Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
És a végsõ tisztázás (ezzel be is fejeztem😊

Softveres hangkeltõ esetében (pl. sima NF7) a DSP chipet elhagyják, a CPU számol ki mindent, amit kell, és úgy küldik el a kódeknek.

Hardveres hangkeltõ esetében (pl. SoundStorm) a DSP chip köszöni, jól érzi magát, és õ dolgoztatja a kódeket.

Mindkettõ AC97, mert ez a szabvány csak annyit mond, hogy legyen 5.1 csatornás, 48kHz-es hangkeltõ az alaplapra integrálva, azt kész.

Mindkettõnél ot figyel a Realtek RTL650 chip, mert mindkettõnél ez a kódek.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Cowek
Másold az RBR-be...

http://www.f1-info.hu/

DonnieBrasco
Na, még több infó:

Az alaplapjészítõk olcsóbbra akarták az alaplapot, és így a soundstorm csak a digitális kimenetért felelõs (SPDIF-kimenet). Az után a digitális analóg konverziót (az 5.1-es analóg kimenet) egy Realtek ALC 650 állítja elõ, asszem a 7.1-esért a Realtek ALC 655 a bûnös.
Szóval a soundtorm minõsége csak az SPDIF-en mutatkozik meg.

TEHÁT mivel nekem analóg 5.1-es Caambridge Soundworks cuccosom van, cseszhetem a jó kis SS CHIPET (mégse szoftver), mivel nekem a Realtek keveri a zenét/hangot. Ettõl függetlenül jól röcög mindenen, asszem egyedül a Morrowindben kakizott egy kicsit régebben...

Bocs az OFFért, de talán mind okosodtunk picit 😊

DB

DonnieBrasco
Várjálcsak, ezt találtam:

PCgeek14
Soundstorm is a software APU, the sound chip on the motherboard is still producing the sound. All soundstorm SocketA mobo's use a C-Media or Realtek sound chip... Soundstorm is just a sound codec

--------------------------------------------------------------------------------

Assimilator87
That's true. The NF7-S uses the Realtek 650 chip. Almost all audio chips are made by Realtek.

Ezekszerint a Soundstorm egy szoftver, és az én chipem is Realtek gyártású AC97 chip....

DB

DonnieBrasco
Ahám... nem is tudtam. Tényleg szépen szól 😊 Bár alig van hozzá doksim. Pl. nem is tudom, hogy EAX2-t tud-e.. elvileg be tudom kapcsolni minden játékban, de a fene se tudja hogy tényleg megy-e.

DB

arty
az nf7-s alaplapon SoundStorm az alaplapi hang, nem sima, szokásos realtek és tsai szutykok... azon nem csoda hogy megy 😊

de az SSen kivül majd minden alaplapi chip szutyok 😞

Forza.

üdv.

most szedtem le a Easy Mode-t, a readme txt-ben van vmi amit nem értek.

Copy all of the included files into the "SCi Games" directory. (NOT the "Richard Burns Rally" directory!)

nekem a d:\rbr könyvtárban van. nincs is Sci könyvtáram.
ilyenkor mi van ??
Nekem még mindig fagy a játék az elején de most húzok vmi javított változatot (MYTH). Az van vkinek? Fagy ugyanugy vagy nem? Jha és ez 2 cds változat.
hiba
van aki a kuplungot is hasznalja? 😊

JuanG
elsö lettem a champben és megvan a Xsara!!!

megyek is franciába, aszfaltozni 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Okosság:

Some older ATI drivers will cause the game to be unstable and crash, it is recommended to use at
least the 6.14.10.6458 drivers which were released 2004-06-10

Szintén zenész. 😊
DonnieBrasco
Nekem lenni 2 kéz only, tolni automatik váltó. DEMAJD egyszer kormány levés, manuális váltásra átváltás levés.

DB

Ja persze Logitech MOMO FF. Billentyûvel meg se próbálnám automata nélkül...
Tózse!
én lenni elvetemült, tolni ricsárd börnsz gémet krézi váltóval. 😄
DonnieBrasco
Öhem 😊
Billentyûzettel a Rally suli pályáján 1:22:81 Richard ellen, de lesz az még 1:20 körül is 😊)

DB

hiba
el se indul mi?

M@TriX
vannak szép új driverek, érdmes utánaszagolni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DonnieBrasco
ja és Reloadod, DVD verzió. Asszem most már semmi többet nem tudok elmondani. Kérem kapcsoljaki.

DB

Cowek
Én nem is próbáltam az autómatát, mert a kézit szoktam meg...
Persze kormánnyal könnyebb.

DonnieBrasco
Minden high-on, 1024x768, full detail 4xAA, nincs röccenés nincs fagyás nincs kilépés

DonnieBrasco
Legújabb Nvidia alaplapi+AC97 driver, Cat4.8, Windows 2000

DB

Cowek
Nekem megy High-on.. és még nem sikerült lefagyasztani...

