20179
-
#5987 én úgy tudom az easy modba csak annyi van, hogy nem törik a kocsi...nem az hogy zsinóron húzzák a verdát az úton -
#5986 hopp,most ugrik be,hogy nem indul a pixel geci miatt -
Solt #5985 Ja és még valami...ezt a pixel shader-t mégegyszer előhozza valaki, akkor szólok a gumikacsának és benéz a kéglijébe az óriás Mack-el!!! És ha megfordulna a fejetekben, hogy nem vagyok normális, akkor közlöm, hogy ez a gondolat nem áll messze a valóságtól!!! -
Solt #5984 Ez nem kűfődi ecsém, hanem T.I.R. nyelv!!! :))) Az okos kamionosok beszélnek így! Egy mondatban 5 féle nyelvet használnak, ami eszükbe jutt mondják, és a határőrök, kúrvák, meg a rendőrök értik!!! :)) Ki érti ezt??!! :)))pl: Hé miszter!! Ágyin kamaty fümfcig dollár!! Hárásó??? Szi!! :))) És ilyenből ezer elhangzik Istanbulig!! :) Komoly feeling!!! :)) Na megyek meg is nézem a Convoy-t!!! :)) Ciao! -
Chaos Mad #5983 értem :) -
#5982 prince of pers. .... és egyre több ... jo hogy jön a karácsony ;) -
#5981 Neeeeem :) de ha megvettem volna,akkor nyolc ropi az ablakon repült volna ki. Bár lehet,hogy karácsonyra kérek anyáméktól egy normális videókártyát,mert egy csomó probléma van vele,például ezen nem megy a Splinter Cell 2 se,meg most a Richard......szar ügy -
bfocus #5980 Hali mindenkinek!
1 kis segitség kéne!van 1 momo racing kormányom és álitgadtam ahogy tudtam de szertintem nem az igazi.nem tud valaki nekem egy jó mentést felrakni,vagy valami segitséget adni,hogy ez a szar ugy működjön ahogy kellene.
előre is köszi!!!! -
Chaos Mad #5979 megvetted? -
#5978 ÁÁ nem dobom azé ki,csak idegesit. Na mindegy,azért jó játékot nektek :) -
#5977 majd ha upgradelsz, előveszed... ki ne dobd! :) -
#5976 Há nagyon zsir,dobhatom a kukába a dvd-t,mert mx-es kártyám van. -
Lacika 79 #5975 :D
Pls relax! :) -
giz #5974 Ez nem lett jó...
Interact V4fx SV-283 -
giz #5973 Itt a kormányom...amit nem használok, mint már írtam! :(
-
#5972 Azt se raktam fel,amit cd-n adtak hozzá
A megfelelőt honnan lehet lekapni??
-
#5971 ilyen fizikát? ilyen élethűt? :D van ám easy mod ... ;)))) -
#5970 hogy a devla verné a faszát bele abba, aki ilyen fizikát csinált!!!
Vizes aszfalt + lejtő még vízre való guminál is irányíthatatlanná teszi a gépet
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Most basztam rá a gépen a reset-re, mert felbaszta az idegeimet... -
Lacika 79 #5969 Nem értem. aki annyi fáradtságot nem vesz, hogy elolvassa a readme-t, az arra se vegye a fáradtságot, hogy a fórumba kérdezget hülyeségeket. A peccs meg a büdös életbe nem fogja kijavítani a pixel shadert, mert a TE kártyád nem támogatja azt, nem pedig a játék szar. -
Chaos Mad #5968 töröljétek ki a pixel shader mappát -
#5967 mxes geforce? ha nem tudja a pixel shadert egy kártya, akkor az úristen összes patche sem oldja meg a problémát -
Ol4h c164ny #5966 HAli!
ezt a Pixel Shadert meg kéne oldani mert nekem is ez a baja!:( Az 1.1 es patch sem javitotta ki! Nekem Gef4 es 128 ddr es kártyám!
üdv.:Ol4h -
#5965 olyan videokártya kell hozzá, ami támogatja a pixel shadert. -
4stroke #5964 Hy all.PLS HELP ME!!!!Ezt a hiba üzit irja ki (mikor lemennek az intrók utána, be sem lép a menübe) és nem tudom mi a teendő!!
error creating pixel shader:
PixelShader/General/CarGlassInternal.pso
Előre is KÖSZ!!!!!
-
Lacika 79 #5963 Tavaris! Ilyen az élet. :P Amúgy Dobre mindenkinek, ha már ennyir kűfődijül beszélünk. :) -
#5962 Sidewindernél az új driver kell ugye hozzá. -
#5961 szerintem benne van a mod-ban -
#5960 izé...hát nekem nincs ilyen "compined pedal" opció.... -
Solt #5959 Dobre morgen!! A "modded weather look"-ot honnan lehet leszedni? Nagyon tré esőben menni!!! :((( Köszi -
[Walaki]D`Lair #5958 www.liveforspeed.hu -
#5957 Szerintem a Live for Speed baromi jo/elethu, probald ki azt! -
#5956 vitz vót' -
#5955 -
Chaos Mad #5954 nah végre volt szerencsém kiprobálni a gamet kormánnyal is, és mit ne mondjak, felemelö érzés!!!!!!! eszméletlen jo!!!!!!! -
Kössz
-
#5952 vezérlő pult/játékvezérlők....a combined pedal szegényebb legyen egy pipával.
-
Emberek HELP!!!!!!!!!!
Mért nem tudom beállítani a pedálokat,hogy külön is működjenek??
Ezt a SEPARATE vagy milyen opciót nem találtam a beállítások közt...
Kössz a segítséget. -
#5950 a teljesség igénye nélkül :) :
-GPL
-Nascar2003, és modjai
-NetKar
-GTR
-LFS
bővebb infó: Blackhole
sztem alapból jó.
mindegyiknek van itt topicja...
deolvasni itt a
HSW is.
kapásból. -
#5949 Toca Race Driver 2 -
gregreg #5948 (tudtak = tudtok) -mer már megint nem tudok írni! :))