20179
-
#5387 ennyire jók lennének?
ha igen elkezdek vacakolni vele :) -
#5386 szerintünk kormánnyal jó irányítani, mással nem ;) -
#5385 Real Subaru pops and bangs.mp3 (1.03 MB)
Csak hogy aki felrakta az új hangokat össze tudja hasonlítani
-
Gibro #5384 Hali! Szerintetek gamepaddal könnyebb irányítani mint billentyűzettel? -
donpedro #5383 Nem az a baja, jobb ATI-kon is jelentkezik ez a hiba. Nálam sokáig nem volt, aztán volt egy reinstallom, azóta nekem is vibrál. Valami szoftveres gubanc van, de nem tudom, hogy mi. -
#5382 Ati 9200 az nem a 9000-es egy újabb kiadása? ha igen akkor az a baja, hogy az egy felpörgetett 7500-as radeonn tudtommal... -
#5381 az audio optionsben csutkára rakod a co-drivert és a többit meg lejjebb veszed...amúgy tényleg sokkal jobb ez az eredeti reid-es hang... -
#5380 -
Lacika 79 #5379 Bezony! Majdnem olyan jó, mint Tommi Makkinené. :D -
#5378 az élsímítást meg azt a másik akármit vedd le nullára -
Toya #5377 Természetesen letölthető, a letöltés több helyről is lehetséges.
Link az aláírásomban :) -
Norbri #5376 Így van.
Amúgy bocs, hogy az oldal tegnap nem ment, csak rossz fájlt töltöttem fel, és így nem látszott semmi. -
evo6 #5375 Hi all!!!
én is nyomulnék a game-mel de van egy problémám!!!
vibrálnak a fák és nemtom mit csináljak!!
2ghz proci, 512ram p4, 128mb ati 9200!!!
de nem szaggat csak éppen vibrál a szalagkorlát, minden a mi mozog, emberek, mit állítsak?
mondták az anit aliasingot de az sem segít!!!!
előre is köszi -
#5374 Ezmiez?? :)
Saját cucc,vagy le lehet szedni valahonnan??
thx -
#5373 Én meg a Citroennel
Bár én csíteltem :P -
#5372 Ez tuti igy van? Nem fugg mastol is esetleg? Csak azert kerdezem mert en most egy Peugeot 206-al nyomulok rally season-ba. -
#5371 A swedishsimracers-en a replay-t kell beküldeni vagy milyen file-t kell? -
Caponee #5370 Szomorú vagyok.Remélem lesz egy mod majd ami ezt a csorbát kijavítja. -
#5369 kalk lol P
szóval nem halk?
meg a számolás az elején kicsit gázos lehet azt visszarakom
de az egyébb hangokat is rakjátok be tök jó lett még a menü is -
#5368 nincs mit, de neked nem kalk? -
#5367 szezon csak subaruval :))) -
Caponee #5366 Miert nem tudok Citroenel szezont kezdeni?Talán mert még nem gyepáltam el Richardot a chalange modban ? -
#5365 de...egyszerre kettőt kaptam el :))) -
#5364 #5321...tessék egy kicsit visszaolvasni :))) -
#5363 Erősen ajánlott az eredeti navigátorhang!
A feeling az nagyon megvan.
Thx -
Bandy #5362 hogy érted hogy eredeti nav.hanggal? -
#5361 Hmmmmmmm gyerekek nemsemmi ez az eredeti navigátorhang
az új hangokkal együtt olyan mintha tv-ben néném szinte.
CSak egy baj van, hogy halkabb mint a motorhang
Ezt nem lehet valahogy megoldani?
Az összes többi hangot 5-6-al vissza kellett venni és úgy felerősíteni. -
#5360 Az alsó képen nem sumival is kezeltél anno a lapodon?.:)))))))) -
#5359 Hát nálam is csak 1 vagy 2 demó van linkelve a többi saját szerveren van. Mert ember legyen a talpán aki bírja hellyel. Esetleg ha lesznek reklámozók akkor lesz miből megfinanszírozni. Addig sajna kénytelen leszek a demókat máshonnan szerválni.:( -
emberke #5358 :) -
#5357 ez nekem is jól jön lehet, mert én low-on tolom mert high-on szaggat kicsit, de az állatok, meg azok az állat fotósok jól jönnének... -
HellBurner #5356 Akinek High beállításoknál kifagy a profile menűben csinálják a követekezőt:
Video setting-ben beállítod low-ra
Az ini file-ban a render quality-t pedig true-ra (nem high)
Lesznek madarak meg őzek meg fotósok meg minden és nem fagy ki
-
#5355 jó a csukám, he??? :DDD -
#5354 álmodozni szép
-
#5353 Magyar szokás, hogy be nem áll a szája:)
Legalább 5x elmondja, hogy milyen kanyar jön meg bíztatja is a sofőrt.
Ha nézed a wb közvetítést abban meg olyan stílusban mondják mint a játékokban, csak a lényeg és 1x. -
#5352 lol, de jó kép :P -
#5351 Tényleg csak engem érdekel milyen lehet eredeti navigátorhanggal? -
#5350 lopást ő úgy érti, hogy nem kilinkeli az eredeti helyről hanem felrakja magának
de nem akarok beleszólni -
#5349 Érdekes ez bejött
-
#5348 Azért ezeket ne hasonlítsad hozzánk, mert ők közvetlen kapcsolatba vannak a gyártókkal, kiadókkal és minden új cuccot megkapnak, így a béta játékokat..stb. Ellenben mi nem tudunk sajnos másról beszámolni, mint amit ott leírtak. Ha nem "lopnánk" a híreket akkor egyszerűbb lenne azt betennünk az oldalunkra, hogy híreket itt..meg itt találtok..:(
De ha megnézed vannak néhol olyan hírek a nagy lapokonn hogy ugyan az szinte mint a másikon. No ha ők "lophatnak egymástól akkor mi miért ne írhatnánk le azt amit ott leírnak.
De amúgy se minősül lopásnak a dolog, mert teljesen más megfogalmazásban van az én lapomon a hírek, mint ahonnan lenézem.