Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De! Akár 800*600, akár 1024*768-ban futtatom, ha high-ra van állítva a két csúszka, akkor kifagy a névbeírásnál.
Láttam másnak is ez a probléma, miért lehet??
Ati9600 kártya,4.8-as catalyst.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
ERROR LOADING HEDGEHOG
error creating pixel shader:pixelshaders/general/carglassinternal.pso
Help!!
Gépem:
2.4 proci
512ddr 333
gef.mx 440 128ddr video
directx 9c
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Úgy értve, hogy valamelyik esetleg nem müxik rendesen, rosszul törték fel, stb. Majd a hétvégén kívánnam leszedni de még nem tudom melyik változat mellet döntsek. A DVD-s annyival szimpatikusabb, hogy egy lemez, nem kell váltogatni, kényelmesebb😊
Elõre is köszi a válaszokat!
me valahonnan letöltöttem de a .r00 és a .r04 CRC HIBÁS!!!!!
A nagy fanoknak biztos bejön nagyon.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
meg nagyon sokat borultam többet voltam kint a korláton kivûl 😄 (különben 11 perc alatt mentem végig, lol )
meg az a jó benne hogy van olyan hogy call help >>> és visszateszik a kocsit a pályára !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
ha irtam ebbe a topicba de most télleg nem baszták el ezt egy kicsiit ezzel a csúszkálás borulsá dolgoggal

A másik meg hogy szar a hangja, recseg.
Plz. aki tudja miért segítsen. 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
egyébként azért nem tünik realisnak a belsõ, mert a "kicsi" monitorjainkon nem vesz körbe a táj/látkép. Aki játszott már projektoron, az tudja, hogy tényleg csak a méret a lényeg, egybõl elmulik a klausztrofobia 😊
Forza.
Next PC upgrade: 2022

Bár lejhet hogy jobban be kellene állítani az irányítást de nemigazán értem a finombeállításokat. Teljesen más szavakat(elnevezéseket)használ a megszokottnál , és nem erõsségem az angol.
"vessetek a mókusok közé" :)
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
)
Jacek!
Én is így vagyok vele...nehéz mindig az úton tartani a jármûvet.😊, no meg ha valami picit elkap az amber az már dobja is és annyi a körnek..😞
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az a lenyege hogy a nyomjad a feket kanyarodas kozben vegig, mig ki nem ersz a kanyarbol. Ilyenkor kitolja a segget es szepen be lehet venni. Nekem Excellent lett ez a vizsga ezzel a modszerrel.
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
van valami a kameraval nem fik azert nem tudom nincs ra idom figyelni amikor megyek orulok hogy a palyan maradok bazz😊
Foleg, hogy belsonezetben sokkal jobb a terelmeny, es ha dinamikus lenne a pilota, akkor a gyorsulast, fekezest, kanyarodasokat, bukkanokat sokkal jobban "erezni", mivel nem csak "tavolban" az ut valtozik, hanem kozvetlenul elpotted, korulotted a 3D-s automodell is.
Persze, akinek csak az ido szamit, bar hogy, bar mivel, foleg kulsonezetben hatulrol, annak szerintem teljesen mindegy, annak a Colin is tokeletes.
A rally schoolt meg nagyon eltalálták. Komolyan mondom élmény minden egyes megtett méter 😊)
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Egyszeruen nevetsegesnek tartom, hogy szimulatort keszitenek - es eddig ugy nez ki hogy tenyleg jot - es bele tesznek egy nevetseges belsonezetet es egy bebetonozott kamerat😞((
"vessetek a mókusok közé" :)

Szvsz. normális sebességérzetet csak akkor ad, ha az utat nézed. Amúgy, szerintem az eddigi legjobb rally szimulátor. (Végre!)