20179
-
juhhéj #6556 Az nem lehet,h a régi rossz verziód van +? -
mustar #6555 Valaki légyszi mondja már meg mi lehet a gond, mert még mindig kifagy. Igaz még nem raktam újra, de nem hisze, hogy ettől sokat változna. NAGYON FONTOS EZ A LEGJOBB JÁTÉK!!! -
#6554 Compressor Supreme a márkája, de ez olyan sokat számít? -
#6553 Else mondtad milyen kormány.... -
#6552 ez a játék.... bill-el már megszívtam az irányítást, veszek egy kormányt, és még azzal sem jobb... tudna nekem vki egy jó beállítást mondani kormányra????????????? vki mondott nekem billentyűre, de a curvature-kat számban adta meg (pl.: 6,8). Na már most ezt a számot hogy értitek, hogy a skálán annyi kocka?
Tehát egy beállítás kormányra, és kösz!!!!!! Különeben meg már a rally school--> qualification trial résznél elakadtam!! kormánnyal, és kezd az agyamra mennni -
mustar #6551 Ezt már nem hiszem el. Felraktam mind a 2 pecset, utána vid.kártya driver csere 4.12-re. És most csak kidob desktopra. Na ha hazajövök újraraok az RBR-t, mert ez nem állapot. Vagy ha valaki tudja a megoldást ne tartsa magában. -
#6550 Pro Evolution Soccer -
#6549 az enyém 100mbiten van :) -
#6548 de mi az a pes??? -
#6547 Meg kicsit lassan jön(ne) :P -
#6546 igazság szerint semelyikötökét nem töltöttem le
kicsit nagyok -
#6545 peshez is van muvim. www.quaresma.hu/files/movie.rar
de csinaltam ELOTTE RBRhez is :) -
#6544 hol van? :)...pes elott??? -azmi? -
#6543 Breki
mit nem töltök le? -
#6542 juan éniscsinaltam :D
de még pes elott. téleg breki má csak azé se töltöd le azt mi?
{-.-}
^^
ja juan am fasza. de persze engem nem uberelhet senki =)) -
#6541 Az tök baró. Most lehet hogy befog szarni a gépem. és akor leformázom. azt majd rajta hagyom. és lehet hogy menni fog. :-) -
#6540 Az igen :D -
juhhéj #6539 © mustar !
Nálam is hasonló a rendszer Asus A7n8x,9800 pro,barton 3200+,drv catalyst 4.12,alaplapi drv 5,10.Hangkártya alaplapi itt semmilyen probléma nincsen.Leheth új xp-t kellene tolnod,hátha segít rajtad.. -
#6538 sztem próbáld ki NVidiaval
fogadni merek, hogy jó lesz.
Igen tudom hogy másoknak is jó........PP -
#6537 hát ghostold a régit
aztán rakj fej újjat
Amúgy lehet, hogy most sokan kiakadnak, de nekem most úgy megy az RBR, hogy fel sincs telepítve.
A régi renszerem vinyója van be E-ként asszem
Onnan elindítom és simán megy.
Csak most a mod miatt kéne felraknom mert az kiírja, hogy nem találja P -
mustar #6536 Felraktam mind a 2 pecset de úgy is kifagyott. Most megpróbálom a legújabb ati drivert. -
#6535 :DDDD
[egyébként ja :) ] -
#6534 hüje -
#6533 fity-fity
:DDDDDDDD
ez honnan? :DD
szerk: ja hogy "fifty-fifty"
asztem már füttyögsz mint 'hmm-hmmm..'
[vizuális alkatok előnyben] -
#6532 Én megmondom a frankót,nem merek új wint rakni a RBR miatt :P
Hátha be sem indul többet :P -
#6531 nálam viszont semmi probléma nem volt...hát igen, fifty-fifty :) -
#6530 Én egyből az 1.2-t raktam föl. Azt hiszem. És a névválasztásnál lefagy az egész gép! Se hang, se semmi. Csak a reset gomb. -
Lacika 79 #6529 előbb az egyiket, majd a másikat. És igen, megy a tört verzióval is. -
mustar #6528 Melyik peccset rakjam fel az 1.01 vagy 1.02-eset? És ezek működnek tört változattal is? Sajna megvenni nemtudom, mert másik sportra költöm minden egyes filléremet, de amúgy sincs eredeti játék a közelben. -
#6527 hát nem, de nekem is Amd-s rendszerem van Ati kártyával, és ahogy már emlegettem semmi problémám nincs.
egy próbát megér sztem. -
#6526 azért ez nem biztos -
#6525 figy. nincs meg az ismerőseid között egy eredeti RBR?
ha igen rakd fel, és nézd meg fagy-e, ha nem akkor már csak meg kell venni a játékot.
"mert soha életemben nem láttam még ilyen jó rallys játékot."
ha ez a véleményed, (ahogy nekem is)
akkor meg kell venni, persze csak ha nem áll fent továbbra is a probléma.
-
mustar #6524 Milyen pecseket? Linkelj egyett légyszi. Ez ugye a törttel is megy. -
#6523 Esetleg vedd lejjebb a részletességet. -
#6522 kösz! :D -
#6521 pecseket felraktad? -
mustar #6520 Abit nf7, amd 2500+ (alap órajelen), 2x256mega 400-as ram, radeon 9800 (ez is alapon). Megpróbáltam kitakarítani a port a bordákról, de utána is kifagyott. A proci hőmérséklete kb 56 'C (amikor 1 éve megvettem a gépet, akkor még sokkal alacsonyabb volt több óra játék után.)volt amikor reseteltem. Ja és 4db házventilátorom van. Oszt.társaim mondták, hogy esetleg a törés lehet a hibás. Az 1.4 gigásat szedtem le és azon lévő törést használom. Nagyon örülnék, ha megoldódna a problémám, mert soha életemben nem láttam még ilyen jó rallys játékot.
Ja és még sehol sem fagyott ki így a gépem. (hl2, xpand,stb..) -
#6519 Visszaolvasás rulz -
#6518 Érdekes mustár is ezt kérdezte P -
juhhéj #6517 Grt,jó a video :))