20179
-
#6476 :D -
Lacika 79 #6475 ace mega dzsuva uninstall, rbr.ini-ben az intro indítást "false"-re állítani. Elvileg így menni fog. -
#6474 Tudtok-e abban segíteni abban, hogy nálam a RBR mindíg indításkor, a betöltöképernyö megjelenésekor eccerüen befagy...sem a legújabb driverek, sem a régebbiek, sem semmi nem segít...ja és az 1.1 és 1.2 patch sem...akinek épkézláb ötlete van arról, hogy ezt mi okozhatja, annak tanácsát szívesen veszem! -
Lacika 79 #6473 Akkor vegyél egy WRC-t vazze, és toljad neki -
#6472 Miért jó,ha 2 naponta regelhetsz újat? :) -
#6471 A legjobb szimulátor meg az ha beülsz egy kocsiba és vezeted -
#6470 A legjobb autós game a NFS Underground 2 :DD -
#6469 Egy kicsit elfogult vagy azthiszem -
#6468 HelyeZSbitek = legjobb autós gém,és szimulátor.... -
#6467 10 emberből 3 ezt a játékot ajánlja
Amugy meg, ha tetszik egy játék letöltöm netről nem a boltosokat gazdagítom -
#6466 Simán...
Legjobb autós gém,amit VALAHA toltam :) -
#6465 Nem érdekes :P -
Lacika 79 #6464 sztem igenis megérte megvenni
Mai napig sikerül vele "levezetnem" a felesleges energiámat. Szórakoztat, néha kiakaszt, de soha nem unalmas. :) -
#6463 miért, kire gondolsz?:) -
#6462 ja sztem is, .... komolyabb dolog kell.
ez a pálya, új reg...mekkora lelemény..pffff. -
#6461 Pedig érdemes megvenni,...nemhogy ez a legjobb rallys gém,még az is marad egy jódarabig... :) -
#6460 Ugye te nem az vagy akire gondolok? :D -
#6459 Aki ezért képes kiadni 7900 forintot az nem normális -
#6458 en letolteni szeretnem nem megvenni:D -
#6457 ehhh -
Lacika 79 #6456 Akkor vedd meg 7990-ért, mint azt sokan tettük.
[nem kötözködik] -
#6455 en leszeretnem tolteni, nem feleslegesen kiadni penzt. egyszer fizettem ilyenert, es nem tudtam 1 het alatt letolteni egy nyamvadt iso filet, szal ilyenert nem -
#6454 Nincs 200 Ft a telódon?
[nem kötözködik:)] -
#6453 tudom, hogy az esely nulla, de nem tudtok vmi helyet ahol ingyen fenn van? sehonnan sem tudom beszerezni -
MikroID #6452 Illetve nem ezt, hanem a másik magyarításos oldalt csináltam, de ahogy nézem, ennek az oldalnak is ez lett a sorsa... ATW rulezzz :((( -
MikroID #6451 Hali! Én csináltam az oldalt, meg a magyarítás kész részét, az ATW meg se szó se beszéd, törölte az oldalt, minden figyelmeztetés nélkül! -
Marco #6450 RBRnet 2.0, akit érdekel. -
#6449 rbr camhack 2.0 megy valakinek 1.2re felpeccselt játéknál? nkem kilép desktopra ahogy be akarom kapsolni csillaggal -
Cony #6448 Köszönöm!!!
-
loser #6447 http://www.bhmotorsports.com/RBR -
ceas #6446 Hali
A hivatalos patch-en kívül érdemes még valamit felrakni pl.hangok,real driver nevek, nem hivatalos patch stb...? Ha igen, honnan érdemes leszedni, ahol kb. minden megvan egy helyen? Köszi -
#6445 Letezik egy nem hivatalos kiegeszites, RBRnet (v1.7), itt talalod: http://www.hsw.hu/rbrutil.shtml -
Cony #6444 Hali! Toom láma kérdés, -vissza is olvastam de nem találtam rá utaló hozzászólást- de lehet directIP vagy valami módon, net-en nyomni? -
#6443 Na,már van is topikja a gumiban :P -
#6442 Jaj küldött privit :DDDDD =
"Még nem tudod hogy mit csináltál, majd megtudod de akkor már késő lesz...."
Hú baz+ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6441 Na, ez se ír már ide:D -
#6440 aszittem ismered
de úgy látszik ő nem ismer téged:D -
#6439 fogalmam sincs de tulzottan nem erdekel:P -
#6438 mér, ki ez? -
#6437 NAGYON jó lenne,ha csinálnának hozzá Lancia Delta-t :)
Nekem az a kedvenc rally verdám.
A pályák egyelőre nem izgatnak,mert elégnek találom a játékban lévőket ^.^