Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
B*sszak meg!:/
Bocsi ez a mohaa-topic-ba ment volna.

Még1x bocsi...

De.

Alexease
Mennyire legyek lehangolva? Azt lattam, hogy a cockpit maradt olyan szar mint volt, de legalabb van valami dinamikaja?! Remelem nem csak egy "beszerelt" kameran keresztul kell kifele bamulni😞((
nekem eddig is ott volt, de 2x már kivágott, igaz csak a train közben, máskor nem

Eisenhower
na akinek desktopra kidobás a problem nekem az megoldotta a problémát hoyg (nekem ati vga-m van) bementem a d3d meg az opengl beállításokhoz és az alkalamás szerintire raktam mind aa-t mind af-et. azota nem vág ki sose^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nekem elindul de a video felvetel inditasa utan 40 fpsrol kemeny 2 lesz.

Panther
Jó neked, de rajtam sajnos nem segít. Hát...majd próbálkozom.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

karikusz
én se mentem...mégse dob ki..)))))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Panther
Én hasonlóan jártam, mint te, csak nekem trükközik. 😊))

Semmit sem lehet elindítani, csak a driving school-t. Meguntam a harmadik feladatnál és kilptem, akartam egy szakaszt menni. na ekkor jött a feketeleves. Elindul és pár méter után kilép, kidob a desktopra. A driving school szépen fut. 😊))))

Csak semmi más nem. A vége mindig a desktop. Pedig a gépem annyira nem gyenge: P4 3.06Ghz, 512MB RDRAM, GeForce Ti4200. Eddig minden ment hibátlanul. lehet, hogy büntet, amiért nem jártam a vezetõi iskolába? Elég lol megoldás lenne. 😊))))))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Jacek
nem vagtam en sem nem az xpand rally?😛PP

Eisenhower
milyen ea? milyen demo patch?

Jacek
nalam erdekes fraps fut nem indul a game lol ezert nem raktam emg videot😊

Eisenhower
nah -->> 2004-09-03 PC Game ISOs Richard Burns Rally (c) SCI *DVDRiP* RELOADED 105x15 MB

Alexease
EA?!?
Jacek
oo ki mondta hogy latod is a palyan a masikat? legegyszerubb multi a vilagon csak az idoket nyomatja de egyszerre mentek , rallyban majdnem hasonlo 😊) nem tudom ezt mibe kerul volna bele rakni buktak egy vasarlot..

Nemhiszem.

Játék csak vidkari vagy ram miatt nem szokott elindulni.

Kapja be az EA azt kész.
Holnap úgyis kijön egy DEMO patch aztán mindenkinek jó lesz

Ch_Slater
hát épp ezért kérdeztem a procit...

mer csak az hibádzik egy kicsit. de nehogy már ezért ne induljon el...eddig mindig elindult megha a min alatt is voltam...

egyebkent:
1.2GHz Athlon (1.6 helyett)
Ati 9700
512mb ram

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Minimumkonfig megvan?

Ch_Slater
sajnos az van fenn

Ch_Slater
ja és mindenki a felajánlott könyvtárba installálta vagy van olyan aki mást választott? mer én mást választottam... de ezt se hinném problémának

Alexease
El is kezdtem huzni. Reggelre lenn is lesz😉
Kizárt...

Nem lehet hogy kell neki a DirectX 9.0c!?

Ch_Slater
üdv ujra. ki mekkora procin futtatja a gamet? most raktam ujra az egész xp-t (nem csak emiatt), de tök ugyanazzal a hibával kilép rögtön inditáskor... elég gáz...
lehet hogy igy kezeli le hogy nem elég jo a procim? nem hinném...

Alexease
THX! Visszaolvastam, kozben megtalaltam😊
Eisenhower
hát azért érdekes lenen így se nagyon van fps nem még multinál meg elég szûk a pálya^^ egyszer te jösz majd utána a haver^^

Jacek
igy van ezzel elertek hogy nem veszem meg ennyi😞

Jacek
ott van lejebb a bitorentes link jol jott rola

a game nagyon ott van

505thZajcev[PT]
Nagyon kemeny, kicsit at kell ertekelni az eddig tanult fizikakat, 2 percekkel rosszabbakat mentem mint a gep, igaz mert azt a 2 percet tolatassal toltottem .
Grafikabol elfogadhato, bar sose szerettem az ilyenfajta novenyalkotast hogy 2 sik sprite merolegesen egymasba van teve es akkor az ott egy bokor....
Ugy erzem sokat fogok vele jatszani, de egy miatt nem lehet az isten....NINCS MULTIPLAYER!!!!!!!!!!!

