Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még1x bocsi...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Semmit sem lehet elindítani, csak a driving school-t. Meguntam a harmadik feladatnál és kilptem, akartam egy szakaszt menni. na ekkor jött a feketeleves. Elindul és pár méter után kilép, kidob a desktopra. A driving school szépen fut. 😊))))
Csak semmi más nem. A vége mindig a desktop. Pedig a gépem annyira nem gyenge: P4 3.06Ghz, 512MB RDRAM, GeForce Ti4200. Eddig minden ment hibátlanul. lehet, hogy büntet, amiért nem jártam a vezetõi iskolába? Elég lol megoldás lenne. 😊))))))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Játék csak vidkari vagy ram miatt nem szokott elindulni.
Kapja be az EA azt kész.
Holnap úgyis kijön egy DEMO patch aztán mindenkinek jó lesz

mer csak az hibádzik egy kicsit. de nehogy már ezért ne induljon el...eddig mindig elindult megha a min alatt is voltam...
egyebkent:
1.2GHz Athlon (1.6 helyett)
Ati 9700
512mb ram
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nem lehet hogy kell neki a DirectX 9.0c!?
lehet hogy igy kezeli le hogy nem elég jo a procim? nem hinném...
.
Grafikabol elfogadhato, bar sose szerettem az ilyenfajta novenyalkotast hogy 2 sik sprite merolegesen egymasba van teve es akkor az ott egy bokor....
Ugy erzem sokat fogok vele jatszani, de egy miatt nem lehet az isten....NINCS MULTIPLAYER!!!!!!!!!!!

Persze, ha van valami publikus link - SMS Web vagy egyeb - akkor az is johet😛PP
1.Richard Burns Rally (kiváló tökéletes fizika elfogadható grafika)
2.Xpand Rally (Nagyon szép grafika megfelelõnek mondható irányitás)
3.Colin 2005 (NC)
Next PC upgrade: 2022
Meglepodtem a gepemen 😊
A GAME ISTEN!!!
fizika leirhatatlan mennyire elethu. A rally schoolt nyomtam majd egy rovid szakaszt japanban corolla-val. A szakasz nyegyedenel egy szugoru jobbos megszopatott 😊 Fa frontba, ablak ki, Co-Driver: ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Motor off. 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
érdekel vkit? ^.^
Forza.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Simply the best rallying game EVER. No lame arcade shit like CMR.

nem ez a címe : http://gamelib.fw.hu ???
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
tökéletes program/szimulácio nincs. a lehetõségekhez képest viszont vannak nagyon jók.
Forza.
Csak egy negatívumot tudok mondani az meg az lenne hogy szvsz valahogy nem érzem a kocsi súlyát, pl: Egy bukano megdobott kb 80km/h-nál és kb 2* pördültem a levegöben....
Na mind1, jo a gama

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB