20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Bucser
    Most akkor melyiken van botváltó és melyiken nincs?
  • Bucser
    Koörmányom már volt csak széthajtottam:) ÉS ezért vennék újat (az act labs már nyöszörög látott az már lakatost elektroműszerészt meg mindenkit akit csak egy elektronikus cucc láthat de betelt a pohár nem szarozok vele tovább veszek egy újat:) Eljárt felette az idő:)
  • [Walaki]D`Lair
    Nemtom nekem MOMO Force-om van...azon meg nincs botváltó...:))
  • steweee
    kormánnyal tényleg jó. bár billenyűvel nem igazán lehet benne haladni, muszály lesz nekem ks venni egy kormányt
  • Bucser
    mámrnint szopalu?:) NA félre a tréfát Botváltó a momo-n mennyivel jobb mint a bajucskapcsoló?? Most akarok venni Momo-t csak emiatt a game miatt (meg talán újra előkotrom a nascart ha megtalálom meg a Rally trophyt meg RC 2000-et) ÉS érdekelne, hogy érdemes e....
  • Alexease
  • [Walaki]D`Lair
    jó hogy nem szubaru basszus...
  • Alexease
    Ja ja, azt cz-vel kell irni (IMPRECZA):))))))
  • [Walaki]D`Lair
    TÖRNÉM LE A KEZÉT AKI AZT ÍRTA HOGY IMPREZZA!!!!!!!
  • Norbri
    Sziasztok!
    Várom a javaslatokat, hogy milyen csoportosítás szerint kellene felrakni a visszajátszásokat az oldalra. Többen javasoltatok versenyt, de egyelőre nem lehet ellenőrizni a csalásokat, mert nincsen olyan program ami megnézné, hogy nem-e módosítottak valamit a játékon, amitől könnyebb lenne az autót irányítani. Ha mondjuk becsületesen játszanánk akkor nem lenne gond, de az ördög sosem alszik (sajnos).
    Ha nem baj, akkor engedelmetekkel az oldalon nem indítanék új fórumot, hanem belinkelném ezt a fórumot. Jó kis társaság, semelyik más fórumon/oldalon nem találkoztam ennyi érdeklődővel az RBR iránt.
  • Sonajk @:o)
    Nálam is lehet a játékvezérlőben állítani, de ha nem állítom be a játékban is, akkor nem ér az egész semmit. Az elején a játéknál az "Accelerate and Brake" felirat volt hozzárendelve a gáz fékhez úgy, hogy a játékvezérlőben a pedál nem volt elkülönítve. Csak ezután választottam a játékvezérlőben a "separate" módot, de akkor a játék setupjában külön kell választani a gáz (Throttle) és a féket (Brake) és ülön kell a pedálokat hozzájuk rendelni. Ezek után a dolog már tökéletesen működött. Egy érdekesség (bár nekem mint már előzőekben említettem Microsoft SideWinderem van). Ha nincs kint SideWinder Game Controller ikonja tálca jobb alsó sarkában az sztalon (ahol a Windows óra is ketyeg), akkor nem működik rendesen. Hiába van a játékvezérlőben elkülönitve, mégis a játék alatt egynek veszi.
    Talán tudtam segíteni neked.
  • RelakSfromhome
    Lásd milyen vagyok, elindítottam profiler nélkül is, mindamellett persze mindent úgy állítottam alapértelmezettre, ahogy a Specific Game Settings-ben is (150%, nem combined) Az egyetlen különbség, hogy nem tudtam a botváltót használni, csak a bajuszváltókat.
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Thx nah go home és testing. thx mindenkinek;)
  • RelakSfromhome
    próbáld ki a profilert, semmit sem vesztesz szvsz
  • Mu*][*h4pHu|{4
    hát nekem forszfídbek minden muxot.Csak most jött ez a bal láb ... és cumizok
  • RelakSfromhome

