20179
-
#5267 senki nem tud megoldást az #5224esre?:( -
#5266 Gratula Deák Szabolcs!
Közben felszökött a 23.-helyre... -
#5265 Na végre! Magyarok a 6.-ik helyre jöttünk fel a swedishsimracer-en.
Jelenleg a legjobb magyar vagyok(35.), de már nem sokáig, mert a Deák Szabi nagyon jön!
Meg persze a többiek, akik jobbak nálam, csak még nem futottak le minden futamot
Én is csak az első 6-8 szakaszt nyomtam keményebben, a többit csak ledaráltam, lehet még ezen faragni.
Hajrá Magyarok! Jó versenyzést -
#5264 Woowww!De egyszerű -
VO101 tvr #5263 És hogyan is tudjuk működére bírni azokat a motorhangokat? :) -
#5262 De szoktam:) Sokat:)))
"Szerkesztes alatt:DDDD"
-
#5261 Alexease!
Te nem alszol
Lassan csinálsz nekünk egy RBR 2-öt -
#5260 Kozben, mint sejtheto volt, talatam meg nehany autohangot:)) Latszik, hogy nagyon nincs kesz a jatek (de attol fuggetlenl nagyon jo!!), es kozben sokat valtozott:))))
Amik vannak: fiat, mitsu, saxo, subaru, subaru2, test, vaux
Ezekbol mukodik rendesen: mitsu, subaru, subaru2, test
A mitsu eleg jo:))))))
-
#5259 Miutan kicsomagoltad az audio.dat-ot, torold.
Ha meg van a masolas, akkor onnan futtasd a dattool-t ahonnan kicsomagolasnal, ugyan ott futatod megint, csak mas parameterrel: dattool.exe -c audio_expand audio.dat
audio_expand = annak a konyvtarnak a neve, ahova/amibe kicsomagoltad a DAT-ot. -
#5258 Alexease!!
Nem tudom az audio mappát visszacsinálni audio.dat-tá.
A többit értem. nem irnád le egy kicsit bővebben.Kicsomagolni simán kicsomagolom de be nem tudom. -
#5257 Köszi minden RBR-fan nevében -
#5256 Akik versenyeznek a swedishsimracer-en azoknak szól:
A többi pályát is nyomjátok és töltsétek fel, mert ha jól értelmezem, csak akkor tudunk gyorsan előrébb kerülni.
Ha nem világcsúcs az sem baj, bármi jobb a gyári +200 +300 pontoknál.
Persze "kinek mennyi ideje van" függvényében -
#5255 Bar engem abszolut nem izgat, nem szeretem a magyar nyelvu cuccokat, de keresre osszetakoltam egy magyar szoveges cucot:))
A hangok a Rally Trophy-bol vannak. Sajnos nincs meg minden hang (atvezetok - ki-be, tavolsagok-szamok, pozicio - maradj itt-ott), de a lenyeg benne van (kanyarok, hid, szuk-szeles, egyenes, veszely stb.)
INSTALL
- RBRDatTool letoltese (BHMS)
- AUDIO.DAT atmasolas )pl. C:\rbr_hun\audio.dat), eredeti arhivalas (audio.dat.orig)!!!
- RBRDatTool futatasa (C:\rbr_hun\rbrdattool.exe -e audio.dat audio_expand
- RBR_HUN.ZIP bemasolasa a C:\rbr_hun\audio_expand\C#\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\Audio\Speech\PaceNote\ konyvtarba, mindet felulir
- RBRDatTool futatasa (C:\rbr_hun\rbrdattool.exe -c audio_expand audio.dat
- AUDIO.DAT visszamasolasa a RBR konyvtaraba.
Ennyi. Egyebb nem tudas, nem ertes, nem mukodes eseten passzolok, meg feleloseget nem vallalok:)))))))))) Az eredeti AUDIO.DAT-ot archivaljatok!!!!
Hun Movie (AVI, DivX, 6Mbyte)
RBR Hun Audio (400 Kbyte) -
#5254 Villognak a háttér textúrái nálam. Nem tud valaki erre megoldást? Config: asus p4b-533, p4 2,4, 512 ddr, radeon 9200 (catalyst 4.9), xpsp1hun, dx 9.0c -
[Walaki]D`Lair #5253 De azok úgyis állatok... -
#5252 Köszi, már csak a pontszám számítás érdekel.... -
#5251 A piros x azt jelenti hogy törölheted... -
#5250 Jó reggelt!
Valaki röviden el tudná magyarázni, hogy megy az értékelés a swedishsimracers-en.
Az összesített csapatnál a nevem mögött mi az a szám.
Futott szakaszok száma lenne?
Az ország összpontja hogy jön ki?
Nem találtam szabályzatot sehol.
Feltöltés után a listára betesz, de mögöttem van egy piros X.
Miért? Pedig saját, szabályos replay-t töltök fel.
