Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
eg es fold

DJ Bee18
Csak mert már sokan kérdezték! Innen lehet letölteni a CD-set és a DVD-set is: wandoo.try.hu

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Tatyla
Ilyen kontroller kiosztást? Egyszerüen nem tudom beállitani rá a genius gamepadomat! Egy kalap sz*r az egész! Én meg biztos nem fogom billentyüvel irányitani!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pukkandur
Nem csalódtam, nagyon jó a játék.Végre itt már kell fékezni is!A replayek nagyon hangulatosak, a vezetés élménye 5-ös.Force feedback szintén jó.
De! Akár 800*600, akár 1024*768-ban futtatom, ha high-ra van állítva a két csúszka, akkor kifagy a névbeírásnál.
Láttam másnak is ez a probléma, miért lehet??
Ati9600 kártya,4.8-as catalyst.

3P
Biztos én lehetek a béna, de billentyûrõl allig tudom irányitani. A gomb érintésére is keresztbefordul a kocsi. Nálatok milyen?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

sumi
Hali.Nálam lefut az intró,és fekete képernyõ,hibaüzivel

ERROR LOADING HEDGEHOG

error creating pixel shader:pixelshaders/general/carglassinternal.pso

Help!!
Gépem:
2.4 proci
512ddr 333
gef.mx 440 128ddr video
directx 9c

hiba
Aki billenyurol akar jattszani probalja meg a beallitasoknal a steering meg az alattalevoket atnezni es bekonfigolni (digital menupont) gondolom itt lehet finomitani a dolgokat.

Panther
Sajnos nekem sem. Ahová telepítetted kreál egy, vagy több .dmp fájlt, attól függõen, hogy hányszor omlott össze. Bináris fájl, szövegszerkesztõvel megnézhetetlen sajnos. 😞((

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

arty
olvass vissza... a kolint egy vicc ehez mérni

Forza.

arty
fura... AGP aperture size? Probáld állitani... nincs ötletem...

Forza.

arty
DEL el töröld ki a steeringbõl a beállitott key-t!

Forza.

Ch_Slater
azóta is próbálom elinditani de mission impossible...nem fog ez a büdös életbe futni...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Van különbség a 2cd-s változat és a DVD-s változat között?
Úgy értve, hogy valamelyik esetleg nem müxik rendesen, rosszul törték fel, stb. Majd a hétvégén kívánnam leszedni de még nem tudom melyik változat mellet döntsek. A DVD-s annyival szimpatikusabb, hogy egy lemez, nem kell váltogatni, kényelmesebb😊

Elõre is köszi a válaszokat!

honnan lehet jól leszedni?????
me valahonnan letöltöttem de a .r00 és a .r04 CRC HIBÁS!!!!!
Lacc
Lol, ez a játék lehetetlen vállalkozás egy kormány nélkül 😄 Szóval én igy hagyom is, durva szimulátciót hoztak össze, és ezt billel egyszerûen nem tudom irányitani 😊
A nagy fanoknak biztos bejön nagyon.
fitutufi
aha

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Smuge
Colin sorozathoz képest milyen a zaútók fizikája? Itt is csuszkál a zauto a tengelye körül?

Shodan
ISTEN KIRÁLY, Nagyon jó , még csak a rally school-t vittem végig de már most tetszik.Mikor elöször meg csapattam a kis subarut éreztem hogy itt nem lehet baj.Csak egy a gond hogy billentyuvel nagyon nehéz, lehet kell vennem egy kormányt!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

fitutufi
én az elsõ igazi quick rally-nál ausztáliai pályán méég ajtóm sem volt a finishbe igen le lehet amortizálni
meg nagyon sokat borultam többet voltam kint a korláton kivûl 😄 (különben 11 perc alatt mentem végig, lol )
meg az a jó benne hogy van olyan hogy call help >>> és visszateszik a kocsit a pályára !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
én nem istenítetem eccer ha irtam ebbe a topicba de most télleg nem baszták el ezt egy kicsiit ezzel a csúszkálás borulsá dolgoggal

DannyL
Van ekkis problémám. Billentyûzettel játszom, nincs kormányom. Beállítom a balra-jobbra irányítást két gombra amikre nem is reagál. A "Steering" nevût meg M-re. M-re megy balra, de jobbra semmire. Mi a fenéért?

A másik meg hogy szar a hangja, recseg.

