20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • maffioso
    Na hagyjuk ezt. Én nem tudom a többiek, hogy bírtak ilyen nyugodtan, már-már mosolyogva válaszolni neked. Nem vonom kétségbe a vezetésedet, mert semmit nem tudok róla, de azért általánosságban aki kérkedik vele, az egy nagy balfasz még nagyobb arccal. Nekem csak formula force ex/fx kormányom van, sima egyszerű monitorral, setupokat nem használok és mégis jókat tudok menni.
    East-West kevés gyakorlással:

Chirdonhead II sok gyakorlással, gyári impreza-val és default setup-pal
  • SimaSuna #19978
    jaja, főleg mikor ÉPP kicentizted :D
    az érzés amikor Ladával keresztben csúszol..és kiadja a kanyar :)
  • Adam Jonas
    Alap beállításokat használok. :)

Kormány nekem 360 fokra van beállítva, ha teljes élményt akarsz, akkor 560-ra állítsd, egy WRC autóban is annyit lehet maximum tekerni a kormányon.

Az RBR-ben elég szépen be lehet állítani a kormány/pedál érzékenységét. Sajna ez pont az a dolog, hogy ki kell tapasztalnod, hogy neked hogyan a legkényelmesebb. Sok gyakorlás, sok 'szenvedés' után jön majd az a része a játéknak, amikor elkezded élvezni. :)
  • SimaSuna #19976
    lányokat szivesebben izgatok :D

Rallysimfan-on tekeregj. van sok jó szerver :)

AKAGI-t Ladával ajánlom :))
  • steweee
    na, felizgattál :) vhogy beállítom jóra a kormányt és nekilátok a játéknak.
  • SimaSuna #19974
    ne hasonlítsd össze a közutat a játékkal plz.
    vezettem Kamazt mégsem hasonlítom az euro truck simulatorhoz...mert köze nincs egymáshoz.
    RBR lepipálja a Dirt, a Colin sorozatot ahogy írtam az előbb.

Használd a Rallysimfans plugint, vagy a cseh plugint...majd ha ott király vagy akkor tudsz valamit :)
  • Ulvar
    Az RBR a valaha volt legjobb rally szimulátor program a világon. Nem vicc...ez szimulátor. Nem árkád fos. Ezt szerintem ha elmész a világvégére ott is ezt fogják mondani az értelmesebbek.

Ha pálya versenyzésről van szó, akkor GTR2, rFactor, iRacing és még sorolhatnánk, viszont ha rally, és komolyan akarsz egy kis élvezetet, akkor csak ezt ajánlom, semmi mást. Sőt amúgy ez egy ....nem is tudom hány ezeréves játék, és mai napig több ezren tolják világszerte. Csak közép-európában jó pár ezren. Mi magyarok, Csehek, Lengyelek, Észtek, de más külföldiek is ezt tolják. Az más kérdés melyik pluginon, hogy magyar vagy a cseh, vagy a tököm tudja még mennyi van :D.
  • steweee
    mert biztosan egy szerény alkat vagy. én tolom neki ezerrel, bár már nem úgy mint évekkel ezelőtt. nagyon ritkán "versenyzek" közúti forgalomban, mert veszélyes. nem volt balesetem, de önerőből elkerültem már vagy 8-at ami igazán komoly, akár halálos is lehetett volna.

300.000 km-nél járhatok. nyilván az igazi versenyzőknek sokkal kiélezettebbek a képességeik, és a lehetőségük is a gyakorlásra meg a versenyzésre. nekem csak ladám volt erre a célra anno. 5 éve egy C5-ös, előtte toyoták. hát ez se sportkocsi, de azért 180-al legutóbb is "letoltam" szinte mindenkit a német pályákon vele. főleg ott érdekes, ahol van mondjuk egy 100-as korlátozó, nem kell lassítani külföldi rendszámmal... ott már eléggé kijön a sebességkülönbség. de amúgy se vezetnek túl jól ,csak óvatosan, néhány kivétel azért akad jó kocsikkal.

nagyon sok autós játékkal játszottam már, és elég jó vagyok benne. ezért mertem azt állítani, hogy kormánnyal nekem furcsán irányíthatatlannak tűnt elsőre, de ez lehet beállítási probléma is, vagy csak simán nem éreztem rá a virtuális összhangra. igaz a kormány se egy túl komoly darab.

egyébként aki emléxik a dodge viper racing nevű progira 1998-ból és a korosztályom, annak biztosan kellemes emlékei fűződnek hozzá. most amúgy is a retro wr2-t jáccogatom alkalmanként más mellett. akkor volt újdonság a 3dfx-es kártya, ha jól emléxem vmi voodoo banshee vagy valami hasolnó volt nekem, vagy éppen akkor cseréltem vmi d3d-re ami vitte. érdekes volt akkoriban, hogy fékezni is kell a kanyarok előtt, sőt legjobb megjegyezni a pálya kritikus szakaszait a verseny előtt, mert az egész szezonba csak úgy lehet jó eredményt elérni, vagy megnyerni.

