20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    a FOV és pos a lényeg...a pos-nál az első érték balra-jobbra, a 2. érték fel-le, a 3. érték előre-hátra mozgatja a kamerát...
  • JuanG
    ez nekem a 2000-es subaru INI-jében van:

[Cam_internal]
    FOV = 1.608997
    Near = 0.110100
    Pos = 0.339627 0.924271 -1.166099
    Target = 0.339627 0.891643 -3.742547
    Up = 0.000000 1.000000 0.000000
  • JuanG
    azt buba-nak kéne ide bemásolnia, de később az enyémet majd beteszem...
  • uHs Gerzson
    kormány és kész :D
  • Chaos Mad
    ok :)
  • JuanG
    nem...a TM FF GT Racing wheel a legjobb
  • bodesz
    az
  • Chaos Mad
    :(
    akkor melyik a legjobb kormány? logitech MOMO?
  • b-type
    eddig az über amit láttam, egy tutti kormány, kuplungos pedálszett, 6-os shifter,..mindez kereten, Recaro sportülésben..tehát a shifter, kormány, az egyész üléspozició tök belőve...ja, és el ne felejtsem, 3db lapos nagy dög monitor beállítva szögben.
    mindezt gyártják...de nem ide :(
  • b-type
    rengeteg pénzér igen, sőt egyébb nyalánkságok...de nem tudok róla, hogy Magyaro.-ra forgalmaznának. :(
  • RelakSfromhome
    szvsz nincs
  • Chaos Mad
    pedal
  • Chaos Mad
    hülye kérdés:
    nem tudjátok van olyan kormány amin nem csak 2 oedal van hanem 3?
  • RelakSfromhome
    Jut eszembe, akinek megvan eredetiben, és ati kártyája van, legyen olyan szives bekapcsolni a 16xAF-et, és jelentse, hogy hirtelen le lett-e feszítve az úton keresztbe drótháló, vagy ez is a törés hibája?
  • morgo
    lehet, hogy en vagyok a vak, de a sajat eredmenyedet direkt nem fotoztad(ja es milyen fokozaton)?:)
  • RelakSfromhome
    Nem, "Biztonsági másolat" :P
  • RelakSfromhome
    Naszal, néha olyan légköbméter embernek érzem magamat :) Mivel az USA kanyonjaiban meleg van, hát csináltam a micsu-ra egy légkondit.
  • Chaos Mad
    itt vége is volt, ennyi nem ment tovább a járgány :)
    amugy reduceden megyek mindig :)
  • Sonajk @:o)
    Ha elmész erre a linkre, egész pontos kis leírást találhatsz róla.
  • Sonajk @:o)
    Na végre valahára ezt is megértem.

• Moby
    LOL
    Az esztelenségről leszoktam már rég, ráadásul a dájzel primera sem WRC, ennek ellenére ma megbűntettem a gépet (és az utazó társadalmat is) köszönhetően az RBR-nek, viszont kiszállás után átértékeltem a restart opció hiányát, és egyszeri alkalomként nyugtáztam :D
    Na ennyit az offról :)
  • Met
    de mégis mijen értékeket kell megadni, hogy az a kamera állás legyen?
  • [Walaki]D`Lair
    Egy egész estés RBR után másnap mentem barátnőmhöz és minden kanyar előtt bennevolt a kezemben a skandinavian flick...:DDD Úgy kellett figyelni nehogy megcsináljam...:DDDD
  • Zetorg
    ok
    ON!
  • b-type
    OFF:

nah, rákerestem, és találtam egy kis képet...persze a csákó nem én vagyok.
    szal, ha rendberakom(hátsórárvédő műanyaghegeszt(hanyattesés :DDD ), és kuplungozás), akkor 240.000ft. lesz.
    ON:
  • Zetorg
    jah, motorrol kellett volna.
    mennyiért akarod eladni? (nem érdekel a motor, de az ára annál inkább :))
  • b-type
    OFF:
    miről a motorról?
    nincs se ilyen se olyan :(
    a motorról nem tudom miért nincs, a motorózásomról meg azért mert itt senki sem triálozik, tök egyedül nyomom :((
    és lassan már én sem. kicsit puha lettem, meg el kell adnom.
    ON:
  • Zetorg
    KÉPET!!MOST!

thx :)
  • b-type
    nekem van egy triál motorom(240 Aprilia)
    csórikám nem endurózásra lett kitalálva(50km/h felett elfogy az áttétel, alul van a bődület erő persze) de amit mostanában kap azt nem köszöni meg..minden kanyarból erőcsúsztatva muszáj kijönnie :DD, jár az egész össze-vissza, mert persze a futóműve sem tudja ilyenkor mit kellene csinálnia. :DDDD
  • Moby
    Katonai puccsal biztosan, bár van egyszerűbb út is de ez jól bejáratott tuti módszer
    A mai nap mottója: a sok RBR-zás nyomot hagy az IRL közlekedési technikában, és ez bizony mondom nem jó mert a többi résztvevő hogyismondjam...nem partner a játékban LOL
  • [Walaki]D`Lair
    Te OHM állat...láttál már rallys tuningolós szarságot??? TE MARHAMAJOM!!!!
  • edios
    aha köszi.. :(
  • JuanG
    eredeti dvd-n? de akkor nem belföldi üzletből...
  • JuanG
    a játékban nem lehet se festeni se tuning részeket beszerelni, csak az autó setupját állítgatni...a festéseket a photoshoppal lehet buherálni, újakat csinálni...
  • JuanG
    lehet, a játékon kívül megynitod az adott autó INI- fájlját (pl. cars/impreza00/impreza00.ini) és ott a cam_internal (vagy valami ilyesmi) nevű bekezdésben kell módosítani az értékeket...
  • pauly
    hi

Nem tudom volt e mar rola szo.
    A belso nezetet lehet valahogy állítani?mert a lejebb lévő képen is több minden látható mint alapban.Hátrább van a kamera.
    vagy ezek a kocsikat kulo kelett beletenni? azert masabb a kamera?
    előre is kösz
  • [Walaki]D`Lair
    Azaz...imádom nagyon...szerintem sokkal pontosabb és érzésre is jobb mint a MOMO Racing...viszont a felfogatása egy rakás szar...:))
  • Breki33
    lehet

AUTÓFESTÉSEK
    Lancer EVO VII Xsara WRC Subaru Impreza
    Hyundai Accent Peugeot 206
  • edios
    Helló!

Csak azt szeretném kérdezni,hogy az autókat lehet-e tuningolni (átépíteni,színezni stb...) ebben a játékban! Ha nem,akkor melyik rallis játékban lehet? (Letöltöttem ezt,mondjuk még a tutorial uccsó küldijénél vagyok,de tuningról szó nem nagyon volt..)
  • RelakS
    Nekem dvd-n van :P