belsõben jó. Tudod ez a sípolás színvonal.

Bang:1.0

Egyébként igen. Nekem ez a két hang a top:

Impreza_N És a 06-08

Downhill!!

Breki33
Richard Burns Rally1\Generic\

de át kell nevezni és ez 1024-es
PC 1024 03.dds
JUVEfun
Breki ! Ezt ,hova kell tenni ? : #16387
Két fájl: PC 1024 03 blue dds.
PC 1024 03 green dds.

Már nem emlékszem, de Megauplodados linkrõl az biztos!
ajem kisa
Énsem szeretem az esõt, csak szóvicc volt!😊
Jóidõt menni esõben...<#vigyor5>

Breki33
viszont Sumburk-on szerintem sokkal jobb az esõs <#eljen><#taps>
Breki33
én utálom az esõt betonon a múltkor valaki berakott egy versenyen Liptakov esti-t esõvel, hát gyönyörûen nézett ki, de menni kb a várig tudtam ott már csúszkáltam nagyon bele a ......
ajem kisa
Szerintem ha ismered a viselkedését a verdádnak akkor lehet jóidõt menni (esõben is😊)!
Az alapgémben néha olyanokat megyek a murván, hogy még Loeb is megirigyelhetné!😄
De amikor a cseh online-ra megyek...:s ott több az adrenalin, és hibázok sokat!:S

JUVEfun
Köszi ! Mióta kerestük <#eljen>

Breki33
Ez a gyerek egyébként nemtudom hogy mer így menni és nem bírom ezt a pályát mert sokszor épphogy csak kimegyek a fûre és ott egy kõ ami nem látszik.

De õ biztos kívülrõl tudja, hol nincs akadály.