20179
-
#6107 klikk
18.-ért vettem -
#6106 mega OFF: melyik az a cég, aki a jo kártya mellé rendes drivert is ir ? Te pl. mit vettél 20ezerből? (ennyi a 60 harmada) :) -
#6105 Ja,most töltöm a 7 megásat...elég jónak tünik :)
Sajnos a 2000-es Subaruhoz elég kevés a skin :C -
#6104 Ennél van szebb festés -
#6103 annyiért 3-at tudnék venni P -
#6102 Vót má' ?
3.-án rakták fel
-
#6101 Jó persze,...szaladok 60-é' venni hangkártyát
De elég az OFF-ból -
#6100 Mondom RENDES hangkártyát... -
#6099 Mondom = nálam 2 szart be 1 év alatt :( -
#6098 Nemtom miért ilyenekben gondolkoztok.
Egyszer hallanátok egy rendes hangkártyát. -
#6097 nekem 1 :)
az meg, hogy lassitanak az integrált hangkártyák, nem flém, hanem kitesztelt tény ;)
ettől még leheta creativnak szar supportja, és van is :(((( -
#6096 Jólvan nemkell a flém...
Örülök,hogy nálad(is) jó a SB.
Nálam 2 szart be 1 év alatt :C
-
#6095 hát, azért inkább jellemző a szívás az integrált SZOFTVERES ac97 komp kártyákkal, mint az sblive!-al. Ráadásul játékok alatt az integrált vackok kb 10-20% teljesitményveszteséget okoznak.(egyetlen kivétel jelenleg az nforce2 chipset integráltja: a soundstorm) -
Lacika 79 #6094 Nekem is audigy 2 van, szal nem az lehet a gond szerintem. Mint mondtam, nekem a chipset driver frissítés után lehelte ki a lelkét a kicsike. -
#6093 Pedig erre többször írtunk lehetséges megoldást. -
#6092 Én egy haverom gépén szenvedtem ezzel 2 napig, míg végül feladtam. AMD 64 3000+ MSI K8N Neo Platinum, 1 Gb ram, x800 pró, !Audigy 2!.
Azzal a különbséggel, hogy ezen a gépen már a profil válsztásnál fagyott...
Megoldást nem találtam. -
Lacika 79 #6091 Nekem is csinált ilyet a múlt héten, és mint kiderült, az nforce driver kavart be. Mivel nem írtad, hogy alaplap-proci milyen, így csak az én hasonló problémámat tudtam leírni, de ha neked is Nforce, akkor egy új windóz&új nforce segíthet a bajon. -
SE #6090 Nekem SB Live! kártyám van és semmi baja.
(Op. rendszer:XP SP1 és a legújabb Sb Live driver.)
Ezt a kártyát használtam az előző rendszeremben
/P IV 2.4 512RAM, Nvida 4200 Ti 128MB/
és a mostaniban is
/P IV 3.2 1G RAM, Radeon 9600 XT 256MB/.
Szerintem inkább driver probléma lehet.
-
#6089 Nem akarok itt flame-t de van olyan hangkártya ami jól szól rendesen működik és kicsit jobb mint az SB. Persze azis relatív, hogy egy SB jól szól. -
#6088 Egyszerű a dolog titlsd le a hangkártyát és nézd meg hogy műxik.
De tényleg minden héten szerepel a hardweres gyorsítás levétele.
Éncsak tudom én szoktam beírni. P -
#6087 Ehhh...na igen...sok helyről hallani,hogy a SB belezavar ebbe-abba :/
Én is az alaplapi 5.1-el nyomom és soha nem akadt semmivel össze.
