Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
EMULATE PIXEL SHADER CAPS
Ezt? 😊 Csak ezt?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

gercse
ja,engem is érdekel,még nincs meg a game,de nekem is geforce 4 mx 440-em van

arty
EMULATE PIXEL SHADER - ez mndenképpen 😊

Forza.

bazza
Kérlek segítsetek! Amit arty kirakott ide programot leszedtem...Miket "x"-eljek be, ha mx440-es karim van? Nem értek hozzá, és eddig még nem sikerül megcsinálni!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DarkJedi
Ha jól emléxem, a kanyar után 70-ig kell felgyorsítani, és így beérni a célba.

arty
nem nagyon 😞 elég gyenge.. már a játékon kivüli setup is totál eccerü volt, gyanakodtam... és belül sincs szinte semmi állithato 😞

Forza.

arty
a lényeg h a megadott idõ körül kell beérni, mind1 h 120al végigmész e és astartnál lelassulsz és állsz... elfogadja.

Forza.

HPt
hát ez az, de már végigpróbálgattam a dolgokat

egyébként a játékban vannak egyáltalán grafikai beállítások? nem nagyon találom

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

HPt
azt félreértetted 😊 nem 7.-be kell felváltani, hanem fel kell gyorsulni 70-re

karikusz
Az a lényeg, hogy 50 környékén kell menni, meg az egyik kanyarban 20 környéke...ennyi.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

thedriver
Gépigény? Komolyabb vas kell hozzá, mint az Xpand rally demóhoz?

Ha visszanézed hogy mit mentél(evaulation) akkor megmutatja hol hibáztál!

"vessetek a mókusok közé" :)

zoli80
nem kell alatta maradni,mentem 55el is.

[Walaki]D`Lair
Nincs is 7. fokozat!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

zoli80
nem hetvenig kel gyorsitani?mar nem emlékszem pontosan a feladatra csak arra hogy én azt tettem.

[Walaki]D`Lair
az 50-et muszáj elérni!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Narancs
oké, tehát akár 20al is mehetek, csak a lényeg, hogy ne menjek gyorsabban mint 50?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Nincs mit!

maradj végig 50 alattttt!!!!!
arty
driver, dx, beállitások .. 😞 ki tudja...

Forza.

Narancs
Hi!
Rally school -ban az elsõ feladatot? (tulajdonképp ez a második, ha az elsõ "have fun" -t is beszámítjuk...)
Mindent úgy csinálok ahogy mondják, végig 50 körül tartom a gépet, kanyart 20al veazem, aztán fölváltok 6.ig, full pörög a gép, de hetedikbe nem tudom tenni, és beérek a célba, és kiírja hogy kezdhetem elölrõl...
Mi a tosz van?
Nevetséges hogy ilyen nehéz...

karikusz
köszi...sikerült

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

HPt
akkor az objektumok villogására senki nem tudja a megoldást?

Kicsit megkésve, de ma végre én is kipróbáltam a játékot, és rögtön bejött a "se vele, se nélküle" hangulat. 😊

Csak pár órája nyomom, gyorsan lezavartam a rally school-t bill-el, aztán egy kis ismerkedés után már kormánnyal mentem neki a szakaszoknak.

Háát, mit mondjak, piszok kemény, az tuti. Eddig még egy rallyt sem bírtam végignyomni, mindig idõ elõtt leamortizáltam a járgányt, mert bár a sebességemmel nincs komoly gond, hisz pl a brit pályán már 4:15-nél járok, hatodik próbálkozásra, csak a megbízhatóság kicsit problémás. 😊

Nem vezettem még rallyautót, de a realistic damage néha kicsit következetlennek tûnik. Pl 100-al nyomom az egyenesben, kicsit lesúrolom a kocsi oldalát, és máris leáll az egész, máskor meg ugyanennyivel leszáguldok az útról, csinálok 3 bukfencet, aztán vígan haladok tovább...

Mindegy, mindentõl függetlenül marha jó a játék! Csak az a kérdés, hogy honnan lesz annyi idõm rá, amennyit igényel. 😊

Nyers
Itthon már kapható? (Azt tudom hogy a Galaxisnál elõrendelhetõ)

My Life for Freedom!

