20179
-
#6596 iennel megy Kresta is -
#6595 nem a router volt a hibás, felhasználoi lámaság történt kérem szépen:) -
juhhéj #6594 Kormány setupnál,jobb oldal végig pipa,baloldal 100% minden.Nálam nagyon minimális rezgés van. -
Gibro #6593 Ha elengeded a kormányt neked is rángatózik jobbra-balra, de mint az állat, még álltó helyében is. -
juhhéj #6592 Gibro
Nekem is olyan kormányom van,(piros)semmihez nem nyultam.Meg kell szokni -
#6591 -
Gibro #6590 Hali!
Logitech Formula Gp kormányhoz valaki mondana jó beállításokat, mert nem igen boldogulok vele.
Kösz! -
#6589 és melyik portot kell fw-olni? -
#6588 oki közben megoldódott már müxiik -
#6587 hát azt nemtom viszont én is routeren keresztül nyomtam (tuzfallal) és ment simán. -
#6586 nem működik az RBR Mod util mert ezt írja ki :
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135).....
mi lehet ez -
#6585 nem tudja véletlenül vki hogy az rbrnet melyik portot használja? egy haverommal szeretnék neten nyomulni de nem tud csatlakozni. routere van -
#6584 Nem sok embernek van sztem ilyen kormánya itt.
Még tavaly volt aki részletesen leírta a kormánybeállításait itt.
Namost nekem is olyan kormányom van mégsem úgy van beállítva.
Sztem setupolhatnál. -
#6583 most miért nem fogadod meg amit mondtam? -
#6582 kormányra beállítás akkor? Compressor márkájú kormány, és érzékeny, dobja ki a farát mint bill-el, csak itt kormánnyal azért jobb!!! -
mustar #6581 Na én feladom. Nem elég, hogy 500x kilép, meg kifagy, most már azt is megcsinálta, hogy ami után végig vittem a britt rally-t és normálisan kiléptem, akkor kitörölte az eredményeimet. Kész én már mindent kipróbáltam. Valamit nagyon elszúrtak a fejlesztők. KUKA -
#6580 camhack 2.0 műkszik valakinek 1.2es rbr-el? -
#6579 engem betoltokepkor kivagott a windowbol is..
aztan baszopgattam,probaltam mindent.. ugynezki h az a megoldas h spacet kell nyomni :\
nekem igy megy de komolyan iensmileyva'? =)) -
#6578 nekem amugy kifagyott vidijocskák után azelőtt hogy betöltené a profil választót. pedige anno ment minden probléma nélkül.
most pedig legujabb cat. friss windows, k-lite basic. és nem akart menni. aztán az 1.2 es peccs felrakása után lett két új rbr exe ikon
(RichardBurnsRally_NoSSE és RichardBurnsRally_SSE) ezekkel megy simán. alap indítóüexével viszont betöltőképernyőnél kivág desktopra -
nenad #6577 azert ez tenyleg erdekes, mert nekem most eppen tavaly marciusi driver van fent es siman megy.(es a driver is erosen modositott, itt ott beleganyolt) Itt valami bug van elasva sztem. -
#6576 Hmmm...idén még egy új skin SE jött ki :S -
#6575 kiru a videó, megnézése után azonnal ujra felraktam rbr-t. mondhatni megcsinálta az étvágyat hozzá:) -
#6574 én próbáltam, egész jó :)...csak azokat a fájlokat, amiket felül akar írni, mentsd le előtte valahova... -
#6573 Tudom. -
#6572 nem kell hozszólni...
minden reagálás felesleges sajnos. -
#6571 Azért mert te béna görény vagy a élethű játékokhoz!? -
#6570 a régi kártyával nem megy
kifagyásról én még nem hallottam -
mustar #6569 Az nvidia-soknak is kifagy. -
#6568 RBR Audio 2.0 Final
What's New.
1. 5 new engine sounds.
2. New pop's for the engine.
3. Some Bangs.
4. BlowOffValve.
5. Ignition. (Real sample)
6. Tweaked "Audio.ini"
7. Start-up / menu / Prizecermony / Service park, music.
8. Some small tweaks here and there -
#6567 egyszer próbáld ki egy Nvidia kártyával, fogadni merek, hogy jó lesz
Meg célszerű a hardvare accelerationt is visszaállítani -
mustar #6566 És jutottatok valami megoldásra? Ez egyszerűen hihetetlen, elkezdem a seasont végig első vagyok erre a duplafutam után kilép. Ahogy olvasgattam ez nem hardware függő. -
#6565 ittis küzdöttek -
#6564 na megen egy újreg -
mustar #6563 Olvastam a prohardver fórumon, hogy mások is küzdenek ilyen problémával, mint én. -
#6562 Ekkora egy fos játékot még nem láttam ... -
juhhéj #6561 Francia gravel modot érdemes felrakni? -
juhhéj #6560 Na nem így akartam -
#6559 én megmondtam
az ati kártyád -
juhhéj #6558 Nem hiszem,itt a teljes config:ati 9800 pro,1g samsung ram,barton 3200+,asus a7n8x alaplap,160 samsung hdd,piros logitec. -
mustar #6557 1.512 Gbyte-os verzióm van. És daemon tools 3.47-es verzió. Sp2, ati 4.12 driver. Sb live 5.1 hangkari.