Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Legújabb driver...ÉS MÉG MINDIG KIFAGY!!!!Most már egy bizonyos kanyarban mindig kifagy, megáll ->reset!
Mi az istenért? Így nem tudom megcsinálni a School-t!

Esetleg nem a hang miatt? Nem lehet vhol kikapcsolni a navigátort?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Tudtok esetleg RBR fansite címeket?
Egyáltalán vannak már ilyenek?

ibronk
Ja faszán kitakarja a pályát az a szar szellemautó, ha nem vágod fejbõl a szakaszt, véged.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Alexease
A Richard Burns Challenge-ben ugyan az a palya van, ott elotted megy (valoszinuleg😄), ahoz tudsz jatekban is viszonyitani, hol kell kanyarodni, fekezni stb. Ott meg elvezetesebb is begyakorolni, mert van kit legyurnodd a palyan😊)
gercse
és ez biztos??

Nagyjából én is 50-szer ugrottam neki, mire sikerült egy 1:23-as idõt menni. A #2511-es hozzászólásban ott egy videó linkje, amiben egy 1:18-as idõt futott a srác. Hátha az segít valamit. Nézd meg, csak 15 mega.

fitutufi
basszátok meg én a rally schoolba vagyok megcsinálta az összes lessont kivéve az utolsót a 11.-edt de most má nemtom hányadszora megyek rajta de 1:24 alatt kell én meg 26 és má kurva ideges vagy leglább 50 -szer mentem ha nem többször valaki segítsen tanácsokkal !!!!!!!!!!!!!!! õlz help mert kurva ideges vagy

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Jogos!
Bár nálam segítségként egyenlõre mindenképpen marad az auto valtó. Neutral Lock és Gear Protection off, realisztikus törés mellett játszom, ja és persze coockpit 😊
Külsõ nézetbõl sztem amúgy sem lehet meg a franc se akar úgy vezetni.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

zoli80
értem,azt hittem a vonal után kell fékezni.koszi!

Desktopon jobb klikk -> Tulajdonságok -> Beállítások -> Speciális -> 3D -> Direct3D-nél és az OpenGL-nél is menj az egyéni beállításokra és ott változtasd amire szeretnéd a vonalsimítást és az anizotróp szûrést.

karikusz
És ott hol kell...nekem is Radeonom van

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

gyorsitasz a zold vonalig majd fek es allj meg a mielott belemesz amibe nem kell 😊
Már válaszoltam egyszer...

zoli80
sziasztok!bár nem vagyok fanatikus és ez a jatek irtó nehéz azt kell hogy mondjam, hogy ISTENI!!!még a rally school sem sikerult megcsinalnom de ránéztem egy-két pályára és ezek alapján jelenleg csúcs!utoljara colin1 -2 hozott igy lazba.

rally school 3. részében mi a feladat?felgyorsitok 100ra,aztan fékezek a vonal utan?nem akar osszejonni😞

karikusz
Van aki tudja a választ erre?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

HPt
ugyanaz a problémám, Radeon 9000 Pro 128 MB kártyával

XP-ben Catalyst 4.8-al teljesen jó, csak ott nem megy a kormány, ezért kéne valahogy 98-ban is megcsinálni, hogy ne villogjanak a terepmenti tárgyak

dobjatok meg ötletekkel mi lehet a gáz, thx 😊

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

bazza
NEM MEGY!!!!!

bazza
Fene a száját annak aki azt mondta, hogy megy GeForce4 MX440-en! Most jó nagyot estem pont a hasamra...Bakker!

ok😞 nem dobálodzok, van screenshot, replay is, és nincs ftp, ahová felrakhatnám
Alexease
Csak ha mar idovel dobaloznak az emberek, nem art egyelo felteteleket teremteni, mert hiaba "szimulator", azert vannak lehetosegek melyekkel idot lehet nyerni, es akkor nem sok ertelme van betenni egy idot, hogy I'm King😛PPPP

De sokkal egyszerubb, ha az ido mellett ott van a hatter is, pl.:

X:XX:XX Anglia, XY szakasz, jo idoben, Subaru, wheel+ffb, cockpit, manual, help off, realistic.
csakis
Alexease
GameStar viccc
Alexease
Gondolom, aki kormannyal nyomja az Manual Valtoval, Neutral Lock es Gear Protection nelkul es valszeg belsonezetbol?! 😉
Eisenhower
- Pistike mi leszel, ha nagy leszel?
- Kaaaatooonaaaa!!!
- De jön az ellenség és lelõ!
- Aaaakor elleeeenséég!!!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
hát elõször is ha megadta magát a verda akkor ESC majd reitre és a következõ ablaknál ott van a replay^.^

3:52:29 kormánnyal, több hibával, realisztikus töréssel
Valaki pls hogy kell replayezni jatek utan miutan a kocsim khmm... megadja magát ? (gyk.uzemkeptelen lesz)

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Próbáld a kártyád driverében inkább...

és én sem
havernak ugyan ez, neki megy azt mondta 800x600-ban 😊
a graf pedig király!

gercse
AMD Athlon(tm)XP 1800+, 1,53Ghz,256MB ram,gef 4 mx440,nem elég hozzá?(gondolom nem,túl jó a grafja...)

én sem

karikusz
Az AA-t azt hol tudom állítani a játékban?...mert én nem találom sehol..((

Akit érdekel az ebbõl a 15Mb-os videóból megtudhatja, hogyan kell a rally school utolsó feladatát 1:18.46 alatt megcsinálni.

Rusid
A hang bugra van valami megoldás? Ja live-om van.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Eddig kénytelen voltam force feedback nélkül játszani, most azonban kipróbáltam, egyszerûen fantasztikus így.

Az idõm még nem az igazi, lazán lehet rajt javítani 5-8 mpt is, csak realisztikus törés mellett néha túlzottan óvatos vagyok olykor.

Eisenhower
némmá egy ufo^^

Eisenhower
biztos a disco változatot szedted le az rbr-bõl ^.^

Drivercsere volt, dorect x9c

Vkinek van ölete, h ati r9000 alatt miért villognak a textúrák?

Bandee
na az fura. mert nekem annyit csinál h ha lenyomom enter a continue-n akkor van mikor kidob, ha nem pont 1 pillanatra nyomom le, mert akkor a kövi mielõtt bejön már beveszi gombot, és ezt a desktop mutogatással díjazza :-)

bzoley
Én, ha megszakadok 79.73
Fog az menni.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Menni fog az, ha úgy veszed a kanyarokat ahogy a leckékben oktatják sikerülni fog. Csak kitartás 😊

Met
Ez durva nehéz játék. Bár lehet, hogy csak a padlógázas colint szoktam meg😊
A schoolban az utolsó pályán ha megszakadok akkor is csak 85-86 mp.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Thank U.

ja 😊

robotnyk
mineshaft, ausztrál
Ez melyik stage?

ez durva, ja, és ráadásul lefékeztem mer az elözö körben full gázzal mentem rá (ahogy szoktam az ugratokra 😊, szal egy kicsit kinyuvatt ott a gép 😊