20179
-
#4295 a FOV és pos a lényeg...a pos-nál az első érték balra-jobbra, a 2. érték fel-le, a 3. érték előre-hátra mozgatja a kamerát... -
#4294 ez nekem a 2000-es subaru INI-jében van:
[Cam_internal]
FOV = 1.608997
Near = 0.110100
Pos = 0.339627 0.924271 -1.166099
Target = 0.339627 0.891643 -3.742547
Up = 0.000000 1.000000 0.000000 -
#4293 azt buba-nak kéne ide bemásolnia, de később az enyémet majd beteszem... -
#4292 kormány és kész :D -
Chaos Mad #4291 ok :) -
#4290 nem...a TM FF GT Racing wheel a legjobb -
#4289 az -
Chaos Mad #4288 :(
akkor melyik a legjobb kormány? logitech MOMO? -
#4287 eddig az über amit láttam, egy tutti kormány, kuplungos pedálszett, 6-os shifter,..mindez kereten, Recaro sportülésben..tehát a shifter, kormány, az egyész üléspozició tök belőve...ja, és el ne felejtsem, 3db lapos nagy dög monitor beállítva szögben.
mindezt gyártják...de nem ide :( -
#4286 rengeteg pénzér igen, sőt egyébb nyalánkságok...de nem tudok róla, hogy Magyaro.-ra forgalmaznának. :( -
#4285 szvsz nincs -
Chaos Mad #4284 pedal -
Chaos Mad #4283 hülye kérdés:
nem tudjátok van olyan kormány amin nem csak 2 oedal van hanem 3? -
#4282 Jut eszembe, akinek megvan eredetiben, és ati kártyája van, legyen olyan szives bekapcsolni a 16xAF-et, és jelentse, hogy hirtelen le lett-e feszítve az úton keresztbe drótháló, vagy ez is a törés hibája? -
morgo #4281 lehet, hogy en vagyok a vak, de a sajat eredmenyedet direkt nem fotoztad(ja es milyen fokozaton)?:)
-
#4280 Nem, "Biztonsági másolat" :P -
#4279 Naszal, néha olyan légköbméter embernek érzem magamat :) Mivel az USA kanyonjaiban meleg van, hát csináltam a micsu-ra egy légkondit. -
Chaos Mad #4278 itt vége is volt, ennyi nem ment tovább a járgány :)
amugy reduceden megyek mindig :) -
#4277 Ha elmész erre a linkre, egész pontos kis leírást találhatsz róla. -
#4276 Na végre valahára ezt is megértem.
-
#4275 LOL
Az esztelenségről leszoktam már rég, ráadásul a dájzel primera sem WRC, ennek ellenére ma megbűntettem a gépet (és az utazó társadalmat is) köszönhetően az RBR-nek, viszont kiszállás után átértékeltem a restart opció hiányát, és egyszeri alkalomként nyugtáztam :D
Na ennyit az offról :) -
#4274 de mégis mijen értékeket kell megadni, hogy az a kamera állás legyen? -
[Walaki]D`Lair #4273 Egy egész estés RBR után másnap mentem barátnőmhöz és minden kanyar előtt bennevolt a kezemben a skandinavian flick...:DDD Úgy kellett figyelni nehogy megcsináljam...:DDDD -
#4272 ok
ON! -
#4271 OFF:
nah, rákerestem, és találtam egy kis képet...persze a csákó nem én vagyok.
szal, ha rendberakom(hátsórárvédő műanyaghegeszt(hanyattesés :DDD ), és kuplungozás), akkor 240.000ft. lesz.
ON: -
#4270 jah, motorrol kellett volna.
mennyiért akarod eladni? (nem érdekel a motor, de az ára annál inkább :)) -
#4269 OFF:
miről a motorról?
nincs se ilyen se olyan :(
a motorról nem tudom miért nincs, a motorózásomról meg azért mert itt senki sem triálozik, tök egyedül nyomom :((
és lassan már én sem. kicsit puha lettem, meg el kell adnom.
ON: -
#4268 KÉPET!!MOST!
thx :) -
#4267 nekem van egy triál motorom(240 Aprilia)
csórikám nem endurózásra lett kitalálva(50km/h felett elfogy az áttétel, alul van a bődület erő persze) de amit mostanában kap azt nem köszöni meg..minden kanyarból erőcsúsztatva muszáj kijönnie :DD, jár az egész össze-vissza, mert persze a futóműve sem tudja ilyenkor mit kellene csinálnia. :DDDD
-
#4266 Katonai puccsal biztosan, bár van egyszerűbb út is de ez jól bejáratott tuti módszer
A mai nap mottója: a sok RBR-zás nyomot hagy az IRL közlekedési technikában, és ez bizony mondom nem jó mert a többi résztvevő hogyismondjam...nem partner a játékban LOL -
[Walaki]D`Lair #4265 Te OHM állat...láttál már rallys tuningolós szarságot??? TE MARHAMAJOM!!!! -
#4264 aha köszi.. :( -
#4263 eredeti dvd-n? de akkor nem belföldi üzletből... -
#4262 a játékban nem lehet se festeni se tuning részeket beszerelni, csak az autó setupját állítgatni...a festéseket a photoshoppal lehet buherálni, újakat csinálni... -
#4261 lehet, a játékon kívül megynitod az adott autó INI- fájlját (pl. cars/impreza00/impreza00.ini) és ott a cam_internal (vagy valami ilyesmi) nevű bekezdésben kell módosítani az értékeket... -
pauly #4260 hi
Nem tudom volt e mar rola szo.
A belso nezetet lehet valahogy állítani?mert a lejebb lévő képen is több minden látható mint alapban.Hátrább van a kamera.
vagy ezek a kocsikat kulo kelett beletenni? azert masabb a kamera?
előre is kösz -
[Walaki]D`Lair #4259 Azaz...imádom nagyon...szerintem sokkal pontosabb és érzésre is jobb mint a MOMO Racing...viszont a felfogatása egy rakás szar...:)) -
#4258 lehet
AUTÓFESTÉSEK
Lancer EVO VII Xsara WRC Subaru Impreza
Hyundai Accent Peugeot 206
-
#4257 Helló!
Csak azt szeretném kérdezni,hogy az autókat lehet-e tuningolni (átépíteni,színezni stb...) ebben a játékban! Ha nem,akkor melyik rallis játékban lehet? (Letöltöttem ezt,mondjuk még a tutorial uccsó küldijénél vagyok,de tuningról szó nem nagyon volt..) -
#4256 Nekem dvd-n van :P