20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Glpetyus
    Vagy túlmelegszik valami?
  • Glpetyus
    Hmmm...5-10 verseny után?
    Talán nem birja a táp?
    (lehet,hogy hülye 5let...)
  • juhhéj
    © mustar
    Hello!

Az miért van, hogyha lenyomok kb 5-10 versenyt, akkor elkezd szagatni a játék veszettül, és a végén meg kifagy. Mit állítsak át? Elég jó gépem van 512 rammal.

Milyen konfigon tolod?
  • JuanG
    Elkészültem a zenés videómmal! Fogyasszátok egézséggel, talán tetszeni fog :DDD (115 mega)

RBR_by_JuanG
  • Glpetyus
  • Lacika 79
    Meg vegyen egy Zalman hűtőt. :D
  • Breki33
    nézd meg a hőmérsékleteket

sok progi van már erre

• b-type
    már két díjjat is elnyert az RBR.
    a legjobb játékélmény is, sztem teljesen megérdemelten.
    öszintén remélem a 2004-es év játéka lesz...
    BHM link
  • Met
    Azért pucolgasd meg a ventit és a bordát a procin és a vga-n. Az, hogy idáig nem csinálta nem jelent semmit, egyszer minden elromlik:)
  • b-type
    A BHM-en elvitte az év meglepetése díjjat az RBR!
    sim-racing awards winners 2004
  • mustar
    Hát a franc se tudja. Eddig soha nem fagyott még ki játék miatt ilyen módon.
  • Met
    nem melegszik a proci?
  • bestGP
    nemtom. fogalmam sincs. valami akadhat!
    de am az a poén,h én nekem allandoan teljes lebutitasba kell jaccanom.. a rendszerhasznalat baszakodik mindig. Breki mit is tudsz csinalni ezzel?
  • mustar
    Hello!

Az miért van, hogyha lenyomok kb 5-10 versenyt, akkor elkezd szagatni a játék veszettül, és a végén meg kifagy. Mit állítsak át? Elég jó gépem van 512 rammal.
  • Breki33
    sztem, hogy nem lineáris a függyvénye P
  • magus
    majd vegignyomom megegyszer rally schoolt...

amugy xpand rallyban a "non lineribitily" mit jelent?
    meg itt is van valami trackakarmi, nem jegyeztem meg, az mit jelent?
  • Lacika 79
    akkor "ballábfékezz"
  • magus
    balláb fék ugy ahogy menni szokott, bár általában egyszeruen leveszem a gázrol a lábamat, mert a fék nem igazan megy...
  • Lacika 79
    végre valaki. :)
  • bestGP
    ja én allandoan ballabfekezek ;)
  • bestGP
    nem.
    1:10 az enyem {^.^}
  • Lacika 79
    filter settings és ott a steering
  • magus
    mi az a non lineribitily? azt ott se tudtam.

meg a track akarmi a optionsban. az mi?
  • mustar
    Hol tudom azt beállítani, hogy nagy sebességnél, a kormány ne legyen olyan érzékeny? Olyasmi kéne mint az xpand rallyban a non lineritibily.
  • b-type
    amugy meg:
    Mod Collection V2.05!!
  • b-type
    jól megcsinálták a Francia pályát :)
    Bhm kép
  • magus
    kicsit korulmenyes jah a valtoval szorakozni, de az nem rossz, hogy bennhagyom 3asban es akkor legalabb nem gyorsulok fel 180ra, mikor nem kene
  • Duddits
    Én meg pont Colin 4-ben használtam előszőr belső nézete meg váltót is. Addig semmelyik játékban nem használtam se váltót, se belső nézetet.
  • Met
    próbáltam párszor, akkor azzal voltam elfoglalva, hogy mennyit váltsak vissza és az árokban kötöttem ki
    egyedül a nascarban megyek manuális váltóval, ott meg csak 4 fokozat van:D
  • Breki33
    Énis így vagyok P

Persze aki pályaversenyeken megszokta
  • Lacika 79
    Egy pici gyakorlás aztán hidd el, (szerintem) sokkal jobban fox menni manuális váltóval, mint automatával.
  • Met
    én autómatával megyek, örülök ha az utón tartom az autót nem, hogy még váltogassak is:)
  • Lacika 79
    szerintem ez függ mindenkinek a vezetési stílusától. amúgy 3-4-5. Mikor hogy sikerül. :)
  • magus
    azert nem konnyu jatek... mentem az ausztal palyan, ahol szakadek van a palya szelen, vagyis erdo, es rohadtul nehez menni...

mert 70-80 al vegigmegyegetek 3asban, de 4-esben es 5-sben kisse kourlmenyes venni a kanyarokat. ti melyikben szoktatok vegimenni?
  • Lacika 79
    A Controls résznél van valami filter opció. Na ott a Throtle értéket tudod változtatni. Én is buheráltam sokat, mire úgy ahogy sikerült beállítani.
  • Breki33
    sztem nincs jól beállítva a separate (magában a játékban)

és akkor ugye egyszerre lehet gáz és fék ami kell is
  • magus
    epp a rally schoolt csinalom, es eleg komoly rally jatek, tenyleg nagyon jo

azt nem tudjatk lehet e vhol allitani, hogy nyomom a gazpedlt, akkro ugye gyorsit, de ha elengedem, akkor a sebessegbol nem veszt, legalabbis nem annyira gyorsan mint kene, meg alapbol vmi rosszul lehet beallitva, mert ugyanugy gyorsul mindig a kocsi, akarmennyire van benyomva a pedal, eleg nehez egyenletes sebesseggel menni
  • Ebola75
    Kösz, utánanézek
  • magus
    sztetek az meirt van hogy kilep csak ugy magatol a jatekbol?
  • Duddits
    Nekem is ez a bajom de nekem még intró sincs!! Valaki mondja már el mi a baj!