Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Forza.
Forza.
egyébként a játékban vannak egyáltalán grafikai beállítások? nem nagyon találom
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
"vessetek a mókusok közé" :)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Rally school -ban az elsõ feladatot? (tulajdonképp ez a második, ha az elsõ "have fun" -t is beszámítjuk...)
Mindent úgy csinálok ahogy mondják, végig 50 körül tartom a gépet, kanyart 20al veazem, aztán fölváltok 6.ig, full pörög a gép, de hetedikbe nem tudom tenni, és beérek a célba, és kiírja hogy kezdhetem elölrõl...
Mi a tosz van?
Nevetséges hogy ilyen nehéz...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Csak pár órája nyomom, gyorsan lezavartam a rally school-t bill-el, aztán egy kis ismerkedés után már kormánnyal mentem neki a szakaszoknak.
Háát, mit mondjak, piszok kemény, az tuti. Eddig még egy rallyt sem bírtam végignyomni, mindig idõ elõtt leamortizáltam a járgányt, mert bár a sebességemmel nincs komoly gond, hisz pl a brit pályán már 4:15-nél járok, hatodik próbálkozásra, csak a megbízhatóság kicsit problémás. 😊
Nem vezettem még rallyautót, de a realistic damage néha kicsit következetlennek tûnik. Pl 100-al nyomom az egyenesben, kicsit lesúrolom a kocsi oldalát, és máris leáll az egész, máskor meg ugyanennyivel leszáguldok az útról, csinálok 3 bukfencet, aztán vígan haladok tovább...
Mindegy, mindentõl függetlenül marha jó a játék! Csak az a kérdés, hogy honnan lesz annyi idõm rá, amennyit igényel. 😊
Erdemes beszerezni, kiprobalni, jatszani vele. Hosszu ido utan az elso normalis rally. Vannak konzolos betegsegei, kicsit bugos, optimalizacio minimalis, de ezt leszamitva nagyon jo.
Ha síelni akarsz, szükséged lesz lécre, ha teniszezni akarsz ütõre, és ha autós játékkal játszani, kormányra.
Persze lehet csúszni tesco szatyron is, a labdát is el tudod ütni tenyérrel, de ÉRDEMES?
Riszpekk
Forza.
Nem találtam!
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
szerintem kormannyal is ugyanugy nehezebb ezt tolni, mint mint a colint, nem csak billentyuvel
Es azt hogy mennyire erdemes billel jatszani autos jatekot, az meg mar mas kerdes😊)))

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
3:50:78 Anglia, Harwood Forest, jó idõ visz, wheel+ffb, cockpit, auto v, help off, realistic
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
THX!
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
A Colin széria rajongói ebben elvéreznek...
Naon állat a gém, de hogy lehet ezzel játszani?
Úgyértem, elindulok, de nem bírok az úton maradni, mert a kocsi nagyon lassan reagál a kormány mozdulatokra, és baromi instabil...
Vagy akinek billentyûzete van, az szopja a faszt?
EZTET ITT le kell tölteni, bepipálni a shader emuláciot, és GO!
Forza.