Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mitsubishi alap értékeit valaki írja már be nekem pls!

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Alexease
Meg hat!!😊
Volt egy ficko valahol, aki szinte peticiot akart, hogy aki tudja vegye meg, hogy lassak hogy ilyen kell a nepnek, megeri, csinaljanak meg😊)))))
Zola NFK
Nekem is ez van, és hibátlanul megy...
Nem azért lett nuked mert hibás.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Alexease
Mondjuk ezt sosem ertettem autosjatekoknal, hogy ha mar egyszer valami parameterezve van, raadasul igy akkor miert nem lehet megoldani egyszeruen, hogy a jatekban egy Advanced Options menuben ilyeneket is lehessen allitani?!?!?!? Igenytelenseg. Foleg itt, hogy meg viszonylag eleg jok is a texturak az autoban. Lehet, hogy majd a patchban benne lesz, vagy valami menetkozbeni kamera tologatas.

Mint a Co9linban. Minden verziohoz maszekban, MOD-kent megcsilajak a fan-ek a kamera menedzsert, amivel a cockpitet lehet tologatni, mivel lehetseges. De a Codies, szarik ra es nem teszi bele a kovetkezo verzioba?!?! Ennyit tudnak:/ Bar, mar a Colin nem erdekel regen😊)

Jacek
igy van en is megveszem megerdemlik

Alexease
..\Cars\Auto neve\Auto neve.ini

FOV = 1.308997 // latoszog pl. 1.8
Near = 0.158100
Pos = 0.257904 0.996975 -1.204938 // tavolsag balra, fel, hatra a pozitiv
Target = 0.257904 0.792715 -3.664226
Up = 0.000000 1.000000 0.000000
hogyan lehet távolabb vinni belsö nézetben a kamerát a szélvédötöl?

Alexease
Akkor nekem masik verzio van, mert semmi baja😊 Mondjuk mindegy, ugy is megveszem ha megjelenik itthon is.
Eisenhower
szal ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
Es hozza a cockpit😊)))))))
Eisenhower
2004-09-03 Richard Burns Rally (c) SCI *DVDRiP* RELOADED nuke-olták...... hm akkor ezért szarakszik mindíg!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
Mar egyszer betettem, de most megint kiharcoltam magamnak, ha mar egyszer elbezata a gep vagy en
AsusA7N8X, barton2500+, 512ram, 9500pro.
gercse
mi az a gyengébb gép?

JuanG
kicsit nehéz kiigazodni a file-okban, de ime egy replay az ausztrál 1-es pályáról és egy setup, amit nem is tudom hogy tudtok majd betölteni, mert...szóval a savedgames könyvtárban találtam meg az elmentett setupokat??!! ami több mint 3...de egy itt van (remélem) :

ausreplay
aus1setup

nem biztos hogy a legjobb setup 😊))...lehet hogy egy korábbi, de sztem egész jó...hogy hogyan lehet ezt majd betölthetõvé tenni...nem tudom....

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok. Egy haverom gondját tolmácsolom. (nincs internet elérése) Feltelepítette a rallyt, minden ok ki sem fagy neki, viszont nagyobb sebességnél akad a kép és a hang. A gépe egy 3G P4, ic7, 1GBram, ati9800pro. Nálam ennél gyengébb gépen is tökéletesen fut. Nem jövünk rá mi lehet a gond. Tudna valaki segíteni?
arty
colin 1-2-3-4, Rally Masters, Rally Trophy, Raly Championship2000, Rallysport Challenge, NetworkQ Rally, Rally Championship Extreme

Forza.

amugy elég durva volt ma a seasonban, japan rally, ucsoo pálya: elözö pályán sikerült kicsit learmorizáni a gépet igy egy kicsit állatul kezdetm az uccsot, na hát 1 perc után megszolal a faszi hogy haho baj van a vizzel, oké mondom oda se figyelek tolom mint álat, hát nem a cél elött 200m-re állt le a motor és döglött meg! 😄 kb még 2x probálkoztam és ugyan ez a szitu, igy ha DNF lett akko 12. lettem volna a bajnokságban. nahát mondom nekimegyek szépen a páéyának lassan 3. 4. fokozatban alig nyomva a gázt, és láss csodát, hogy nem kinoztam a gépet nem is halt meg! ez állat! kurva jo hatással van a gépre az hogy hogy mész/bánsz vele! de szerencsére 1. lettem vagy 8mp-vel ugyhogy kira 😊))

gercse
jó,nincs ittt gond,ha nem megy akkor mondanátok mág rallys gamet ami menne ezen a gépen

menni biztos megy csak kell a progi, azzal kell vacakolni biztos.

gercse
mit kell fölkapni wazzz???
Elösször is elmondom mi a helyzet:x megkérdeztem hogy megy e ezen a gépen(tegnap)akkor azt mondták megy,aztán már csak az lett belöle hogy egy progi kell,de megy.ma pedig olvasom és látom senkinek nem megy ezért megkérdeztem még1x!tehát ha tudsz olvasni akkor olvassá vissza

karikusz
Tudsz olvasni???????????????

