Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ez meg nem volt😊)
arty
ez nem tulzás 😊)

Forza.

arty
ATI9800, egyetlenegyszer sem fagytam. RELOADED, dvd image.

Forza.

karikusz
Azért ne essünk túlzásba..)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DonnieBrasco
Szimulátor! Végre.

A ti kung-futok nem erős!

karikusz
Nekem ez van:

reloaded

és megy rendesen...1,5 GB-os dvd iso

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Amúgy mi a különbség a két törés között, tudja valaki?
Hm. Mittomén! 😊))
Ami 2.-án jött ki. mármint warez ügyileg. 😊
Nekem az van fent. DVD
és semmi többet nemtu'ok elmondani.
Cowek
Na meséljetek milyen?????

Arcade vagy Simulátor?????

Sok infót kérek

http://www.f1-info.hu/

tanár úr! akkor a maga törése jó? ez azt jelenti? MyTH v. reloaded?

Jah, amúgy ATI-s vagyok. Mármint a kártyám ATI. és nem lép ki, nincsenek grafikai bugok, stb.
Poénos kérdés!
Szerintem csak egy normális gép beállítás a titka, mint azt már milliószor elmondtuk a Colin4 topicban is. Én nem mondom, hogy értek a géphez, de amennyire nekem szükséges (és a diákoknak), annyira igen, és furcsa mód elindul minden játék, minden program. Ha valami ki is lép, az az esetleges rossz törés miatt van, vagy mert bugos a program.
van olyan nVidiás, akinek fagy? és olyan ATI-s, akinek nem?

arty
nekemis olyanom volt eddig!!!! 😄 Logic3 JT226, szintén 16-18k körül vettem évekkel ezelõtt...

aztán most az auchan akcioban vettem egy logitechet, FFBst, 15ért... SOKKAL könyebb minden játék igy! Pedig a bill.hez képest a logic3 is csucs volt! 😊

Forza.

Alexease
Nekem sem fagyott meg, pedig szet allitgattam eloszor rendesen (nVidia)😊
üdv legények !

Tudna vki 1-2 képet betenni a kormány meg a fék beállitásáról?

én állitottam mindent, elõre-hátra, ballra-jobbra de csak nem jó sehogysem.

Annyi f@szom setting van benne, hogy azt semtom mi -mire jó
Most nem vagyok otthon, így nem tudok csinálni. De a felsõ két csúszka volt, nemtom, mi a nevük. 😊
Zola NFK
Nekem egy szimpla 128 MB-os Gef FX 5200 van (legújabb ForceWare), 1.8Mhz P4 (NW), 512 Mb DDR, Win XP +Sp1, Reloaded DVDRiP, majdnem végigvittem a sulit + quickrally is volt (ahol lehetett) de még nem fagyott ki soha.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Nálam még ilyen beállításokkal is kilép rendszeresen, sõt kékhalál is volt már.
Nvidiásoknak is szokta ezt csinálni?
dr Kotász
nekem is ez van, állíts minden grafikat lowra ugy megy
RichardBurnsRally.ini fájl állítsd ilyenre

ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = yes
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = low
RenderCarShadow = true
RenderQuality = low
RunIntro = false
RunStartup = false
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = false
UseSoftwareAudio = false
UseTripleScreenBuffers = false
WaitRetrace = true
XRes = 1024
YRes = 768

Hasonlóan jártam én is, csak én egy idõ után felraktam rookie-ról professional-ra, elvégre ha úgyse érek célba, akkor tökmindegy. 😊)

Mindenesetre végre sikerült befejeznem egy rally-t. 😊) Sosem gondoltam volna, hogy pont a finn rally-t fogom végignyomni, ráadásul egész jól ment, 3 szakaszt megnyertem, de volt néhány nagy hibám, így összetettben "csak" 5. lettem.

Most már végre dolgozhatok is. 😊))

fitutufi
onnét én 2× ra is lecsuszok mindig a pályáról

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nálam a Fraps miatt volt hasonló fagyás.

GPLRank: -51|GTRank: -30

fitutufi
basszus elindultam a rally seasonbe ugy hogy csak a rally schoolt csináltam meg hát ez billel meg ennyi gyakorlásal nem megy többet vagyok a fûvõn meg DNF stb...... tehát be kell gyakorolni nem fog elsõre menni de hát nem sokat vaok itt az agáz , biztos jobb lenne gamepaddal lehet hogy beszerzek egyet még nemtom !!! de mindenkinek hajrá

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Jah, és mentem egy elég jót, a Cote D' abroz vagy min, 2:36, van replay is, fel akarnám rakni, lécci valaki, akihez feétudnám rakni szóljon.

My words are weapons.In which I murder You with?

Én nem állítottam semmit a filternél, mégis ment minden aranyra.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nincs sok baj velük, de biztos lehet finomítani.Amúgy nagyon jó a játék, de nagyon sok kitartás kell hozzá.

My words are weapons.In which I murder You with?

Nekem belép a menübe és kifagy teljesen,reset.
A Catalyst 4.8 van fenn,a gép AMD1800,512Ram,XT 9600,
Crack fenn van más ötletem nincs.
Valakinek nincs tippje,jáccanék már vele!

karikusz
potosan melyik csúszka volt az?...csinálsz egy screen-t róla?

