20179
-
#6067 nekem is ugyanez. ati radeon 9200 legújabb catalyst, 1.02 és nemtudok vele mit kezdeni. ha vki megtalálja a megoldást a problémár plz help me! -
#6066 felesleges :)...elég ha a richardburnsrally.ini ben átírod: RunIntro = false -
#6065 még mielöt megölnének... vissza olvastam... ATI 9000 es kártyám van ( havernek 9600os ) a leguljabb catalistel, és elindul a játék... csak vibbrál... fent van 1.02 update is... LÉCCI help! -
#6064 Tsoki Arcok!
most sikerült megszereznem a gamet... bevallom nadon jó!
ám van egy kis problémám vele... VILLOG A HÁTTÉR! ez ellen tudok mit tenni? Ha van megoldás PLS help! köcce
GAga -
#6063 ez jó volt:) -
#6062 nem, az már dx8.0ban is volt, az 1.0ás. -
Piski #6061 Ha még gyorsabbat, akkor meg írja át, az ini-ben a showvideo-t 0-ra:) -
#6060 ha vki gyors indulást akar az törölje ki a Richard Burns Rally\Video\ könyvtérból az RBR.wmv-t. -
#6059 Thx! És akkor a vertex shader a DX9-es ugyi? -
#6058 directx8-as shaderek: 1.0, 1.1,
directx8.1-es shaderek: 1.2, 1.3, 1.4 -
#6057 DX8 -
#6056 Nekem picit kevésbé láma kérdésem lenne, mert egésznapi vertexbűvölés után már nem fog az agyam: A pixel shader még DX8-as feature, vagy már DX9-es? Én kérek elnézést. Norbi Te meg gonosz vagy, angol helpet írni, nahát, nahát!!! És ráadásul másolni 10 hozzászólás előttről! Nahátnahát! -
#6055 Ez gyönyörű!!! Ilyet játszhatunk amúgy, csak RBR fanoknak renderltem hármat, mert fotózni nem tudok:
-
#6054 Hát nem :DD -
#6053 Latom ezek is a megelhetesukert kuzdenek, nem sok "tiszta" felulet maradt a kasznin:))))))))) -
#6052 Link a letöltéshez :) -
#6051 -
#6050 Bazdmeg akkor ne játsz vele... -
#6049 Köszönöm,de már letöröltem a gépről. -
Solt #6048 Már kikapcsoltam Te pöccs!! De akkor meg randa a kép!! :((( -
#6047 pedig ez biztosan valami szoftveres beállítási gond lesz ... az a kártya TUDJA a pixel sódert :) -
#6046 Kapcsold ki az élsimítást te fasz! -
#6045 néz meg az időket -
ateszm #6044 Mert lobbyval már nyomtam, de ott csak 1 srác volt magyar,akivel eddig taliztam... Kíváncsi lennék hogy nyomják mások!!!
-
#6043 Nemis fogsz. Nincs multi szerver, direct IP van, meg kell elore beszelni. -
ateszm #6042 1 bő láma kérdés!!! Én multiznék magyar emberkékkel, de nem találom a helyet(M)! Help PLS!! -
#6041 Köszönöm a segitségedet de semmi már mindent probáltam ,igy feladom a küzdelmet. Ennyit a 70000ft videokártyáról.
-
#6040 directx9.0c és legfrisebb nvidia referencia driver install! www.nvidia.com -rol ! hátha ... -
#6039 TD GeForce FX / 128 MB -
#6038 akko reinstall directx9c és legujabb nvidia referencia driver! ezen a kártyán mennie kell! -
#6037 Sziasztok!
Szerintem a fejlécbe kellene beleírni, hogy pixel shader támogatás szükséges, meg egy rövid felsorolást, hogy melyik videokarikon fut a program.
Kevesebb lenne a "miért nem fut a gépemen" tipusú hozzászólás.
De ha valakinek nincs ideje visszaolvasni 2-3 oldalt, annak nem ajánlom a játékot, mert nem lesz ideje megtanulni vezetni sem
Pedig ha ráérez az ember akkor függőséget okoz -
#6036 NVIDIA® GeForce FX 5800 -
#6035 az milyen kártya? nvidia? ati? geforce3? ati9600? -
#6034 Idézet a readme-ből: 64MB Video Card (Card must support Pixel Shading) -
#6033 Köszönöm e remek és paraszt segitségeket.
Olvasni még én is tudok(readmi)
A videokártyám egyéként :ASUS V9900
Gép : 2.8ghz
Ram :1gb
Szoval szerintem elégnek kéne lennie!!!!
-
Solt #6032 Hali! Köszönöm, de ehez gyenge az angolom!! :)) Könyörülj rajtam!!!! :)))) Grazie! -
Solt #6031 Ezek szerint Te vagy itt az erkölcs csősz??? Igérem apu legközelebb jó fiú leszek...a tyúk csípje meg!! Inkább mutass példát ennek a romlott világnak!! "basznának" igaz??? Én is gratulálok okoska! -
#6030 Ehh, mindegy, úgy is basznának elolvasni.
Azon csodálkozok, hogy nincs naponta új "RBR hiba, help" topic. -
#6029 Nem lehetne ide felülre rakni egy linket a FAQ-hoz? -
#6028 How to remove Black MipMap lines on the road
============================================
Black lines appearing on the road are caused by forcing the graphics driver to use AF
(Anisotrophic Filtering) and/or FSAA (Fullscreen Anti Alias) via the graphics driver setup.
This also can have other graphical side effects, such as poor looking fonts and 2D graphics,
because forced AF and FSAA is applied to everything that is rendered
instead of the application selecting where to use it. Performance also degrades.
Please use default graphics driver settings so that the application is able to control graphics settings.
This way there will be no black mipmap lines and the game runs with optimal performance.