Alexease
Basszus!!! ~300 uzenet?! Ugy latom kijott, letoltheto😊)) Keresek linket - ha van - aztan olvasok vissza mint a gep😉)) Kivancsi vagyok milyen😛

Persze, ha van valami publikus link - SMS Web vagy egyeb - akkor az is johet😛PP
Eisenhower
utána ajto kinyit ajto becsuk kutya elenged^.^

grebber
Ez igy van nem:

1.Richard Burns Rally (kiváló tökéletes fizika elfogadható grafika)
2.Xpand Rally (Nagyon szép grafika megfelelõnek mondható irányitás)
3.Colin 2005 (NC)

Next PC upgrade: 2022

1700+ XP, Radeon 9700 Pro, 768Mram! FULL GRAFIK 4xAA, 4XAF es semmi szaggatas!

Meglepodtem a gepemen 😊

A GAME ISTEN!!!

fizika leirhatatlan mennyire elethu. A rally schoolt nyomtam majd egy rovid szakaszt japanban corolla-val. A szakasz nyegyedenel egy szugoru jobbos megszopatott 😊 Fa frontba, ablak ki, Co-Driver: ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Motor off. 😊

uHs Gerzson
Jól néz ki csak jönne már le a gamma 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

traXion
htx

Eisenhower

traXion
ja 😄

Eisenhower
Here it is! The Citroen Xsara! The FIRST MOD EVER FOR RICHARD BURNS RALLY.

érdekel vkit? ^.^

arty
pedig azzal vannak ám az igazi problémák... ahoz képest a 04 .. hogyismondjam... kutyafüle... vagy kutyaszar? 😄

Forza.

karikusz
nekem megy a Colin, belsõbõl is...szerintem semmi probléma nincs vele...mármint a 2005-tel.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Eisenhower
XaNoR (10/10) 2004-09-03 19:22:43
Simply the best rallying game EVER. No lame arcade shit like CMR.

Eisenhower
holnap? vazz sztem tökönszurod magad ha elõször kipróbálod és azt mondod vazze és még csak most tudtam kiprobálni. de az is érdekes hogy a gány colint csak külsõ nézetbõl tudtam irányítani itt meg csak cockpitbõl^.^ nagyon a toppon van a game meg is veszem^.^ utána lassan jöhetnek a skinek meg a modok^.^

jAsOn VoOrHeEs
( sry a warezért, de a gamelib-el mi van ? 😄 )
nem ez a címe : http://gamelib.fw.hu ???

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

arty
háát, néha tényleg pihe, de egyébként meg ez az elsõ program ahol idõnként viszont tényleg ugy "döccen" a verda, mintha nehéz lenne 😊

tökéletes program/szimulácio nincs. a lehetõségekhez képest viszont vannak nagyon jók.

Forza.

karikusz
na valami ilyesmi nálam is...olyan mint a pihe..(

karikusz
No hát én nem nagyon estem hasra tõle...furcsa az irányítása...azt hittem hogy sokkal könnyebb lesz...a graf az tényleg frankó nagyon...volt egy pálya a Richard challege- en ilyen kenya féle...õrült jó volt több mint 200-zal süvíteni...igaz az volt a gáz hogy a végén nem igazán tudtam befordítani a Subarut és elszálltam mint a gyõzelmizászló..😊)

AMD Norbee
Nagyon király a gama!!!
Csak egy negatívumot tudok mondani az meg az lenne hogy szvsz valahogy nem érzem a kocsi súlyát, pl: Egy bukano megdobott kb 80km/h-nál és kb 2* pördültem a levegöben....

Na mind1, jo a gama

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

gecc.. holnapra már én is jáccok! yeahh.........

hali
nagyon zsiiiiiir

www.napisajto.hu

uHs Gerzson
Én is onnan szedem valakinek már lejöt onnan? És ha igen mükszik-e?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?