20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Az első ponton mennyi?

Mert ott már sikerült +2 az alap rekordhoz de aztán a végére mindig összejön fél perc
  • Breki33
    Hmmmmmmmm jó kormányod van P

Amúgy ez az alap vagy csináltál saját profile-t?
    Mert akkor megnézem az enyém miben más
  • Zetorg
    "atombiztos tábla" :DDDD
    azóta rájöttem, hogy nem kis kő volt, hanem egy baszott nagy szikla, csak eltakarta a gaz. :D
  • RelakS
    Az a CMR-ben van. Még az 5-ben is volt atombiztos tábla, meg olyan, hogy a 120-al száguldó verdát egy 20centis kavics állította meg. vagy egy facsemete...
  • Moby
    THX, amint lesz időm kipróbálni a "b type free módszert" idetolom az eredményt :)
    a 2.35-re szimplán csak 1 dolgot tudok mondani:
    Elképesztő mit hoz ki ez a game az emberből. Az üléspozíció optimális beállításától kezdve a kézifék mértani elhelyezéséig az összes őrültséget :) Elkezdtem foglalkozni a setupolással is, mivel nem értek hozzá meglehetősen sok teszteléssel jár, de határozottan élvezem :)
  • Mnemomic
    Na nekem is megjött a játék igaz én 2 CD-n kaptam kérdeztem tegnap mikor rendeltem, hogy nincs-e DVD is nekik de nemleges volt a válasz. Na mind1.

Mindjárt felrakom és megnézem fordul-e a kerék :)

Ja kaptam mellé egy Balaton szeletett is :) Néztem az árlistát a Colin 2ezer-el drágább...hát nem is tudom a két játék közül melyikért is adnék többet és melyikért még annyit sem amiért az RBR-t adják...
  • Glpetyus
    Hmmmm....
  • Zetorg
    Diamond Creek II - 3:24.77
    Hualapai Nation - 4:21.87

• Bucser
    Én azt nem értem, hogy miért kell olyan valakinek tesztelnie egy realisztikus rallyszimulátort aki még életébenn nem próbálkozott hasonlóval??? (beszélek itt rally trophyról vagy RC2000-ről nem pedig Kolinról mert az nekem az első résztől kezdve nem tetszett)... És hogy milyen grafikai hiányosságokra gondol vagy hanghatásbeliekre gőzöm sincs....
  • Sonajk @:o)
    Hát nálam ez a beállítás:

• Zetorg
    USA-ban vannak az út szélén kövek, amiket nehéz észrevenni, de a kocsi fejreáll rajta. :(
  • SE0418
    Ja ezt tegnap olvastam. Vmi útmenti kavicsokról beszél a hülyegyerek amitől az autó folyton felborul/összetörik. Látott vki ilyenek a játékban? Én csak akkora sziklákat láttam, amiknek rollerral is életveszélyes nekimenni...
    Elnézést, de rosszúl linkeltem.
    Szóval az url helyesen így néz ki.
    Hátha nem olvasta valaki.

Az idézet a HC gamer oldarálól származik.

"A konzekvenciák levonása előtt szeretnék egy kicsit a Colin McRae Rally védelmére kelni. Nem látom értelmét annak, hogy a fórumokon ugyanaz alakuljon ki, mint ami mostanában van/volt az id Software Doom 3-ja miatt. Szerintem mind a két szoftver jó a maga nemében, míg a Codemasters inkább egy populáris, könnyen fogyasztható külsőbe gyúrja a rali szépségeit, addig a Warthog az igazán profi és azzá válni akaró játékosok számára készítette a programját.

