Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a választ de sajna nem segített,valami nálam nem kerek,mert ugyan úgy csináltam mindent ahogy leírtad ,de mégse menti el amit kell,és SaveddGames mappám sincs,a fõkönyvtárban a többi között.
Úgy hogy egyenlõre ez van <#fejvakaras>nem tudom ha újra raknám a játékot és a javításokat nem tenném fel lehet mûködne.
Eseteleg ha lenne valami tipped a gondomra akkor légy szíves írd le.
Még egyszer köszi a segítséget.
Ha jól értem, akkor még nincs kész. Egész jónak tûnik. Bár nem tudom, hogy tudom rávarázsolni mondjuk a rallysimfans-os pluginra, mert tudtommal az felülírja majd ezt.

Esetleg valami hasonló fizika létezik még?

Vagy ezt nem lehet még letölteni akár Beta verzióban is? Egyáltalán folyik még a fejlesztése?
JUVEfun
Amikor a fõmenübõl akarsz kilépni megkérdezi,hogy akarod -e menteni a változásokat (ez biztos)és akkor kell.
Csinálj egy új profilt ,felh. névnek írd be MULLIGATAWNY ezzel nem kell végig csinálnod a rally sulit és lesz SavedGames mappád . Utána slotonként berakhatod a megfelelõ autóhoz a megfelelõ setupot.
Ha használod alul a keresõt itt a topicban sok mindenre kapsz választ (persze segítünk is ,ha kell)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Köszi de ott állítottam (fõmenûben,ezzel kezdtem)mint minden játéknál ennél is de még sem menti el,sajna.
És a setupra tudsz valami megoldást hol is találom,azt hogy hova kell bemásolni ?
maffioso
Ne futam közben állítsd, hanem a fõmenüben, majd lépkedj vissza és amikor felajánlja, hogy elmenti akkor mentsd is el. Így tuti jó lesz.

\"If in doubt, flat out!\"

Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Sikerült egy eredeti játékot vásárolnom,mûködik is ,csak lenne pár apró gondom.
A kormány beállításoknál ha a váltó fel-le kapcsolás beállítást a kormány melletti fülekre állítom,ha kilépek a játékból nem menti el,mindig újra kell beállítani.
Van erre valami megoldás? Vagy ez ilyen?
Természetesen felraktam mind két hivatalos javítást de ez sem oldotta meg.
A másik gondom az lenne hogy nem találom azt a "SavedGames" mappát ahova a kocsi setupjait amit letöltöttem, be tudnék másolni,pedig már néztem a játék mappái között de valahogy nincs meg.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönöm elõre is.
Üdv.
Muttley
tesztelte már innen vki?
milyen a default-hoz képest?

Just do it :)

Videón az új Richard Burns Rally fizika!

Aquir
karaj

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bestGP
http://www.youtube.com/watch?v=zxQhirEy4JU&feature=plcp

lájtiteszt

hüje vagy hamán szép nem!4

JUVEfun
Még akkor is ,ha az a 30000 euro .....<#wave>

SimaSuna
Solberg, Grönholm....ha azt mondanák, hogy 30.000 azt se bánnám..

egy finn szakasz 6-8-10perc is..ugratók, hajtûk....na ott kapaszkodnék a majré vasba 😊
pajti
Azért "egy" Tommi Makinen vagy Juha Kankkunen mellé beülnék egy finn szakaszon 😄

Sziasztok! Van egy ferrari gt experience típusú kormányom, amikor a beállításoknál próbálom belõni az irányítást, amikor megnyomom a féket minden oké semmi baja,de amikor a féket állítom akkor lenyomom max-ra a pedált, de a fék csak félig enged fel. Valaki erre a problémámra tud valami megoldást? (Többi játékoknál rendesen mûködik)
SimaSuna
25-ért az alábbit képzelném el.

- zárt, biztosított pálya.
- elméleti oktatás
- autó bemutatása
- pálya bejárás
- 5 köröcske ahogy TE vezetsz.

és csókolom...szerintem ez volna az ideális...

ez kb a drift taxival egyforma..ott sincs semmi élvezet..
maffioso
Meg kár, hogy egy szar az egész. Engem ne vigyenek, inkább adják a kocsit oda, ez így hulladék. Pláne 25ér.

pajti
Kár hogy nem WRC... 😄

köszöntem szépen !!

Hali, az RSRBR 2012 Cars packot nem találom sehol, nem tudom letölteni.. tudna valaki adni egy dirket linket, ahonnan letölthetem??? (a francia rallysim oldaláról nem tudtam..)

maffioso
Nem mostanában játszottam, de mintha 60-40 körüli féknél már jó lenne, ennél elõrébb értelmetlen állítani, és figyelj a féknyomásra is, ha túl nagyra nyomatod célszerû finoman nyomni a pedált.

Aquir
fékezz szakaszokban, kanyarban meg nagyot

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok.

