20179
-
#6916 jajj, lacika ... jajj ... ez fájt :)
amugy a normálisabbak miat járok ide, vannak ők is páran ... :) -
#6915 Randa
-
#6914 Magyar XP+SP2 -
nenad #6913 angol vagy magyar windowsod van? -
Lacika 79 #6912 nem kell idejönni, ha több a paraszt mint a normális. Amúgymeg ha érdekel a játék, nézz utána, mennyibe kerül! Ennyi! -
emberke #6911 Miért??? Talán nézd meg a hozzászólásaim számát és ki fog derülni, hogy ritkán irkálok ide s talán nem véletlenül… Egyébként meg hagy kérdezzem már meg mi ez a felsőbbrendűségi érzés nálad? A hozzászólásod alapján ha valamelyikünkre kettőnk közül illik a paraszt jelző az nem én vagyok... -
#6910 te miről beszélsz?
ha hamarabb tudtad, hogy mindenhol ennyi, miért nem irtad be előttem, hogy ennyi a játék ára?
ah, mind1 ... sg-hu n megszokhatnám hogy több a paraszt, mint a normalis :( -
#6909 Próbáltad másik USb slotban??? pl nekem van olyan, hogy adott slotokban felismeri de nem kezeli le rendesen a kormányt. LEhet még esetleg valamilyen MIcrofosos USB tárgyú windows frissítés is a bibi. (régen rendszeresen lekapcsolta a joyomat...) -
nenad #6908 kormany fordulo 2 :)
mielott visszavitemn volna a kormanyt elvittem ocsemhez hogy kideruljon hatha nalam van a bibi, es nalam volt, nala tokeletes ment.
Aztan ugyanugy nehany nap mulva elbaszodott. (miutan feltettunk 1 masik autos cuccot) vazz valamelyik softwer bassza el a kalibraciot vegervenyesen. De hogyan lehetne resetleni, mert a reset gomb a kontroller kalibracional nem er semmit sem. -
#6907 THX!!! -
#6906 boldok sznapot:) -
emberke #6905 Miért?
Mert nem akartam a meglepetés okozta örömödet elvenni azért... :))
-
#6904 szivesen... b+ ;)
azt nem értem, ha már tudtad, miért nem irtad ide be, hogy "mindenhol" 4k már csak az RBR ... -
#6903 jááá én meg OPF GOld mellé talán ha lesz rá pízem:D -
Lacika 79 #6902 :D
Jah, GTR nekem is jön....mert megérdemlem :D -
SE #6901 Én is. Én sem! -
emberke #6900 Hó végén megyek nagybevásárlásra, majd bedobom ezt is a kosárba a GTR mellé. :) -
Lacika 79 #6899 én még 7990-ért vettem anno :)
de nem bántam meg -
#6898 pl -
emberke #6897 Szerintem mindenhol ennyi :P -
#6896 emberek !!!!!!!!!! ma voltam az europark SATURN-ban, és a game:
3990 forint !!!!
én azt hiszem hamarosan törlesztek a kiadonak/fejlesztőknek a kellemes órákért :) -
Lacika 79 #6895 nm.
soundforge megvan? -
keji #6894 Köszi, majd megprobálom!!! -
Lacika 79 #6893 na szóval, én is szopok ezzel. :)
használj pl. soundforge-ot, hogy időben megegyezzen a szinkron hossza az eredeti verzióval. el lehet vele tökörészni, de más megoldást Én nem találtam. ha van valami okos emberke aki vágja a témát, az plíz írjon.
jah, és minden fanatikus szedje a sátrofáját, és április 2-án jöjön Eger Rally-ra. -
Tockos #6892 csak azt szeretném kerdezni mi az a RBR World Rally MOD - GTE és mia GTE WRC Mod.Mit változtat a játékon?ez a két mód? -
#6891 hmm kép alapján szép:) Ki kéne próbálni igaziban:) A pusztában egy WRX STi-t vagy egy Lancer evot:) -
#6890 Lacika 79 is hangokkal mahinál az rbr-be igaz Ő nem a navi hangot csinálja, de talán tud segíteni -
#6889 Bázzz!
SEGITSETEK A SRÁCNAK!!!!!44 -
keji #6888 Sziasztok! Csináltam szinkront a navigátornak, de valamiért nem jók a kanyarbemondások. Vagy már benne vagyok a kanyarban amikor mondja (azaz mondom ) vagy három kanyarral előtte mondja. Callout distance-al is próbáltam és egyik roszabb, mint a másik...
Lehet esetleg azért mert nem ugyanolyan hosszúak a szövegek, mint az angolban és ezért csúszik az egész? Akinek van vmi tippje ne tartsa magában. Amúgy nagyot lendít a vezetési élményen... Köszike
-
#6887 anyádba ^^
-
#6886 [IMG][/IMG] -
#6885 Lemaradtam kicsit ^.^
-
#6884 na mind1 feltettem 101-et aztán rá az 1.02-t:) -
#6883 2-3- oldalt olvastam vissza az 1.02-es patch előtt kell az 1.01-es is? vagy megy az 1.0-ra az 1.02? -
#6882 -
#6881 -
#6880 anyat!444
-
#6879 pofad befogot kis kötötthaju szarfejü !!99 -
#6878 :) -
#6877 ne vityorokjá!