20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Glpetyus
    Nekem is :S
  • Agrakos
    Helyes!!!!!! Az összes pályára ám!!!
  • Lacika 79
    nekem meg meló van ma, a fene essen bele :P
  • Glpetyus
    Na,hétfőn hozok replay-t
  • Glpetyus
    Ehhh...mi akartunk menni,de 7végén külföldre kell mennem :C
  • Lacika 79
    Volt valaki Miskolc rally prológon? Szerintem kegyetlen jó volt, mondjuk a Hondás Suzukis gépek valaohgy nem dobogtatták meg a szívem, de volt ott is egy-két ügyes kezű pilóta, mint az köztudott :P
    Nagyon megy az a pögó ótó, nem tudom, a Skodák fogják-e bírni tartani az iramot. Az a sanda gyanúm, hogy murván nem lesz ellenfele, aszfalton Turi ott lehet mögötte, meg talán Herczig, ha felnő teljesen a fókához. Bútort nagyon szeretem, de pár futam biztosan kell neki, hogy belerázódjon. Mindenesetre gyönyörűen fűzte a salakon. Benik.... hát nemtom, de szerintem nincs esélye megnxerni a bajnokságot. Kis Ferivel kapcsolatban fogalmam sincs, mivel WRC-vel nem nagyon láthattuk az utóbbi években.
    Jah, Öcsi valami hatalmasat ment, le a kalappal előtte.
  • Glpetyus
    LOL
    Sikerült
  • Glpetyus
    Nem, 4-12 közt kell lennie.
  • Glpetyus
    :DDD
  • Agrakos
    A lényeg, hogy olyan passwordot adj meg ami, legajább 9 karakter és van benne betű is, szám is. Azt hiszem legalább is!!!!
  • Agrakos
    De hülye vagyok!!!!
  • Glpetyus
    :DDDDDDDDD
    A RBR-Rankra nem enged regisztrálni.....mindig failed password,pedig már 5546536725472354872836482364892 kombinációt próbáltam :S
  • b-type
    lehet a Rank-ra..:)
  • Agrakos
    Hát azt írtad, hogy akármit gépelsz be failed password. De ha failed password, akkor nem tudnál beírni a topicba, nem????
    De már 2 hozzászólásod is megjelenítette.
  • Glpetyus
    He?
  • Agrakos
    Miért? Ezeket most megjelenítette!!!
  • Glpetyus

Eddig bírtam idegileg.
  • Glpetyus
    Ez hülye....akármit gépelek be,mindig "failed password"
  • Glpetyus
    Lassan fogok is
  • Agrakos
    Na, látod!!! Megy ez! Mostmár lassan regisztrálhatnál a Rankra is!!!!!
  • Glpetyus

Na,tegnap sikerült lefaragnom 18 mp-t a Joux Plane pályán
    Így már 5.55.xx
    Ez még mindig lóf@sz az 5.15.xx-hez képest,de már alakúl
  • Glpetyus

• Agrakos
    A Rankra is feltetted az idődet??? Ott milyen néven futsz???
  • icmi
    Üdv!
    Én már asszem rájöttem, hogy kell pöpecre beállítani az ótót(mindegy melyiket). Stabilizátort fel, rugókeménységet le! Diffit előre 50-nel többet, mint hátra, diffitábla úgy jó, ahogy van. Egyenesben padlózni(első diffi stabilan tartja a vasat-kisebb kanyarokban is padló!). Fhanszia 1-en 2:41 volt az idő sokáig, így viszont 2:35. Megyek a 2:28 felé :D. Ezen a pályán az városba full gázzal be lehet menni enyhe ballábfékkel és utána még vagy 15 ms-ig lehet teljes padlóval menni. Én sem hittel el, de ha nem parázol télleg lehet neki küddeni, na meg vért izzadni
  • Glpetyus
  • Agrakos
    Tessék, ez is!!!
  • Agrakos
    Alig volt egyszerre!
  • Glpetyus
    :D
    Ezt az időzitést :)
  • Agrakos
    A www.swedishsimracers.com-ról le tudod szedni bárkinek a setupját. Megnyitsz egy szakaszt, és az időeredmény melletti csavakulcsikonra kattintva le tudod tölteni!!!
  • Glpetyus

#7138-as hsz.
    Ott a pályaidők után a sor végén van egy sárga villáskulcs ikon.
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Honnan töltötted le a setupot?
    Csak mert én is "jelentős" lemaradásban vagyok a menőkhöz képest, és a gyári setupban már nem lehet sok idő...
  • Glpetyus
    Á,...nem dehogy
  • Agrakos
    Én játék közben függöny behúz, telefon lenémít, amikor elfelejtem iszonyat káromkodás, ha megszólal, ajtó kulcsra zár!!!
    És csak én vagyok meg a játék!!!!
    Gondolom nem vágnád szét nagyon ilyenkor azt, aki keres!
  • Glpetyus
    Hát oda kell figyelni,az biztos
    Tegnap nyomom->csörög a telefon->árok....Újra kezd->becsenget valaki->árok.
    &@#{&#@#@@@#@!!!!!4
  • Agrakos
    Ez jó!!!!
    De komolyan kell ám gémelni!!! Nem lehet holmi szerelmibánatgyógyszer!
  • Glpetyus
    :)
    Úgy szoktam.
    "Kinézek" egy pályát,és megpróbálom megdönteni az időmet.
    Ha árkot fogok,újra kezdem ugyanazt....
    Mondjuk volt,hogy haver átjött (35 éve ellenére akkor játszott elöször rally szimmel),és akkor vagy 4 órát nyomtuk felváltva :P
    Közben piálgattam (épp szerelmi bánatom volt :D),és hát volt,hogy kevesebbett voltam a pályán,mint amennyi idő alatt betöltött a játék :DD
  • Agrakos
    Mondjuk, ha egy héten minden nap csak egy pályát nyomsz fél órát, azért az sem biztos, hogy nagyon rossz.
  • Agrakos
    Hi!!!!!!

Megértelek, ha picit röcög az már sokat ront a dolgon! Ezek után csoda, hogy így is viszonylag jó időket tudtál menni!
    Nincsmit ,elvégre Te is csapattag vagy, igaz most inaktív, de akkor is megillet, hogy legalább az oldaladra mutató linket betegyük a sajátunkra!!!
  • Glpetyus
    Na igen,így van értelme...nem fél órákat játszani :S
  • JuanG
    Szia!!! :DDD...örülök hogy nyomjátok! Én sajnos nem nagyon tudok nyomulni vele, mert nincs időm, meg ha nyomom is nem javítok az időn :(...de nemsokára veszek új videókarit, és lehet többet megyek majd vele, ugyanis eddig kicsit szaggat még low-ban is 800x600-ban :(((...alacsony fps-el meg nem igazán élvezhető...

Köszi a banner-t!!! Felteszem a linketeket az oldalamra természetesen :DDD

KEEP PUSHING!!!