20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • dan104
    Ezt a szettet kb. fél éve minden T...CO áruházban Baumgartner kormányként emlegették és árulták 10k-ért:rezgős vibrálós,nem ffb-s,megfizethetős,de szerintem egy picit gagyi......!
  • Glpetyus
    Ezt a 2 lábad ALÁ rakni...
    LOL
  • Lacika 79
    honnan tudod? lehet, hogy még a betonon is megtapad.
  • reaper4
    jól látom a rögzítés módját?
  • reaper4
    én is ezt akartam :)
  • Alexease
    Ez milyen kormany? Hol szerezted, mennyi volt stb.? :))
  • b-type
    azért ne ad még fel, lehet hogy csak szokni kell...
    eleinte bmilyen jó kormányod van, szokni kell.
    nekem vagy másfél hétig voltak rosszabbak a köridőim, utána viszont sokkal jobbak.
    Az tény hogy rally-ra masszív kormány kell, mert kap a kormány rendesen.
  • Caponee
    Ez valami konzolos fotelba ülős cuccnak néz ki.
  • fistin
    ez azért nem valami jó, mert nem lehet vele rendesen RBR-ezni!!!!!!!!
  • fistin
    itt a kormányom:
  • Glpetyus
    Hát mért nem teszed? :)
    Elsőnek nem is fontos talán,hogy hűde márkás legyen.
  • fistin
    LOÁL!!!
    csak be kéne ruháznom egy márkás kormányra
  • Glpetyus
  • fistin
    próbálgasd, hátha jó lesz valamelyik. nekem egyik sem jött be igazán. de rá kell érezni, és meg kell szokni
  • fistin
    ezt írták régebben, szerencséd hogy én is billel kezdtem, és kimásoltam mindet:

"A billentyűsöknek egy kis beállítási segítség, én ezzel játszom, lehet még rajta finamítani de igy is élvezetes(bár fékezésnél még így is elindul néha, de meg lehet fogni
    Filter settings:
    Steering:
    Curvature: 0
    Curvature 2: 0
    Max fade: 0
    Rise rate :4,4
    Fall rate: 10
    Throttle:
    Curvature: 0
    Curvature 2: 25%
    Rise rate: 9
    Fall rate: 10
    Footbrake:
    Curvature: 40%
    Curvature 2: 10%
    Rise rate: 6
    Fall rate: 10"

"1. a filter settingsben: throttle-nál digital button -> a rise értéket (alapban 3.0) feltettem 4.2-re, ezt talán még egy pöccel lehet növelni, még tesztelem, ettől jobban kanyarodik az autó
    2. filter settings: brake-nél digital button -> mindkét curvature-t 6 egységgel felhúztam, ezzel kevésbé érzékeny a fék, apró fékezéséknél nem blokkol a kerék és nem indul meg az autó
    a továbbiak autóbeállítások:
    3. brake -> növeltem mindkét kerék fékerejét kb. 350-el, ezt kompenzálja a filter settingsben feltolt kevésbé érzékenység, így meg lehet fogni az autót, kanyar előtt hosszas blokkolás nélkül lassítani...
    4. a kéziféket 100%-ra, a ballébfékezést 60%-ra raktam, így szintén nem túl érzékeny a billentyűleütésre és megfelelő sebességnél simán lehet csúsztatni az autót az íveken és ellenkormányozni, nem áll keresztbe (ez a beállítás az első menüpont asszem az a differentialnak a torque almenüjében van)
    5. és a legfontosabb a lengéscsillapító: az összes értéket 1.0-val csökkenteni az első és hátsó keréken egyaránt, ahol erőelnyelés van, kivéve a fast bumposokat, ahol m van adna, azt csak 0.5-tel csökkenteni (általában 4.5 van, ezt 3.5-re állítottam, az 1.5m-et pedíg 1.0-ra)... ezzel nem dobál annyira az autó, remekül iránythító a UK dobálós pályákon is, nagyon nem szabad levenni, mert csökkenti az autó átlagsebességét, ha nagyon levesszük, beremeg az autó sima úton is és nem megy..."

