20179
-
Bandy #5427 na én ezért nem veszem ezt a lapot, eléggé lol amit irtak :D -
#5426 Vagy rákötözni egy imprezára és választhat melyiken akar csúszni. -
#5425 EZ NEM DURVA HANEM RETARDÁLT!!!!!Az ilyennek a seggét gumilövedékkel és megnézni utánna úgy csúszik e füvön mint aszfalton. -
#5424 :)))...ezzel leírta magát rendesen nálam ez a lap.:))
Szerintem inkább maradjanak a máriónál ezek..))
na ez az amikor nem azért szerkesztik a lapot, mert érdekli őket a téma.:( -
K.András #5423 "Az autónk eme esetekben érthetetlen módon irányíthatatlanná válik, összevissza kanyarodik és képtelenség rá nagyobb sebességet adni, pedig szerintem nyugodtan viselkedhetne egy négykerekű a füvön ugyanúgy - vagy legalább valamennyire hasonlóan ahhoz - mint mondjuk betonon."
Szerintem ez még durvább abban a cikkben :DDD -
#5422 ühhh...sztem akkor nem kellett volna a cikket elvállalnia.
feltételezem, aki .....ehhh, ezen nincs is mit magyarázni,
mi az hogy nem tudja ki a Richard Burns???!!
nesze, püfff...eggyes..ülj vissza. -
#5421 Azért ez se gyenge! Bekukkoltam a Hc.Gamer lapba és a Richard Burns Rally leírás így kezdődik..:)))))))))
"De ki is az a Richard Burns? A kérdés érdekes módon csak a telepítés során vetődött fel bennem, s nem azért írom le ide is, hogy még jobban bizonyítsam, hogy mennyire nincsen még csak lövésem se a World Rally Championshiphez, hanem, hogy a hozzám hasonló laikus olvasók is megismerkedhessenek eme úriemberrel. "
No ez a durva. -
#5420 Lehet, hogy hangkártyától is függ ám.
Én most próbálgatok egy AISO-s-t ami az ASIO driveren keresztül közvetlen hozzáférést enged a hardverhez, egyrészt kisebb késleltetést téve lehetővé, mint a windowsos driveren keresztüli hozzáférés, másrészt szabadon lehet konfigurálni a ki/bemeneteketés (nem a winfos drivereken)
Amúgy tetszik nem tetszik olyan mint az eredeti P -
Lacika 79 #5419 Hm. Igazad van. :D
Végig sem gondoltam a dolgot, csak írkálom az ökörséget. Hiába, már 6 óra mögöttem van, és nem fog az agyam. -
#5418 Nem azzal volt gondom hogy halk egyszerűen nem jött be.
Igen sok a változás főleg a menüben meg a kocsi hangja is mélyebb lett talán meg a váltó hangja is de annyir anem feltűnő de attól még ezt használom mert összeségében jobb mint az eredeti :) -
#5417 A kérdés inkább így hangzik Stolh vagy Reid ?
Variálva muris lehet P -
#5416 Deeeeeee -
#5415 Hallgatni kellett volna
Nem kell választani hisz a kettő nem üti egymást
a REid-nél fel kell venni teljesen a hangját a többit kb 5-el lejebb nyomni.
Sokkal valósághűbb sztem.
A másiknál meg szerintem elég sok változás van, hisz felis sorolja. Igaz mint mondom én mitsu-ra állitottam a hangot előtte -
#5414 különben is az RBR Audio 1.0 független a Reid-es (co-driver speech) cucctól, vagy nem??? -
#5413 5385-öt csak megvágva manuálisan -
#5412 affenébe P -
#5411 sztem meg ez az új Reid hangos cucc jobb, mint az eredeti, csak pár hang még az eredeti maradt, ami egy kicsit zavaró... -
#5410 Az elsőt. Én megnéztem a Reid patchet nekem nem tetszett. A RBR Audió jó igaz nem olyan nagy mértékűek a változtatások az eredetihez képest de összeségében jobb. -
Lacika 79 #5409 Szerintetek melyiket érdemesebb feltenni? A RBR Audio 1.0-t, vagy a Real-Reid Patch-et? -
Lacika 79 #5408 Szal ami az #5385, #5389-ben van, azt is be lehet tenni hangnak, vagy hogy is van ez? -
Lacika 79 #5407 Én csak simán csináltam egy új könyvtáraté, és mindent bemásoltam oda. Az összes dll-t, és az exe-t is. -
Lacika 79 #5406 Hm. Én tegnap este buzeráltam a hangokat, és nekem megy a progi rendesen. -
#5405 AA, AF OFF..esetleg detail low... -
RoadkilleR78 #5404 Hi all!
Arra van orvosság, hogy ne legyen csíkos a pálya?
A pályán keresztbe vékony sötét csíkok vannak, gondolom valami textura illesztési hiba. Abit 9600XT 256Mb VIVO kártyám van.
Előre is köszi! -
#5403 Lehet rossz helyre másoljuk?
Akinek ment hova rakta?
És a dll-eket? -
#5402 Szerintem a motorhang igen
de mondjuk én előtte átraktam mitsura és arra raktam rá
és motorháztetősben játszom
Meg két különböző rendszeren hallgattam a kettőt, de sztem hasonlít.
DE szerintem ha letöltöd simán bele tudsz hallgatni -
#5401 nálam ugyanez az eset -
#5400 szal a #5318-as hasonlít ahhoz a hanghoz amit belinkeltél (real)? -
#5399 Nemnem
Real tehát valódi sztem
viszont a motorhang most szinte ugyanilyen -
#5398 Ja csak az fapados vannak korszerűbbek
-
#5397 telepítés utánni indításnál
itt egy link (közvetlen)
klikk
ugye ennek kéne bejönnie
De indításnál hibaüzenetet ír ki
két különböző gépen is
-
#5396 és ez az ami az #5318-as???...mármint abból van??? -
#5395 a Real Robert Reid co-driver hangok is nagyon jók...kicsit vissza megtalálod...amúgy nem kell más a hangokhoz csak a DATTool nevü progi... -
#5394 itt most igazábból nem vagyok képben,...szal én most lehúztam a modutil-t a Hsw linkről.
lehúztam a új modcollection-t is.
neked hol a baj? telepítésnél?
sry, de még nem rángattam rá semmit, azért van a nem értés. -
#5393 Ja az 5318-ast nagyon ajánlom -
#5392 Ezt nem én csinálom !
Nekem ezt írja ki ez a RBR-ModUtil klikk
Nálatok jó? -
#5391 :)
nem rossz, bár sokat nem hallottam belőlle.
de már látom, hogy nekem is hozzá kell nyúlnom, mert imádom a jól sikerült hanghatásokat vezetés közben. -
ronny666 #5390 Nektek milyen a gamma verziója?
Az enyém 0.75-ös -
#5389 Hát a motorhang most ilyen nekem kb
a többi tesztelés alatt
Chirp1.wav
Chirp1Edit1.mp3
Chrpp.mp3 -
#5388 hüh..ez állat volt. tetszik.