Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
valaki betörhetne az fpr-re és leszívhatná

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Eisenhower
ö nem akarok felvágni de most hallottam hogy a készítõk ftp-jükön van egy 1.2gb!!!!!!!!! -os ingame video^.^ és most ha nem bánjátok tökönszúrom magam^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

JuanG
hát ha a videó ps2-bõl van, akkor még biztatóbb a dolog

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Az F1 Challenge nekem már régóta megvan, de csak nemrég vettem észre, hogy abban is lengedeznek a fák...szerintem tök feleslegesen...

...ps2 -e nincs senkinek?? a ps2 magazinban már ott a demo! Rohadjanak meg

Jacek
szerintem ez erosen ps2-es az utolso video😊 lehet hogy ott nem lengedezik a fu😊 mert regi kepeken jobban nez ki a taj, a mostani videoban meg paca😊

Alexease
En konkretan az arnyekra gondoltam, azt jol latni (neha). De ha a felhok ugy szaguldoztak, akkor az tenyleg gaz😊) Persze, azert minimalisan el kell tulozni a dolgokat, a latvany miatt, megis csak jatek, de azert normalisan😉)
K.András
Ennyire nem kolbászolnak életben az tuti,nézd majd meg,nekem az tünt fel abban a játékban elsöre,olyan mint amikor tömöritve mutatnak 24 orát ugy szaladgálnak a felhök!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Nem emlexem az Xpand-ben mennyire kolbaszoltak a felhok, de az eletben ha tiszta es gyenge szeles ido van es jo kis kontrasztos bari felhok vannak, es figyeled az arnyekukat, akkor azok is latvanyosan kolbaszolnak😉))
😄DDDD

K.András
"jo, és ha mondjuk borulsz egy qrva nagyot akkor mi van? 😊 akkor ne mond má nekem hogy nem nézed meg a füvet körülötted 😊"

De megnézem a füvet, betekerem, elszivom és valszeg azért borulok 😊)))

K.András
"vonulnak a felhok,"

Na ne ugy mint xpand-ban mert az valami idöutazás,megláttam nem hittem a szememnek kb 1000 kilométer/s-os szél van benne,nézd csak meg!😊
De persze legyen fujja meg lengesse a szél a dolgokat,csak nehogy azt csak az legyen benne 😄DD

jo, és ha mondjuk borulsz egy qrva nagyot akkor mi van? 😊 akkor ne mond má nekem hogy nem nézed meg a füvet körülötted 😊

Alexease
😊))
Persze, azert tenyleg jo ha "el" a taj (fuj a szel, vonulnak a felhok, lengedeznek a fak, bokrok a fu stb.). De egy autos jatekba (foleg ha a vezetes a lenyeg), akkor ezek csak erosen masodlagosak😉)
K.András
Gondolj bele, 150-el elmész egy fa mellett amit a másodperc tört részéig ha látsz és nem lengedezik,katasztrofa 😊))

Eisenhower
ne is

hát ne legyen 😊

Eisenhower
még a végén itt a sok madárelütlegeléstõl carmageddon játék lesz belõle

JuanG
húú, micsoda zenés videókat fogok ebbõl a játékból csinálni !!!

az hallottam hogy el lehet ütni nézöket, meg stb. kira gém lesz! reméljük nem szurják el semmivel, mint a colint. haverom már ilyenekt dumál: "király lesz kivasalni mindenkit!" nah mondom, (amugy totál örült a csávo 😊))))

JuanG
de azért lesz egy két állatfajta (még madár is), ami átszaladhat (repülhet) elõtted az úton, és el is lehet ütni!!! Ez benne volt a legutóbbi interjúban a bhmotorsports -on...úgy legyen

ugy legyen! 😊

JuanG
eljõ majdan akkor néked is az az idõ, mikor ki sem lehet majd rángatni a cockpit nézetbõl

hát ha már szimulátorrol van szó, akkor legyen tisztességes belsö nézet! ugy legyen! de a környezetet se hanyagolják el annyira mint ahogyan a videoban láthattuk. nem az a bajom hogy csunya meg minden, hanem hogy nincs élet, egy két madárcsicsergést hallottunk, de mást nem igen 😞

JuanG
akkójóvanfiam!

én csak eccer kéccer kapcsolok belsö nézetbe. amugy igazad van, ugy az igazi a játék. én még szerencsére nem vagyok felnött😊 még kormányom sincs sajna, max a havertol kölcsönkérem 😞

JuanG
alexeasenek igaza van, egy ilyen játéknál nagyon fontos a belsõ nézet, minden épeszû felnõtt ember azzal nyomja...én pl. soha nem értettem, hogyan lehet egy rallys játékot kormánnyal külsõ nézetbõl játszani (az autó mögötti/feletti kameranézetre gondolok)...

...ezért remélem, hogy a kész játékban szépen kialakított, élethû belsõ nézet lesz, jó kameraelhelyezéssel, kiláthatósággal...ezt amúgy több helyen is nyilatkozták a készítõk, csak még nem láttuk!