DonnieBrasco
Abit NF7-S alaplap, XP2400+, 512@400 DDR, Radeon9500 128MB.

DB

Igen az fagy ki. Tudom hogy mennie kellene azért kérdezem hogy mi lehet a gond? Volt valaki akinek ugyanez volt a problémája.

Neked milyen géped van?

DonnieBrasco
Nálam alaplapi AC97 hardverrel megy a hang, tökéletesen . A hiba a haver gépében van!

DB

robotnyk
alex pl tuti azzal
arty
ha látom, h arrol beszélsz, beszoltam volna az ócsárlásba 😄

alaplapi hang sux, kivéve soundstorm.. najo, néha azis 😊

Forza.

Shan
Hogy hogyan??? Most nem értem.
A Reloaded-es DVD-s verzió fagy ki high-on?
Ugye nem így érted...mert ez nem igaz..én azzal játszom high-on...

Amúgy van olyan elvetemült, aki manuális váltóval megy?
(csak félve merem kérdezni, és halkan, hátha mindenki azzal, csak én automatával.
Breki33
nem akarom mondani, hogy én megmondtam
amikor meg az alaplapi hangkártyáról beszéltem mindenki nekemesett P
Megoldódott a kép-hang akadás próbléma!!! Ha valakinek ilyen jellegü gondja volt esetleg, annak mondanám, hogy a hangkártyája környékén nézzen körbe. A haver alaplapi ac97 hangot használt. Miután ezt tiltotta, és berakott egy akármilyen noname 2000Ft-os hangkártyát, megszûntek az akadások, és az egyéb problémái!
DonnieBrasco
Istenkirály játék, a Rally Championship 2000 óta ez elsõ rally ami napokig leköt úgy, hogy elvesztem az idõérzékem. Még billentyûvel is király!!

DB

Elviekben ez a verzió müködik (RELOAD DVD)

Low beállításokkal elindul, csak high-ban fagy ki

Jagi
Itt milyen a kategória, hogy van felosztva?
Bocsi, még nincs meg, azért kérdezek hülyeségeket, + körbeszegolom mielõtt leszedem.

És ha ez sem segít, akkor egy kis idõt rászánni, és mindent kézzel beállítani az oprencerben, nem hagyni hogy sok hülye prg összebarmolja azt. És ez nem volt vicc. 😊
Shan
Fraps-ot lõje le mindenki, akinek fagy a jatek. Ha nincs fent, akkor meg legfrisseb driver telepit! Ha ez sem segít inteles chipsetes alaplap megvásárol! 😊
(na ez csak vicc volt)
Szerintem csak a nem meréssel van a gond. Mondjuk elõször felmásztam a falra én is. De azóta gyakoroltam picit. 😊
Idõt nemtok fejbõl, majd ha hazaértem, megnézem.
Mostmár többnyire nem egyedül kocsikázok amúgy. De ez nem ide vágó téma. 😄
Cowek
Ez óriási emberek :-)
A Nascar és a GPL után átültem ebbe az autóba, és ugyan teljesen más stílus de az élmény végre szimuláció!

YEEES!

Jagi
Mi ahelyzet a V-rally 3-mal? 2l 4wd és kész
vagyok!
Szanaszét töröm a verdát ott ahol a 2 kerekes 1.6-ossal simán bemegyek full gázzal (190-200 km/h)
Próbáltam ennyivel, de ua. (fr.3)

Naná! Nem hycomat-tal megyek!
Breki33
nem akartam mindig én írni

de az elsõ alkalommal vagy késõbb?
mert esetleg lehetne manuálisan törölni
vagy megpróbálni egy másnál mûködõvel.
Probléma : High beállítás mellett az intro után a profil választásnál lefagy.

Láttam hogy valakinek volt egyszer ilyen problémája.
Mit csináljak?

A controll panelben alkalmazás szerintre van álítva minden

2.6Ghz Baton, 9600xt, 512Mb RAM, Asus A7N8X-X, AC97

Breki33
manuális váltó?
Ch_Slater
mindent bele!!

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
visszacsusztunk a masodik helyre a legnepszerubb temaknál. milyen dolog ez? 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Breki33
Szia

Ilyesmit a Colin2-ben csináltam amikor ellenkezõ irányba aztán vissza és majd teljessel vettem azokat a kanyarokat amiknél bill-el tövig kell nyomni a féket.

De itt nem merem. Vagy nem jól csinálom.

Amúgy neked könnyû mindig autózol P

Tényleg mennyi az idõd ott?
(Csaj nélkül😊
Van, mikor elmegy az harmadikban is. 😊
Hali!

Én spec. "belóbálom" kanyar elõtt, aztán sebességtõl, út minõségtõl függõen néha egy pici kéziféket is rátolok. De nem mindíg szükségszerû szerintem. Idõ szempontjából általában jobban kijövök, mintha mindig kéziznék.