20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • [HUN]FaTaL
    senki nem tud megoldást az #5224esre?:(
  • Pukkandur
    Gratula Deák Szabolcs!
    Közben felszökött a 23.-helyre...
  • Pukkandur
    Na végre! Magyarok a 6.-ik helyre jöttünk fel a swedishsimracer-en.
    Jelenleg a legjobb magyar vagyok(35.), de már nem sokáig, mert a Deák Szabi nagyon jön!
    Meg persze a többiek, akik jobbak nálam, csak még nem futottak le minden futamot
    Én is csak az első 6-8 szakaszt nyomtam keményebben, a többit csak ledaráltam, lehet még ezen faragni.
    Hajrá Magyarok! Jó versenyzést
  • Pukkandur
    Woowww!De egyszerű
  • VO101 tvr
    És hogyan is tudjuk működére bírni azokat a motorhangokat? :)
  • Alexease
    De szoktam:) Sokat:)))

"Szerkesztes alatt:DDDD"
  • Pukkandur
    Alexease!
    Te nem alszol
    Lassan csinálsz nekünk egy RBR 2-öt
  • Alexease
    Kozben, mint sejtheto volt, talatam meg nehany autohangot:)) Latszik, hogy nagyon nincs kesz a jatek (de attol fuggetlenl nagyon jo!!), es kozben sokat valtozott:))))
    Amik vannak: fiat, mitsu, saxo, subaru, subaru2, test, vaux
    Ezekbol mukodik rendesen: mitsu, subaru, subaru2, test

A mitsu eleg jo:))))))
  • Alexease
    Miutan kicsomagoltad az audio.dat-ot, torold.
    Ha meg van a masolas, akkor onnan futtasd a dattool-t ahonnan kicsomagolasnal, ugyan ott futatod megint, csak mas parameterrel: dattool.exe -c audio_expand audio.dat
    audio_expand = annak a konyvtarnak a neve, ahova/amibe kicsomagoltad a DAT-ot.
  • Veper
    Alexease!!
    Nem tudom az audio mappát visszacsinálni audio.dat-tá.
    A többit értem. nem irnád le egy kicsit bővebben.Kicsomagolni simán kicsomagolom de be nem tudom.
  • Pukkandur
    Köszi minden RBR-fan nevében
  • Pukkandur
    Akik versenyeznek a swedishsimracer-en azoknak szól:
    A többi pályát is nyomjátok és töltsétek fel, mert ha jól értelmezem, csak akkor tudunk gyorsan előrébb kerülni.
    Ha nem világcsúcs az sem baj, bármi jobb a gyári +200 +300 pontoknál.
    Persze "kinek mennyi ideje van" függvényében
  • Alexease
    Bar engem abszolut nem izgat, nem szeretem a magyar nyelvu cuccokat, de keresre osszetakoltam egy magyar szoveges cucot:))

A hangok a Rally Trophy-bol vannak. Sajnos nincs meg minden hang (atvezetok - ki-be, tavolsagok-szamok, pozicio - maradj itt-ott), de a lenyeg benne van (kanyarok, hid, szuk-szeles, egyenes, veszely stb.)

INSTALL
    - RBRDatTool letoltese (BHMS)
    - AUDIO.DAT atmasolas )pl. C:\rbr_hun\audio.dat), eredeti arhivalas (audio.dat.orig)!!!
    - RBRDatTool futatasa (C:\rbr_hun\rbrdattool.exe -e audio.dat audio_expand
    - RBR_HUN.ZIP bemasolasa a C:\rbr_hun\audio_expand\C#\Projects\Rally_7\TargetMedia_Develop\Pc\Debug\World\Audio\Speech\PaceNote\ konyvtarba, mindet felulir
    - RBRDatTool futatasa (C:\rbr_hun\rbrdattool.exe -c audio_expand audio.dat
    - AUDIO.DAT visszamasolasa a RBR konyvtaraba.

Ennyi. Egyebb nem tudas, nem ertes, nem mukodes eseten passzolok, meg feleloseget nem vallalok:)))))))))) Az eredeti AUDIO.DAT-ot archivaljatok!!!!

Hun Movie (AVI, DivX, 6Mbyte)

RBR Hun Audio (400 Kbyte)
  • [HUN]FaTaL
    Villognak a háttér textúrái nálam. Nem tud valaki erre megoldást? Config: asus p4b-533, p4 2,4, 512 ddr, radeon 9200 (catalyst 4.9), xpsp1hun, dx 9.0c
  • [Walaki]D`Lair
    De azok úgyis állatok...
  • Pukkandur
    Köszi, már csak a pontszám számítás érdekel....
  • Breki33
    A piros x azt jelenti hogy törölheted...
  • Pukkandur
    Jó reggelt!

Valaki röviden el tudná magyarázni, hogy megy az értékelés a swedishsimracers-en.
    Az összesített csapatnál a nevem mögött mi az a szám.
    Futott szakaszok száma lenne?
    Az ország összpontja hogy jön ki?
    Nem találtam szabályzatot sehol.
    Feltöltés után a listára betesz, de mögöttem van egy piros X.
    Miért? Pedig saját, szabályos replay-t töltök fel.
    Help!!!
  • pluhi
    Elasto Mania-s tapasztalataim azt mutatják, hogy a skandinávokkal úgysem lehet felvenni a versenyt ilyen dolgokban. Szal kár izzadni. Mindenki csak annyit nyomja, ami még szórkozás, nem pedig munka.
  • Pukkandur
    Zsivány világ
  • PosSe PenGe
    Na én külön a Richard burnst Rally kedvéért vettem egy viszonylag jó kormányt és az a véleményem hogy idáig ebben a progiban a legjobb az autó viselkedése fizikája. Billentyűzettel játszhatatlan szerintem de kormánnyal nagyon jó.Aki teheti vegyen egy kormányt mert még azzal is vért kell ízzadni néha de irányítható
  • Potzy
    Hella!Nem tudtok még valami cimet,ahol van ilyen hot lap verseny a www.swedishsimracers.com-on kivül?Esetleg vmi magyar oldal?Néztem az országok állását a swedishsimracers-en,hát huzzunk mán bele magyarok:))Az Arbrozon hátrapakoltak a 22. helyre:((Brühühü:((Na jó Burns-özést!
  • K.András
    Szerintem ilyen jo rally játék még soha nem volt,lehet vannak dolgok amelyek kimaradtak de enyhén szolva is kárpotol az amit tud...
  • Alexease
    Na ezt lenyultak:))
  • [Walaki]D`Lair
    Nem ő az..:DD
  • Alexease
    Persze, ezzel nem azt mondtam hogy nem jo, mert meg igy is magasan veri a tobbit, meg elobb is kaphattuk kezhez, csak hogy vannak meg a jatekban erdekessegek:))
  • Alexease
    Lattam meg a jatek konyvtaraban, kodjaban szelvedo soefekteket is (eso cseep, torles, folyas stb. ala Colin), kivancsi vagyok a kovetkezo patch(ek)ben benne lesz-e, eleri-e a jatek az 1.0-t, vagy marad a kifizetodobb RBR2:))
    De ugyanigy ervenyes ez meg a tobbi kiamardt, be nem fejezett dolgokra is, ami nyomokban itt-ott fel lelheto a jatekban (kamera mozgasok, visszajatszas tuning, video efektek, motorhangok stb.).
  • Pukkandur
    LFS-ből ismerhetjük a neved Norbi? Akkor nem csodálkozom, hogy egyetértünk
    Szerintem többen vagyunk akinek tetszik, mint akinek nem.
    Megyek pihizek egy kicsit, mert azért pihentetőnek nem nevezném a játékot!
    Holnap folyt köv.
  • Norbri
    Nyugi én biztosan egyetértek a véleményeddel. ;)
  • Pukkandur
    Íme:
    http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm?ranktype=country

A BHMS verseny az nagyon kemény lehet, igazán csak fanatikusoknak.
    Nekem napok után sikerült a school 1:18:37 is.
    A finnek nagyon nyomulnak.
    Kollégám is a magyarokat erősíti.Fraizer Wells neki 2:04, nekem 2:13 még 20.próbálkozásra is:-(
    Ennek a proginak tényleg az a szépsége, hogy amikor azt hiszed, hogy már nem lehet jobbat menni, 2 nap múlva mész egy 10 másodperccel jobbat

RBR jelenleg a rallyprogik csúcsa
    Ez csak az én véleményem, még mielött jönne a Colin5 + Xpand duma.
    Jó versenyzést!
  • Norbri
    Indult egy hotlap verseny a BHMS-en is. A belépés egyik feltétele rögtön, hogy csak az alapidőknél jobbat fogadnak el.
  • Caponee
    Köszi
  • VO101 tvr
    Hol látható ez a ranglista?
  • Alexease
    Az csak a havas palyakon a "hofal" - amiben elsulyed az auto - "tapadasat" noveli. Vagyis, hogy az 1 meteres hoban ne tudjunk szaguldozni;))
  • Caponee
    Használjátok a mod coletcionbol a fizikat? Mit változtat, meg jobban csúszik, vagy jobban tapad? Tesztelgetem de, nem vagyok egy nagy driver az Rb-ben és nem igazán, látom a különbséget.
  • Pukkandur
    Üdv!
    Örömmel látom, hogy mi Magyarok 7.-ik helyen állunk az országok ranglistáján.
    Remélem most hétvégén lesz időm és próbálok aktívan részt venni, hogy feljebb jussunk:-D
    Hajrá!
  • Bucser
    Hat talan egy GF2 Ti-vel vagy GTS-el megpróbáltam volna, ha nem olvasom a redmet de egy GF2 Mx400-al... húú régen kiment már az a kártyaq a divatból:) De a Pixel shader támogatás hiánya a bibi
  • Alexease
    Nem;)) Sot, meg a 386DX266-ra sem:)) Sokaig ragaszkodtam a 3.1-hez:))))
  • FreeHome
    Nyugi! Anno Te is biztos föltoltad a 386DX40-re a Win95-öt nem ? :-))))
  • FreeHome
    Abit T400
    Ez egy tévé kimenetes Gef2-es kártya mx400-as chippel, és 64 MB sdRammal.
    Rákattintok az ikonra vagy az exe fájlra, töltöget picit, és kidobja a lenti hibaablakot.

Bucser: Amit írtál, elgondolkodtató, és lehet hogy igazad van. Csak tudod reménykedik az ember :-)