20179
-
#4335 XP van
a CD-n úgy emléxem régebbi van
én rákerestem smart explorerral és a netről szedtem le.
Most nincs itt, elküldeni nem nagyon tudom (ha jól emléxem 16 mega) esetleg icq-n, vagy ha adsz helyet. -
#4334 EZ AZ A KÉP AMITŐL MEGŐRÜLÖK. bocsi. ez az ahol azt írja hogy colud not initialize force feedback, olvassak el minden szart. A cd-ről telepítettem először, magyar xp-m van /professional/...
Aztán a driverguide-ról telepítettem az összeset, rájöttem mindd ugyanaz. Már a telepítéskor szól hogy a 4-es szar 98 alá van és nem 2000 alá /mert ugye 2000-nek látja az xp-t/. neked xp- van fenn?? És ha igen akkor el tudnád valahogy küldeni vagy valahova felrakni a driveredet, mert már kikészülök hogy nem tudok normálisan játszani. -
#4333 Amúgy az ő beállításainál szerintem túl nagy a DEadzone, de ha ő így szereti -
#4332 figyi a 4-es driverral próbáltad?
Itt nem kapcsoltad ki a Force-t?
-
#4331 Segítsetek pls ha tudtok!!!!
Sonajkhoz hasonlóan nekem is egy sidewinder ffb-m van (usb-s). MIvel láttam a beállításait, ezért felraktam a kormány gyári driverjét, hogy tudjak szeparált pedállal menni, mert az xp alapból felismeri a kormányt, de nem lehet tulajdonságokat állítani, csak a játékokban. Felraktam és azóta nincs forceom csak középre húzás. a létező összes driverguide-os változatot kipróbáltam. Nem tudom leszedni, mert leinstallálom és változatlanul nincs ffb, meg menü sem. Aki tud segítsen mert két napja szenvedek. köszi -
#4330 Abroz 22944.zip
nemsemmi idők
klikk -
SE0418 #4329 Link -
SE0418 #4328 Itt egy linkgyűjtemény (RBR):
http://www.hallo.ismooi.nl/homepage/show/pagina.php?paginaid=96101
-
SE0418 #4327
Remélem elkészítik a kis Renault-ot a "classic mod" ban... -
SE0418 #4326 Itt egy cheat, hátha vkit érdekel:
PC
(Enter as your 'Profile Name')
MULLIGATAWNY
(Nem próbáltam ki) -
vkhunter #4325 Huh....harmadszori probalkozasra mentem a diamond creeken egy 3.17.22....pedig volt benne egy par hiba + nem ismerem meg a palyat felfutas szinten:) -
#4324 többfajta dolog volt
itt olvasgass
asszem azt írták pl, hogy a filtereket kell levenni -
#4323 má énis küldtem neki P -
#4322 Szia.Betennéd mégegyszer??Köszi. -
#4321 Sonajk küldtem egy privet olvasdd el pls. -
#4320 hajrá :)
nézgettem, olvastam...pár jó jelenetet felvettem én is :) -
#4319 rakd fel egy tárhelyre, és linkeld ide, akkor megnézi akit érdekel...én pl. valszeg, mert komoly idő.
ha semmi nem jön össze, akkor kérj meg valakit tegye fel, és linkelje a neved alatt.
elküldöd mélben osz ok. -
lboyongo #4318 hi,az gondom h feltelepítem utána setup.exe, és amit kibont crack "invalid fingerprint"-tel elszáll. A gamecopy-s crack az pedig wrong disc-et produkál, ha segítene vki megköszönném.
-
#4317 elkezdtem az RBR részleget a honlapomon, nemsokára lesznek idők, replayek, meg setupok...meg videók:
izgi volt 2 keréken, de nem úsztam meg :))) -
Potzy #4316 Helló!
Mentem egy sztem elég jó időt a Cote D'Arbroz pályán.
Az időm 2:34:94.Elküldeném a visszajátszást,de gőzöm sincs, hogy hogy kell:)Ha vki megdöntött szóljon!
ByeZzZzZzzz -
#4315 Mára nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek. Álmodjatok csúcs idejű körökről ;) -
#4314 akkor gondolom a camera hack-et töltötted le valahonnan :))) -
#4313 ezt gondolom a hátsó/külső nézetből csináltad :)))...én is próbáltam de nem ment, de ahogy látom eléggé csúnyácska... -
#4312 d_tarmac setup -
#4311 Microsoft SideWinder FFB :))) -
#4310 Igazad van, bár ez a direkt egy kissé csúnyácska feltételezés volt tőled rólam. Nem direkt volt csak szerettem volna, ha integtnek a képen és nem csak "bamba" módon álldogálnak (nézd csak meg a képeket). De szerencséd van, mert van itt egy kép az én elért eredményemmel is.
A fokozat? Ahogy a játék alapból beadja. Csak a sérüléseket tettem fel a realisztikus szintre.
És akkor itt vannak az idők, no meg a lehagyott kép ;)
-
#4309 Ezek jobbak sztem
-
#4308 érdekes, hogy Nvidian sose villog :-)
amúgy a prohardver fórumán többször volt szó róla és az esetleges megoldást bemásoltam ide -
#4307 Bocsi hogy ha már volt de nem tudja valaki hogy miért villog néhány textúra nekem a gameben? radeon 9200 4.9es catalyst, 4.8cal is ezt csinálta:( help me plz -
Mat #4306 Hát én még csak most tudtam úgy isten igazabol megnézni ezt a játékot. Egyszerűen ku**a jó!!! ATI kártyám van szal csak minimumba megy de les****m. Az irányítást meg kellett szoknom mert hát az elején többet voltam az ut szélén mint az úton de fokozatosan megszoktam. Kér hogy nem megy full grafikán. Sebaj! Nha megyek még játszok még egy kicsit. : ) -
#4305 -
#4304 Kiváncsi lennék, hogy oldotta meg a vezérlést usb-n keresztül. Ami viszont egyszerű, sok helyen adott egy plusz gameport, plusz tengelyekkel, plusz gombokkal. Müködni működik, mert egyszer véletlenül mindkét kormányom be volt dugva és a gameportosra is rakhattam funkciókat(LFS-ben), mint pl. kuplung. Csak házat kell csinálni az elektronikának és kész is. Ehhez persze szeretni kell barkácsolni:) -
emberke #4303 Igen, ráadásul itt az SG-n olvastam, hogy egy srác a Logitech Force Feedback-es kormányához szerkesztett egy plusz plusz pedált a kuplungnak. :) -
#4302 Igen van egy dvd-s meg egy dvd ripes verzió.. de eddig úgy tűnik, hogy a rioppes mindenkinél különböző hibákat csinál míg a dvd-s fasza nagyon... -
#4301 lehet, és tényleg csak dvdíróval lehet kiírni -
Darkboy #4300 Sziasztok! Nem volt időm végigolvasni a fórumot, de lehet az, hogy nekem dvd változatú R.B. Rallym van? Csak azért aggaszt, mert nem tudom kiírni dvd író nélkül. -
Chaos Mad #4299 amugy van benne kuplung is nem? a clutch az kuplung nem? azt kell használni manual váltonaál? vagy lehet? ezért lenne jo 3 pedalos kormány :)) -
#4298 Azt hol is lehet beállítani? Csakmert nem piszkáltam őket. -
#4297 camera beállításodról :)))... -
#4296 Miről beszélsz?