20179
-
#6516 Vagy túlmelegszik valami? -
#6515 Hmmm...5-10 verseny után?
Talán nem birja a táp?
(lehet,hogy hülye 5let...) -
juhhéj #6514 © mustar
Hello!
Az miért van, hogyha lenyomok kb 5-10 versenyt, akkor elkezd szagatni a játék veszettül, és a végén meg kifagy. Mit állítsak át? Elég jó gépem van 512 rammal.
Milyen konfigon tolod?
-
#6513 Elkészültem a zenés videómmal! Fogyasszátok egézséggel, talán tetszeni fog :DDD (115 mega)
RBR_by_JuanG -
#6512 -
Lacika 79 #6511 Meg vegyen egy Zalman hűtőt. :D -
#6510 nézd meg a hőmérsékleteket
sok progi van már erre
-
#6509 már két díjjat is elnyert az RBR.
a legjobb játékélmény is, sztem teljesen megérdemelten.
öszintén remélem a 2004-es év játéka lesz...
BHM link -
#6508 Azért pucolgasd meg a ventit és a bordát a procin és a vga-n. Az, hogy idáig nem csinálta nem jelent semmit, egyszer minden elromlik:) -
#6507 A BHM-en elvitte az év meglepetése díjjat az RBR!
sim-racing awards winners 2004 -
mustar #6506 Hát a franc se tudja. Eddig soha nem fagyott még ki játék miatt ilyen módon. -
#6505 nem melegszik a proci? -
#6504 nemtom. fogalmam sincs. valami akadhat!
de am az a poén,h én nekem allandoan teljes lebutitasba kell jaccanom.. a rendszerhasznalat baszakodik mindig. Breki mit is tudsz csinalni ezzel? -
mustar #6503 Hello!
Az miért van, hogyha lenyomok kb 5-10 versenyt, akkor elkezd szagatni a játék veszettül, és a végén meg kifagy. Mit állítsak át? Elég jó gépem van 512 rammal. -
#6502 sztem, hogy nem lineáris a függyvénye P -
#6501 majd vegignyomom megegyszer rally schoolt...
amugy xpand rallyban a "non lineribitily" mit jelent?
meg itt is van valami trackakarmi, nem jegyeztem meg, az mit jelent? -
Lacika 79 #6500 akkor "ballábfékezz" -
#6499 balláb fék ugy ahogy menni szokott, bár általában egyszeruen leveszem a gázrol a lábamat, mert a fék nem igazan megy... -
Lacika 79 #6498 végre valaki. :) -
#6497 ja én allandoan ballabfekezek ;) -
#6496 nem.
1:10 az enyem {^.^} -
Lacika 79 #6495 filter settings és ott a steering -
#6494 mi az a non lineribitily? azt ott se tudtam.
meg a track akarmi a optionsban. az mi? -
mustar #6493 Hol tudom azt beállítani, hogy nagy sebességnél, a kormány ne legyen olyan érzékeny? Olyasmi kéne mint az xpand rallyban a non lineritibily. -
#6492 amugy meg:
Mod Collection V2.05!! -
#6491 jól megcsinálták a Francia pályát :)
Bhm kép -
#6490 kicsit korulmenyes jah a valtoval szorakozni, de az nem rossz, hogy bennhagyom 3asban es akkor legalabb nem gyorsulok fel 180ra, mikor nem kene -
#6489 Én meg pont Colin 4-ben használtam előszőr belső nézete meg váltót is. Addig semmelyik játékban nem használtam se váltót, se belső nézetet. -
#6488 próbáltam párszor, akkor azzal voltam elfoglalva, hogy mennyit váltsak vissza és az árokban kötöttem ki
egyedül a nascarban megyek manuális váltóval, ott meg csak 4 fokozat van:D -
#6487 Énis így vagyok P
Persze aki pályaversenyeken megszokta -
Lacika 79 #6486 Egy pici gyakorlás aztán hidd el, (szerintem) sokkal jobban fox menni manuális váltóval, mint automatával. -
#6485 én autómatával megyek, örülök ha az utón tartom az autót nem, hogy még váltogassak is:) -
Lacika 79 #6484 szerintem ez függ mindenkinek a vezetési stílusától. amúgy 3-4-5. Mikor hogy sikerül. :) -
#6483 azert nem konnyu jatek... mentem az ausztal palyan, ahol szakadek van a palya szelen, vagyis erdo, es rohadtul nehez menni...
mert 70-80 al vegigmegyegetek 3asban, de 4-esben es 5-sben kisse kourlmenyes venni a kanyarokat. ti melyikben szoktatok vegimenni? -
Lacika 79 #6482 A Controls résznél van valami filter opció. Na ott a Throtle értéket tudod változtatni. Én is buheráltam sokat, mire úgy ahogy sikerült beállítani. -
#6481 sztem nincs jól beállítva a separate (magában a játékban)
és akkor ugye egyszerre lehet gáz és fék ami kell is -
#6480 epp a rally schoolt csinalom, es eleg komoly rally jatek, tenyleg nagyon jo
azt nem tudjatk lehet e vhol allitani, hogy nyomom a gazpedlt, akkro ugye gyorsit, de ha elengedem, akkor a sebessegbol nem veszt, legalabbis nem annyira gyorsan mint kene, meg alapbol vmi rosszul lehet beallitva, mert ugyanugy gyorsul mindig a kocsi, akarmennyire van benyomva a pedal, eleg nehez egyenletes sebesseggel menni -
#6479 Kösz, utánanézek
-
#6478 sztetek az meirt van hogy kilep csak ugy magatol a jatekbol? -
#6477 Nekem is ez a bajom de nekem még intró sincs!! Valaki mondja már el mi a baj!