"Nekem ez jön be billentyűzettel:
    - Steering
    curvaturák 0-án
    raise 3.0, fall 5.0
    - Throttle
    C1 - 4,5
    C2 - 6,5
    többi alap
    - Brake
    C1 - 6,5
    C2 - 10

kb. ezekkel szokok menni, legalábbi fejből erre emléxem mostan.
    Lényeges, hogy a ballábas fék menjen, tehát egyszerre tudjá gázt nyomni és fékezni.
    Az advanced schoolban az utolsó teszten 1.22.56-ot lehet így menni, nekem. (ami persze trutyi a kormányos időkhöz képest.)"
  • fistin
    nekem elég a beállítás. csak hogy fel tudjam venni a versenyt a géppel. elkezdtem egy champs-ot, és eddig 1-ső vok. ami nálam nagy szám az előző beállításaimhoz képest:P
  • Tockos
    Ha nem volna 50 Mb az audio.dat akkor mindenkinek elkuldeném .Ugy sikerult oszehoznom a hangokat,és szerintem a kormány irányitást is, és az auto skineket is
  • Tockos
    Akkor tudtam valamennyire segiteni fistin én letoltottem az uj subaru 2005 -t meg mindig valamit alligatam az irányitason meg a hangokon és mos ertem el szerintem a csucsot.Most szuperul mukodik minden.Most olyan hangok vannak mindenbe hogy csucs.
  • McFrost
    Hail! Berakna valaki 1 képet ideális irányításhoz billentyűzethez? THX!!
  • fistin

ezzel a beállítással végre valahára odavágok a gépnrk, és végre meg tudom verni:D:D
  • fistin
    kösz
  • Tockos
    Helo probáld meg ezt a beállitást a kormanyra
    Sidewinder kormány beállításai:

I think I finally have a setting that works

Filter Settings:
    Microsoft Sidewinder Precision Pro Wheel (non-FFB)

STEERING (Set as Axis Z)
    Curvature 1 = 0
    Curvature 2 = 2 clicks from left
    Max Fade = 12 clicks from left
    Saturation = 16 clicks from left
    Rise Rate = instant
    Fall Rate = instant

THROTTLE (Set as Axiz Y)
    Curvature 1 = 4 clicks from left
    Curvature 2 = 8 clicks from left
    Rise Rate = instant
    Fall Rate = instant

BRAKE (Set az Z Rotation Axis)
    Curvature 1 = 4 clicks from left
    Curvature 2 = 8 clicks from left
    Rise Rate = instant
    Fall Rate = instant

Microsoft Sidewinder Profile Settings
    Dead Zone = smallest value
    Sensitivity = around 2cm from left

I tried it on the rally school stage and it works pretty good.

I also altered the impreza03 car setup:

Steering lock = 655
    Front rollbar = 25-30
    Rear rollbar = 30

Bump = front 5.0 / rear 4.5
    Rebound = front 6.5 / rear 6.0

Front Brake Pressure = 6500
    Rear Brake Pressure = 6000

• fistin
    meg különben is már visszaolvastam
  • fistin
    ha nagyon szépen megkérek mindenkit, akkor felraknátok nekem légyszíves egy kormánybeállítást?? mind1 hogy mijjen a kormány, minden mind1. ja és lécce ne ajánljátok a visszaolvasást, mert nem áll szándékomban átnyálazni az egész hozzászólást. a kereső meg nem mindig találja meg.
    tehát arra kérek mindenkit, hogy dobjon már meg egy kormánybeállítással. nem sokból tart belépni a játékba, megszámolni hogy mi hány kocka. nagyon szépen köszönöm előre is a fáradozásotokat.
  • keji
    nem, de blaze media pro és ogg file cutter progikat hívtam segistégül, majd az összes navihangot felmondtam az eredeti hossz szerint, de nem lett jobb. valami más lehet a gond, de most nincs kedvem szarakodni vele...
  • Glpetyus
    Ehhh...kár,hogy nem jön be neked a navigátorhang,mert sztem ég és föl a különbség. :)
    Elöször nekem is furcsa volt,de kis idő után meg már a régit nem bírtam volna Lviselni...

Akkor csak sikerült felrakni a motorhangot...
    A "csipogás" amire gondolsz,sztem a turbófeltöltő,de lehet nem egyre gondolunk.
  • benjonino
    Állapotjelentés:

Egy napi tesztelés után a következőket állapítottam meg:
    A Subaru hangja mit sem változott, illetve valami csipogó hang jelent meg gyorsításkor. (Ha a valóságban is ezt a hangjelenséget észlelném már tolnám is a szervízbe:)
    A többi autóé változott pozitív értelemben, nekem főleg a Peugeot 206-osé tetszik nagyon.
    Ide oda rakogattam az orig hangot meg a 2.3-as módosítást, és igazatok van a modival sokkal élvezetesebb játszani.
    Eddig még észre sem vettem, talán mert mindíg csak a Subaruval mentem, de nálam az eredeti hangokban minden autó hangja ugyanolyan:(

Feltettem a mitfárer hangokat is valósághű az igaz, de nekem nem jött be. Talán mert az angol tudásom nincs azon a szinten hogy zaj mellett is tökéletesen értsem. Vezetéskor pedig elég erősen támaszkodom az utasításaira.
  • Yula
    Nagy döbbenet volt számomra is a lejátszott hang és az RBR-ben hallható közti külömbség.
  • benjonino
    Köszi GPetyus!

