Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak azért ebben is zavaró hibák.
De legalább ha ezt megtanulja az ember billel tolni már röhögve végig lehet tolni majd minden más rally-s gamet.
De legalább ha ezt megtanulja az ember billel tolni már röhögve végig lehet tolni majd minden más rally-s gamet.
Next PC upgrade: 2022
#2839-re ment, bocsi
Próbáltam, de nem segített...
sztem az sp2-ek nincsen ehhez köze
bár én Lacikával vagyok PPP
Akinek fagyogat megnézhetné a Hardware Accelerationt....
bár én Lacikával vagyok PPP
Akinek fagyogat megnézhetné a Hardware Accelerationt....
hi.
a bhmotorsporton fenn van 1 új easy mod. próbálta már vki?
a bhmotorsporton fenn van 1 új easy mod. próbálta már vki?
Nekem Ati 8500 (meg nem mondom melyik catalyst van fent), sima xp (sp2 nincs), athlon 2000+, reloaded verzióval megy gond nélkül.
azért ezt igy nem jelenteném ki...
tény hogy néhány embernek nem indul, de nem feltétlen azért mert nem értenek a géphez, hanem azért mert valamit nagyon nem szeret a gépükön a játék...
tehát lehet valaki akármekkora számítógépzseni, ha a valami hardver miatt hal meg a game, akkor cseszheti...
tény hogy néhány embernek nem indul, de nem feltétlen azért mert nem értenek a géphez, hanem azért mert valamit nagyon nem szeret a gépükön a játék...
tehát lehet valaki akármekkora számítógépzseni, ha a valami hardver miatt hal meg a game, akkor cseszheti...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
nálam sincs semmi csak pár× kidobott a rally schoolnál az asztalra és már jó is volt

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ja, még: SB Live!
Nálam sincs semmi gond.
Rendszer: PIV 2.4Mhz, 512M RAM, Abit GF4 Ti4200 128M (Driver: NVidia 5.6), XP Home SP1.
Rendszer: PIV 2.4Mhz, 512M RAM, Abit GF4 Ti4200 128M (Driver: NVidia 5.6), XP Home SP1.
de rohadtul nincs kedvem leszedni sp2 t mert sokaig tart. meg aztan mittomén. lusta vagyok.
Hát remélem sikerül!😊)
hmmm akkor win reinstall
Nekem (amíg ment)pont ilyen gépen, minden maxon folyamatos volt! Meg se röccent!
szerintetek az normális, hogy 9600 pro-n 1800+-os athlon, 512 ram-on low graficson szaggat, mint állat ? van valakinek ötlete? egyébként régóta nem játszottam ilyen jó rallis játékkal hehe😊
látom haladsz..))... a nap 24 órájában nyomod?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
AHAM.
Neked angol az XP-d?
Hát akkor majd lehet rászánom magam és lecsapom az SP 2 t aztán lesz ami lesz.
elég komoly ez a játék. a colin sorozatnál azt a bizonyos egy-hiba-és-annyi érzést hiányoltam. fogok itt még mosolyogva sírni bazz :-D
egyébként mivel a 9600asom szervízben van, most egy gf3 ti200assal nyomom. nem is néz ki rosszul :-D
egyébként mivel a 9600asom szervízben van, most egy gf3 ti200assal nyomom. nem is néz ki rosszul :-D
Nekem is 9600prom van se DirectX 9.0b se DirectX 9.0c alatt nem volt gondom. A video driver 4.8s catalyst. A sp2t sztem is felejtõs mert egyes játékokkal gond lehet vele.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Hát enm tom mi legyen. Megér ennyit ez a játék?
Nekem csak a Windows Update "sûrgõs" frissítései vannak fent!
Jatekoknal vannak gondok vele, hivatalosan ki is jott nehany tucat jatek lista, ami nem megy😊 Persze, ennel mas is lehet, de attol fuggetlenul az SP2 egyelore felejtos😊)
Hát ez az, hogy eddig minden ment vele simán, még a RBR is.. De utána már installálni sem lehet!
Miért? nem jo vagy vmi gond van vele?
nekem Club 3d.. Akkor vagy a catalyst vagy a DX a lúdas. A fene egye meg!
Viszont ha nem megy a 9600 miatt akkor leszarom mert sztem ez egy egesz jo kis kartya.
GigaByte Radeon 9600, 4.8as Catalyst, SP2=>DX 9C
nekem ati radeon 9600pro van DirectX 9.0c-vel és Catalyst 4.8-al. De mással nincs gond csak ezzel😞
Nekem is csak resetelni lehet de nincs egyalatalan hangom.
És neked is kiakad úgy, hogy csak resetelni lehet? Meg a hang is furcsa.. mintha kiakadna az is?
Nekem is ugyanez a gondom. Ahol a Profile-t lehet választani ott teljesen meghal. Mondjuk nekme egyszer sem indult el! : ) Szal ha vaki tud vmi okosságot az mondja. THX!
Ezexerint nem én vagyok az egyetlen, akinek megy rendesen a gém. 😊
de azt nem akarom!😊) Másnak akkor nincs hasonló problem?
ha az install sem megy, nyilván a fájlrendszered sérült meg, és az .iso is megdöglött ....
Forza.
Nincs húzva semmi! Csak látom, hogy másnak is fagyogat.. Más játék gond nélkül megy.
Olvass vissza... 

Hát ezt nem értem... Elõször ment a game rendesen, utána lefagyott ha rally schoolban, ha külsõ nézetre kapcsoltam. Reset, és azóta el sem indul. Ahol profilt lehetne választani kifagy, de úgy hogy csak a reset gomb segít! Na, reinstall, erre kiírja telepítés köben hogy CRC error, corrupt setup file, és kék halál! A Reloaded féle DVD-ISO van meg.. Valkinek van valami tippje, hogy mitõl lehet ez? Esetleg valakinek van hasonló "jelenség"? Nem valami új védelem ez?
Próbálta már valaki a DVDRIP 2CD-s verziókat? Van egy reloaded és egy MyTH által feltört!!
Ezt hogy? 😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu