20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    tudom
  • Breki33
    THX
  • Toya
    ftp://hsw.hu

Login: hswftp
    Pass: hswftp

Böngészőn keresztül :)))
  • karikusz
    oksa...thx...
  • Toya
    De ennek jogi okai vannak...
    Nem lopkodunk egymástól cuccokat...nézd meg a Driving Italia, az M4, a HSW nem lopkod a BHMS-ről és ez fordítva is igaz.
    Átlinkelünk ez amolyan hallgatólagos megállapodás.
  • Breki33
    http://www.bhmotorsports.com

erre

de már válaszoltak
  • Breki33
    köszi valaki kirakhatná ezt a mod utilt vhova
  • Toya
    Ja a privátra a válasz majd megy, de most is indulnom kell melóba, de igérem még ma megválaszolom.
  • Breki33
    A ti linketek is a BHMS-re mutat :(
  • CattiBrie
    Persze!

Meg hát!
    Vagy mire? :P
  • Toya
    Nem megy a lap, ne is erőlködj tegnap éjszaka leálltak és azóta semmi.
  • b-type
    jah, lehalt pillanatnyilag.
  • Toya
    Na legalább egy valamiben egyetértünk.
    Illetve több mindenben is egyezik a véleményünk az #5331-ben :)
  • Breki33
    nekem válaszolna végre valaki? PPP
  • karikusz
    "Egy szimulátor játék fórumában mit vártál?"

hát jah.:))
  • Toya
    Oks, biztosan igazad van, de bennem továbbra is felmerül a kérdés hogy ha egy szép képet vagy egy jó videót látsz valahol azt majd ismét berakod a totálisan nem odaillő fórumba?

"Szerintem mindegyik kép szép róla, a reklámozásról meg csak annyit, hogy én legalább egy magyar oldal linkjét rakom be"
    Ennyi erővel az official weboldal linkjét is berakhattad volna és akkor ilyen gondolat fel sem merül Alexben.
    Hogy te mégis a saját lapod linkjét raktad be az nem hiszem, hogy különösebb kommentárt igényelne :)

"Amúgy meg nem tudom mit kell lefikázni az árkád játékokat"
    Egy szimulátor játék fórumában mit vártál?
  • karikusz
    Húú..vannak értelmes hozzászólások.:)) Toya, Alex. Figyelmesen olvastátok a dolgokat? Összefoglalom nektek, ne kelljen visszaolvasnotok..:)

Tehát a Enthusia Prof. Racing egy szimulátor játék, ugyan úgy mint a Richard Burns. Ha megnéztétek volna a linket, és ott a videnyót (összeset) akkor nem lettek volna ezek a kritikus kérdez-felelek játék.(meg a plusszba linkelés) Az NFSU2-höz csak a trailert hasonlítottam, és nem a játékot. Azért ne nézzetek olyan hülyének, hogy egy árkádot hasonlítok egy szim.-hez.
    "Talaltak egy szep kepet, betette, es beraklamozta az oldalat:))"
    Szerintem mindegyik kép szép róla, a reklámozásról meg csak annyit, hogy én legalább egy magyar oldal linkjét rakom be míg te csak egy rakás angolt. Tudtommal ez egy magyar fórum.! Illetve nem csak én vagyok az egyetlen aki linkel. Ha nem tetszik a hozzászólásom akkor átugrod. ennyi.
    Amúgy meg nem tudom mit kell lefikázni az árkád játékokat, mert valakinek az jön be. Ha már az NFSU-nál járunk, szerintem nem gyenge sikereket ért el anno. Nemde?
  • karikusz
    de most látom, hogy csak felületesen vizsgáltad meg, mert belikelted ezt Enthusia Physics bemutato, WMV, 6 Mbyte amikor ez is rajta van a lapon!
  • karikusz
    Ehhh...jól félreértetted..))...én a trailerre gondoltam, nem a játékra.:))
  • Breki33
    A
    http://www.bhmotorsports.com/ nem jön be nektek se most?

Szerettem volna a mod utility-t lekapni ami a navigátorhangokhoz kell.
  • Goliath
    Szerintetek lehet majd importálni komplett fizikával kocsikat (mondjuk a készítőktől hivatalos patchben)??
  • Goliath
    Akkor ez azt jelenti, hogy terveztek saxo-t és vauxhal astrát is csak nem lett kész??? KÁÁÁR
  • ronny666
    Sp2, Audigy legfrissebb driverekkel
    A demót nem próbáltam
    A gamma verziója 0.75-ös...
  • Yula
    Még több Subaru: subaruklub.hu
  • Bandy
    Sajnos mégsem lett jó egy ideig ment fullon is és ma megint fagyogat :(. Jacek neked melyik driver van fenn ?
  • Breki33

Valaki kérdezte hova lehet még feltölteni

• Breki33

Eredeti navigátor hangjai, ha valaki mégse stolandrist szeretné :-)

Real-Reid-Pacenotes

Real Reid v_0.88_Beta

made by ziozeus

[email protected]

FIRST OF ALL!!!!
    if you know some place where I can find some italian recording or Robert Reid ones (so to improove this work), please send me a mail with the link.

