Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
amúgy van a 4-es francia pálya, na az nem semmi...képzeld el az 1-es pályát kb. 6 percen keresztül 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
majd megnézem én is ha hazaértem 😄DD...3 mp-et nem tudom hol szedek még össze...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
Piski valszeg medium váltóval ment, mert nem kaparta szét magát...talán nem látványos ahogy felmegy, de nagyon gyors.
viszont a középsõ szakasz az valami állat. 😊
1:47.4-es közép az vmi nagyon desznyó buzoghat az adrenalin 😊)))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Shongi
Lenne egy kérdésem, szerintetek mért nem indul el a game?
Feltelepítettem ( reload-os ), felraktam a cracket és amikor indítanám azt mondja, hogy az exe hibát észlelt ezért leáll, ez mér van?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Cowek
Erre én nem bukkanok rá, neked honnan van?
Az enyém is forceware, nem detonátor :-)

Ha kikapcsolom a gyorsítást, el sem indul a game...

http://www.f1-info.hu/

a hajtukon lehetne javitani, de a tobbi resze nagyon ott volt!
na ilyen jol mar nem lehet billel teljesiteni egy szakaszt sem...

Miért kell a hardveres gyorsítást visszavenni???
Ha lassítasz akkor gyorsabb lesz?
Breki33
ForceWare 65.76 Win2000/XP
Breki33
start futtatás dxdiag
Cowek
61.77 nvidia detonator driver van fent

és a hardveres gyorsítást hol kell visszavenni?

Breki33
nem

nekem Geforce4 TI4200-al simán megy

mondjuk nekem fent van a c, de az sztem nem számít

melyik driver van fönt
hardveres gyorsítást visszavetted?
robotnyk
ja, nekem is tetszett
Cowek
Van valakinek GF4 Ti4400 (Asus8440) kártyája rajtam kívül?
Kicsitt szaggat HIGH-on, és érdeklõdnék hogy ez másnál is így van?

P4 3GHz
1GB Ram (DDR400)
Asus 8440 (Gforce 4400)
SBlaster Audigy
MOMO Racing Wheel
DX9.0b

Nem tudom hogy normális-e ez így?

b-type
woha..grat. Piskinek
nagyon szép menet.
na meg is jött a kedvem erre a pályára újra, annyira jól mozgott ez az autó. 😊, de nekem ezen a pályán még csak '40.1-es köröm van 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

De te csak 1 lúzer vagy, nem? 😉

robotnyk
Piski - Cote d'Arbroz
2:36:30
Elég challange-ben 1szer gyõzni RB ellen, hogy megkapjam a Xara WRC-t???
karikusz
én nekem is vagy 15.-re ment..no meg egy alvás is volt közötte, mert hajnalba kezdtem neki..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Zetorg
letöltöttem a DVD RIP-et és mindig kilép rally schoolban egy bizonyos pályánál!
volt valakinek a rippel ilyen gondja?

FREAK
igen, a school utolsó futama, 1:20 a perfect és 1:24 a pass, de nem jött össze elsõ nekifutásra 😊

Riszpekk

karikusz
pontosan min állítsak?...S.O.S ...😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
mi ez School?

Shan
Arra én is ideges lettem, le is halkítottam, azóta megyek jól...igaz, a startra nagyon kell figyelni, mert ott is õ számol(t) vissza.
FREAK
basszus, minden perfect, csak az utsó stage-et nem bírom 1:26 alá vinni (de már az is erõsen roncsautós finis) 😄

Riszpekk

FREAK
nekem is alaplapi, elindul, csak az elsõ replay-nél behal...

Riszpekk

karikusz
jah..😊

karikusz
Vagy az a baj hogy nem eléggé

Breki33
azt onnan raktam be
karikusz
látom akkor az nem egy lopós társaság...mármint a logóból ítélve..😄DDDDDDDDD

Breki33
biztos ütöd vágod P
Eisenhower
a navigátort nem lehet kirugni és másikat szerzõdtetni? össze vissza mondja mi jön van mikro hamar mondja van mikor akkro mikor már elhaladok épp a kanyarba. jah és aszondja easy kanyar néha közbe meg medium..... na erre varjatok gombot

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

robotnyk
alaplapival volt valakinek gondja, de ott már el sem indult asszem
Breki33
ez nem a tipikus hardvare accelerationos hiba?
Csacsi
Most adtam fel a billentyûzettel való szórakozást. Inkább elmegyek a kormányomért. Billentyûzettel képtelen vagyok irányítani a kocsit. Mindig megpördülök, nem lehet ellenkormányozni, mert teljes visszakormányzásnak veszi, és akkor a másik irányba csúszik. Fékezni, csak satuval lehet, és már csúszik is az autó. Arról nem is beszélve, hogy a kanyarokból nem leht normálisan kihúzni az autót, mert csak padlógázt tudok nyomni, és már dobja is ki teljesen az autó hátulját.

Minden tiszteletem azoké, akik billel is tudnak jól játszani, nekem nem megy.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

FREAK
ha volt már róla szó, visszaolvasok, csak mondja meg valaki, hogy hang bug elõfordult másnál is? (elmegy a mély, "telefon" hangja lesz egy idõ után)

amúgy eddig tetszik, a rally school nagyon komoly cucc, lehet vele izzadni, mire minden perfect lesz

Riszpekk

Sonajk @:o)
thx.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Breki33
Shan
Szimulátor...nem árkád, nyugi...😉))
Sziasztok!
Szóval ezek szerint jó lett a játék (legalább is ahogy a hozzászólásokat olvasgatom). Én éppen most töltögetem le. Gondolom a Colin McRae Rally 4. szintjét kicsit felül szárnyalja. Mennyire arcad? Hangok? Grafika?

Breki33
hát hogy ukrán sosem fog magyar fórumot olvasni P
FREAK
értem, de mi a különbség ilyen szempontból magyar és ukrán között? 😊

Riszpekk

b-type
bázz, óriási...Finn versenyen alig látni ki az autóból annyira esik a hó..aztán egy az egybe átrepültem egy fotóst. 😊)))
meg néha magam mellé nézek mikor akkorákat nyög a navigátorom..mi van? minden oké?...😄DDD
nagy lenne, ha minden ilyen sérülése után egyre elhalóbban mondaná az itinert 😄DD
esetleg beszólna,..és ki lenne sípolva..
😄DDDd

b-type
ja, hoprendszerben/game controllers-ben.

SarkanyfuaRUSH
kösziköszi
Alexease
A "szellem auto" szinet, atlatszosagat lehet allitani kint az ini-ben.
Breki33
hát mert énse szívesen venném ha készítenék egy ilyet és meglátnám a haver fórumában P
FREAK
miért?

Riszpekk

robotnyk
nem lehet sajna
robotnyk
jah, de ez méretileg már nem az igazi