20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • arty
    jajj, lacika ... jajj ... ez fájt :)

amugy a normálisabbak miat járok ide, vannak ők is páran ... :)
  • Glpetyus
    Randa
  • Bucser
    Magyar XP+SP2
  • nenad
    angol vagy magyar windowsod van?
  • Lacika 79
    nem kell idejönni, ha több a paraszt mint a normális. Amúgymeg ha érdekel a játék, nézz utána, mennyibe kerül! Ennyi!
  • emberke
    Miért??? Talán nézd meg a hozzászólásaim számát és ki fog derülni, hogy ritkán irkálok ide s talán nem véletlenül… Egyébként meg hagy kérdezzem már meg mi ez a felsőbbrendűségi érzés nálad? A hozzászólásod alapján ha valamelyikünkre kettőnk közül illik a paraszt jelző az nem én vagyok...
  • arty
    te miről beszélsz?

ha hamarabb tudtad, hogy mindenhol ennyi, miért nem irtad be előttem, hogy ennyi a játék ára?

ah, mind1 ... sg-hu n megszokhatnám hogy több a paraszt, mint a normalis :(
  • Bucser
    Próbáltad másik USb slotban??? pl nekem van olyan, hogy adott slotokban felismeri de nem kezeli le rendesen a kormányt. LEhet még esetleg valamilyen MIcrofosos USB tárgyú windows frissítés is a bibi. (régen rendszeresen lekapcsolta a joyomat...)
  • nenad
    kormany fordulo 2 :)
    mielott visszavitemn volna a kormanyt elvittem ocsemhez hogy kideruljon hatha nalam van a bibi, es nalam volt, nala tokeletes ment.

Aztan ugyanugy nehany nap mulva elbaszodott. (miutan feltettunk 1 masik autos cuccot) vazz valamelyik softwer bassza el a kalibraciot vegervenyesen. De hogyan lehetne resetleni, mert a reset gomb a kontroller kalibracional nem er semmit sem.
  • Alexease
    THX!!!
  • bestGP
    boldok sznapot:)
  • emberke
    Miért?
    Mert nem akartam a meglepetés okozta örömödet elvenni azért... :))
  • arty
    szivesen... b+ ;)

azt nem értem, ha már tudtad, miért nem irtad ide be, hogy "mindenhol" 4k már csak az RBR ...
  • Bucser
    jááá én meg OPF GOld mellé talán ha lesz rá pízem:D
  • Lacika 79
    :D

Jah, GTR nekem is jön....mert megérdemlem :D
  • SE
    Én is. Én sem!
  • emberke
    Hó végén megyek nagybevásárlásra, majd bedobom ezt is a kosárba a GTR mellé. :)
  • Lacika 79
    én még 7990-ért vettem anno :)
    de nem bántam meg
  • Met
    pl
  • emberke
    Szerintem mindenhol ennyi :P
  • arty
    emberek !!!!!!!!!! ma voltam az europark SATURN-ban, és a game:

3990 forint !!!!

én azt hiszem hamarosan törlesztek a kiadonak/fejlesztőknek a kellemes órákért :)
  • Lacika 79
    nm.
    soundforge megvan?
  • keji
    Köszi, majd megprobálom!!!
  • Lacika 79
    na szóval, én is szopok ezzel. :)
    használj pl. soundforge-ot, hogy időben megegyezzen a szinkron hossza az eredeti verzióval. el lehet vele tökörészni, de más megoldást Én nem találtam. ha van valami okos emberke aki vágja a témát, az plíz írjon.
    jah, és minden fanatikus szedje a sátrofáját, és április 2-án jöjön Eger Rally-ra.
  • Tockos
    csak azt szeretném kerdezni mi az a RBR World Rally MOD - GTE és mia GTE WRC Mod.Mit változtat a játékon?ez a két mód?
  • Bucser
    hmm kép alapján szép:) Ki kéne próbálni igaziban:) A pusztában egy WRX STi-t vagy egy Lancer evot:)
  • reaper4
    Lacika 79 is hangokkal mahinál az rbr-be igaz Ő nem a navi hangot csinálja, de talán tud segíteni
  • Glpetyus
    Bázzz!
    SEGITSETEK A SRÁCNAK!!!!!44
  • keji
    Sziasztok! Csináltam szinkront a navigátornak, de valamiért nem jók a kanyarbemondások. Vagy már benne vagyok a kanyarban amikor mondja (azaz mondom ) vagy három kanyarral előtte mondja. Callout distance-al is próbáltam és egyik roszabb, mint a másik...
    Lehet esetleg azért mert nem ugyanolyan hosszúak a szövegek, mint az angolban és ezért csúszik az egész? Akinek van vmi tippje ne tartsa magában. Amúgy nagyot lendít a vezetési élményen... Köszike
  • Glpetyus
    anyádba ^^

• Glpetyus
    [IMG][/IMG]
  • Glpetyus
    Lemaradtam kicsit ^.^

• Bucser
    na mind1 feltettem 101-et aztán rá az 1.02-t:)
  • Bucser
    2-3- oldalt olvastam vissza az 1.02-es patch előtt kell az 1.01-es is? vagy megy az 1.0-ra az 1.02?
  • Met
  • báttyó02
  • bestGP
    anyat!444
  • báttyó02
    pofad befogot kis kötötthaju szarfejü !!99
  • karikusz
    :)
  • bestGP
    ne vityorokjá!