20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Kaszi46
    igen én vagyok:)
  • Kaszi46
    mi az a Reid spotter hangok? autóhangok? ha igen jobb mint az audio mod 2.3?
  • bestGP
    tevagy a sof2-s srac? =)
  • bestGP
    lassan ujra fel kellene raknom rbr-t :)
    csakazabaj, h félelmetesen POZ kormanyom van. Azzal sztem rajtam kivul senki nem tudna menni .))

am netes lehetoseg van ebbe? v agy az a RBR net az ez?
  • Alexease
    RBR MOD 2.09: Sok apro hasznos MOD gyujtemenye (cocokpit, hangok, fizkia, net, szezon stb.) Gyors, egyszeru install, uninstall.
    Real Red 2.0: eredeti, valodi Reid spotter hangok.
  • Kaszi46
    két alsó micsoda?
  • Alexease
    Nehany MOD ujdonsag a BHMS-en:
    - Muddy France
    - RBR MOD 2.08
    - Real Red 2.0
  • Glpetyus

• Piski
    http://www.swedishsimracers.com/rbr/replays/tom_NewBobs_Subaru%20Impreza%202003_5.11.781.rpl

Ez meg egy link egy replayemhez, elég jól sikerült, gondoltam bedobom a közösbe.
  • Piski
    Visszatértem kicsit a játékhoz, kurvajó feelinges meg minden, csak ne lenne ilyen kevés pálya....
  • Glpetyus
    joak

• Lacika 79
    Szintén zenész. Mondjuk én mindkettővel meg voltam/vagyok elégedve. Nyár körül cserélem le a 9600XT-t. Hogy mire azt még nemtom, de lehet, hogy Nvidia lesz. Teccik a 6600 GT, és nem akarok 100e pénzt adni egy videókártyáért.
  • HellBurner
    Azért írtam azt mert ha neki nvidia kártyával nem megy akkor nem tudom mit kellene csinálni. Egyébként van nagyon sok nvidia vs ati topic (egy idő után szinte az összes) ezért erről nem akarok vitázni (nekem volt mindekettő).
  • Duddits
    9600-om. Karácsonykor kaptam! Már HIGH-on sikerült elindítanom de utánna egy bizonyos idő után lefagy az egész gép, és ezek után már a menünél lefagy a gép!
  • Kaszi46
    mert ott vana smile
  • K.András
    Azért egy 6800 GT-ért odaverné a fenekét a földhöz :D
  • Alexease
    Miert vegyen Ati-t, ha egy normalis nVidian es karbantartott rendszeren ezek nelkul is tokeletesen megy:
    "-futtasd low grafikán vagy...
    -...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
    -ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel"

?!?!;)
  • HellBurner
    Ha Ati kártyád van:

-futtasd low grafikán vagy...
    -...start/futtatás/smargart, AGP írás kikapcsolása, újraindít, OK. (igy megy hihg grafikán)
    -ha vibrálnak a fák: régebbi|újabb catalyst fel

Így mennie kell.

Ha Nvidia kártyád van:

-Vegyél Ati-t :)
  • keji
    Hi all!
    Szerintetek az miért van, hogy ha Xp alatt nem megy a ms sidewinderem (gameportos) forszokkal az arcade gagyi nfsu2 mégis faszán rángatja a kormányt? Akkor csak meglehet írni úgy progit, hogy belülről kezelje a kormányt. Találkoztatok már ilyennel?
  • fistin
    hi. Láttam videódat, még korábbról amúgy. Nem tudok idecsavarintani nekem a kormánybeállításodat cigánkőccsönbe? lécci. kösz előre
  • JuanG
    az én videóm is ott van :DDD...RBR Fan Movie...
  • JuanG
    nem én csináltam, bocs, a BHMS-ről töltöttem le, ez preview...valaki hegeszti őket, remélem nemsokára kész lesz :DDD

innen töltöttem: http://www.bhmotorsports.com/RBR/movies
  • Duddits
    A francért fagy le nekem a névválasztásnál! :-( Úgy játszanék vele!
  • SE
    És ezt így hogy?
  • JuanG
    peugeot 307
    ford focus
  • Glpetyus

Broáf

• Glpetyus

• b-type
    Sztem ez elég jól néz ki:

• arty
    kicsit jobban csillogna játékban és 1:1 lenne ... :O
  • Glpetyus
  • Glpetyus

Ez király
  • Glpetyus

• Glpetyus

Fúj
  • Lacika 79
    Azért kezdtem újra, mert nem volt a gépemen, 2 napja raktam vissza. Szal ilyesmi kizárva. Nem baj, dolgozunk rajta. Majd ha találok eg normális driver kombót, leírom. :)
  • arty
    reinstall RBR? nem lehet, h file megsérült ?
  • Lacika 79
    Ehh! Az eszem megáll. Finn 2. pályára nem tudok menni, mert egyből kilép. Eddig ilyet nem csinált. Így hogy a rákba nyerjem meg a bajnokságot?
  • Kamcsi
    Logitech Racing kormánnyal játszom én csak a fék pedálnál állítottam lapossabbra a görbét. Az elsőt fél állásba, a másogikat pedig negyedre.
  • fistin
    ÚJ MAGYAROSÍTÁS LINK: RBR MAGYAROSÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Duddits
    Tényleg
  • arty
    thx sracok :DDD

mért nem látok rbr lobbyn sosem egy ismerős nicket sem??? :)