Plz. aki tudja miért segítsen. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

arty
hát, ez a statikus belsõnézet tényleg kiábrándito a GTR után, DE legalább van... nekem jobban tetszik, mint ha egy statikus, félképernyõt elfoglalo nézet lenne...

egyébként azért nem tünik realisnak a belsõ, mert a "kicsi" monitorjainkon nem vesz körbe a táj/látkép. Aki játszott már projektoron, az tudja, hogy tényleg csak a méret a lényeg, egybõl elmulik a klausztrofobia 😊

Forza.

grebber
EH-EH amig csak videók meg képek voltak mindenki hogy istenitette hogy legkirályabb Rally-s game azt meg most csak a hibákról irnak. 😊)

Next PC upgrade: 2022

fitutufi
figyuzzatok ! nektek is ilyen confggal csak 800×600-32 , minden low-on ugy megy hogy a create profile n-él nem áll le ,mert ha felteszem mayra ahogy minden gamma el szokott menni háát csak restartolni tok mert leáll!(deriverek újjak vanna fennt) ! a borulsáról ne is beszéljünk mert kicsit megnyomom a nyilakat aztán á csúszok és ha tovább akor borulás 😞 . ez nagy hiba meg a grafikát nem értem ! tehát lol

505thZajcev[PT]
Kicsit a borulasok tul lettek dimenzionalva. Nehogyma 30-nal racsuszok a szegelyre es tripla szaltot mutat be a gep....

Ezeket a bekapcsolható segitsegeket hiányolom.minden OK a játékkal csak nagyon elvan lelehetetlenítve a billentyûzetes irányítás.Kicsit olyan mint a szerencsejáték.Sok mák is kell ahoz hogy sikeresen teljesíthess kormány nélkül egy -egy pályát. Ez erõsen rontja sajnos az amúgy kiváló játékélményt.
Bár lejhet hogy jobban be kellene állítani az irányítást de nemigazán értem a finombeállításokat. Teljesen más szavakat(elnevezéseket)használ a megszokottnál , és nem erõsségem az angol.

"vessetek a mókusok közé" :)

olvasd mar el mit irtam:} es ne beszelj realitasrol, mondom ulj be a kocsiba, AZ realis, sztem tul sokat varsz el az ilyen jatekoktol. Amugy igazibol biztos tobbet latni, mint jatekokban belso povbol.

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

holnapfele kiprobalom kormannyal, felcsigazott rendesen.

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Jacek
hat en nem mertem folrakni a gepet kozepsoben is eppen hogy elverem a segguket😊 na lesz ez jobb is😊

Jacek
tenyleg nem mozog csak ha jo nagyot perecelsz, hmm regi fraps megy de az nem az igazi nem szed hangot😛

karikusz
nekem is nagyon bejön az iskola rajta...az ucsó valahogy nem jön össze idõre...a többi szinte mindig elsõre, bár volt amelyiken sokat elidõztem, mert nem tudok angolul, és csak félig értettem, hogy mit is akar a kanyarban (meg kellett néznem a fordígépen)

Jacek!

Én is így vagyok vele...nehéz mindig az úton tartani a jármûvet.😊, no meg ha valami picit elkap az amber az már dobja is és annyi a körnek..😞

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Idõközben rájötttem, mi volt a baj. Hamar nyomtam a féket. 😊
Az elso bolyana 110-l menjel onnantol bal oldalt fek gaz egyuttes nyomasaval vedd be a kanyart.

Az a lenyege hogy a nyomjad a feket kanyarodas kozben vegig, mig ki nem ersz a kanyarbol. Ilyenkor kitolja a segget es szepen be lehet venni. Nekem Excellent lett ez a vizsga ezzel a modszerrel.

nah most volt szerencsem kiprobalni, nekem egészen bejön a game, bár nem vagyok egy nagy autó-rally szakértõ, egész élethû szimulációnak tûnik, és még a grafika is szép. bár nem hiszem hogy sok idõt töltenék el vele, ettõl függetlneül tetszik. fincsi alkotás!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Jacek
hatra tudod tolni a kamerat😊) ott van lejebb

van valami a kameraval nem fik azert nem tudom nincs ra idom figyelni amikor megyek orulok hogy a palyan maradok bazz😊

Alexease
Most vagy szimulalunk (vagy probalunk) valamit vagy nem. Nehogy azt mond, hogy a motorhazteto meg a lokharito, sot a hatultol-10-mererrol realisabb?! 😊 Persze most jon, hogy nem latni ki az autobol. Igen, mert egy rally autobol, a bukocsovektol, a bukosisaktol sokkal jobban kilatni😊))

Foleg, hogy belsonezetben sokkal jobb a terelmeny, es ha dinamikus lenne a pilota, akkor a gyorsulast, fekezest, kanyarodasokat, bukkanokat sokkal jobban "erezni", mivel nem csak "tavolban" az ut valtozik, hanem kozvetlenul elpotted, korulotted a 3D-s automodell is.

