20179
-
#5307 Igen, ilyet/igy mar en is lattam:)) Csak "kozelrol", mondjuk scannelve lennek ra kivancsi:)) Pl. a videokon KB rengeteget beszel, reszletesen, kivancsi lennek hogy is van ez leirva neki:)) -
#5306 Ez teljesen változó. Szerintem nincs két egyforma itiner. A múltkor láttam egy autós műsort, benne egy navigátorral. Elővette a sajátját, nagyon szépen nézett ki. A4-es volt, felül a spirál. Forditva tartja, mert igy már a forditás közben is látni a következő bejegyzést. A bejegyzések vizszintes vonalakkal voltak elválasztva, és legalább 3-4 féle szin szerepelt mindegyikben. -
#5305 Latod-latod, az en 20 ezres, 2 eves kartyamon tokeletesen megy, azon a 100 ezresen meg nem:))))))))))) (Csak vicceltem:P) -
#5304 Az OFF-Video miatti karpotlas:)))
SZG, Sajokaza, SS5, Cockpit, WMV, 22Mbyte -
Bandy #5303 hmm most vettem egy x800 prot és azota kifagy :P próbáltam több drivert de nem segitenek :( -
#5302 Nekem 9800 van és semmi gondom vele. -
#5301 Es egyre ON-abb:)))
Akinek esetleg van rally-s ismerose (Jacek elonyben:P), ha tudna szerezni olyan papirt amirol menetkozben az "instrukciokat" mondjak, szivesen latnam:)) Kivancsi vagyok hogy van leirva, rajzolva, jelolve az a "sok" info. THX! -
#5300 Hogy ne offoljunk annyira, es kapcsolodjak a mai magyarnyelvu CoDriver-hez is, itt van Robert Reid weboldala.:)) Lehet "bongeszni":)
Robert Reid (RB's CoDriver) -
Bandy #5299 Hali tapasztalta valaki hogy megfagy neki a játék? Úgy hallotam nem komázza az ati kártyákat :( -
#5298 még nem is vagyunk első tízben -
#5297 Na, jol szet-off-oltuk a topicot:P -
#5296 De mind1 hagyjuk! Ez nem a Gumiszoba topic! :DD -
#5295 Tudom, csak az SRS-t is leszólta a srác már előtte! -
#5294 Te tenyleg fogyatekos vagy:))))) Olvass mar vissza, kit erdekel itt az SRS, vagy ki emlitette?!?! :)) -
Toya #5293 De ez most ki a fenét érdekel szerinted egy rally szimulátor fórumban?
Egyáltalán azt sem igazán értem miért ide lett belinkelve a videó, ezt akkor inkább a NFS és az SRS topicba kellett volna. -
#5292 de ez a kép nem az SRSből van, nem gyanús? -
#5291 Talaltak egy szep kepet, betette, es beraklamozta az oldalat:)) En leszutykoztam, a masik okostojas meg megvette, es egy teljesen masik jatekkal hozakodott elo:))))) Szep egy csapat:))))))))) -
#5290 Ha már az oldalát megnézed, akkor is látdhatod, hogy ott vigyorog a nagy PC-CDROM felirat! -
#5289 Tudom:) Csak az "embert" kerdeztem, mert nem tudom miert hozta fel. -
Toya #5288 Sőt egyáltalán hogy kerültök ebbe a fórumba az SRS-el vagy azzal a konzolos szarral? -
#5287 Street Racing Syndicate
Juiced-NFSU2 vonal, tuningolós-klón -
#5286 Ki beszelt az SRS-rol?!?! Mi az a SRS?! -
#5285 Ez volt a problémám/#5210/! ÉS??? Azért, mert kérdeztem valamit már láma vagyok?? Érdekes... Mielőtt akármit is mondassz az SRS-ről, előtte járj utána, mert egyáltalán nem biztos, hogy neked van igazad! -
Marco #5284 Ez a 900 fokban elforgatható kormány elég komoly... -
#5283 -
Toya #5282 Symphonia Rally Team Magyar Bajnokság 2001 :)))) -
Leszoktal a PallMall-rol?! :))) -
Toya #5280 -
#5279 Enthusia Physics bemutato, WMV, 6 Mbyte) -
#5278 Ja, amugy meg valami emberi hangnemet meguthetnel, ha mar eszed annyi mint egy marek lepkenek (#5210):/ -
VO101 tvr #5277 A Mitsu hangja nagyon ott van... -
#5276 Szerintem kevered valamivel. Az Enthusia erosen konzolos, a Konami adja ki.
Csak annyit tudni, hogy a grafika a szokasos "high-tech" PS2 mint pl. GT4, hasonloan sok fele palya es auto (palyaverseny, orszagut, varos, terepjaro stb.), belsonezetrol nincs hir, de komoly fizkat igernek (legalabb is PS2-es szinten):)
Mindjart linkelek egy fizika osszehasonlito videot (vagyis inkabb csak automozgas hasonlito;DDDDD). Nagyon jol ossze van vagva, hirtelen nehez megmondani melyik az igazi:)))))
-
#5275 "még az nfsu2-re is ráver" - miért az egy szint? loál
Egyébként a game nagyon jónak néz ki! -
#5274 Faszt konzolos! Talán nézz be az SRS topicba! -
#5273 huuu bazzz! -
#5272 A NFS fostalicska arkad, ez meg csak konzolos. felesleges reklamozni. -
#5271 Szokas szerint audio.dat kicsomagol. ..\CARS\cars.ini megnyit. Ezek a sorok szerkeszt:
Car0=mitsu
Car0_LowShelfAmp = 2.0
Car0_LowShelfFrequency = 200.0
A BOLD reszt kell atirni.
Car0-Car7 rendelt autok = xsara, accent, zr, lancer, peugeot, subaru03, corolla, subaru00
A bold reszbe beirhato hangok = mitsu, subaru, subaru2, test -
#5270 Ennek a trailrejeit kukkoljátok meg még az nfsu2 -re is ráver...
-
#5269 Mar lett valaszolva:/ De amugy, nem megy Gf2-vel. Minimum SSE, PS es VS tamogatas kell. -
#5268 Már a 15.-ik helyen!
Jó éjt!