Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
reloaded
és megy rendesen...1,5 GB-os dvd iso
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ami 2.-án jött ki. mármint warez ügyileg. 😊
Nekem az van fent. DVD
és semmi többet nemtu'ok elmondani.
Szerintem csak egy normális gép beállítás a titka, mint azt már milliószor elmondtuk a Colin4 topicban is. Én nem mondom, hogy értek a géphez, de amennyire nekem szükséges (és a diákoknak), annyira igen, és furcsa mód elindul minden játék, minden program. Ha valami ki is lép, az az esetleges rossz törés miatt van, vagy mert bugos a program.
aztán most az auchan akcioban vettem egy logitechet, FFBst, 15ért... SOKKAL könyebb minden játék igy! Pedig a bill.hez képest a logic3 is csucs volt! 😊
Forza.
Tudna vki 1-2 képet betenni a kormány meg a fék beállitásáról?
én állitottam mindent, elõre-hátra, ballra-jobbra de csak nem jó sehogysem.
Annyi f@szom setting van benne, hogy azt semtom mi -mire jó
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Nvidiásoknak is szokta ezt csinálni?
RichardBurnsRally.ini fájl állítsd ilyenre
ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = yes
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = low
RenderCarShadow = true
RenderQuality = low
RunIntro = false
RunStartup = false
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = false
UseSoftwareAudio = false
UseTripleScreenBuffers = false
WaitRetrace = true
XRes = 1024
YRes = 768
Mindenesetre végre sikerült befejeznem egy rally-t. 😊) Sosem gondoltam volna, hogy pont a finn rally-t fogom végignyomni, ráadásul egész jól ment, 3 szakaszt megnyertem, de volt néhány nagy hibám, így összetettben "csak" 5. lettem.
Most már végre dolgozhatok is. 😊))

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
GPLRank: -51|GTRank: -30
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
My words are weapons.In which I murder You with?
My words are weapons.In which I murder You with?
A Catalyst 4.8 van fenn,a gép AMD1800,512Ram,XT 9600,
Crack fenn van más ötletem nincs.
Valakinek nincs tippje,jáccanék már vele!
Mégeccer: a porbléma az, hogy épphogycsak nyomok egyet a féken/gázon, minnyá felküldi a csíkot 3/4-ig----> nem igazán lehet finoman adagolni koxot.
Az más kérdés, hogy pl gáz+fék nem lehetséges rajta 😊
az ffb hiánya mellett ez is nagy hibája, csak hát nincs már normális kormányra lóvé....
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Mégis csak 300 ló van benne 😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
2. én spec frapsal szedtem, ez a legegyszerübb
Forza.

ez nagyon tetszett, de szerintem én is így fogok járni...Nekem is a rallyschool uccsó pályálya van vissza. még nem sokat próbálkoztam (5-6), de 1:26.xx az idõm, szal, még nem az igazi...Mentem egypárat quickrészben, de szintén semmi sikerélmény, annál inkább élvezet.
Azt hiszem, nem egyhamar fogom megunni a gémet, hiába leszek DNF-betyár az elsõ pár napon...😊)
A játékról csak ennyit tudok mondani: V É G R E!
Egy-két kérdés, amit eddig nem láttam:
1. Kormány finomhangolás: a filternél kell állítani, de nemtom, mi a jó beállítás. valaki bütykölt vele? (alapban nagyon érzékeny a fék/gáz páros. kicsit nyomom csak be a féket, máris satuzik)
2. A suliban számít a végén, hogy milyen bizonyítvánnyal zársz? (arany-ezüst arány, tehát van-e vmi, ha minden arany)
3. Képet a fraps-szal loptok a gémbõl, vagy csak sima prtscrn?
Jó gyakorlást mindenkinek, akit idegesít a jatek, az mennyen V-rallyzni...

Kikapcsolt utkozesek, butitott AI, hosszabb idok stb.😊))
Gratulalok, ismet marad a "szokasos" jatekelmeny, nyomni az elore gombot es kezifekkel csuszkalni a kanyarokban😊)))))
Igy kellene a tobbi jateknal is. Kiadni egy normalisat, aztan ha akarjak, majd lebutitjak maguknak. butitani lehet, de feljavitani soha.