Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrsix
PLÍZ HELLP!
3DAnalyze vmilyen hook_3DA.dll miatt kiabáll nekem. Tud valaki nekem segíteni, mi a franc ez, mit basztam el?
Köszi

HHEEELLLPPPP!!! Linket nem tud valaki????

Köszi
Buba007
Látom te nagyon nyomod! Mivel csinálod? Kormány, mi?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Clidey
Srácok, ezzel a hangkitömörítõ progival sikerült már valakinek eredményt is elérni? Mert nekem nem akar összejönni... A soundtrack-eket milyen fájlnév alatt tárolja?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

mrsix
Elõre is bocsi, de nincs idõm visszaolvasni a fórumban, hogy miként lehet elindítani a játékot GeForce4 Mx440-es videókártyával. Egy szükséges 3DAnalyze progit beszereztem, ami a hiányzó pixel shadert pótolja, de nem tudom mit is kell rajta beállítani, futtatni, hogy végre fusson a játék.
köszi elõre is

Biszke
Meg tudja mondani valaki, hogy a "szellemautót" hogyan lehet kikapcsolni. Már marhára idegesít.

JuanG

Richard Burns Rally Multiplayer Utility <14-09-2004 | JZ | Comments (0) >
From Racer_S: "I've started work on a mod that will allow netplay between a maximum of two users. I have no idea when the release date will be, but i hope my efforts mean something to the faithful RBR'ers. The concept at the moment is that you will have to run a server/client hybrid app before you load the game. This app will track your coordinates and apply them onto eachothers ghosts (Richard Burns) in Richard Burns Challenge mode. The player will only see eachother as ghosts until further is known about the physics engine."

People are already testing this. Check the forum thread for movies and screenshots. This one will rock!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
látom tényleg nem érted

az hogy nincs szükség rá nem azt jelenti, hogy jó ha full-on van
Az csak egy lehetséges érték.

Soxor nem a full a legjobb ám.
Doom3-al nem játszom.

Deha neked egyszerûbb vitázni és a játékot szidni hát legyen.
Én inkább kipróbálnám amit mondanak.
Breki33
az akkor van ha nem separate

egy tengelyen a gáz és a fék
via_mala
Vigyázz a 4.9-es Catalyst-tel!
A RBR ugyan nincs meg, de a Doom 3 és a CMR04 alatt a Catalyst 4.9-es kb. 5 perc alatt kifagyasztotta a gépemet, és valószínûleg más OpenGL-es játékoknál is ezt tette volna. Ugyanígy a 4.8-as is, de az csak a 9800 Pro-nál, a 9600 Pro-val ment rendesen.
Úgyhogy én egyenlõre visszatértem a 4.7-esre.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

dr Kotász
Az az értelme, hogy a billentyûs playerek is meg tudjak csinálni a rally schoolban a ballébfékes feladatot.
JuanG
na mindegy, nekem minden okés 😄DD...#3924

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
persze, az ok, nekem is ki van kapcsolva a combined cucc, de nem értem hogy lehet egy (azaz 1 😄DD) controls beállítás ACCELERATE+BRAKE???? Értelmetlen...

Jah, hát a combined pedals-t ki kell kapcsolni.
Nem értem a kérdést, Vágó Úr! 😊
JuanG
ha valakinek a kormánya kezeli külön tengelyen a gázt és a féket, akkor ez biztosan nem kell, ha meg nem kezeli akkor se vágom, hogyan van ez????

Meg lesz egy eredeti DVD-nk, és hozzá egy tok. 😊
JuanG
lehet, de nem értem hogyan?????

Szerintem meg az Acc+BR kell a ballábfék miatt. Vagy rosszul emléxem?
Szvsz. az eredeti is ilyen lesz. Annyi elõnyöd (elõnyünk) lesz, hogy elöbb tudjuk a hivatalos patch-et használni.
RelakS
Az Accelerate+Brake a kormányhoz fontos, ugyanúgy a Steering is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

JuanG
az ACCELERATE+BRAKE beállítás sztem valami gány konzolos maradvány...nekem a throttle az Y(gáz) és a brake az Z(fék) tengely...vagy fordítva, de az ACCELERATE+BRAKE -re nincs semmi beállítva...

JuanG
nemsokára meglesz eredetiben, megnézem akkor mit lép high detailre...

JuanG
az is lehet, hogy a törés nem a legjobb...nekem se volt gondom, csak alaplapi hangkártyám van, de ha felteszem high-ra egyrészt kicsit szaggat (csak ti4200-em van, meg 1700+ amd), másrészt a hang is "szaggat"/bugos...de nem fagy akkor sem...de nekem muszáj low detailben nyomni...

Hát akkor kénytelen leszek új alaplapra+procira+videókártyára gyûjteni.

