Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Jó lesz ez az õsz minden szempontból😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jacek
nem kell sirni erre a 3-om jatekra varok😊) LFS S2/GTR/RBR
azert ez nagy osz lesz a szimrajongoknak😊)

JuanG
ez cockpit vazze...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
mint ahogy az RC2000 -et is elõkapom néha...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
meg szerencsére a pénzt is sikerült félre tenni már rá 😊))...

JuanG
én biztos megveszem...Richard Burns (és a subaru) miatt...kedvencem volt/van/lesz...meg sztem a vezetési élmény miatt nem fogjuk megunni, újra és újra elõveszi majd az ember...

Alexease
😉
Bazze, én a #1628-ban a "szerzem meg warezben" szavaidat "szereztem meg warezben"-nek olvastam. Ezért írtam, amit írtam. Hiába késõ van, nem látok már jól.

Alexease
- Ha lesz warezben, szerintem mindenki tudni fogja😉)
- Ha lehet reggel kapni - ketlem - akkor meg beirom a forumba😉
Ha létezik megoldás, akkor plz privi.

Ööö, nem tudnánk ehhez a verzióhoz esetleg mi is hozzáférni. Áldozatokra is hajlandó vagyok...

Alexease
Alexease
Eisenhower
és nem izmozok^.^ csak az autonak magas fordulaton van jó hangja ;-) de azért mindíg úgy megyek hogy akármilyen helyzet adódik azért meg is tudjak állni. a gázt minden hülye tudja nyomni nemigaz? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
na ájm bekk. én enm azt mondtam hogy kamikaze módjára akarok menni és nem akarom bántani sem a fákat sem az oszlopokat ;-) õk se bántottak engem ^.^

Alexease
A felcsavarodas nem jo dolog. Ket dolog miatt:
- ha az egy fa, akkor azt mint elolenyt, noveny sajnalom, azert kar
- ha az egy oszlop, epulet stb., akkor annak a javitasi es egyebb koltseget az alam kasszabol fedezik, vagyis az adokbol😊

Vagyis, ha valaki az utcan izmozik, az tegye azt kihalt kornyeken, es ha fel akar valahova csavarodni, akkor az valami nagy, ures helyen tegye, frontalisan egy masik izmozo versenyzovel. (A romeltakaritas itt is a KFKT-t terheli, de legalabb ket emberrel kevesebb😄)

Ez nem szemelyeskedes, ez csak ugy altalanosan az utcai kozlekedesrol, versenyzesrol, gyorsulasrol stb.!
Alexease
En sem bizok benne 100%, vannak fenttartasaim;( Nem csak a jatekmenet, az elettertam, hanem a normalis cockpit es dinamikus pilota hianya is eleg lehangolo.

Ez az a kategoria, hogy nagyon valoszinu hogy jobb mint az eddigiek, es valamilyen szintem megeri az arat, de ezek hianyaban (cockpit, dinamika, MOD-olhatosag) eleg nagy a valoszinusege, hogy ha letolti az ember, utana mar nem biztos hogy megveszi (mit ha azonal megjelent volna boltban, warez lehetoseg nelkul, es megvette volna az, aki elore tervezte).

Vagyis, ennel be kell hogy valjam, hogy ha elobb szerzem meg warezben, es ha nem az igazi, lehet hogy nem veszem meg😊)))) Pedig, ha mar holnap reggel lehetne kapni pl. a CD Galaxis-ban, tuti reggel megvennem befelemenet.
És ez az ügyeletes tiszt attól is megvéd, hogy felcsavarodj egy fára?
Ne vedd magadra, csak vicceltem.

Mnemomic
Én is gondoltam, hogy lehet meg kéne venni de aztán írták a GAMERben hogy jó a játék de viszont amint végigviszel egy szezont utána már nem olyan érdekes szóval nem túl hosszú a játék élvezhetõsége. Azt is írta, hogy nem tudja mennyire modolható azzal lehetne növelni a játék élettartalmát.

Szóval én elõször letöltöm valahonnan aztán megláttom hogy megveszem-e 😊 Mondjuk sajnos a GTR nem jelenik meg ebben a hónapban szóval azt a pénzt lehet hogy erre fogom költeni.

Eisenhower
na jó elugrok inkább egy kis sztrítrécingre^.^ itt a városban most ugy is az a csákó az ügyeletes tiszt a yardon akinek a gépét szoktam szervizelni^.^

Alexease
Eisenhower

Eisenhower
az a baj hogy nem érem el havert se telon se icq-n. lehet hogy az ideszállítás is késik de sztem a fordítás lesz a fõ ok a késésre... mind1 csak jöjjön má ki addig warezbe aztán teszt ezerrel 😛 utána meg megveszem eredetibe

Alexease
Ha ilyen ismeroseid vannak, esetleg intezkedhetnel😊) Esetleg, adsz telefont, cimet stb., oda szolsz hogy megyek, es szamlanelkul mar most szivesen megvasarolom😊) Ha tobben mennek innen, szerintem tiszta uzlet nekik😊))))

Es ha a fel AFA-t megkapod "intezkedes" cimszoval, mg neked is jo "biznisz" 😉))))))))))
Eisenhower
ezt egy roma faszi mondta a vasútállomáson -->> ne ríjjá veszek gyíkos pólót (lacoste polo) ^.^

Alexease
En is telefonaltam a CDGalaxis-ba, ok 1-2 het csuszast mondtak😞 Remelem, csak egy het lesz. De elotte jo lenne - foleg mar holnap😄 - egy full teszt verzio😊))))
Eisenhower
ööö a magyarországi 1 hetes késés valszinû hogy a kézikönyv magyarra fordítása miatt van bár nem tudom hogy magyar kézikönyvel akarják -e itthon forgalmazni... de ha tényleg a fordítás miatt van havert seggberugom hogy fordítsa gyorsabban. a call of duty kézikönyvét is õ forditotta

Eisenhower

Eisenhower
Yup
It's out in France (dvd version).

JuanG
túl szép lenne...

Eisenhower

JuanG
ott eddig is az volt...

JuanG
nem lesz ez még holnap a boltokban M.o. -on...sajnos...

Eisenhower
attol aki mo-n forgalmazza^.^ muháháháháhá

JuanG
milyen boltba???

JuanG
oszt honnan vennéd mög? 😄...mert én pesten lakom, de még semmi...

Pukkandur
Hivatalos oldalon(felül) már szeptember 4 van megjelenésnek.Akkor most???

Eisenhower
nekem is meglenne még ma az eredeti ha nem lennék lusta meg lenne az autoba üzemanyag hogy felrongyoljak pöstre a példányomért ^.^

toMpEr
hat mint a lenti kepekbol kiderult, mar egy ideje a boltokban van a jatek, tehat ma sincs tob eselye, hogy kijon, mint tegnap volt

Eisenhower
holnap 9-kor jelenik meg a gém... mármint boltba de lehet még ma este megjelenik a "free" verzio 😛

JuanG

btw a game holnap jön ki nem?

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

pff ennek soran senki se sérült meg? a kocsi eszeveszettül farolgat ott több száz ember között😊

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

toMpEr
az arabok se nagy tehetsegek raadasul meg hulyek is 😊

Jacek
jaja

arty
LOL

ha meg egy autoszimben történik ilyen, mindenki temeti, hogy ilyen unreal szarral nem játszik 😄

Forza.

Jacek
az ok😊

JuanG
de azt a lejtõt nem bírná ki a kocsi...nagyon meredek...nem ugrató...

Jacek
nem nem😊)ugrat

JuanG