Én nem szégyellem bevallani HCG-s létemre, hogy kezdőként ültem le játszani a Richard Burns Rallyval, de úgy érzem, hogy haladóként álltam fel előle. Rengeteget vezettem (negyven-ötven órát körülbelül) és nagyon élveztem! Ettől független viszont a szoftver éppenhogy, de kicsúszik abból a kategóriából, ahova mi az örökké időtálló játékokat soroljuk, ugyanis az apróbb vezetési, realisztikussági és grafikai hibák, valamint a hangbeli hiányosságok együttesen lerontják az amúgy hibátlan összképet. Ajánlani azonban ajánlom mindenkinek, mert az egyszer biztos, hogy a Richard Burns Rally olyan élményt nyújt, amit egy Colin McRae Rallytól sose fogunk megkapni."
  • SE0418
    Kösz. Jó hír!
  • Lacika 79
    DVD-n.
  • SE0418
    Juan!
    DVD-n vagy CD-ken van az eredet program?
  • Lacika 79
    Nekem a botváltóra van berakva a kézifék, a bajuszra pedig a váltó. Így nekem valahogy "rallysabb" feelingje van az egésznek. :)
  • Lacika 79
    Csak annyi a lényeg, hogy a profilerben vedd ki a pipát a "Pedals reported as... COMBINED (single axis)" elől. Ha nincs kipipálva, úgy már menni fog a ballábfék. Ehhez persze szükséges, hogy a játékban is beállítsd az throttle-brake párosítást. Asszem legalábbis. :)
  • Glpetyus
    dettó

(úgyhogy várjuk a megoldást,esetleg képekkel ilusztrálva^.^ )
  • Kvázi
    Próbálgattam már a beállításokat én is, de a végén mindíg visszatértem a default-hoz, mert csak rontottam a helyzeten. Pl.volt már olyan, hogy úgy tűnt szét tudtam húzni a pedálutat, de akkor meg még ha full gázt is nyomtam úgy gyorsúlt mint egy tetü.
  • Glpetyus
    Ugyanez nálam is
  • Kvázi
    No ez engem is érdekelne. Igaz egy gagyi kormányom van csak (Genius sima :( ). Annyi problémám van vele, hogy a gáz és a fék érzékenységét nem tudom belőni. Gázadásnál a pedál első harmadánál kezd el csak a motor pörögni, ha pedig elérem a pedálút felét, akkor meg megindúl mintha full gázt adtam volna hirtelen. Ezen a kb.3cm távon pedig nagyon nehéz az optimális fordulaton tartani a gépet....A féknél hasonló problémáim vannak.
  • Glpetyus
    Igen,azokat állitgattam...
    Ugye van a gas-brake meg külön a steering beállithatóságok....
    Értelemszerüen a gas-brake(vagy mi) "menüpontban" állítgattam,ehhez képest a kormány kezdett el balra húzni

De végülis mindegy,meglehet így is szokni..igazából a fékezés a szar,mert nem tok úgy fékezni,hogy ne csússzon meg az autó :(
    De ennek ellenére a játék = Isten...
    És mostmár a hangok sem duplán szólnak :)
    (ami megint érdekes,hisz tegnap kérdeztem hogy mi lehet a gáz,ehhez képest este már jó volt )
  • dr Kotász
    Filter setting/gas vagy brake/curvature meg speed fade-et nézegesd (utóbbi lehet hogy csak kormánynál van)
  • Glpetyus
    Ugyanilyen kormányom van ^.^
  • Glpetyus
    HÍ ^.^
    Segítsetek pls ^.^
    Hol tudok álítani a gáz és fék pedál érzékenységén?

Persze állitgattam a controller setupban,de annak az lett az eredménye,hogy gyakran kellett használni a "default optionst" :PP
    THX :)
  • dr Kotász
    Momo tulaj vagyok, elérhető. A control panel/game controllersnél vedd ki a pipát a combined gas/brake axis elől.
  • RelakS

Nekem Logitech momo Racing Force Feedback van, és van hozzá botváltó, amit igény esetén át lehet akár a bal oldalra is rakni. Mellesleg ritkán használom, inkább két kézzel kapaszkodok :D Mellesleg lehet, hogy ráállítom a kéziféket
  • RelakS
    És mi van akkor, ha a Vezérlőpult/Game Controllers-ben nézed meg a tulajdonságait? Ott mi van beállítva?
  • b-type
    a hibáról annyit, hogy éppen nem fért el a Subaru-m kasztnija :)..és ezért kiestem a ritmusból a köv. kanyarra is :(((
    nah befejezem, mert látom még nagyon reggel van, csak én jártatom a számat :)
  • b-type
    hogy mindezt mutassam is, mentem azon a pályán..és végül is kisült belőle egy 2:35-ös idő, szal megdőlt Piski nagy ideje, sajnálom, hogy nem hibátla körrel döntöttem meg, de ez lett.
    Cote D´Arbroz 2min35sec9
    de a replay-ből látszik hogy mit is mondtam.
    a setup ua. amit linkeltem.
  • b-type
    a völgyekben is és ahol nem írtam volna ott is a full gáz a jellemző...bármit is mondjon Richard :))
    természetesen igaza van, mert neki egy élete van, de mi restartolunk, és a kicsi időhöz kell a sok necces maxigázos rész.
    ez a sz@r a hotlapban...sok benne a frusztráció, viszont legalább megtalálod a határokat.
  • b-type
    a piros, alu pedálos?
    irigyellek érte :) ..nagyon szerettem volna egy olyat, de nem volt :(

nekem botváltós Momo-m van, bajusszal váltok, a botváltóra van rakva a kézifék(ha magam felé húzom), és a kuplung(ha eltolom)...ha kikapcsolod a segítségeket, akkor kell a szűk fordulókba, mert megfullad.
  • b-type
    megnéztem a '44-est, annyi van, hogy azért jöttél fel 1:07-el sztem, mert nem pörgetted ki a fordulatot, ami hibát láttam azzal én jöttem már fel 1:05-el is(a best eddig 1:04.1 volt) viszont a házak közé is neccesebben kell bemenni(közvetlenül előtte kicsit behúzhatod a kisdomb alá a fűre(sztem azért van ott), és akkor egyenesebben mész be)...persze csak ha a minnél kisebb időre utazol, de akkor max gázzal kell menni, a gázzal csak úgy érdemes játszani amikor korrigálsz, vagy korrigálva kigyorsítasz, a necces részeknél mellé kell nyomni a féket, van ahol elég egy pillanatra..pl. a házak után szaggatsz ezerrel, és jön egy enyhe jobbos a tábla előtt(ha ott elszállsz akkor egész a kerti budiig repülsz...aki szállt már el ott az tudja :D )
    szal ott kicsit kell usztatni, hogy a necces féktávra stabilan 4kerékkel az aszfalton érkezzél, mert nagy tempóról kell a legrövidebb idő alatt lassítani, aztán full gáz, majd a végén kettőt vissza mellé fék, hogy megcsússzon(másképp is lehet, és ua. eredmény, csak én így csinálom), és szűken fordulva megusztad a jobbost, innen full gáz, átmentél a völgyesebb részen(a végén kiírja a szakasz időt) és még mindig max gázzal átrepülsz a kis huppanón..itt végig full gázzon mész, egészen addig amig már kezded elveszteni a kontrollt, és ott már amugy is fékezni kell mert enyhe balos(sziklafal), és a jobbosssal nyílik a köv. völgyesebb rész ennek a huppanóján már kis tempóelvétellel kell jönni mert különben elindul az autó hátulja, és kevés idő van megfogni..a többi jó volt sztem, de a közepén veszted el a legtöbb időt...ha jól emléxem '53 vagy '54 volt neked a 2. időmérő pontnál....ott Piski-nek '47(!) nekem '48-'49 szokott lenni, attól függ, mennyivel jöttem fel az elsőn.
    én kb. ennyit láttam benne.
    Én most megyek csicsika.
    Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.
  • Moby
    El lehet lenni bajuszkapcsolóval is, bár jobban ízlene a botváltó. Ami igazán zavar: eleddig egyik gamenél sem volt ennyire zavaró és "idegen" hogy gombot kell nyomnom kézifék gyanánt, úgyhogy csatasorba állítok egy joysticket, reményeim szerint sikerül megetetnem vele mint analóg kézifék (bár tippre rövid karrierje lesz, de erre most még nem gondolok :) )
  • [Walaki]D`Lair
    csak már nem gyártják...kár érte...
  • [Walaki]D`Lair
    Így van...de nekem a Force van (anno a drágábbik típus ami fémből van)
  • Bucser
    Logitech momo Racing az amin van Botváltó meg force fídbök is... aztat néztem ki magamnak...