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Goodwill
ilyen belsõ nézetet hogy varázsoltál? nekem csak ilyen kormány feletti van, meg 1 középsõ kamerás vagymi

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Breki33
valószinû bevan dugva egy gamepad
kösz a biztatást :-)
Blasta
Már jó, csak épp kilép.
Erre van megoldás?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Billentyûzettel nyomom, a konfigban simán bebindelem de a játékban mégse reagál rá...

Blasta
Vissza kell olvasnom, ha azt szeretném megtudni, hogy mitõl nem kanyarodik az autóm?

arty
nekem két nap után sikerült.. nyugi... sztem én kb. 70szer futottam neki.

gercs: 3danalyser... de kéne aki ért kicsit hozzá, meg geforceMXe van, mert nekem hiba nélkül megy, de akinek MXe van annak meg pont nem 😊

Forza.

magus755
Hali nálam is megy rendesen semmi gond csak talán annyi hogy a rally sulinál állandoan kidob.
Gép:Abit nf7,1700+,Gf9600pro,512DDr ram, és megy rendesen

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Mnemomic
Hi!

Még sajnos én sem tudtam vele menni sokat végigvittem a rally iskolát mg elkezdtem egy bajnokságot egyenlõre csak safe töréssel 😊 Automata váltót használok rallyban soha nem tudtam eltalálni a fokozatokat bár lehet ezzel megtanulom majd 😊

Nagyon jó játék és tényleg jó nehéz a rally iskola jó de az igazi szakaszokon lehet majd megtanulnu igazán a vezetést. Azt hiszem megveszem.

gercse
de volt valami program tegnap,ami kijavit valamit ami miatt nem megy, meg Chaos Mad is mondta hogy ugyanilyen gépen ment(levett graffal),de mindegy ugyis megveszem,mert kell majd uj kari

hát a fasz kivan. megcsinálom a rali szkúlt, összesen van talán négy ezüst jelem a többi arany bazzeg, de az utsó pályát nem tudom megcsinálni. vagy ötvenszer futottam neki. annyira szoros az idõ hogy nyomni kell a gázt rendesen, ennek eredményeképpen már az elsõ hídnál tízbõl ötször biztos megszopom. hátt bazzeg tették volna keresztbe hogy leglább esélye se legyen az embernek és akkor még értené is a viccet.....
Breki33
igazából nem értem az embereket akik 440-es kártyát vettek
akkoris mondtam, hogy ne

egy csommó játéknál gond van vele
Nem, vidkártya miatt nem.

fitutufi
CHEAT KÉNE !!!!!!VERDÁKNAK

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
nem lehet olyat h vmi kóddal az összes verdát megszerezni vagy valahogyan mert nekem nem jön be egyik pálya sem 😞
kéne cheat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ch_Slater
jah a BH-n azt irják, hogy jon a peccs nemsokára. de nemtudni még miket fog javitani.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

gercse
Akkor mondja meg valaki hogy fog e ezen menni?
Amd Athlon, xp 1800+,1,53GHz,256Mb RAM,Gef 4 mx 440(64Mb).

karikusz
de sajna nagyon sokan nem ezt teszik...hanem hülyeségeket kérdeznek.😞(

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Ch_Slater
szerintem azért akinek már napok óta nem indul, csak elolvassa a readmet...
én legalábbis az elsõ nemindulás után rögtön azt néztem meg. és ebbõl gondoltam arra, hogy a proci kevés (1.2-esathlon). persze ez elég furcsa, mert eddig nem volt olyan játék, ami ne indult volna proci miatt.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Alexease
A 2000-es Subaru eleg kultur a belul. Es szinte ugyanugy is megy.
karikusz
Csak hogy tisztában legyen mindenki a gépigénnyel mert van aki arra is lusta, hogy elolvassan a játékhoz tartozó kis szösszenetet

MINIMUM REQUIRED SPECIFICATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1.6GHZ Processor
256MB System Ram
64MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
At least 3.10GB HD space
DirectX compatible soundcard

RECOMMENDED SPECIFICATION
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2.6GHZ Processor
512MB System Ram
128MB Video Card (Card must support Pixel Shading)
At least 3.10GB HD space
Sound Blaster Audigy 2 ZS

Breki33
na a szimulátorrajongók biztos leszólnak de tetszik a mód

a négy beállításból az egyik amolyan colin 1 feeling
persze csak bill-el próbáltam
Breki33
oké csak ha tetszik
Nem, de azért rakd fel.

Nyers
Köszi Breki a bannert, intéztem, csak idõ kérdése. 😊

My Life for Freedom!

Breki33