JuanG
ez igaz, de azért több mint bíztató, fõleg az utóbbi pár év "rally játék termését" nézve (rally trophy óta)...

Nyers
Nem baj, de nem volt semmi komolyabb manõver. Szép, jó, de még nem mutatott meg magából túl sokat!

My Life for Freedom!

jo, te belsö nézetben szeretsz játszani😊 én nem😊

Eisenhower
nem rosszindulatbol mondtam ^.^ csak mondom mindig ez megy így szim ugy szim.

ja, azt észrevettem a colinba, de ugy ahogy mondtad: el van ba...va az a gém 😊

Eisenhower
én már annak is örülök ha nem szappantartó mozgása lesz és ha tényleg ilyen jo lesz mint pl replay videonál akkor az nekem elég ^.^ ha annyira szimulátort akarsz akkor vegyél vmi ladát aztán azzal szimulátorozz ^.^

Alexease
Ha a kocsiban ulve, menetkozben megmondod, hogy lengedezik a fu, akkor kulon gratulalok neked😊)))) Persze, a visszajatszas mas kerdes, de az valahogy nem izgat egyelore.

Eloszor legyen belsonezet, aztan felolem lengedezhet a fu ahogy akar😉)))
Eisenhower
dehogynem

A Colinba lengedezeik !! De minden egyéb el van ba...va.

hát azért jo lenne látni hogy él a környezet körülöttem 😊

Alexease
- A kozepso-belsonezet sz*rt sem er, az poennak jo, meg visszajatszasba. Normalis belsonezet kellene😉) De egyelore felo, hogy csak Colin szeru gagyi lesz;(((( De jobb mint a semmi;/

- A fu meg a fa lengedezes teljesen felesleges😊 150-nel ugy sem latni belole semmit😉) Az mar csak akkor kellene bele, ha van benne elsodlegesen fizika es belsonezet, utana johet a tobbi ilyen korites. Colinban forditva csinaltak, itt remelem nem😉)
kira! megnéztem a videot, és marha jo lesz! nem vettétek észre hogy a fü nem lengedezik meg stb?

JuanG
és az miért baj? Legalább nem lesz olyan könnyû 😊...szerinted egy wrc-t olyan könnyû vezetni? Szerintem egyszerûen csak besokallt, késõn fékezett, vagy nagyon rárántotta a kanyarra...

JuanG
akkor ez nem a te játékod lesz, öcsi

Eisenhower
-d

Eisenhower
mert alma volt ^.^ simán látni hogy vmi alma ment és valszinû kormánnyal de mindig csak pedzegette a gázt nem nyomta neki ^^ mindig csak addot egy gázfröccsöt ^.^hát én lenyomtam volna az házalapba a pedált^^

Nyers
Sztem szép és jó, de vmi furi a tájban meg a kocsiban, kicsit mesterséges vagy plasztikázott. Egyébként az elsõ komolyabb kanyarnál elakadt a kedves versenyzõ, hát ... 😉

My Life for Freedom!

Eisenhower
sztem egyenlõre még annak is örülni kellene hoyg egyáltalán van^^ majd átkonvertáljuk a GTR-bõl a belsõnézetet ^.^

JuanG
igen ezeket a dolgokat én is láttam a videoban, de pl. a pilota nézet annyira gyér minõségû, hogy a kormányt sem lehet kivenni...remélem még dolgoznak rajta...

Eisenhower
a 48. másodpercnél van ami a pilóta szemszögébõl mutatja!!!!!!!!!!!! de baromi jó vagyok!!!!!!!!! érzed ezt b+ ^.^

Eisenhower
vááá találtam belsõnézetes részt!!!! az intro muviba van benne én a 80 megáson néztem ott mutatják vagy 3 mp-ig igaz ilyen középbelsõ nézet. meg jobban szemügyrevettem van benne egy 2mp-es rész amikor ingame mutatják hogy a felborult autot visszalökik!!! a felborult auto a 28. másodpercnél van!!! a belsõ nézet pedig a 32-33. másodperc között nézzétek meg nem kamuzok!! és sztem még a középnézetbõl sem rossz annyira^^ de legalább van ^>^ bár azt is hozzá kell tenni hogy intro video lehet csak visszajátszásba van olyan kameraállás mindenesetre egy megkukkolást megér^.^

Jacek
igen komoly a cmr4-el nem emlitheto egylapon😊) remelem nem scriptelt volt😛PP

Eisenhower
ha jol emlékszem egyik videoba van egy belsõnézet a játékból egy pillanatra látszik csak. de leeht rosszul emlékszem de azért ez a replay video pár embert kicsit megnyugtatta. pl engem^.^ és végre a hang is jó^^ teccik nagyon néha a videoban ugye szarakszik de azért ki lehet venni ^.^

Más nem a visszajátszás az tuti lesz 😊