Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belül: http://www.kephost.com/view3.php?filename=7459s2o4hymb5r1vykrh.jpg
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
THX !
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Just do it :)
Nagyon-nagyon régen játszottam a játékkal, de most igen csak kedvem lenne hozzá :)
Miket kellene most letöltenem az alap mellé, hogy egy korrekt fizikájú Citroen C2-esem legyen a játékban ?
Nagyon köszönöm, tényleg lövésem sincs hol tart most a sok kiegészítõ cucc ! :)
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Egyébként volt egy vidi linkelve de nem sokat reagáltatok az elsõ magyar készítésû "standard format"-os pályára....

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ugyanis nekem fontos lenne a szekvenciális váltó (nem kormány váltó), mégis csak van annak egy feelingje.
Ha kell én a kormány mellé tudok Joy-t is adni én azt használtam kéziféknek korábban.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Milyen négyszög?
A tesom máshogy tartja az ujjait de nekem így jött be:
A- bal középsõ ujj
y- bal mutató ujj( leváltás közbe a mutató ujj)
,- jobb mutató ujj
.- jobb középsõ ujj
space- jobb vagy bal hüvelyujj( hosszú space esetén tudod használni mindkettõt.)
s- bal mutató ujj
x- bal mutató ujj
c- bal mutató ujj( csak ritkán kell alá kuplungolnom)
Végülis nem az lényeg hogy mit mivel, csak hogy két kézzel vezess és egymást ne akadályozzák.
Sajnos egyelöre én is kormány nélkül tolom, de nem sikerült eltalálni még a helyes billentyüzet beállítást.(Bár talán nincs is bill-re jó beállítás)
Szerintem nagyon nagy különbségek nincsenek.
Kinek melyik tetszik.
Illetve személyes vélemény;
nekem az utolsó 2 autó fekszik a legjobban:
Xsara meg a 2000-es Impreza, + az alap 2003-as Impreza is nagyon jó.
Viszont egy jó setup kell mindegyikhez a maximális teljesítményhez.
2. Szerintem nincsen, bár igazat megvallva nem is nagyon foglalkoztam vele.
Ha nem online versenyezel akkor az ellenfél te magad vagy, :D
egyre jobb idõket menni..
<#smile>#smile>
1. az újabb autók mennyivel különböznek az elõttük lévõtõl, mert annyira sok másodpercet nem tudtam rájuk verni, ilyen kereteken belül meg nem tudom eldönteni mert az inkább a vezetésen múlik
2. megdöntöttem az összes pályán a stage recordot, ezen kívül vannak más pályák/kihívások (illetve mennyi) a legerõsebb championshipen kívül?
Egyébként kormányom nem biztos hogy lesz mostanában, szerintem ha jól van beállítva, a billentyûzettel másfajta módon, de jól végigvezethetõek :)