20179
-
HellBurner #6307 hang? -
#6306 hát esetleg az 1.02-es peccs. vaslamint van egy oldal lapozz vissza vannak szép kocsik -
HellBurner #6305 Sziasztok! Már egy jó ideje nem vettem elő a RBR-t, most viszont szeretné vele újra játszani. Milyen új dolgok jöttek ki amit mindenféleképpen rakjak fel hozzá (HANG,PATCH,stb...)?
Csak a legjobb dolgok érdekelnek, ami tényleg növeli,javítja a játékélményt. Valaki Írja össze nekem. Köszönöm! -
#6304 Nekem az Angol es a Japan szakaszok a kedvenceim. Bar a tobbi sem rossz;) Ez eppen a Francia palya, csak "murvasitva":))) -
#6303 kedvenc pajad? nekem cridonhead. mostanra kezdek belejonni az igazi rallizásba. rájöttem hogy kurva élethű. bajnoksag meg nalam ugy zajlik.,hogy inkabb megyek realistic damagevel,és kiesek a 2. gyorson,minthogy safe-vel nyerjem!!!!
ez az igazi rally fíling,amikor egy kis szar cserjétől is pokhalos lesz a cucc ;) -
#6302 öcsém! Ti ilyeneket csináltok benne nekem meg a névválasztásnal lefagy az egész gép. -
#6301 En speciel lecsusztam az utrol, es gurultam egyet-kettot;) Sot, a bal hatso is olyan volt, mint a jobb elso, csak az mar a visszajatszasban nem mutatta (eredetileg be volt fordulva a kaszni ala keresztbe;D). De elvezet volt vele menni, mert csak a ket atlos kerek "mukodott", igy gyorsulasnal es fekezesnel erdekesen hintazott az auto;)) -
#6300 hogy lehet a futomut igy megrongalni? -
SE #6299 Szép munka volt! -
-
#6297 a hivatalos patch-et rakd fel.
nekem az sokat segitett, mivel anélkül el sem indult. :))
azért nem mert régi athlon-om van és az nem tudja az SSE-t. de a patch kijavitotta.
persze még mást is kijavit, szal tedd fel. -
emberke #6296 Itt találsz beállításokat, visszajátszásokat.
swedishsimracers -
SE #6295 Car exporter 3DSmax Csekkoljátok! -
#6294 up -
#6293 Haj!
Most keszulok foltenni gamet erdemes vmi patchot feltenni vagy vmi furfangossag ami bosszanthat?!
-
#6292 Autóbeállításokat honnan szedjek? -
#6291 Bazze!! Most se hang, se semmi nincs. A videók után meg kilép. -
#6290 Oké. Mindjárt letörlöm őket. Amugy eddig minden játék ment. -
Lacika 79 #6289 Mivel fáradt vagyok már, és nincs kedvem kötekedni sem, ezért megpróbálok segíteni. Kíméld meg a gépedet az ACE Mega Codecs Pack, és társaitól, akkor talán több sikerrel tudod majd elindítani a játékokat.
Ha ez sem jön be, akkor használd a lap alján található keresőt, és pár oldallal visszább biztos találsz még valami használható ötletet, ha ez nem segítene. Asszem Breki többször is leírta, hogy mik lehetnek a gondok, de a legtöbbször előforduló hiba a codecs packokkal volt. -
#6288 Végre uj gépem van erre meg itt gecizik velem -
#6287 Miből?? Az utolsó elötti driver van fönt videókártyából is. Azért az mert letöröltem az ujjat. -
#6286 Drivercsere? -
#6285 akkor ezt nem a colin, meg az RBR csinálja, hanem a géped :)
hardware vagy juzer error -
#6284 KÖSZÖNÖM!!
Nah ezt a lefagyós problémát most a Colin 2005 is megcsinálta. -
Lacika 79 #6283 Sz.tem egy köszönöm után majd szívesebben segítenek az emberek. Persze ez csak egy tipp. -
#6282 Nem tudjátok hogy miért fagy le a játék?? Már nagyba nyomom azt hiszem a 4. Driving School-t és megáll, se hang, se kép, csak restart fomb a gépen. Ja és utánna meg a videok után a névnél fagy le. A patch se segített. -
#6281 Köszi, de ezt már ismertem. :-) -
#6280 Egyébként szivesen baz+ -
#6279 Volt már. -
#6278 Mert! Baj hogy keresek?
Lancer -
#6277 Mi a f.sznak? -
#6276 És magyarosítást honnét tusok? -
#6275 Innen....bemész a car updates-be,és válogathatsz jobbnál-jobbakat. -
#6274 Hello!
Honnét lehet ilyen jó cuccokat letölteni? -
#6273 Hmmm...ez tecc
-
#6272 -
#6271 ez gyönyörü szép -
#6270 milyen videókártyád van? -
chriss21 #6269 Aha az intro után mikor kiírja hogy loading!Semmit nem ír nem mondd csak egyszerüen kilép...:-( -
#6268 milyen csiknál?
nem az intro után? és nem ad valami hibaüzenetet?