Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az istenért? Így nem tudom megcsinálni a School-t!
Esetleg nem a hang miatt? Nem lehet vhol kikapcsolni a navigátort?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Egyáltalán vannak már ilyenek?
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Bár nálam segítségként egyenlõre mindenképpen marad az auto valtó. Neutral Lock és Gear Protection off, realisztikus törés mellett játszom, ja és persze coockpit 😊
Külsõ nézetbõl sztem amúgy sem lehet meg a franc se akar úgy vezetni.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
rally school 3. részében mi a feladat?felgyorsitok 100ra,aztan fékezek a vonal utan?nem akar osszejonni😞
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
XP-ben Catalyst 4.8-al teljesen jó, csak ott nem megy a kormány, ezért kéne valahogy 98-ban is megcsinálni, hogy ne villogjanak a terepmenti tárgyak
dobjatok meg ötletekkel mi lehet a gáz, thx 😊
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
De sokkal egyszerubb, ha az ido mellett ott van a hatter is, pl.:
X:XX:XX Anglia, XY szakasz, jo idoben, Subaru, wheel+ffb, cockpit, manual, help off, realistic.
csakis- Kaaaatooonaaaa!!!
- De jön az ellenség és lelõ!
- Aaaakor elleeeenséég!!!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
a graf pedig király!

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Az idõm még nem az igazi, lazán lehet rajt javítani 5-8 mpt is, csak realisztikus törés mellett néha túlzottan óvatos vagyok olykor.

Fog az menni.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
A schoolban az utolsó pályán ha megszakadok akkor is csak 85-86 mp.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae