20179
-
#6756 igen én vagyok:) -
#6755 mi az a Reid spotter hangok? autóhangok? ha igen jobb mint az audio mod 2.3? -
#6754 tevagy a sof2-s srac? =) -
#6753 lassan ujra fel kellene raknom rbr-t :)
csakazabaj, h félelmetesen POZ kormanyom van. Azzal sztem rajtam kivul senki nem tudna menni .))
am netes lehetoseg van ebbe? v agy az a RBR net az ez? -
#6752 RBR MOD 2.09: Sok apro hasznos MOD gyujtemenye (cocokpit, hangok, fizkia, net, szezon stb.) Gyors, egyszeru install, uninstall.
Real Red 2.0: eredeti, valodi Reid spotter hangok. -
#6751 két alsó micsoda? -
#6750 Nehany MOD ujdonsag a BHMS-en:
- Muddy France
- RBR MOD 2.08
- Real Red 2.0 -
-
Piski #6748 http://www.swedishsimracers.com/rbr/replays/tom_NewBobs_Subaru%20Impreza%202003_5.11.781.rpl
Ez meg egy link egy replayemhez, elég jól sikerült, gondoltam bedobom a közösbe. -
Piski #6747 Visszatértem kicsit a játékhoz, kurvajó feelinges meg minden, csak ne lenne ilyen kevés pálya....
-
#6746 joak
-
Lacika 79 #6745 Szintén zenész. Mondjuk én mindkettővel meg voltam/vagyok elégedve. Nyár körül cserélem le a 9600XT-t. Hogy mire azt még nemtom, de lehet, hogy Nvidia lesz. Teccik a 6600 GT, és nem akarok 100e pénzt adni egy videókártyáért. -
HellBurner #6744 Azért írtam azt mert ha neki nvidia kártyával nem megy akkor nem tudom mit kellene csinálni. Egyébként van nagyon sok nvidia vs ati topic (egy idő után szinte az összes) ezért erről nem akarok vitázni (nekem volt mindekettő). -
#6743 9600-om. Karácsonykor kaptam! Már HIGH-on sikerült elindítanom de utánna egy bizonyos idő után lefagy az egész gép, és ezek után már a menünél lefagy a gép! -
#6742 mert ott vana smile -
K.András #6741 Azért egy 6800 GT-ért odaverné a fenekét a földhöz :D -
#6740 Miert vegyen Ati-t, ha egy normalis nVidian es karbantartott rendszeren ezek nelkul is tokeletesen megy:
"-futtasd low grafikán vagy...
-...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel"
?!?!;) -
HellBurner #6739 Ha Ati kártyád van:
-futtasd low grafikán vagy...
-...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
-ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel
Így mennie kell.
Ha Nvidia kártyád van:
-Vegyél Ati-t :) -
keji #6738 Hi all!
Szerintetek az miért van, hogy ha Xp alatt nem megy a ms sidewinderem (gameportos) forszokkal az arcade gagyi nfsu2 mégis faszán rángatja a kormányt? Akkor csak meglehet írni úgy progit, hogy belülről kezelje a kormányt. Találkoztatok már ilyennel?
-
#6737 hi. Láttam videódat, még korábbról amúgy. Nem tudok idecsavarintani nekem a kormánybeállításodat cigánkőccsönbe? lécci. kösz előre
-
#6736 az én videóm is ott van :DDD...RBR Fan Movie... -
#6735 nem én csináltam, bocs, a BHMS-ről töltöttem le, ez preview...valaki hegeszti őket, remélem nemsokára kész lesz :DDD
innen töltöttem: http://www.bhmotorsports.com/RBR/movies -
#6734 A francért fagy le nekem a névválasztásnál! :-( Úgy játszanék vele! -
SE #6733 És ezt így hogy? -
#6732 peugeot 307
ford focus -
Broáf
-
-
#6729 Sztem ez elég jól néz ki:
-
#6728 kicsit jobban csillogna játékban és 1:1 lenne ... :O -
#6727 -
Ez király
-
-
Fúj
-
Lacika 79 #6723 Azért kezdtem újra, mert nem volt a gépemen, 2 napja raktam vissza. Szal ilyesmi kizárva. Nem baj, dolgozunk rajta. Majd ha találok eg normális driver kombót, leírom. :) -
#6722 reinstall RBR? nem lehet, h file megsérült ? -
Lacika 79 #6721 Ehh! Az eszem megáll. Finn 2. pályára nem tudok menni, mert egyből kilép. Eddig ilyet nem csinált. Így hogy a rákba nyerjem meg a bajnokságot? -
Kamcsi #6720 Logitech Racing kormánnyal játszom én csak a fék pedálnál állítottam lapossabbra a görbét. Az elsőt fél állásba, a másogikat pedig negyedre. -
#6719 ÚJ MAGYAROSÍTÁS LINK: RBR MAGYAROSÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6718 Tényleg -
#6717 thx sracok :DDD
mért nem látok rbr lobbyn sosem egy ismerős nicket sem??? :)