Lehet,hogy nem szól úgy de legalább nem b.szik ki velem :) -
emberke #6086 Directx beállításoknál a hangnál kapcsold ki a hardveres gyorsítást, nem tudom segíte de egy próbát megér. -
#6085 Köszi a tippet, lehet, hogy nem is olyan hülye ötlet. Közben egy kicsit utánanéztem a Blackhole Motorsports fórumaiban, és kiderült, hogy egy csomó embernek van hasonló gondja és mindegyiknek SB Live hangkártyája van. Ja, és grafkártyától független a dolog, ATI-s és Nvidia-s gépek is megfagynak ilyen kártyával. (Akkor is, ha ATI-n kikapcsolják az AGP írást. Nálam is ki van kapcsolva, mégis fagy.) Ott azt tanácsolták, hogy cseréljék ki az érintettek a hangkártyát. Ezek után kiváncsian várom a support válaszát, ma délután jár le a 48 óra, eddig nem írtak. Valahogy nincs kedvem emiatt új hangkártyát venni:( -
#6084 Lehet,hogy hülye ötlet de ha Win reinstall után is szar,akkor próbáld meg az alaplapi hangkártyával(már ha van).
-
#6083 Gratulálok a kultúrált és segítőkész hozzászóláshoz, Piski kolléga! Képzeld, hogy kb. 5 oldalt olvastam vissza, és SENKI nem vetette fel ezt a problémát. Mindenki videokártya gondokról érdeklődik, illetve egy embernek okozott gondot az integrált hangkártya. Ha elolvasod az én gondomat, akkor talán eljut a csökött agyadig, hogy rajtam egyik fajta gond megoldása sem segít. Szóval szerintem ha nem tudsz vagy nem akarsz segíteni, akkor kár hozzászólni. Fikázni meg arcoskodni mindenki tud... -
Piski #6082 Nem kell 6000-et visszaolvasnod, maximum 20-at, mivel mindennasp van egy ilyen csóka, aki ezel a szöveggel jön, így elég gyakran szerepel ilyen hozzászólás.Szóval azt megértem, hogy nem olvasol vissza 6000-et, de 50 hsz-t simán kéne(kb 3 perc) és akkor minimum 2x találkoztál volna a problémával.Szóval a 0 hsz olvasása, az rosszabb, mint a 6000-é, bocs. -
#6081 Előre is bocs, ha már volt róla szó, de nem visz rá a lélek, hogy 6000 hozzászólást átnyálazzak:( Szóval: eredeti RBR, 1.02-es patch és directx 9.0c fenn van. Windows XP, grafkártya: ATI Radeon 9600XT, hangkártya: SB Live 5.1 Digital. Akármikor indítom a játékot, kb 5-10 perc után megfagy, olyan mintha kiakadna a hang. (Mint amikor egy bakelit hanglemez sérült és akad.) A gép ezután csak reset-re reagál. Alaplap és memória is márkás, semmi sincs túlhúzva. Volt már valakinek ilyen gondja, és ha igen, mi a megoldás? (Írtam már a support-nak is, de még nem jött válasz.) Előre is köszi! -
#6080 minden kikapcsolva, minden lowon, 640x480:( -
emberke #6079 Vonalsimítás, anizotróp szűrées kikapcs. Próbáltad már? -
emberke #6078 Törölték az oldalt :( -
#6077 a háttér villogására még mindig nemtud senki sem megoldást?:( -
#6076 hunrbrally.atw.hu -
#6075 mindenki fáradjon át a flatout topikba egy kicsit .. ;) (kijött a demo)
holnap leeht megint RBRezni... bocs az OFF ért ;) -
#6074 köszi.
nah amit a rallyschoolban megtanultam, a pályán egyszer sem voltam képes használni :( -
Toya #6073 Nálunk a RBR részen a kamerák alatt találsz néhány módosított nézetet. -
#6072 most ezért biztos sokan berágnak, de hol lehet olyan változtatást találni, ami jobbá tesz a belső nézetet. az ini-ben kell matatni a koordinátákkal? van magyar oldala a játéknak? -
#6071 tyűűű. elindult. és az elején 1024-re tettem próbaképp és símán megy. király. -
#6070 ááá. most olvasom hogy a paccsal már megy az AMD -ssl konfigban is. mingya megnezem. :) -
#6069 Esküszöm, mostmár felrakom a progit, és megyek vele! Ennyi errorjelentés után kiváncsi vagyok, nálam mi csíkozódik, vagy vibrál! -
#6068 Mintha láttam volna ezt Gödöllőn. Nem biztos, hogy ez, de impreza volt, az tuti.