Gondom van a fék erõ eloszlásommal.
Ha hirtelen fékezek, akkor elúszik az autó hátulja. Ha elõre állítom a fékerõt, vagyis leveszem a hátsó kerekekrõl, akkor meg ugye kanyaroknál ha bele bele fékezgetek, ugye nem kanyarodik, hanem megtorpan értelem szerûen az autó, illetve így nehéz sokszor ráfordítani is a kanyarokra.

Valakinek erre valami megoldás?
Adam Jonas
Hehe, elõfordul 😛 Nincs mit. 😊

bertino
kerestem ott is, de nem verte ki a szemem, atallitottam, koszike! 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Adam Jonas
Nem tudod sajnos rá rakni az RSRBR-re a magyar plugin, mert ütközni fog a kettõ, s egyik sem fog mûködni.

Az RSRBR-es váltógondra pedig a megoldás: megnyitod az RSCEnter-t, Play Alone-ra katt. Amikor megjelenik a szakasz/autóválasztós ablak, a legördülõ menük mellett van egy függõleges ikonsor. Kattints a legalsó, ami egy fehér lapocska, kék kerettel, benne egy pipa meg egy toll (ha ráviszed az egeret, ki fogja írni, hogy 'Settings'). Az elõugró ablakban pedig a Transmission résznél át tudod állítani már manuális váltóra a cuccost. 😊

bertino
hat ezaz, ez megtortent es meg mindig automata 😄

mert en csak ezt ismerem, de minnya meglesem azt is. fel lehet pakolni rs rsbr 2012 melle, vagy inkabb felejtos ez a dolog... ? 😄

SimaSuna
miért nem a rallysimfans-ot használod, tolhatnánk onlány..

de RBRben átállítod majd elmented...
legalábbis a sima rbrben így van
bertino
aaah, lecci vki segitsen.

RS RBR2012ben hol tudom atloni a valtast manualisra ?
olyan reg vettem elo, hogy mar fogalmam sincs, hol kene atallitanom, elinditottam kulon az rbr-t, ott atnyomtam, atnyomtam rs rbr-en belul SSE-ben is, meg a masikban is, de ha elinditok egy szakaszt, ott meg mindig magatol valt az ebatta. :|||

hol kene meg atallitanom, hogy en valthassak... ?!

SimaSuna
Azt hittem diesel... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

letöltöttem a demót gondoltam kipróbálom a rallyt de valamiért nincs ffb
mitõl lehet?
Gyöször
Frankó!
De eszi az olajat a kocsi, nem kicsit -> nagyon!<#idiota>

Dübörög a 965ös x4

pajti
<#eljen>

JUVEfun
EGY CSODÁLATOS ÚJ PÁLYA CSEHEN !

NEM azt kell nézni milyen sz@rul mentem (elsõre)....
GYÖNYÖRKÖDJETEK A PÁLYA SZÉPSÉGEIBEN :-))

Muttley
frissen lõve faszbukkról 😊

Muttley
nehogy izééé... <#nevetes1>
ez nem Kazhol Design, de... 😊

Ulvar
szedj le torrentrõl egy teljes verziót, ami már meglett buherálva.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek!

A Fraps-ról még annyit, hogy csak 30mp-et enged felvenni. Többért meg kell venni vagyis támogatni kell a programot. Jól fordítom?
Replayt nem tudod megnézni a szakasz után, de ha beértél akkor ki is irja hogy mentette a replayt. "RBRjátékonbelülineved"_rsf_practice_"apályaszáma".rpl néven. Tehát ha kétszer mész 1 szakaszon a practiceben, mindig csak az utolsó futás marad meg. Ezeket meg tudod nézni, a többi replay között Driver Profile menüben. Felvenni csak valami videó felvevõ progival lehet, pl fraps-el.

Ha valami miatt nem érnél be a szakaszon, de vissza akarod nézni akkor ne szállj ki rögtön a menübe, hanem a retire-re nyomj.

SimaSuna
FRAPS-al fel tudod venni.
utánna (sony vegas, vagy bármilyen videóvágóval) tömöríted és felteheted jutyúbra 😊
Rallysimfans-os pluginnál, Practice módban, hogyan tudom felvenni a szakaszt?? Replay nincs, meg Replay mentés sem. Külsö programmal?? Köszönöm!
JUVEfun
<#nevetes1>

Muttley
3:06-nál kemény a monitor elõtt
BUKÓSISAKban az arc 😊

JUVEfun

Breki33
Breki33
Szerintem pont jobb lett benne a fizika, keresõbe beírva elég sok infó található róla korábban elég rendesen megtárgyaltuk

Adam Jonas
Vannak jó dolgok benne, pl. ott részletesebb a szerviz, viszont nyögvenyelõsebb az addon autók használatba tétele, meg ha jól rémlik, ott fizikához nem nagyon piszkáltak, pl. Ford Focus WRC '06-nak az volt a fizikája, amit anno a BH Motorsport oldaláról is letölthettél.