Egyébként milyen géped volt és milyenre cserélted?
Nos, nekem is audigy2 van, ATI 9600Xt van. Akkor én vagyok az egyedüli kivétel. Egyedül az én gépem jó? És véletlenül fut csak nekem a gém? A codecek és egyéb sok felesleges szutyok néha tud csuda dolgokat mûvelni, hidd el. Csak az a furi, hogy eddig bármilyen configom is volt, SOHA nem volt olyan problémám, hogy valami ne indult volna el. Ezért állok értetlenül néha. És mivel suliban melózom, találkozok naponta 100 géppel, és hiába van 16 (elvileg) egyforma gép egy teremben, ful ugyanaz a cucc van mindegyiken, frissen ghostolva, mégis van olyan, hogy az egyik hopsz, nem indul, vagy megfagy, stb. Lehet, hogy csak a setupban kell állítgatni, lehet, hogy RAM-ot kell cserélni, stb. Ezzel csak azt próbálom szemléltetni, hogy nem mindíg a hülye programozókat kell szidni, elõször nézzünk szét a saját portánkon. Aláírom, vannak bugok, de el lehet õket viselni kis odafigyeléssel.
Jééé van ATI Catalyst 4.9! 😊 Most vettem észre! 😊 Lehet megold minden problémát! 😊
dr Kotász
Hát igen, azt az ID csinálta...
winona
"kb öt programot tudok ahol ez a megoldás"

LOL, én meg százat, ahol nincs szükség ilyesmire!!!

a DOOM3-nál vajon miért nem kell ilyen "trükköket" alkalmazni?!
az vajon miért megy egybõl?!

pfff...
winona
a gond az, hogy a hiba nagyon sok ember készülékében benne van, de leginkább a játékban!

vagy szerintetek normális az, ha a
- videókártyán nem lehet bekapcsolni a "high quality"-t? (rengeteg embernél)
- hang pattog? (sb live-tól, audigy-n át egy csomó kártyán)
és ha ezekre a problémákra semmiféle épkézláb magyarázat nincsen?!
Annyira nem nagy cucc. 2200+ XP, Abit NF7, 1 Giga ram, ATI 9600 XT, Audigy2. A többi az gondolom nem annyira fontos. 😊
Buba007
Nem az, hanem a controlls-nál van egy olyan, hogy THROTTLE és van egy olyan, hogy ACCELERATE AND BRAKE. Nos én kormánnyal nyomom és a pedálok az ACCELERATE AND BRAKE-hez vannak beállítva és így gond nélkül megy. ACCELERATE=gyorsítani THROTTLE= gázt adni

Breki33
szia :-)

tényleg a te konfigod milyen?

Amúgy hali!
Breki33
dehogynem
kb öt programot tudok ahol ez a megoldás

és a hardveres gyorsítás full-ról basic-ra vétele nem a hangminõség romlását jelenti sõt...

a hiba nálad van
dr Kotász
Hmm... te throttle nélkül tudtál pályát teljesíteni eddig? Azt nevezem!
Ez az elbaszott program nagyon sok embernek tökéletesen megy. Szal a hiba az ön készülékében van.
winona
igen, ezt én is olvastam, de miért vegyem vissza a hardveres gyorsítást?!
egy elb.szott program miatt?
ez nem megoldás...
Breki33
BRAND P

nekem se jön elõ
hálisten
winona
ja, a vga egy radeon 9600xt 256mb, a hangkártya meg egy philips acoustic edge

én csak azt nem értem, hogy milyen gépeken tesztelik ezeket a játékokat, hogy nekik sose jönnek elõ ezek a hibák?!
Breki33
hangnál lehet elég visszavenni a hardveres gyorsítást
vagy nem alaplapi hangkari....
Breki33
to open out the THROTTLE

így kell használni :-)

magyarul gázt ad
winona
kísérleteztem és a következõre jutottam:
- ha a "Graphics Quality"-t high-ra rakom, akkor a játék kifagy
- ha low-ra, akkor megy és minden mást bekapcsolhatok (car shadow, triple buffering, particle quality=high) és megy nagyobb felbontásban is

viszont újabb probléma:
a visszajátszásoknál a hang folyamatosan pattog! 😞
(pfff, utoljára a Nolf2 volt ennyire bugos...)
Buba007
Van egy olyan beállítás, hogy THROTTLE!! Ezt elvileg használnom kéne a verseny közben??

Breki33
a game-hoz kell a Pixel Shader-t, és Vertex Shader-t ismerõ videokártya.
Ez a GF3 Ti szériátol indul. A GF4 MX440 pedig még a GF2 családhoz tartozik.
GF3 Ti, GF4 Ti, GF FX.
Ati-ban pedig 8500-9000-9100-9200-9500.... X300,X600....
sumi
nvidia gef mx 440 ,8x agp,158mb ddr.Na ezzel annyira sem jutottam mint ezzel.

Breki33
jaja méghozzá 6800 GT-t 2,2 ramost

Megszívtad! Nvidia-t kellett volna venni...
Semmit, várni kell pecsre, én is azt teszem.

sumi
Hali.Vettem ma 1 ATI Radeon Excalibur 8x agp , 128 mb ddr.
A kérdésem.A játékba villog a környezet.Mit kéne álíttani a kártyán?