Ugyan az, mintha a profilerből nézném, csak más módon érek el odáig
  • RelakSfromhome
    ?
    Elvileg ha nem indítod el, akkor nem is fogja használni a játék a forszfídbekket rendesen, meg egyebeket. Amióta van kormányom, játékot csak profiler-ből indítottam
  • Mu*][*h4pHu|{4
    kinél nem?^^.^
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nos akkor 1 kérés még és tovább nem zargatok.Megtennél anyit ,hogy megnézed a vezérlőpulton belül a játékvezérlőknél az aktuális beállításokat ,és utána a profilerben.Mert lehet hogy cska a profilerrel lehet megoldani,és bevallom a profillert eddig nem igen használltam, mert minek^.^
  • RelakSfromhome
    Azt nézd meg, hogy elindítod a Logitech Profilert, abban Device/Game Controllers..., Properties, és a Settings gomb alatt a Pedals Reported As csoportban vedd ki a pipát a Combined elől. OK, majd ha nyomogatod, akkor az Accelerator és a Brake pedal-t külön is tudnod kell kezelni. Ha nem megy, akkor reinstall... talán vinfos is
  • morgo
    kiraly, igy muxik nekem is...thx
  • RelakSfromhome
    Ja, és én minden erőhatást 150%-ra vettem
  • Mu*][*h4pHu|{4
    akárhogy állítotam a játékot nem muxot eddig.ÉS felesleges is a játékban probálkoznom mert a játékvezérlő tulajdonságnál 1böl látom hogy viselkednek a pedálok .Azaz kombináltnál kiírja hány%ban van lenyomba stb.Viszont ha nem kombinált akkor vagy 100% vagy 0% átmenet nincs. azaz 1szerü kapcsolóként muxot.Nos vagy driverg bug vagy úgy szar az egész ahogy va de már kezd nagyon idegesíteni
  • RelakSfromhome
    Edit/Specific game settings
  • morgo
    nekem combined pedalsnak erzekeli a pedalokat, akkor is ha letiltom a profilerben...
  • RelakSfromhome
    Fent van a logitech oldalán is (lgs440enu.exe), sazl ha neked ez van meg, akkor fölösleges feltennem. Megnéztem, bitre egyezik a letöltött telepítőm a jelenleg fent lévővel.

• Moby
    Komolyan mondom megőrülök :)
    Cote D'Arbroz - ha felmegyek viszonylag jól akkor elóvatoskodom a végét, ha feljövök rondán és lassan, viszonylag jó a vége, de... végeredményben 10 secet kapok ha a fejem tetejére állok akkor is :) Sorozatban:2.45-2.46-2.45...
    Ezek között zongorázom:
    2.44
    2.46
    Elváltom magam, túlengedem, stb...de hol rejtőzik az a 10 sec?
  • morgo
    >Use Special Steering Wheel Settings

ez hol is van?
  • Sonajk @:o)
    Nekem Microsoft SideWinder-em van, de tökéletesen megy a két pedál elkülönítve történő kezelése.
    Ugye a játék beállításánál külön állítottad a féket és a gázt?

• Mu*][*h4pHu|{4
    alap fékezés nekem is va vagy nicsn max gáz kb 3/4ed a MAX de azt deadzoneban korrigálom.Amióta megvan ilyen lusta voltam még kicseréltetni.Viszont ha a bal láb féket nem tudom megoldani reggel csere^.^
  • Mu*][*h4pHu|{4
    nem tudnád felrakni vmi ftpre az aktualle driveredet?Leszedném 1 pill ,mert kecseg logitechröl nekem mindig csak ua-azt szedné.
  • morgo
    felreertettem a kerdesedet, mert nekem az volt a problemam, hogy wingman driver nelkul volt egy alap fekezes, ami ertelem szeruen nehany tanulopalyanal problemat jelentett Azthittem neked is ez a gondod.
    Ballabfekre annyit, hogy finoman valtogasd a ket pedalon az erot, es akkor vegeredmenybe az jon ki amit szeretnel:)
  • RelakSfromhome
    Ja, és most a Use Special Steering Wheel Settings előtt VAN pipa, a Report combined pedals előtt meg NINCS
  • RelakSfromhome
    Elérhető... A gázzal direkt gányoltam is, hogy csak félig nyomom, és tartja a sebességet, ha jobban nyomom, nagyobbat tart. A fékre meg mindig ráállok, sazl :)
  • RelakSfromhome
    Nah, átállítottam két tengelyesre. Így sokkal jobb a ballábfék, és működik teljesen analó módon...

4.40.143-mas driver
  • Mu*][*h4pHu|{4
    hát ezaz mert amúgy lenne rá szükség nem is kevés, aszfalton pláne.Jah rally schoolban csináld meg a bal láb fék leckét csak a 2 pedállal;)Mert nekem csak úgy jött össze hogy a gáz fék kombinált pedál és külön raktam még a féket 1 billre.
  • morgo
    hm.. megneztem, nem tudom egyszerre lenyomni a ket pedalt, marmint hogy egyszerre erzekelje, de nem is volt ra szukseg...
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Eh amióta megvan a kormány gyári driverrel toltam.Most leszedtem a logtech.com-rol elvileg az ucsó verzsönt 4.40es ,de ezzel se másabb a helyzet.Tippeket szivesen fogadnék milyen drivert hazsnálljak milyen profilert stb.Pár link is jol jönne ;) 1000 thx
  • Mu*][*h4pHu|{4
    Nah akkor vmi momo tulaj anyit nézzen már meg nekem az elérhető-e ,hogy 1szerre van lenyomva a gáz és a fék mondjuk 50%ra.Mert ha igen akkor meg lehet oldani csak nem tudom mi a gond.Előre is thx
  • Moby
    Azt már viszont a gameben tudod állítani, hogy jól rémlik a filters alatt, talán :)