This patch will let you hear the real Robert Reid voice while driving with RBR.
    This is nothing but finished, as although still great (IMHO), it would be possible to make Reid way way more human by using the random possibilities behind RBR audio engine (It's great!). I will use them in a further release...maybe...

Installation:

1) first you need the rbr mod utility to open the audio.dat file located in the main rbr folder. you can find it at www.bhmotorsports.com
    2) backup your audio.dat file, in case you won't like my patch (...you will :) ) or something goes wrong.
    3) extract audio.dat with RBR Mod Utility (click "extract.", then drag and drop your audio.dat in its window and choose a location for the file to be extracted. wait for the extraction)
    4) you will now have a new folder named C¦
    5) navigate inside it to find the "Audio" subfolder.
    6) copy my files (two files and two folder) inside it and replace the existing ones.
    7) rebuild the audio.dat file (click rebuild and drag and drop the C¦ folder in its window, then choose the RBR folder and name the file "audio.dat" -wait a while)
    8) play and choose the english codriver.
    9) if you don't like it, just use your old audio.dat

IMPORTANT NOTES:

1) You will need to raise your copilot volume and to decrease the others... DO IT!!!

2) Due to limitations in my resources some notes are differents. here are the most important changes:
    - care, bump, caution are now "braking!" and "slow!" and "rock maybe"
    - narrows and wideout are now "minus" and "plus"
    - brige is simply "don't cut" (so watchout!!!!)
    - failures, finish, accident and the like are not included... sorry ;)
    - "keep left" and "right" are "right" and "left mags"(?)(?) (not sure about the meaning, but I saw reid in a cameracar using like this, I guess)

3) I lowered the transmission sound cause it would have made difficult to hear the pacenotes

klikk
  • Breki33
    Egy kis Impreza történelem
  • Breki33
    Ogg vorbis plug in for Cool Edit Pro
  • Breki33
    Hamár a zenéknél tartunk

I've made a few changes to the engine sounds, am no sound wizard but it's a start. Hopfully someone better will pick up the ball and continue this experiment.

Changes are mostly subtile but you should hear a little more bangs and you might like the new tarmac squiil better.

Install like this:
    Extract the RBR Audio.Dat file with the "Dat tool"
    Copy & past the folders in the Zip into the extracted Dat Audio folder.
    Repack the folder with the Dat tool.
    PS. Make a backup of your Dat file in case you want too revert.

EDIT: Removed the old sound Zip.

What's New.

1.Helicopter in replay, less noisy.
    2.A few pop's for the engine.
    3.Turbo.
    4.BlowOffValve.
    5.Gear change, Up & Down.
    6.Ignition, Use your clutch.
    7.Cooler. ( Radiator)
    8.Menu sounds.
    9.Service sounds in Championship. ( I hated that guy talking all the time )
    10.Surface. Gravel, water,Tarmac.

Have fun :-)

klikk
  • Breki33
    1. Demo is ezt csinálja?
    2. Másik videokártyával semmi gond nem volt?
    3. Hangkari nem lehet ludas?
  • Breki33
    JÓ reggelt

Volt róla szó korábban de nem találom hogy a külső nézetben visszajátszáskor hallható hangot hogy lehet belső nézetbe illetve motorháztető nézetbe berakni.

Amúgy én az audio.dat-ba beraktam egy sokkal jobb siren hangot is is sztem sokat dob rajta P

Így belenézve egy mikrofonnal és jó hanggal nem lenne nehéz magyarosítani egészen.
    Persze profi angoltudás az kéne P

A másik kérdésem meg az a cockpit-es oldal illetve fórum címe lenne amit régen sokan belinkeltetek.

Köszi.
  • b-type
    directx?
  • ronny666
    Fagy sajnos, méghozzá a játék elején. Ott, amikor a filmeknek vége, s bejön az indítóképernyő. Itt betölti a cuccot,(ahol választani lehetne, hogy Iskola/Rally,Beállítások....) s ezután vége...a gép csontrafagy.....2.8 Prescott, 1 Gb mem, 9600/128 Ati.

Mindent kipróbáltam már, de semmi....
    Ha viszont itt nem fagy le, akkor már sehol sem...
    S nincs összefügés, hogy mikor fagy le, mikor nem.
    Próbáltam Apg4-re, Fastwrite Offra, Bioscsere, Caqtalist csere, de nincs megoldás rá...
    Esetleg másnak?
  • Jacek
    nem is azzal van gond mert nalam nem fagy az x800..
  • KESS Apos
    HELO Bandy
    Elmondanad hogy oldottad meg a dolgot mert szerintem ez sokunkat erdekelne.
  • Bandy
    ezer hála, közben úgy néz ki megoldottam a dolgot és most toltam elég sokáig és nem fagyott, most minden high-en van.
  • Alexease
    http://www.bhmotorsports.com/
  • Bandy
    ja ezt a RBRDatTool honnan lehet letölteni?
  • Bandy
    viszaolasgattam a fórumban és láttam több embernek is fagy de ha leveszik low-ra akkor nem. Kipróbáltam és tényleg nem fagy igy de bazz nem azért vettem egy x800 prot hogy lowon toljam :D. Na remélem majd valami patch javitja a dolgot.