20179
-
#6436 palya szerintem nem de auto lesz az tuti -
#6435 tudod amikor a csattogos szarnyu pillangot toltad a jatszoteren en itt forumoztam szoval errol ennyit -
HellBurner #6434 Nem tudjátok nem készűl valami kieg. mod vagy map pack? Jó lenne egy pár új kocsi meg pálya. Lessz folytatása gamenek? -
#6433 Rally School pályáján 1.15 mp jó erdeménynek számit? ^.^ -
#6431 Hagyd már,had élvezzen...gondolom van vagy 14 éves,aztán most örűl a feje a kis hülyének... -
#6430 ne foglalkozz vele az egy dolog hogy nulla vidkartyaval akarja tolni ez lehet azert mert csoro az csak egy allapot, de hogy colint emleget itt na lol -
#6429 se szimet vezetni, se belátni nem megy.
csak a szmájli, és a warez4ever..:(((
-
#6428 ezert csinaltal egy uj accot??? jol megvoltak nelkuled -
#6427 Jól van,húzzál már innen -
#6425 Jah, neked! Szerintem mi fogunk téged kinyírni! -
#6424 jajj de félek
előbb kaphatsz bant minthogy bármit is csinálj -
#6423 Igen plz ^^ -
#6420 Hagyd, felesleges, úgy sem érti meg amit írsz, ha annyira sőtét, hogy a logo fölé vigye az egérkurzort, hogy kiírja a nevet. -
#6419 Nem, sima 4.12 van fent. próbáljam meg az omegát? -
Lacika 79 #6418 Ugyanez elmondható a colin5 (sux) gémről. Egy pár árkádmenő ember, aki nídforszpídándergrándot, meg ilyesmit nyom, azoknak megfelel. Persze kihívás az nuku, de minek az. Csak bonyolítja a játékot. -
#6417 Jéé! Mindenkinek! Elmagyarázom neked, hogy megértsd! Ő, vagyis Met, olyan logót csinált/csináltatott magának ami szimplán a fejlécével egyszínű. Semmi különlegesség nincs a logójába. Ezt bárki megtudja csinálni. Lehet, hogy nem szereti a csili-vili, ide-oda mozgó, villogó dolgokat. -
#6416 Itt egy link is a gyengébbek^^ kedvéért^^ -
#6415 Új okosság ^^
-
#6414 Akkor mi az ANYÁDnak írsz ide,tini sucker??? -
#6412 Miért névtelen? Azért mert nem össze-vissza villogós a logója? -
#6410 Akkor takarodj a Colinos topicba. -
#6407 videoklipp-készítés miatt kérem, akinek van valamilyen okból jó kis látványos replaye, az küldje el nekem: [email protected]
...ha lehet tömörítve küljétek, és a fájl nevében legyen benne a nevetek!
-
#6406 Na,én is mégegyszer =
-
#6405 -
#6404 jah, aki azt képzeli, ha lenne lehetősége menni egy wrc autóval, akkor leverne mindenkit....:)
mert a tv-n keresztül tök egyszerűnek tünik. :))
ahogy a Gp motorozás is, a képernyőn olyan marha egyszerű, csak éppen életben azt is megkell tanulni, hogy hogyan kell letérdelni egy motort kanyarban.
-
#6403 -
#6402 -
K.András #6401 Hát igen,ez a jo játékok sorsa,jön valami idiota aki még életében nem látott szimulátort és rögtön azt hiszi hogy bugos a prg mert nem tud menni vele,ha valami akkor ez az ATOMLOL -
#6400 fú.. erre kár is reagálni:DDD kis pöcs:))) -
#6399 de miaza fipufogó??
-
#6398 visszavetted a hardveres gyorsítást? -
#6397 pfff...
Mennyetek' játszatok az Underground-al... -
#6396 -
#6395 "ATOMLOL"?
sztem simán béna vagy. -
icmi #6393 Tudja vki, miért nem jó a hang a gamén? Alaplapi recsegővel sem megy tökéletesen, amúgy SB live 5.1-e van. A pacsék nem használnak, 10 km után olyan az autó hangja, mint egy Barkas-é (13 km-s pályán). Ja és néha NAGY csattanásokkor a gép újraindul, valszínű a hang miatt. Akkó mos mivan? -
#6392 Nem tudom lejátszani mert a Media Player már nagyon régóta szarakodik (belsó hiba lépett fel). A BSPlayer meg nem ismeri a fájlt. WMV-r nem játsza le. -
#6391 -
#6390 te figyi sztem inditsd el novideoval illetve nevezd át a video-t vagy próbáld meg külön lejátszani -
#6389 De annak van videója. -
#6388 attól még nem játsza le a video-t