na, ez akkoriban forradalmi volt. és amúgy komolyan mondom hogy néhány szezon után jobban vezettem. pedig akkor már 3 éve volt jogsim :)
  • gordon 24
    Én levezettem már kb 500000km-et közúton, de nem állítok ilyet:)

De ahogy gondolod..
  • SimaSuna #19970
    anno Thrustmaster F360 Modena kormánnyal játszottam. Hozzá kell szokni. nem NFS, érezni kell az autót..
  • steweee
    tudsz küldeni beállítási fájlt vagy legalább vmi tanácsot a kormányhoz ? igaz az enyém sima és nem GT, de tudtommal a különbség csak a kormány kivitelezésébe és a sebváltókar meg(nem)létében van
  • Adam Jonas
    Nekem egy szimpla 17"-os monitorom van, és Logitech DFGT, és tökre élvezhető a dolog, nem tudom, hogy mi a gondod vele.
  • steweee
    keresgéltem a tyúbon. azért megfelelő felszereléssel élvezhető a dolog, de nem egy logitech driving force -al

http://www.youtube.com/watch?v=UMUjq2oGC1s

a vezetési tudásom meg tényleg ott van a szeren... mármint a valóságban
  • JUVEfun
  • SimaSuna #19965
    jah :D sok NFS :D
  • gordon 24
    Idiótákkal ne foglalkozz! Ő túl jól és túl sokat vezet..:)
  • Tomo15
  • Drift Elek
    köszi! tudtam én hogy nem bonyolult. csak kétszer nézem meg az ini-t de persze nem láttam :D
  • atiwrc
    RichardBurnsRally.ini -ben
    ShowFPS = true sort átírni ShowFPS = false -ra
  • SimaSuna #19960
    nemértelek.

az RBR messze veri a Dirt és a Colin sorozatot..nem holmi csillivilligagamegaűberszuper a grafika, de a legélvezetesebb....
    szerintem :)
  • pajti
  • steweee
    közben nézegettem hogy mit is lenne érdemes venni. ez alatt a szint alatt azt hiszem nem érdekel. ahhoz túl sokat és túl jól vezetek :

http://www.youtube.com/watch?v=RUi6cbAhEDs
  • steweee
    ideje volt. én elővettem múlt héten, és hatalmas csalódás.anno tesóm sokat játszott vele kormánnyal, és neki tetszett. most én is elővettem a kormányt amit 2 éve kaptam és azóta nem volt lehetőségem használni, mert nem itthon éltem.

logitech driving force (sima, nem a GT, ráadásul a kormánykeréken van a gamepad bill)

de ettől függetlenül is nagyon ratyi volt pl. a borulás fizikája. annyi jó autós játék van
  • Drift Elek
    Sziasztok! egy olyan hülye kérdésem lenne hogy az FPS mérőt hol lehet kikapcsolni?
    feltelepítettem a v1.02 patchet és folyton ott pörög a képernyő tetején.
  • Muttley
    nagyon eltalálták hozzá a zenét
  • balazsgigi
    RBR 2013 megjelent!
  • pajti
  • pajti
  • maffioso
    Mecseki gyorsaságit a népnek máá!! Irgumburgum.
  • Gerdai
    Már sikerült! Köszi a segítséget!
  • kirpill75

• JUVEfun
    Elég szűk szavú vagy , így nehéz segíteni.
    1. Hova van telepítve az alap RBR
    2. mit ír ki amikor elindítod a patch exe.-t
    3. Próbáltad már lehívni a patchet esetleg még egyszer stb....stb
  • Gerdai
    Sehová nem rakja az a baj!
  • gordon 24
    Rakd be oda ahova engedi. Majd másold át.. És kész!
  • JUVEfun
    IGEN SAJNOS NEM LEHET KIVÁLASZTANI. Automatikusan a 'c"-re a főmappába lehet csak.....
  • Gerdai
    Üdv! Lenne egy problémám. Nem engedi feltelepíteni a hivatalos 1.01-es és a 1.02-es patch-et a Richard Burns Rally-hoz. Mi lehet a gond? Nem engedi kiválasztani a mappát amibe szeretném telepíteni. Valaki aki tud segítsen! Köszönöm előre is!
  • pajti
  • ikim

Bár még csak November 22. van, de azért előre "szólok"....
    és természetesen respekt a Mesternek!
    Hét éve hogy nincs köztünk!
    1971. január 17. – 2005. november 25.
  • pajti
    :D
  • komorszabi
    Sziasztok!:) Lenne egy kis problémám: Amikor beakarom állítani az irányítást a gázzal minden oké,de amikor a féket állítanám befele akkor a pedál "virtuálisan" csak félig enged fel és egyfolytában félig befog. Valaki segítsen. (Régebben játszottam vele billel, már akkor is nagyon tetszett,most kormánnyal szeretném)