Most olvasom az útmutatódat.
    Tegnap letöltöttem az RBR-Audio-v23-at a BlackHole Motors-tól. Ottani instrukciók szerint csak el kellett indítani az exe-t és az mindent megcsinált. Csak hát hogy a frenetikus élmény elmaradt :(
    Más lett a menü zenéje (sajnos) de a Subaru motorhangja egy fikarcnyit sem változott. Megpróbálom a te módszereddel is, bár azt írja a hogy a 2.3-asban a telepítőt tették automatikussá.( Gondolom ezt mind megcsinálja amit leírtál)
    A legszomorúbb azonban az hogy a telepítés végén lejátszott egy hangmintát(vagy csak a video codec-em nem volt megfelelő nemt'om) és ott nagyon tuti hangon szóltak a gépek!!! Erre nálam a programban a varrógép és a porszívó közötti állapot szólal meg.
    Egyébként az 1.02-es patch van a gépemen.
  • Glpetyus
    Ja,ha jól emlékszem,ezt a dattool progit be kell másolni a játék könyvtárába.
  • Glpetyus
    ehhh...behalt a Blachole motors. :S
    (legalább is nálam)
  • Glpetyus
    Szia ^.^

Lehet,kicsit bonyolúlt lesz,de megpróbálok érthetően fogalmazni ^.^
    Szal a játék hangjait a főkönyvtárban található AUDIO.DAT fájl tartalmazza.Ezt csak ezzel a kis progival lehet kicsomagolni,illetve utána vissza.
    Kicsomagolod,(ELÖTTE AZ EREDETIRŐL MÁSOLAT!!)utána már normális mappa-szerüen vannak a fájlok.
    Berakod az eredeti mellé(vagy helyett??erre nem emléxem,de asszem én az eredeti MELLÉ raktam)a navigátor hangot,valamint ezt a kis csomagot (új motorhangok,gumicsikorgás,stb.)
    Ezután a fent kis progival visszacsomagolod audio.dat-nak a már átirt audio mappát.
    Remélem érthető volt,és remélem jól irtam mindent,sok sikert ^.^
  • benjonino
    GlPetyus!

Kedves Petya!

Olvastam, hogy feltettél hangokat, de nem írtad le hogy honnan szedted és hogy hogyan telepítetted. Kérlek oszd meg az infót mert nagyon felcsigáztál!

Bocs, ha a visszaolvasásból kiderülne, próbáltam is, igérem.
  • arty
    alaplapi a hangkari? ha letiltod, hang nélkül is ezvan?

talán igy kiderülne ....
  • Bucser
    10 go to dxdiag.exe
    20 set sound
    30 Sound hardwer Acceleration off

MAgyarul a dxdiagban húzd le a hang hardveres gyorsítása mellett a csúszkát teljesen...
  • Glpetyus
    Akkor szerintem vmi codec zavarhat be. ^^
    De majdnem biztos,hogy vmi hanggal kapcsolatos
    Nekem is volt ilyen,mikor egyszer felraktam egy codec-packot...,na azóta Lkerülöm a packokat ^.^
  • MasterJay
    Már eleve ezokat próbáltam: agp írás kikapcs, új catalyst, omega drive, új win, nForce driver, kormány driver(Logitech formula force GP). De más játéknál is jelentkezik hasonló gond(prince of persia meghalás után animáció, már az elején az ubisoft logo)
  • Glpetyus
    Rakd fel újra,hátha segit...
    Ez vmi script error,vagy a hangokkal van kapcsolatban...
  • MasterJay
    sziasztok! Van egy olyan jellegű gondom, hogy mikor borulok vagy ütközöm és leáll a motor fagy a game. Mi lehet a gond?
  • arty
    felsőbbrendűség? ugyanmár ... semmi ilyesmi érzés(ellenérzés) kiváltása nem volt célom :) csak boldogan beirtam ide, hogy lement a prog. ára ... s ahelyett, hogy velem örült volna bárki is, csak simán letorkolltál h máshol is ennyi ... de ha ennyi, s ezt más is látta már előttem, vajh miért nem irta ide be ?

paraszt jelző rád valóban tulzó/helytelen volt, elnézést :)