Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem tudom, hogy miért nem rakják be menükbe ezeket a kameraállításokat.Nem lenne jobb tõle a játék????

My words are weapons.In which I murder You with?

JuanG
ilyen nekem is van...az elsõ éles kanyar félelmetesen sikerült 😄DD

kis replay

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ja, az autó INI- jében ennél a résznél (ez nekem a 2000-es subaru INI-jében van):

FOV = 1.608997
Near = 0.110100
Pos = 0.339627 0.924271 -1.166099
Target = 0.339627 0.891643 -3.742547
Up = 0.000000 1.000000 0.000000

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hm... de jól írok! 😊
(Itt után szóköz, és nem "fejve", hanem fejtve...)

GPLRank: -51|GTRank: -30

Ittrészletesebben ki van fejve hogyan.

Alexease
Nincs vele problema!
Benak az emberek, hulladek gepeken akarjak futtatni, regi vagy szetbarmolt rendszeren, regi kartyan, driveren stb.
Jól mondod! 😊

Alexease
- Atirod az auto INI-jeben
- Letoltod a BHMS-rol a Camera Manager-t.
Alexease
A jatek tenyleg tuti, a grafika, a hangok s foleg a fizika, vezetesi elmeny, beallitasok, palyak stb.
Egy van ami nagyon bosszant, az a idetlen konzolos menurendszer es az abbol adodo "jetekmenet" kiallakitas😞((( Hogy nem hasznalja az egeret meg mindenhova 20x kell kattintani, attol falra maszok😞( Meg ha autot akarok allitgatni, akkor folyamatos ki-be lepes, inditas, kozben 28 kattintas😞((

De annyira nem szidom, mert lehet hogy csak a konzol kiadasnak koszonhetoen lett ilyen amilyen, mert igy volt penz es ido fejleszteni.😊)
Sonajk @:o)
Hol tudom ezt beállítani ???

"ha kevés a sebességérzet fel kell venni a FOV-ot 1.3-ról kb. 1.7 - 1.8 -ra...én egybõl azzal kezdtem hogy átkonfigoltam a belsõ nézetet, mert szar volt 😄DD..."

HELP

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Buba007
Válaszoljon vki plz!!! #3578

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Azt muszály.Alapvetõ.Egyértelmû.Ezt nem is kell mondani.
😄DDDDD
Aki azal tud menni, az mindennel tud menni.És ez nem vicc...

de az miatt van 😊
Duddits
Hát nekem a menüig se jut el. De nem hinném hogy a Geforce 2 miatt lenne.

Vagy akár GPL-t 😄

Tudom, ez nem a reklám helye, de próbáljon ki mindenki egy nascar játékot!Nascar rs 2003 nagyon jó.És versenyben!!mert hacsak magadban, az olyan, mint rallyban hotlapezni.Nem bánjtok meg!
bocs az offért😞((

Buba007
Sziasztok! Hallottam, hogy problémák vannak a RELOADED verzióval. Voltaképpen milyen problémákról is van szó?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Igen, alappal.Ezt az idõt 4x-re futottam.Semmi értelme 1000x végigmenni és utána kiállni egy állat idõvel.Arra ott vannak az f1 meg nascar szimek.

Alexease
En is kiprobaltam ezt a Francia szakaszt, elsore nem sokaig jutottam😊)))
Replay (kicsi)😊)
b-type
Piski azt akarod mondani, hogy te alap setup-al mentél???
lehídalok.
én már piszkáltam bõven.
egyébként igazad van a hotlapozással....viszont a jó setup-hoz egyszerüen kell, és akarom érteni a beállok lényegét, márpedig azt kellõ pálya ismeret mellett csak az idõeredmény mondja meg... ráadásul engem mindig érdekelt, hogy mit tudok kihozni az adott pályából...persze ennek már semmi köze magához a rally érzéséhez tudom.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
mizujs? hogy állsz a kocsikkal???

JuanG
pontosan, lassan be-gyorsan ki...csak nehéz ezt a szabályt betartani...

