20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • HellBurner
    hang?
  • bestGP
    hát esetleg az 1.02-es peccs. vaslamint van egy oldal lapozz vissza vannak szép kocsik
  • HellBurner
    Sziasztok! Már egy jó ideje nem vettem elő a RBR-t, most viszont szeretné vele újra játszani. Milyen új dolgok jöttek ki amit mindenféleképpen rakjak fel hozzá (HANG,PATCH,stb...)?
    Csak a legjobb dolgok érdekelnek, ami tényleg növeli,javítja a játékélményt. Valaki Írja össze nekem. Köszönöm!
  • Alexease
    Nekem az Angol es a Japan szakaszok a kedvenceim. Bar a tobbi sem rossz;) Ez eppen a Francia palya, csak "murvasitva":)))
  • bestGP
    kedvenc pajad? nekem cridonhead. mostanra kezdek belejonni az igazi rallizásba. rájöttem hogy kurva élethű. bajnoksag meg nalam ugy zajlik.,hogy inkabb megyek realistic damagevel,és kiesek a 2. gyorson,minthogy safe-vel nyerjem!!!!
    ez az igazi rally fíling,amikor egy kis szar cserjétől is pokhalos lesz a cucc ;)
  • Duddits
    öcsém! Ti ilyeneket csináltok benne nekem meg a névválasztásnal lefagy az egész gép.
  • Alexease
    En speciel lecsusztam az utrol, es gurultam egyet-kettot;) Sot, a bal hatso is olyan volt, mint a jobb elso, csak az mar a visszajatszasban nem mutatta (eredetileg be volt fordulva a kaszni ala keresztbe;D). De elvezet volt vele menni, mert csak a ket atlos kerek "mukodott", igy gyorsulasnal es fekezesnel erdekesen hintazott az auto;))
  • bestGP
    hogy lehet a futomut igy megrongalni?
  • SE
    Szép munka volt!
  • Alexease

• Ch_Slater
    a hivatalos patch-et rakd fel.
    nekem az sokat segitett, mivel anélkül el sem indult. :))
    azért nem mert régi athlon-om van és az nem tudja az SSE-t. de a patch kijavitotta.
    persze még mást is kijavit, szal tedd fel.
  • emberke
    Itt találsz beállításokat, visszajátszásokat.
    swedishsimracers
  • SE
    Car exporter 3DSmax Csekkoljátok!
  • Ombika
    up
  • Ombika
    Haj!

Most keszulok foltenni gamet erdemes vmi patchot feltenni vagy vmi furfangossag ami bosszanthat?!

• bestGP
    Autóbeállításokat honnan szedjek?
  • Duddits
    Bazze!! Most se hang, se semmi nincs. A videók után meg kilép.
  • Duddits
    Oké. Mindjárt letörlöm őket. Amugy eddig minden játék ment.
  • Lacika 79
    Mivel fáradt vagyok már, és nincs kedvem kötekedni sem, ezért megpróbálok segíteni. Kíméld meg a gépedet az ACE Mega Codecs Pack, és társaitól, akkor talán több sikerrel tudod majd elindítani a játékokat.
    Ha ez sem jön be, akkor használd a lap alján található keresőt, és pár oldallal visszább biztos találsz még valami használható ötletet, ha ez nem segítene. Asszem Breki többször is leírta, hogy mik lehetnek a gondok, de a legtöbbször előforduló hiba a codecs packokkal volt.
  • Duddits
    Végre uj gépem van erre meg itt gecizik velem
  • Duddits
    Miből?? Az utolsó elötti driver van fönt videókártyából is. Azért az mert letöröltem az ujjat.
  • Glpetyus
    Drivercsere?
  • arty
    akkor ezt nem a colin, meg az RBR csinálja, hanem a géped :)

hardware vagy juzer error
  • Duddits
    KÖSZÖNÖM!!

Nah ezt a lefagyós problémát most a Colin 2005 is megcsinálta.
  • Lacika 79
    Sz.tem egy köszönöm után majd szívesebben segítenek az emberek. Persze ez csak egy tipp.
  • Duddits
    Nem tudjátok hogy miért fagy le a játék?? Már nagyba nyomom azt hiszem a 4. Driving School-t és megáll, se hang, se kép, csak restart fomb a gépen. Ja és utánna meg a videok után a névnél fagy le. A patch se segített.
  • Duddits
    Köszi, de ezt már ismertem. :-)
  • Glpetyus
    Egyébként szivesen baz+
  • Glpetyus
    Volt már.
  • Duddits
    Mert! Baj hogy keresek?

Lancer
  • Glpetyus
    Mi a f.sznak?
  • Duddits
    És magyarosítást honnét tusok?
  • Glpetyus
    Innen....bemész a car updates-be,és válogathatsz jobbnál-jobbakat.
  • Duddits
    Hello!

Honnét lehet ilyen jó cuccokat letölteni?
  • Glpetyus
    Hmmm...ez tecc

• Glpetyus
  • báttyó02
    ez gyönyörü szép
  • báttyó02
    milyen videókártyád van?
  • chriss21
    Aha az intro után mikor kiírja hogy loading!Semmit nem ír nem mondd csak egyszerüen kilép...:-(
  • báttyó02
    milyen csiknál?
    nem az intro után? és nem ad valami hibaüzenetet?