20179
-
#19939 Az alap fizika majdnem azonos mindegyik pluginon! -
#19938 Nem tennék nagyon különbséget , mindkettőn játszom, a csehen a szigorúbbak a lehetőségek ,de igy is nagyon élvezetes és ki tudod mások beállításait is próbálni. -
banyairicsike #19937 És szerinted melyikben van jobban eltalálva a fizika? a Csehen vagy a simfans-oson? -
#19936 Hát én több éve játszom a csehen ,de hidd el ott teljesen adott a fizika,max . bizonyos határokon belül setupolni lehet. -
banyairicsike #19935 Hát igen, csak az alap játékban lehet így játszani, az online patch-ekkel már nem. Bár vannak videók, ahol a Cseh pluginnal és ezzel a fizikával tolják. -
#19934 -
#19933 Létezik hasonló (tölthető) fizika , de nem látom semmi értelmét , mivel semelyik pluginon nem játszhatsz vele. Az alap fizika , jó setupokkal tökéletes , ha pedig offline akarsz játszani akkor úgy is bele lehet nyúlni ,hogy ilyen legyen. -
#19932 SavedGames mappád csak akkor lesz ,ha felteszed valamelyik online patch-t akár a MAGYART , CSEH , FRANCIA stb. plugint -
balazsgigi #19931 -
balazsgigi #19930 Nyomja még valaki vele?Nem jött ki valami újdonság,mód vagy bármi hozzá mostanság? -
endy papp #19929 Kösz a választ de sajna nem segített,valami nálam nem kerek,mert ugyan úgy csináltam mindent ahogy leírtad ,de mégse menti el amit kell,és SaveddGames mappám sincs,a főkönyvtárban a többi között.
Úgy hogy egyenlőre ez van nem tudom ha újra raknám a játékot és a javításokat nem tenném fel lehet működne.
Eseteleg ha lenne valami tipped a gondomra akkor légy szíves írd le.
Még egyszer köszi a segítséget. -
#19928 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rqMBISZcQSo#! -
banyairicsike #19927 Ha jól értem, akkor még nincs kész. Egész jónak tűnik. Bár nem tudom, hogy tudom rávarázsolni mondjuk a rallysimfans-os pluginra, mert tudtommal az felülírja majd ezt.
Esetleg valami hasonló fizika létezik még?
Vagy ezt nem lehet még letölteni akár Beta verzióban is? Egyáltalán folyik még a fejlesztése? -
#19926 Amikor a főmenüből akarsz kilépni megkérdezi,hogy akarod -e menteni a változásokat (ez biztos)és akkor kell.
Csinálj egy új profilt ,felh. névnek írd be MULLIGATAWNY ezzel nem kell végig csinálnod a rally sulit és lesz SavedGames mappád . Utána slotonként berakhatod a megfelelő autóhoz a megfelelő setupot.
Ha használod alul a keresőt itt a topicban sok mindenre kapsz választ (persze segítünk is ,ha kell) -
endy papp #19925 Köszi de ott állítottam (főmenűben,ezzel kezdtem)mint minden játéknál ennél is de még sem menti el,sajna.
És a setupra tudsz valami megoldást hol is találom,azt hogy hova kell bemásolni ? -
#19924 Ne futam közben állítsd, hanem a főmenüben, majd lépkedj vissza és amikor felajánlja, hogy elmenti akkor mentsd is el. Így tuti jó lesz. -
endy papp #19923 Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Sikerült egy eredeti játékot vásárolnom,működik is ,csak lenne pár apró gondom.
A kormány beállításoknál ha a váltó fel-le kapcsolás beállítást a kormány melletti fülekre állítom,ha kilépek a játékból nem menti el,mindig újra kell beállítani.
Van erre valami megoldás? Vagy ez ilyen?
Természetesen felraktam mind két hivatalos javítást de ez sem oldotta meg.
A másik gondom az lenne hogy nem találom azt a "SavedGames" mappát ahova a kocsi setupjait amit letöltöttem, be tudnék másolni,pedig már néztem a játék mappái között de valahogy nincs meg.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönöm előre is.
Üdv. -
#19922 tesztelte már innen vki?
milyen a default-hoz képest? -
peetfire #19921 Videón az új Richard Burns Rally fizika!
-
#19920 karaj -
#19919 http://www.youtube.com/watch?v=zxQhirEy4JU&feature=plcp
lájtiteszt -
#19917 Még akkor is ,ha az a 30000 euro ..... -
#19916 Solberg, Grönholm....ha azt mondanák, hogy 30.000 azt se bánnám..
egy finn szakasz 6-8-10perc is..ugratók, hajtűk....na ott kapaszkodnék a majré vasba :) -
#19915 Azért "egy" Tommi Makinen vagy Juha Kankkunen mellé beülnék egy finn szakaszon :D
-
komorszabi #19914 Sziasztok! Van egy ferrari gt experience típusú kormányom, amikor a beállításoknál próbálom belőni az irányítást, amikor megnyomom a féket minden oké semmi baja,de amikor a féket állítom akkor lenyomom max-ra a pedált, de a fék csak félig enged fel. Valaki erre a problémámra tud valami megoldást? (Többi játékoknál rendesen működik)
-
#19913 25-ért az alábbit képzelném el.
- zárt, biztosított pálya.
- elméleti oktatás
- autó bemutatása
- pálya bejárás
- 5 köröcske ahogy TE vezetsz.
és csókolom...szerintem ez volna az ideális...
ez kb a drift taxival egyforma..ott sincs semmi élvezet.. -
#19912 Meg kár, hogy egy szar az egész. Engem ne vigyenek, inkább adják a kocsit oda, ez így hulladék. Pláne 25ér. -
#19911 Kár hogy nem WRC... :D -
#19910 http://maikupon.hu/akciok/budapest/elmenyautozas-egy-igazi-rallye-autoban-50000ft-helyett-csak-25000ft-most-5000-ft-foglalo-befizetesevel?utm_source=facebook -
Ronnie17 #19909 köszöntem szépen !! -
#19908 http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=371&t=2967
innen simán lehet
http://dl.rallyesim.fr/rsrbr2012/download.php?Fichier=Install_Pack_ALL_Packs.exe -
Ronnie17 #19907 Hali, az RSRBR 2012 Cars packot nem találom sehol, nem tudom letölteni.. tudna valaki adni egy dirket linket, ahonnan letölthetem??? (a francia rallysim oldaláról nem tudtam..)
-
#19906 Nem mostanában játszottam, de mintha 60-40 körüli féknél már jó lenne, ennél előrébb értelmetlen állítani, és figyelj a féknyomásra is, ha túl nagyra nyomatod célszerű finoman nyomni a pedált. -
#19905 fékezz szakaszokban, kanyarban meg nagyot -
Rihonya #19904 Sziasztok.
Gondom van a fék erő eloszlásommal.
Ha hirtelen fékezek, akkor elúszik az autó hátulja. Ha előre állítom a fékerőt, vagyis leveszem a hátsó kerekekről, akkor meg ugye kanyaroknál ha bele bele fékezgetek, ugye nem kanyarodik, hanem megtorpan értelem szerűen az autó, illetve így nehéz sokszor ráfordítani is a kanyarokra.
Valakinek erre valami megoldás? -
#19903 Hehe, előfordul :P Nincs mit. :) -
#19902 kerestem ott is, de nem verte ki a szemem, atallitottam, koszike! :D -
#19901 Nem tudod sajnos rá rakni az RSRBR-re a magyar plugin, mert ütközni fog a kettő, s egyik sem fog működni.
Az RSRBR-es váltógondra pedig a megoldás: megnyitod az RSCEnter-t, Play Alone-ra katt. Amikor megjelenik a szakasz/autóválasztós ablak, a legördülő menük mellett van egy függőleges ikonsor. Kattints a legalsó, ami egy fehér lapocska, kék kerettel, benne egy pipa meg egy toll (ha ráviszed az egeret, ki fogja írni, hogy 'Settings'). Az előugró ablakban pedig a Transmission résznél át tudod állítani már manuális váltóra a cuccost. :) -
#19900 hat ezaz, ez megtortent es meg mindig automata :D
mert en csak ezt ismerem, de minnya meglesem azt is. fel lehet pakolni rs rsbr 2012 melle, vagy inkabb felejtos ez a dolog... ? :D -
#19899 miért nem a rallysimfans-ot használod, tolhatnánk onlány..
de RBRben átállítod majd elmented...
legalábbis a sima rbrben így van