Szép menet, nem lényeg az a pár tized hátrány!Te is defaulttal mentés?Jó lenne érteni picit a setuphoz, ki lehetne hozni belõle egy 32-t kb.Amúgy szerintem nem lnyeg, hogy hotlapezésben mit ud az ember, ez rallyjáték, az improvizáció a tuti😊
De most azért megpróbálom még 1x ezt a szakaszt, mert nagyon sok az a 3mp amit bukok a végén.
A jó szimulátort meg szerintem abból lehet érezni, amit Cowek is mondott, hogy átülsz egyikbõl a másikba, és nem érzed furcsának, csak apróságokat kell kitapasztalni, a finomságait.Tökéletes szimulátor nem volt, nincs és nem is lesz,de azért van pár(GPL, Nascar2003 és ez), aminek z alapja, vagyis a fizika nagyon hasonló, bár merõben eltérõ stílust dolgoz fel,mégsem idegenek egymásnak.Azért ezt a 3-at írom, mert ezeket ismerem behatóbban, nem zárok ki más jó gémet😊)
A techika lényege szterintem mindháromban az, hogy korábban fékez az ember, nem az uccsópillanatban, akkor nyugodt marad a kocsi és mielõbb a gázon tudsz lenni.Ez azért fontos, mert akkor nem csak a kanyarban nyersz picit, hanem a következõ egyenesben is, és azért ráadásul nem is kell küzdeni.De nemakarok senkit kioktatni vagy ilyesmi, ez csak egy vélemény.Ja és a legfontosabb!Ne az idõeredmény számítson, hanem az, hogy minden métert élvezzen az ember!

Értettem!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

robotnyk
Jacek
de a labukban😊)

😊
Met
Mert nem korcsolya, hogy az álló kerékkel kanyarodjál. Kanyar elõtt fék, kanyar kis gáz ha szükséges és kanyar végén kigyorsít.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

De azt hittem legalabb van bennuk ABS !
Vagy az a rally autokban nincs ?

robotnyk
ha állóra fékezed a kereket, hiába kormányzol
Miert van ha mondjuk kanyar jon 50-el megyek fekezek de az auto csuszik egyenesen hiaba tekerem a kormanyt ? 😞
ABS No ?

Nekem az jobban ment billentyûzettel.
Cowek
Sajnos a fizikai hatásokat nem tudják modellezni :-) Pedig az mekkora lenne :-) 10 percenként hívnák a mentõket :-)

http://www.f1-info.hu/

Cowek
Én azt tudom hogy Nascar Racing 2003-ból átültem ebbe a szimulátorba, és nem éreztem semmi szokatlant. Persze nem hasonlít a két vezetési technika :-)

Hát ebben kérnék segítséget.
Cowek
Az ami a valóságos fizikát kívánja modellezni...
Próbálj meg igazi autót két nyomógombbal irányítani.
Mindenesetre vannak akik tudják irányítani, de ebben sajnos nincs tapasztalatom, azt tudom hogy valami más fajta beállítást kell kiválasztani.

Igazed lehet, de szerintem ez soha a büdös életben nem fogják rendesen szimulálni! Voltál már rally versenyen?
Met
Azért szimulátor mert a valóságot próbálja szimulálni.
Láttál már autóban kormány helyett billenytûzetet?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

robotnyk
dehogy nem lehet, odass!
Szerinted az a szimulator amiben nem lehet egy kanyart bevenni billentyûzettel?
robotnyk
végigtoltam a schoolt, így kellõen óvatos lettem. a stage bestektõl persze jócskán elmaradok, és ritkán tudok tiszta szakaszt menni jó tempóval, de azért élvezem.
Cowek
A Colin nem szimulátor sajnos :-(

please help
Aki billentyûzettel játszik és sikerélménye is van az legyen szives elárulni nekem, hogy a túróba csinálja???
Hónapok óta várom a játékot most meg itt szerencsétlenkedek! A colinnal nem voltak ilyen gondjaim.
fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

b-type
én nagyobb széttartás, dõlést, és merevséget állítottam..meg lejjebb raktam, azért nem linkelem, mert nem biztos, hogy mindent jól csináltam...pl. hozzápiszkáltam a diff.-hez is.
alap setuppal 2:40-et megyek, szal lehet hogy a nagy állítgatásban van rossz is 😞((

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
nagyon kira...én meg pont most kúrtam szét a setupomat...valahogy vissza kéne állítanom 😄DD...

JuanG
no ilyen...csak a kormányt szeretném eltüntetni, és pont jó lenne nekem...

Breki33
"PREVIEW_X19_HMC.jpg"