Persze, akinek csak az ido szamit, bar hogy, bar mivel, foleg kulsonezetben hatulrol, annak szerintem teljesen mindegy, annak a Colin is tokeletes.
Ez így van!!
A rally schoolt meg nagyon eltalálták. Komolyan mondom élmény minden egyes megtett méter 😊)

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Eisenhower
szvsz belsõ nézetbõl jobban érezni az auto mozgását..... legalább is rbr-be colinnal egyszerûen nem tudtam belsõ nézetbe menni itt rbr-be meg csak azzal ;-) a rally school isten^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ettol a belso nezetes dologtol mar szivrohamot kapok, kinemszarjale a belso nezetet? meg az "elmenyt"?!?! menj es ulj be a kocsidba, aztan csapasd, az az elemeny. Egy ilyen jatekoknal az ido a lenyeg, minnel jobb eredmenyt elerj, tokmind1 hogyan, es ne mond mar, hogy belso nezetbol jobban mesz, mint pl motorhaztetosnel, ugy sokkal jobban belatni a palyat stb. Remelem ertheto voltam, bocsi ha kicsit durvan irtam, de elegge felbasz ez a belsonezetavilagkozepe dolog

Ehh. azt a qrva ballábfékes tesztet egyszerûen nemtom megcsinálni. Úgy érzem, mindent akkor nyomok, amikor kell, mégis failed. Valaki egy pontos útmutatót lökhetne hozzá. 😊
Ismerem ezeket a szimulátorokat. Engem spec. az LFS-ben is zavar a belsõ nézet, mert elvonja a figyelmemet. Igazi vezetésnél sem a kormányra és a mûszerfalra fókuszálok. Lehet, hogy csak én vagyok így vele. Nekem nagyon bejön a RBR úgy, hogy csak az utat nézem.
Alexease
Remelem😊 Delelott kiderul😊 De azert remelem kiadnak majd egy patch-et, vagy bele tudok turni valahogy, es lehet csinalni normalis nezetet, dinamikaval😊)))))))
Alexease
Probalj ki egy normalis autos jatekot (NR2003, LFS, netKar, GPL, F1C+MODs, Insane) dinamikus belsonezettel es valami fake statikus "TV kameraval". Eg es fold a ketto kozotti kulonbseg vezetesi elmenyre, szimulaciora stb.

Egyszeruen nevetsegesnek tartom, hogy szimulatort keszitenek - es eddig ugy nez ki hogy tenyleg jot - es bele tesznek egy nevetseges belsonezetet es egy bebetonozott kamerat😞((
Eisenhower
alexease de sztem az élmény kárpótol^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
A nagyon jo fizika/szimulacio autos jateknal, es a billentyus iranyitas nem puszi pajtasok😉) Vagy ez, vagy az😉 Ha billentyuvel is lehetne normalisan iranyitani - bekapcsolt segitsegek nelkul - akkor mar reg rossz lenne.
Elsõ benyomások.Nagyon tetszik a game , de billentyûzettel igencsak belekell jönni.Nagyon jónak találtam a fizikát csak a borulások szvsz kissé elvannak túlozva.Bár még sosem borultam fel kocsival de szerintem nem reális hogy ennyit pörög a kocsi mikor fejreállsz. A graftól kicsit többet vártam(nem mintha sz*r lenne csak a képek nem egészen azt mutatták amit kaptam). Még a végén be kell szereznem 1 kormányt.😊

"vessetek a mókusok közé" :)

besõ = belsõ
Nem tudom mit izgultok a besõ nézeten???
Szvsz. normális sebességérzetet csak akkor ad, ha az utat nézed. Amúgy, szerintem az eddigi legjobb rally szimulátor. (Végre!)
Alexease
NP