Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy hogy egyenlõre ez van <#fejvakaras>#fejvakaras>nem tudom ha újra raknám a játékot és a javításokat nem tenném fel lehet mûködne.
Eseteleg ha lenne valami tipped a gondomra akkor légy szíves írd le.
Még egyszer köszi a segítséget.
Esetleg valami hasonló fizika létezik még?
Vagy ezt nem lehet még letölteni akár Beta verzióban is? Egyáltalán folyik még a fejlesztése?
Csinálj egy új profilt ,felh. névnek írd be MULLIGATAWNY ezzel nem kell végig csinálnod a rally sulit és lesz SavedGames mappád . Utána slotonként berakhatod a megfelelõ autóhoz a megfelelõ setupot.
Ha használod alul a keresõt itt a topicban sok mindenre kapsz választ (persze segítünk is ,ha kell)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
És a setupra tudsz valami megoldást hol is találom,azt hogy hova kell bemásolni ?
\"If in doubt, flat out!\"
A segítségeteket szeretném kérni.
Sikerült egy eredeti játékot vásárolnom,mûködik is ,csak lenne pár apró gondom.
A kormány beállításoknál ha a váltó fel-le kapcsolás beállítást a kormány melletti fülekre állítom,ha kilépek a játékból nem menti el,mindig újra kell beállítani.
Van erre valami megoldás? Vagy ez ilyen?
Természetesen felraktam mind két hivatalos javítást de ez sem oldotta meg.
A másik gondom az lenne hogy nem találom azt a "SavedGames" mappát ahova a kocsi setupjait amit letöltöttem, be tudnék másolni,pedig már néztem a játék mappái között de valahogy nincs meg.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönöm elõre is.
Üdv.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy finn szakasz 6-8-10perc is..ugratók, hajtûk....na ott kapaszkodnék a majré vasba 😊
- zárt, biztosított pálya.
- elméleti oktatás
- autó bemutatása
- pálya bejárás
- 5 köröcske ahogy TE vezetsz.
és csókolom...szerintem ez volna az ideális...
ez kb a drift taxival egyforma..ott sincs semmi élvezet..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gondom van a fék erõ eloszlásommal.
Ha hirtelen fékezek, akkor elúszik az autó hátulja. Ha elõre állítom a fékerõt, vagyis leveszem a hátsó kerekekrõl, akkor meg ugye kanyaroknál ha bele bele fékezgetek, ugye nem kanyarodik, hanem megtorpan értelem szerûen az autó, illetve így nehéz sokszor ráfordítani is a kanyarokra.
Valakinek erre valami megoldás?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az RSRBR-es váltógondra pedig a megoldás: megnyitod az RSCEnter-t, Play Alone-ra katt. Amikor megjelenik a szakasz/autóválasztós ablak, a legördülõ menük mellett van egy függõleges ikonsor. Kattints a legalsó, ami egy fehér lapocska, kék kerettel, benne egy pipa meg egy toll (ha ráviszed az egeret, ki fogja írni, hogy 'Settings'). Az elõugró ablakban pedig a Transmission résznél át tudod állítani már manuális váltóra a cuccost. 😊
mert en csak ezt ismerem, de minnya meglesem azt is. fel lehet pakolni rs rsbr 2012 melle, vagy inkabb felejtos ez a dolog... ? 😄
de RBRben átállítod majd elmented...
legalábbis a sima rbrben így van
RS RBR2012ben hol tudom atloni a valtast manualisra ?
olyan reg vettem elo, hogy mar fogalmam sincs, hol kene atallitanom, elinditottam kulon az rbr-t, ott atnyomtam, atnyomtam rs rbr-en belul SSE-ben is, meg a masikban is, de ha elinditok egy szakaszt, ott meg mindig magatol valt az ebatta. :|||
hol kene meg atallitanom, hogy en valthassak... ?!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
mitõl lehet?
NEM azt kell nézni milyen sz@rul mentem (elsõre)....
GYÖNYÖRKÖDJETEK A PÁLYA SZÉPSÉGEIBEN :-))
Just do it :)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A Fraps-ról még annyit, hogy csak 30mp-et enged felvenni. Többért meg kell venni vagyis támogatni kell a programot. Jól fordítom?
Ha valami miatt nem érnél be a szakaszon, de vissza akarod nézni akkor ne szállj ki rögtön a menübe, hanem a retire-re nyomj.
utánna (sony vegas, vagy bármilyen videóvágóval) tömöríted és felteheted jutyúbra 😊