20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Duddits
    Nincs meg demo, most azért nem fogom leszedni. majd mindjárt fölrakom azt a modot ami kicseréli a menüt meg a kocsikat azt hátha.
  • Breki33
    A filmek mennek?

Próbáld ki a demo-t megy-e
  • Duddits
    Faccomba már. Így se megy. Most fölraktam a fullosat de nem jó. Igaz pár cucot kixeltem de szerintem azok nem kellettek.
  • Duddits
    Régebben fel volt rakva. De mindjárt megnézem.
  • Breki33
    mert nem tudja lejátszani
  • Duddits
    Nincs semmilyen videóm. Az hiszem régebben volt, de msot egy száll sincs.
  • Breki33
    Aggresive remover az ACe codecs packban van
    ez az egyetlen jó benne

Elinditod a removerig elmész, de nehogy felrakd !!!!!!!!
  • bestGP
    neked a gém előtt nincsenek videok? nekem kijön a szponzor,egy intro is.. és akkor ha entert nyomok,akkor ujraindul az egész gép... :|
    de ha spacet,akkor megy. meg mivel GeForce-m van,ezé ennek mindig a legujjab Drivere kell.
    irasomat meg nem cikizni,vékép masnaposan!
  • Duddits
    Ehez a Remover-hez van linked? Nem találtam.
  • Breki33
    Nekem mindegy, de másoknak nem biztos.
  • Breki33
    hát pont ez az, hogy nem kell hozzányúlni

windows telepítés után ezt felrakni és utánna nem kell vele foglalkozni minden megy
  • Duddits
    Vazz. inkább nem nyúlok a kodekokokhoz. Múltkor is hozzányúltam azt egy napig nem volt hangom
  • Duddits
    Azaz.

Szerintem nem kezd off lenni. Ez is a játékkal kapcsolatos. Mert hát nem sikerül elindítani :-)
  • Breki33
    Álomcsapda a film címe

Stephen King regényéből készült.
  • Breki33
    nem egészen értem az all in 1 hogy jön ide

röviden mert kezd elég off lenni

ajánlott az ace codec pack aggressive remover-jével leszedni minden feleslegesen telepitett codec-et és aztán a k-lite-t felrakni.

Ha nem megy kérj meg a könyezetedben valakit aki ért hozzá.
  • Duddits
    Codec Pack all In 1.
    Azt írja full K-lite, hogy ezt le kell törölnöm, ahoz hogy azt telepítsem. A basic még mindig ezt írja ki.
  • Duddits
    Itt a hiba.
    Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
  • Duddits
    Most valami hibát ír ki mikor elakarom indítani a K-Litet.

A Duddits egy kiscsávónak, vagy csajnak volt a neve és azt hiszem valamilyen fura tulajdonsága is volt. És azt hiszem fiatal srácok találtak rá.
  • Breki33
    • K-Lite Codec Pack Basic contains only the most essential things. It contains everything you need to be able to play the most popular and widespread formats. It is small enough to fit on a single floppy. Also great for including on your movie CDs.
    • K-Lite Codec Pack Standard contains everything you need to play all the commonly used formats. This package should be enough for the average user.
    • K-Lite Codec Pack Full contains even more codecs. It also has encoding support for the various formats. This package is for power users and people who do their own encodings.

Én a 20 megást szoktam de kinek melyik kell
  • Breki33
    6365

itt gondolom a vidéjó miatt kell

de ezt az öt dolgot illetve a GSPOT-ot én nem nevezném soknak
  • Duddits
    Akkor melyiket töltsem? A Basic-ot? Download [ K-Lite Codec Pack 2.35 BASIC - 1.29MB ]
  • Breki33
    Nemtudod ki a Duddits? P

Egy földönkívüli

• Breki33
    ez igaz de ez alól pont kivétel a k-lite ami csak azt rakja fel ami kell

és van egy speciális előnye

sok ace-csodapackal összeszemetelt gépet kijavított már úgymond

Lássuk csak mi van a basic-ben

Features of K-Lite Codec Pack 2.35 BASIC version :

- DivX Pro [version 5.2.1] [Decoding]
    - XviD [Version 1.0.3 build 2004-12-20] [Decoding]
    - Fraunhofer MP3 DirectShow decoder [version 1.9.0.311]
    - AC3 DirectShow decoder [version 0.70b mod]
    - DirectVobSub (vsfilter) [version 2.33]
    - GSpot Codec Information Appliance [version 2.52 beta 1 build 20040915]

Namost belemehetnék, hogy ez itt miért pont jó de nem akarok offolni.

Még annyit, hogy ugye van a 20 megás verzió ami magában foglalja a media player classic-ot és a bs-t

Szval új gép ezt felrak, többet nem szórakozik vele, hanem minden rendesen fut.
  • Duddits
    http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm
    Ez jó? De nem értem minek kell ennyi bizbasz egy szaros játékhoz, mikor nem használt szinte semmit ezek közül.
  • Duddits
    Melyik film?
    Esetleg tudsz adni egy linket hozzá?
  • Alexease
    Ezeket a codec pack szivasokat sosem ertettem. Minek kell ilyen szarokat feltolni?! Ezek felteszesznek minden felesleges hulladekot. Egy 600 kbyte-os XVid install tokeletesen lejatszik mindent. Esetleg meg egy AC3-kell, aztan annyi. Ezen feluli codec-ek csak azoknak kell, akik speci kodolasokat keszitenek, amugy meg teljesen felesleges es gep zabalo...
  • Breki33
    pl k-lite-t

Duddits a filmből van?
  • Duddits
    Melyik kodekot?
  • Duddits
    Fentvan az 1.2 patch, a 4.12 Cat. És itt gecizik velem. Hát mindjárt szétverem! Amúgy amikor előszőr játszottam elindult, és az egyik rallyschool-os pályán megállt.
  • Breki33
    sztem meg kéne próbálnod felrakni egy rendes codec-et

• Duddits
    Nem értem neked ,hogy indult el a névválasztás után. És azt mondod ne entert üssek a videónál. De milyen videónál?? Nekem semmilyen videó nics előttte.
  • Breki33
    de a "hejesírása" írtózatos

egyszerűen rémisztő
    remélem csak nagyzolásból ír így mert különben..........
  • Lacika 79
    Jól beszélsz!
  • Giovanni Gatto
    Hát, Radeonnal legalábbis kockázatos.
  • bestGP
    visszatérve a játékélényre...
    coln mcrae rally utoljara a 2 volt árrötés.. eleinte,első vezetésre nmagyon szarnak tunt ez a jatek! ja meg hat billel teljesen esejtelen.. mert ugye egy gombnyomas egy teljes elforditas.. na most ienkor vagy eltolja az elejet,vagy kicsuszol a picsaba,nemtmo mit vartal. ja meg h 40 ig le kell lassitani??!! 80 nal kozepgazzal ugyanugy elfer,csak ezt kicsit át kell élni. kanyar elott nem bele kell taposni a gazba,hanem lobalni egy picit,és ugy betalalni. ez sok eséssel jár betanulni,de megéri :) nagy rallys vagyok,de eddig egy pajan gyakorlok csak max törésen.. 10 bol 2x végigérek. de fejlodok :DD
    hatalmas jo jatek,és szerintem ettol realisztikusabb rally szimulator nem is letezik
  • [oLe] #6352
    Aham. Akkor felejtos mi?
  • Giovanni Gatto
    Pontosan.
  • Breki33
    és az főleg nem biztos, hogy csak a radeonos user a béna ugye
  • Giovanni Gatto
    Ezt nem kétlem. Viszont mivel ahány pc, annyiféle alkatrész, ez sajnos nem jelenti azt, hogy mindenkinek megy ilyen kártyával. Arról már nem is beszélve, hogy kb. tízféle gyártmányú Radeon 9600XT-t lehet kapni. Ebbe már végképp nem érdemes belemenni, csupán jelezni szerettem volna, hogy ha ugyanabban a gépben x kártyával megy, y kártyával meg fagy, akkor nem biztos, hogy a júzer a béna.
  • Lacika 79
    Nekem meg tökéletesen megy vele.