Én fogtam, és olyan 30-30 %-ot húztam mindkét felsõ csuszkán. Így jobb a fék is, meg a gáz is.
Shan
Ott jó...van a controllers-->filter-->axis..ha jól emléxem, külön a fékre, külön a gázra...egy görbét lehet állítgatni. csak nemtom, mi a jó állítás...(igaz, még nem nagyon mélyedtem bele, csak egy próbálkozásom volt). Ha valaki jól belövi, csináljon róla egy shotot, lécci...

Mégeccer: a porbléma az, hogy épphogycsak nyomok egyet a féken/gázon, minnyá felküldi a csíkot 3/4-ig----> nem igazán lehet finoman adagolni koxot.
Zola NFK
Hát nem tudom, nekem egy igen gagyi Logic3 2 axis-os kormányom van, azt sem tudom már hány éves (kb 5 éve még 17e Ft-ért vettem), de nekem a gázpedál fokozatos lenyomása fokozatos gázadást eredményez, pont úgy ahogy kell neki.

Az más kérdés, hogy pl gáz+fék nem lehetséges rajta 😊
az ffb hiánya mellett ez is nagy hibája, csak hát nincs már normális kormányra lóvé....

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

karikusz
Ott jó...semmi gond

Shodan
Szánalmas

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ha a controller beállításoknál a csúszka a gázpedálod nyomásával arányosan kúszik felfele, akkor minden rendben.
Mégis csak 300 ló van benne 😊

[Walaki]D`Lair
Hát pont ezért reális...😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Azt, hogy mennyire zár a difi...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Az pedig már csak motiváció és elszántság kérdése, hogy az ember ne rakja le. Aki szereti, az nem fogja 😊

karikusz
Csatlakozom a kérdéshez. Tehát merre lehet buherálni a gázzal, mert én 5-10 %-ban nyomom le a gázt és egybõl kipörög, tehát irreális. Valaki aki tud angolul az írja már le, hogy merre kell ezt a beállítást keresni a játékban?!

Shan
Így van...és ez teljesen renden van. Nekünk a RallyThrophy óta nincs normális játékunk, ellenben a sok árkád maszattal...Úgyhogy akinek nem jön be, mennyeninnen...persze elmondhatja a véleményét, de ne vitázzon...
karikusz
Ez tény, de ha kevés a sikerélménye az embernek, akkor nagyon hamar megunja és leteszi. Tehát szerintem vannak kompromisszumok. Ezzel nem azt értem, hogy leveszem damage off ra, mert azért törés az kell..

arty
1. sztem full aranyra senki sem csinálta még meg 😊

2. én spec frapsal szedtem, ez a legegyszerübb

Forza.

Szerintem érdemes különbséget tenni. Az RBR szimulátornak készült, ami azt jelenti, hogy gyakorlást és tapasztalatot igényel ellenben más játékokkal, amik azzal a céllal készültek, hogy nagy tömegek könnyed szórakozáshoz jussanak különösebb vezetési tapasztalat megléte és igénye nélkül (pl. NFS, Colin, stb.).

arty
sztem ez kanyarfüggõ.... rallisuliban is volt kanyar, amit százzal lehetett venni 😊

Forza.

Shan
ez nagyon tetszett, de szerintem én is így fogok járni...Nekem is a rallyschool uccsó pályálya van vissza. még nem sokat próbálkoztam (5-6), de 1:26.xx az idõm, szal, még nem az igazi...Mentem egypárat quickrészben, de szintén semmi sikerélmény, annál inkább élvezet.
Azt hiszem, nem egyhamar fogom megunni a gémet, hiába leszek DNF-betyár az elsõ pár napon...😊)

A játékról csak ennyit tudok mondani: V É G R E!

Egy-két kérdés, amit eddig nem láttam:
1. Kormány finomhangolás: a filternél kell állítani, de nemtom, mi a jó beállítás. valaki bütykölt vele? (alapban nagyon érzékeny a fék/gáz páros. kicsit nyomom csak be a féket, máris satuzik)

2. A suliban számít a végén, hogy milyen bizonyítvánnyal zársz? (arany-ezüst arány, tehát van-e vmi, ha minden arany)

3. Képet a fraps-szal loptok a gémbõl, vagy csak sima prtscrn?

Jó gyakorlást mindenkinek, akit idegesít a jatek, az mennyen V-rallyzni...
Ez nagyon LOL. De még mindig ez a jobb helyzet! 😊

karikusz
láttál te már rally vb belsõkamerás videót...ott is általában 100 felett veszik a kanyarokat, és be tudják venni egy laza mozdulattal...akkor itt miért nem megy...ja meg utána 123-mat pörögsz....értelme nem sok van

Alexease
LOL!!!! Kijott egy RBR Easy MOD😊))))))) Ezt is megertuk, hogy egy autos jatek, amit konnyiteni kell, butitani, hogy "Colin fanok" is tudjanak vele szaguldozni😊)))
Kikapcsolt utkozesek, butitott AI, hosszabb idok stb.😊))
Gratulalok, ismet marad a "szokasos" jatekelmeny, nyomni az elore gombot es kezifekkel csuszkalni a kanyarokban😊)))))

Igy kellene a tobbi jateknal is. Kiadni egy normalisat, aztan ha akarjak, majd lebutitjak maguknak. butitani lehet, de feljavitani soha.
karikusz
No ez baromi kínai volt..😊)...setup-ért, én is sorba állok majd..)

Breki33