20179
-
#6027 Franko! Itt az 579. lama aki ugyanezt megkerdezi:)))))))) Readme-t senki nem olvas?!?! -
#6026 elolvashatnád a minimum követelményeket. -
#6025 megint a süni P
nézd már meg a minimum config-ot -
#6024 gyenge a videokártyád -
#6023 Sziasztok!
Egy kis segitség kéne a játékhoz!
Felraktam elindul az INTRO és utána ezt a hibaüzenetet kapom:
A Legujabb driverek vannak fent, SP2 elött és után is ezt a hibát kapom.
Aki tud az segitsen. -
#6022 ez csodaszép... 1 pecig néztem :)) -
#6021 A kultúra megint kiesett a szádból, grat -
Solt #6020 Radeon 9600pro, 4.10-es driver, 1.02-es update és méééééég mindig csííííííííkos az a telibevert mocskos kurva geci út!!!! miééééért???? nem bírom már idegileg!!! :((( ha a direct 3d-t mérleges-re teszem, akkor eltünnek a csíkok, de akkor meg szar a képminőség!! optimális minőségen pedig előjönnek a csíkok!!! idegesítő!!!!! a csík az asztalra való, nem az útra!!! :)))) -
#6019 nem esett szó még róla, de már valszeg tudjátok:
Sainz nem lesz jövőre a Rally Vb-n.
én személy szerint nagyon sajnálom. :( -
#6018 Kezd a BeefMod-al az telepítős -
Yula #6017 Márcsak a hangok upDAT-je következik, de asszem itt a fórumban sok szó eset, úgyhogy megtalálom a válszokat. Esetleg egy replayt be lehet tenni ide, amik az új hangokkal készült? Csak hogy érdemes-e neki feszülnöm :) -
Yula #6016 Már sikerült is! Köszi neketek! Íme egy kis ajándék 2 hete fotóztam:
-
Yula #6015 Nincs leszedve. Megpróbálom, köszi! -
#6014 Az 1.0-rol a crack-elt EXE-t leszedted? A Patch-elt jatek mar nincs levedve. -
ateszm #6013 Volt azóta reinstall? Magyarul winfos alá van telepítve a RBR? -
Yula #6012 Ajjaj, már most érzem, hogy láma kérdés, de már az 1.01 patch-t sem tudtam felrakni, mert azt írta ki, hogy RBR installánom kell, mielött a patch-t felraknám és ezt írja ki a 1.02-nél is. Mondanom sem kell, természetesen a game felvan rakva és már egy jó ideje nyomom is. Szerintetek mi lehet a probléma.
Köszi! -
ateszm #6011 Hát ha az "öreg" beülne újra autóba, és az Skoda lenne, akkor SZVSZ Fabia lehet! Javíts ki ha tévedek!! -
#6010 Mar evek ota azert "sirok" mindig a fejlesztoknel, jatekoknal, hogy minden lehetseges parametert tegyenek mar ki INI-be, hagy allitsa be a user ugy a dolgokat ahogy O szeretne. Ez foleg a hangokra vonatkozik, de ugyanugy igaz az FFB-re, grafikara, efektekre stb.
Vegre itt kipakoltak INI-be az osszeset:)))) Sot, meg 10 csatornas equalizer allitas is van is van autonkent:)))) De a legjobb, a kicsomagoltan haznalhato audio konyvtar!! Vegre nem kell ki-be pakolgatni:)
De az uj Plug-In DDL resz is erdekes lesz. Kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.
Eddig is magasan vert minden rally-s jatekot, de ha igy szabadon engedik a fejlesztok a "kodot" akkor itt meg komoly es erdekes dolgok lesznek!!!! VEGRE!! -
#6009 Nincs nagy vizhangja itt az uj patch-nek, pedig sok apro jo dolog van benne. Foleg audio reszen, ahol nagy pozitivum, hogy vegre a fejlesztok szamitasba vettek a userek kivansagait is. -
Solt #6008 Szóval az 1.02 gyógyír a bajomra??? Akkor asszem le is tőltöm...kb 2 óra 16.8 kbps-on!! Ez aztán a fanatizmus mi???? :))) Az RBR-hez képest tényleg fostalicska a Colin!! Kíváncsiságból újból felraktam...a grafika tényleg szép, de a fizika...olyan mintha állnék!!! Ezek után nevetséges!!! :))) Hallottátok, hogy Colin bácsi tárgyal a skodával!!?? Asszem jövőre megduplázhatják a lakatos brigád létszámát, ha az öreg beül az oktávia wrc-be!!! :))))) -
#6007 np -
#6006 Akkor nem szoltam... bocsi;) -
#6005 CM=Championship Manager -
#6004 A CM nem takar valami jo izlest, az egy arkad fostalicska;)))))))))) -
#6003 Ez sem rossz:))))) Amugy #5992. -
Solt #6002 Help!! Ati 9600pro kártyám van 4.10-es driver-rel és miután kikapcsoltam az agp-t megy is szépen high-on a játék!! DE!!! Csíkok vannak az úton keresztben!! MIÉÉÉÉÉÉÉRT???? IDEGESÍTŐ!!!! -
#6001 Ez basszus a fogyatekossag csucsa!!:))) De sajnos, ez k*baszottul jellemzo mostansag...;/ -
Solt #6000 Hali Robotnyk!! Cm után itt is?? :)) Cm, RBR jó az izlésed!!!:)) -
#5999 hoppá !!! Athlonosok, akiknek nincsen SSE, már indithatják is ! :) Voltak itt páran akiknek ezért nem ment! -
#5998 ezt ugye csak viccnek szántad? mondjuk viccnek is rossz. -
#5997 ez csúcs P -
evo6 #5996 hali azt az 1.02-es update-et honnan tölthetem le? -
SE0418 #5995 Itt
Ezt nem gondoltad volna, mi? -
#5994 holapeccs holapeccs rakjadkiezerreeeee -
SE0418 #5993 -
#5992 Richard Burns Rally(tm) 1.02 Update
===================================
Fixes and updates
=================
1.01 updates (included):
========================
* Fixes Thrustmaster compatibility issues. Users will need the latest Thrustmaster drivers (10.0.5)
from www.thrustmaster.com
- Including FORCE FEEDBACK with various Thrustmaster wheels
- XP Users of affected hardware with ‘ServicePack2’ MUST update to the latest Unified Wheel
Drivers available at www.thrustmaster.com
* Fixed general sound instability issues
- Including Creative EAX issues
- Crash SFX which caused game lockups on some hardware
* Fixed various issues in replays
- Including Front Wheel Movement
* Fixed various localisation issues
- In all languages including French/German/Italian/Spanish/Polish/Czech
* Improved performance and framerate in some areas
- Including many ATi Video Card ‘tearing’ issues
* Fixes some DVD incompatibility problems
- For many of the newer models of DVD+/- Drives
1.02 updates:
=============
* Fixed RedBull animation
* Support for AMD processors without SSE
* Crashed windshield is no more black
* Fixed slow-downs in replays because of audio hardware acceleration
* Option to invert steering axis
- Change the desired axis value to true in the input.ini file
* Fixed glass shader windshield bug
* Fixed audio issues
- Enabled environmental reflections ( Disabled in 1.01 ).
- Fixed broken door effect.( Disabled in 1.01 )
- Fixed transmission amplitude. ( Too loud in 1.01 )
1.02 extras:
============
* Optimization of cubic map processing improves the frame-rate
* New plugin modding DLL (a readme document will be released soon)
* New audio features (more info in AUDIO.INI)
- Amplitude editor for some specific types of samples
- Audio channels limiter
- 10-Band Equalizer for engine sounds
How to remove Black MipMap lines on the road
============================================
Black lines appearing on the road are caused by forcing the graphics driver to use AF
(Anisotrophic Filtering) and/or FSAA (Fullscreen Anti Alias) via the graphics driver setup.
This also can have other graphical side effects, such as poor looking fonts and 2D graphics,
because forced AF and FSAA is applied to everything that is rendered
instead of the application selecting where to use it. Performance also degrades.
Please use default graphics driver settings so that the application is able to control graphics settings.
This way there will be no black mipmap lines and the game runs with optimal performance.
THIS SOFTWARE PATCH IS PROVIDED BY THE COPYRIGHT HOLDERS AND CONTRIBUTORS ``AS IS'' AND ANY EXPRESS OR
IMPLIED WARRANTIES, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS
FOR A PARTICULAR PURPOSE ARE DISCLAIMED. IN NO EVENT SHALL THE REGENTS OR CONTRIBUTORS BE LIABLE FOR ANY
DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, SPECIAL, EXEMPLARY, OR CONSEQUENTIAL DAMAGES (INCLUDING, BUT NOT LIMITED
TO, PROCUREMENT OF SUBSTITUTE GOODS OR SERVICES; LOSS OF USE, DATA, OR PROFITS; OR BUSINESS INTERRUPTION)
HOWEVER CAUSED AND ON ANY THEORY OF LIABILITY, WHETHER IN CONTRACT, STRICT LIABILITY, OR TORT (INCLUDING
NEGLIGENCE OR OTHERWISE) ARISING IN ANY WAY OUT OF THE USE OF THIS SOFTWARE, EVEN IF ADVISED OF THE POSSIBILITY
OF SUCH DAMAGE. -
#5991 :D
juteszembe:az én bicóm pl. a garázs dísze, 1 éves és majdnem 0 kilométeres ;) -
#5990 Ezt ne tőlem kérdezd...szerintem sincs annak értelme...ez olyan mintha egy biciklit csak tolnál....nem arra csinálták, de lehet azt is vele..)))) -
Lacika 79 #5989 Tisztában vagyok vele, van egy-két kamionos ismerősöm + haverom benzinkúton dolgozik, és rengeteg kamionos jön autópálya matricát venni. Na ott ragad az emberre érdekes beszéd. :)
Off vége -
#5988 ha csak annyi lenne, az miért jo? azt menüben is ki lehet kapcsolni.