Alexease
😊)
Erdemes beszerezni, kiprobalni, jatszani vele. Hosszu ido utan az elso normalis rally. Vannak konzolos betegsegei, kicsit bugos, optimalizacio minimalis, de ezt leszamitva nagyon jo.
FREAK
ehh, azért többre számítottam 😊

Riszpekk

arty
de egy projektor 250ezer, egy legeszerübb kormány meg 6-8ezer.. (használtan mondjuk)

Forza.

FREAK
"miert ne lenne erdemes, ha nincs mas?"

Ha síelni akarsz, szükséged lesz lécre, ha teniszezni akarsz ütõre, és ha autós játékkal játszani, kormányra.

Persze lehet csúszni tesco szatyron is, a labdát is el tudod ütni tenyérrel, de ÉRDEMES?

Riszpekk

Alexease
Probald ki😛 De NE banannal😊))
toMpEr
egy egyertelmu, projectoron is valoszinu jobb vezetesi elmeny meg hangulat lenne...

FREAK
uram, kérek egy szakvéleményt 😊

Riszpekk

arty
ugyanakkor ugyanarra gondoltunk 😉

Forza.

Alexease
Nem is a nehezseg, konyedseg szamit, hanem a hangulat, a jatek-, vezetesielmeny. Azert egy FFB-s kormannyal (vagy egy simaval is) azert nagysagrenddel jobb jatszani, mint 3-4 billentyut nyomogatni (vagy joy-t huzogatni vagy kontrollert vakarni;D).
arty
érdemes, csak a játékélmény összehasonlithatatlan... a beleélés valoszinüsége nagyobb... persze tény, anyagi kérdés is, de akinek ez a játék tetszik, az autos game fan, innentõl egy kormány TÖBB játékot is érintene, és akkor már megér esetleg tizenötezret egy FFBs logitech... áfa visszaigényléssel mégkevesebb ... 😉

Forza.

thx!
Nem találtam!

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

toMpEr
miert ne lenne erdemes, ha nincs mas?
szerintem kormannyal is ugyanugy nehezebb ezt tolni, mint mint a colint, nem csak billentyuvel

Alexease
Nem mondtam hogy nem lehet, csak hogy valszeg nehezebb mint a Colin sorozatot, itt kell egy kis gyakorlas, kitartas. Nem eleg ratenyerelni a gazra, es ittüott egy kis kezifek, aztan mehet a szanko.

Es azt hogy mennyire erdemes billel jatszani autos jatekot, az meg mar mas kerdes😊)))
toMpEr
szerintem nemsok ertelme van az idohajkuraszanak a rally sose arrol szolt, hogy kivulrol fujod a palyat es 1000xszerre le tudsz faragni 5 szazadot

Na, az elõbb kékhalállal fagyott be a játék , szóval amíg erre a fagyogatásra nincs megoldás, addig pihentetem magam. Remélem nem valami rejtett védelem.
toMpEr
ezt is siman lehet jatszani billentyuvel en kozepso nehezsegi fokozaton jatszok es ha nem baszok el semmit, akkor be tudok erni eleg jo helyekre is, csak sok gyakorlas kell

Bocsánat a kép mérete miatt sry!

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Alexease
Ez a jatek mint ritkasag - sajnos - kivetelesen inkabb szimulator jellegu, vagyis erosen ajallott a kormany. Lehet szidni ezert, de szerintem azert jo az arany a billeseknek, mert a Colin-t folyamatosan toljak egymas utan, es meg jon az Xpand, es az EuroRally is.

3:50:78 Anglia, Harwood Forest, jó idõ visz, wheel+ffb, cockpit, auto v, help off, realistic

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Narancs
Ez talált, annó colin1 és colin2 -vel marha sokat játszottam...

Olvass visszább, van leírva vagy 5 hely.

Írnátok pár fizetõs (vagy akár nem fizetõs) helyet, ahonnan le lehetne húzni?
THX!

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Nem árt egy kormány meg némi szimulátoros tapasztalat.
A Colin széria rajongói ebben elvéreznek...

Narancs
Hi!
Naon állat a gém, de hogy lehet ezzel játszani?
Úgyértem, elindulok, de nem bírok az úton maradni, mert a kocsi nagyon lassan reagál a kormány mozdulatokra, és baromi instabil...
Vagy akinek billentyûzete van, az szopja a faszt?

arty
RBR játszása pixel shadert nem támogato kártyákkal - azaz geforce_mx széria, ATI7xxx széria

EZTET ITT le kell tölteni, bepipálni a shader emuláciot, és GO!

Forza.