Help!!! -
#5249 Elasto Mania-s tapasztalataim azt mutatják, hogy a skandinávokkal úgysem lehet felvenni a versenyt ilyen dolgokban. Szal kár izzadni. Mindenki csak annyit nyomja, ami még szórkozás, nem pedig munka. -
#5248 Zsivány világ -
PosSe PenGe #5247 Na én külön a Richard burnst Rally kedvéért vettem egy viszonylag jó kormányt és az a véleményem hogy idáig ebben a progiban a legjobb az autó viselkedése fizikája. Billentyűzettel játszhatatlan szerintem de kormánnyal nagyon jó.Aki teheti vegyen egy kormányt mert még azzal is vért kell ízzadni néha de irányítható -
Potzy #5246 Hella!Nem tudtok még valami cimet,ahol van ilyen hot lap verseny a www.swedishsimracers.com-on kivül?Esetleg vmi magyar oldal?Néztem az országok állását a swedishsimracers-en,hát huzzunk mán bele magyarok:))Az Arbrozon hátrapakoltak a 22. helyre:((Brühühü:((Na jó Burns-özést! -
K.András #5245 Szerintem ilyen jo rally játék még soha nem volt,lehet vannak dolgok amelyek kimaradtak de enyhén szolva is kárpotol az amit tud... -
#5244 Na ezt lenyultak:))
-
[Walaki]D`Lair #5243 Nem ő az..:DD -
#5242 Persze, ezzel nem azt mondtam hogy nem jo, mert meg igy is magasan veri a tobbit, meg elobb is kaphattuk kezhez, csak hogy vannak meg a jatekban erdekessegek:)) -
#5241 Lattam meg a jatek konyvtaraban, kodjaban szelvedo soefekteket is (eso cseep, torles, folyas stb. ala Colin), kivancsi vagyok a kovetkezo patch(ek)ben benne lesz-e, eleri-e a jatek az 1.0-t, vagy marad a kifizetodobb RBR2:))
De ugyanigy ervenyes ez meg a tobbi kiamardt, be nem fejezett dolgokra is, ami nyomokban itt-ott fel lelheto a jatekban (kamera mozgasok, visszajatszas tuning, video efektek, motorhangok stb.). -
#5240 LFS-ből ismerhetjük a neved Norbi? Akkor nem csodálkozom, hogy egyetértünk
Szerintem többen vagyunk akinek tetszik, mint akinek nem.
Megyek pihizek egy kicsit, mert azért pihentetőnek nem nevezném a játékot!
Holnap folyt köv. -
Norbri #5239 Nyugi én biztosan egyetértek a véleményeddel. ;) -
#5238 Íme:
http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm?ranktype=country
A BHMS verseny az nagyon kemény lehet, igazán csak fanatikusoknak.
Nekem napok után sikerült a school 1:18:37 is.
A finnek nagyon nyomulnak.
Kollégám is a magyarokat erősíti.Fraizer Wells neki 2:04, nekem 2:13 még 20.próbálkozásra is:-(
Ennek a proginak tényleg az a szépsége, hogy amikor azt hiszed, hogy már nem lehet jobbat menni, 2 nap múlva mész egy 10 másodperccel jobbat
RBR jelenleg a rallyprogik csúcsa
Ez csak az én véleményem, még mielött jönne a Colin5 + Xpand duma.
Jó versenyzést! -
Norbri #5237 Indult egy hotlap verseny a BHMS-en is. A belépés egyik feltétele rögtön, hogy csak az alapidőknél jobbat fogadnak el. -
Caponee #5236 Köszi -
VO101 tvr #5235 Hol látható ez a ranglista? -
#5234 Az csak a havas palyakon a "hofal" - amiben elsulyed az auto - "tapadasat" noveli. Vagyis, hogy az 1 meteres hoban ne tudjunk szaguldozni;)) -
Caponee #5233 Használjátok a mod coletcionbol a fizikat? Mit változtat, meg jobban csúszik, vagy jobban tapad? Tesztelgetem de, nem vagyok egy nagy driver az Rb-ben és nem igazán, látom a különbséget. -
#5232 Üdv!
Örömmel látom, hogy mi Magyarok 7.-ik helyen állunk az országok ranglistáján.
Remélem most hétvégén lesz időm és próbálok aktívan részt venni, hogy feljebb jussunk:-D
Hajrá! -
#5231 Hat talan egy GF2 Ti-vel vagy GTS-el megpróbáltam volna, ha nem olvasom a redmet de egy GF2 Mx400-al... húú régen kiment már az a kártyaq a divatból:) De a Pixel shader támogatás hiánya a bibi -
#5230 Nem;)) Sot, meg a 386DX266-ra sem:)) Sokaig ragaszkodtam a 3.1-hez:)))) -
#5229 Nyugi! Anno Te is biztos föltoltad a 386DX40-re a Win95-öt nem ? :-)))) -
#5228 Abit T400
Ez egy tévé kimenetes Gef2-es kártya mx400-as chippel, és 64 MB sdRammal.
Rákattintok az ikonra vagy az exe fájlra, töltöget picit, és kidobja a lenti hibaablakot.
Bucser: Amit írtál, elgondolkodtató, és lehet hogy igazad van. Csak tudod reménykedik az ember :-)