20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Lacika 79
    szombat első gyorson a rajtnál álltunk, mint minden versenyen. :)
    utána felmentünk egy kanyarral feljebb attól, ahol Ollé eldobta a vasat. Tehát hallottuk a hangokat, érdekesen csinálta, az egyszer biztos. Jah, ahol voltunk egy enyhe jobb-bal kombináció volt, némi kis bukkanóval a közepén, szal néha sikerült picit eltenni a paripát az emberkéknek. :)
    utólsó gyorson feljebb mentünk vagy 2 km-t, itt egy jobbosból jötek ki az emberkék, még ASI is keresztben picit (!!!) majd utána egy 90 fokos balos következett, utána pedig tolták végig egy hosszú egyenes részen.
    Vasárnap: Egerszalók utáni kis patak-nál (?) álltunk a korlát mögött, tehát pont ott vágták a kanyart előttünk. Ez a rajttól olyan 500-600 méterre van. Majd felmentünk a "Szabó Gergős" kanyarba, ahol 2003 Bp. rally-n eldobta a T3-as Skodát. :P
    Sajnos az emelkedős részek nem kedveztek nagyon sok verdának. Nem volt elég kraft bennük :P
  • Glpetyus
  • fistin
    ja, és a dobbantós rész az jó volt(a WRC-k esetében)
    +
    még a fehér Subarunak leszakadt az első lökhárítója, és egy részeg csávó meg benyelte, aztán meg a randező elvette tőle, az meg csak nézte hogy miről van szó:D ja és kiállt az út közepére, ott vagánykodott hogy van egy lökhárítója. mindenki leordította, fujjogtak. hozzá teszem hogy ott a Bocsi elágban voltak lehet(nem akarok hazudni) de lehet hogy több ezren. kimegyünk 2 órával a futam előtt, és már akkor tömve volt az egész. aztán még lementek az árok szélére egy páran, és kifújt. asszem.
    de itt egy kép:(ez még csak a dombon volt, még mögöttem voltak, az út szélén, meg a másik oldalon. na meg szétszórva még millióan. szóval ez tényleg odavág. nem is tudom mikor voltak itt ennyien de ha ott állál, akkor tudod hogy mi volt. je meg ahogy elnézem a képeken a neten a rajtnál is jó sokan álltak)
  • fistin
    és volt valami Szalókon?
    mivel arra lakom, ezért a Szarvaskő-Egerbocs szakaszon voltam szombaton. az elágazóban álltam. ott a vége felé. tod?
    semmi nem volt. Él elnézte a kanyart, kicsit tovább csúszott a kelleténél(ahhoz képest hogy Taxi-s, és arra szokott taxizni-szóval ez nevetséges-meg azt is mondta, hogy csukott szemmel végigmenne a pályán. én ezt el is hittem, csak amit láttam, az nem úgy nézett ki. vagy lehet hogy a földúton nem szokott taxizni, és azért késett az a kézi?)
    Ollé meg bebukott a rajttól 3-4-dik kanyarba. ott wazze ahol meg sem gondolad volna!! hehe. ahhoz képest hogy majdnem minden nap arra járok Egerbe, ahhoz képest megint kifogtam valami szar helyet!!!
    ma meg Bátornál álltam, ott is a Bükkszéki elágban. nem volt lassító, az ég világon semmi nem volt.(meg alig álltak, osszesen ha voltunk vagy 40-en. de mondjuk azért, mert nem bírtak bemenni kocsival, mert etap volt az a rész, ahonnan be lehetett volna menni-vagy meg tudták hogy szar lesz:D) a másodikról el is mentünk, le Bátorba a dobbantóhoz. megvártuk a WRC-ket, aztán jöttünk is haza, mert nem láttuk értelmét tovább maradni.
    te láttál valamit?
  • fistin
    okay thx
  • keji
    persze, a ripléj mellett a kis villáskulcs, letölt átnevez pl. 6slot1_murva.lsp a 6 a kocsi száma...
  • Lacika 79
    rossz helyen áltál. nekem qrvára teccett. melyik gyorson voltatok? Mi most Egerszalókon voltunk, tegnap meg Szarvaskő.
  • fistin
    vagy csak rossz helyen álltam
  • fistin
    semmi baj, lehet szedni beállításokat is a swedischsimracingről?
    pfű de szar volt az Eger rally:'('('('(:(((((((((
  • keji
    Hi! Nekem Ms SideWinderem van FFB-es, sima Gameportos az elején nem örültem, mert xp alatt nincs hozzá driver, de az RBR megoldja softverből. :-) Ugyan minden elindulásnál újra fel kell ismertetni a játékkal és nem elsőre kezeli a forceokat, de már rájöttem az okosságra. Ja és csak 10k volt.

Amiket visszajátszásokban látsz, hogy ügyesen vissza tekerik a kormányt és hasonlók, nos szedd le a beállításaikat és menny velük pár kört. Nekem túl sokat levesz a vezetési élményből, mert szinte viszza húzákk a toronymerevítők a kormányt egyenesbe és így sokkal kevesebbszer tör ki az kocsi feneke v eleje. Ráadásul szedtem le olyan ripléjt ahol belsőnézetben a csávó olyat teker 1 mp alatt a kormányon egyik iránynól a másikba, amit szerintem csak billel lehet megcsinálni azon a pályan azon a helyen..., mert a kormányt ha valaki ilyen sebeséggel tekeri force mellett az felborul a székével együtt. persze tisztelet a kivételnek, akik pénzt és időt nem sajnálva kéthetente új kormányt vesznek.

A kormányodhoz meg csak annyit,hogy vegyél le az érzékenységből, a kicsuszkálásnál pedig elsőkörben fékerő lecsökkentése segíthet. Az elején én is állandóan ráfékeztem ha megindult a kocsi, talán segít a fékállítás kezdésként. amúgy bocsi a szófosásomért. csövi
  • reaper4
    egész jó, bár nálam néha kicsit pattog a hang.
  • fdsag
    A Rally viszont működik,csak a zene nem szól.
  • fdsag
    Ha a Richard Burns Rally-val játszom a játék után "elnémul" a PC,újra kell indítani,hogy újra "szóljon".Vajon miért?(Audigy2 ZS)
  • fistin
    12k
  • Tockos
    Mit szoltok az uj motorhangokhoz mar mint a bhmotorsrol letoltottem a Realistic Soundmod for RB szerintem szuper.Szerintetek? A txt-ben annyira komplikalva van leirva .Nekem sikerult jo betelepitenem.
  • Glpetyus
    Mér ez mennyi volt? :)
  • fistin
    mármint a kormányvásárlást. de ezt már tudtuk
  • fistin
    na, ezt is elkúrtam
  • Glpetyus
    Amúgy én 2 éve ugyanazzal a MS Sidewinder-rel tolom (nem ffb-s!),hát már rendes holtjátéka kezd lenni,de totál megvok vele elégedve.
    És kemény 12 K volt (akcióban mondjuk)
    Au.han rulz :P
  • Glpetyus
  • fistin

hehehe:D
  • Glpetyus
    Jó,a hosszú kommenteket most nem olvastam L :P
  • fistin
    de attól nem lesz jobb, csak tapasztalat! háhá brühühümm
  • fistin
    nem ezt mondtam az elébb? hehe :D:D:D:D::D
    na figyu felrakok majd egy videót. vagyis replayt
  • fistin
    megvan minden, perfect-en. az összes. de így sem:'(
    próbálkozzam még szerintetek, vagy tényleg be kéne ruháznom egyre?
    na jó, csak azt mondjátok hogy próbálkozzak, de mondom sírok. meg szegény kormány ütöm vágom!
    na jó azé nem, csak szidom
  • Glpetyus
    Bocsi,de nem lehet,hogy csak "béna" vagy még hozzá? :)
  • fistin
    semmi baj, csak egy éve valaki alig akar válaszolni a problémáimra, ha meg berakom a kormányom képét, akkor csak úgy dőlnek a hozzászólások
    vajon miért?
  • Bucser
    Csináld végig a rally schoool-t előbb a kormánnyal újra akkor lesz valamilyen szinten ösztönös ráérzésed tánna meg elég setupokkal bíbelődni. de előbb a köormányt kell megismerned és utána jöhetnek a setupok...
  • Bucser
    Nálam Act Labs Force RS van még első szériás immáron 6 éve.. annyi gondom volt vele összesen, hogy a pedálban a rugókat kell kicserélni mert megadják magukat és aújra kellett vezetékeznema pedálrész mivel szanaszét szakadtak a vezetékek az intenzív használattól. JA meg egyszer poénból feltettük a FFB-t maxra és teszt közben akkorát rántott a motor a kormányon, hogy a tengelyen eltört valami. Így a műanyag tengelyt kicseréltük alumíniumra + a kormánykerék rögzítést máshogy csináltuk meg:) viszont az elektronika+ a motor még ma is szuperül megy... (kár hogy shiftert már nem lehet kapni meg Performance Pedalst hozzá:()
  • fistin
    de, mind1iknél. a Richard Burns-höz mongy má egy jó beállítást! mert mondom én nem tudom belőni, meg azt sem tudom mi mit jelent! :D hehe
    igen Momo-t akartam venni, de aztán ez lett belőle, mert úgy gondoltam nem áldozok ennyit rá. 35-öt asszem. jobb lett volna egy Logitech, vagy egy MS Sidewinder szerintem. pfhajj
    nem bírok ezel játszani.
    elhatározom magamban, hogy majd most fékezek, meg szépen megyek, meg nem hajtom túl... de aztán úgyis valahol kijön a kormány hibája, az hogy kaki, és ott már el is van rontva. meg hogy ha most megnézek egy videót, akkor sírnom kell! látom belső kamerás nézetből, hogy tekergetik a kormányt, ha 100 fölött megcsúszik hopp egy ellenkormány, és aztán már bent is van az egyenesben/kanyarban. én meg fék, kanyar, akkor megy egyenesen, aztán jön a kézi, után ha szerencsém van nem megyek neki a susnyásban a fáknak, és nem kell tolatni. ha igen, akkor csöcs. ja és a sebesség.
  • dan104
    Nem akartalak lebaszni,csak a feltett kérdésre válaszoltam,ami igaz hogy nem nekem szólt de gondoltam beleugatok!Bocs ha sértő voltam nem volt szándékos......!
  • fistin
    az mijjen?
  • b-type
    Momo van.
    szívtam sokat a pedáljával, szal nem vagyok szemellenzősen Momo párti, viszont a kormány része nagyon jó.
    én még a Colin 2-re, és a Motorhead nevű arcade-ra vettem kormányt 360-as Thrustmaster), és azzal zúzattam, de nem volt könnyű megszokni.
    azt hittem rögtön nagy javulás lesz, erre rögtön sokkal lassabb voltam :DDD
    De aztán kijön a lényeg, a manuális váltó, a visszaváltások, a gázos fékek,..és persze az irányítási finomság.
    de ehez kell egy strapa kormány, és nagyon fontos, hogy masszív legyen a rögzítés.
    nekem az RBR-ben a Momo is le tud lazulni, igaz teljesen sima a lap amire rögzítve van.
    én olcsóban egy Logi. Wingman ff.-est vennék.
    ezzel a kormánnyal inkább aszfaltoznék, vmi pályaversenyes játékkal, vagy moddal, ahol nem kell annyira az ff., és nem kell rántani a kormányt.
    De ha meg tudod oldani a masszív rögzítést, és a gombos váltást (bár ff. nélkül jó lehet a váltókar is), akkor hajrá...remélem jó lesz. :)
    a késleltetési problémát a játékban kellene átlőni, mert az nem hangzik természetesnek.

• Glpetyus
    Ja,azt hittem,hogy ilyen láb alá rakós okosság :I
  • Glpetyus
    szpem? :)
    Jó az...Neked :P
  • fistin
    azt meg már én is mondtam, hogy gagyi. most ezért nem kell mégegyszer leb@szni. mondtam hogy gagyi, meg hogy be kéne ruházni egy márkás kormányra.
  • fistin
    igen jól látod a rögzítés módját!
    cuppanós!!
    meg van hozzá kis vas csavarral, amit ha tekerek megy beljebb, és megfogja
  • fistin
    igen, tényleg a T..CO áruházban. jaja. :P
    kézifék váltó, megtetszett, de inkább vettem volna más:'(
  • fistin
    na kezdjük sorban: valaki rendes is!
    igen, már próbálkoztam, masszív, csak érzékeny, más játékoknál nem akar fordulni, ha meg fordul, akkor meg nagyon. tehát késik a cuccos....
    nekem már karácsony óta megvan, igaz, nem játszok vele folyamatosan, de nem tudom annyira megszokni, hogy quickrallyban meg tudjam verni a gépet! a season megy, mert elkezdem könnyűben, és azt könnyen meg lehet nyerni.
    neked milyen kormányod van? gondolom azért valami márkás, és rendesen tudod vele zúzni! na meg persze már netes versenyen is tudod tolni vele. de ha én még a gépet sem tudom megverni, akkor mit akarok??
    tudom, most jönnek azok a hozzászólások hogy akkor velem van a baj. hát nem... ezt jobb ha elhiszitek. bár valaki adott lejjeb egy beállítást, na az isten ehhez a kormányhoz. de mondom még így sem tudok versenyezni..... vagy aki nem hiszi el, az próbálja ki.
  • fistin
    na idefigyeltek!!!!!
    kussoltok!!!!
    jegyezzétek meg a kulcsmondatot:(azt nem mondom hogy mottó, mert ott még nem tartunk) jó nekünk a szar is!!!!!