Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egészen biztos. Nálam is ez volt, aztán vettem egy új alaplapot, meg procit, és láss csodát... Egy akadás nélkül fut.
uHs Gerzson
Én inkább maradok a jó öreg subarunál, de az EVO7-est is jól lehet törni 😄
Amugy én azt mondom kezdjünk egy szimpla murvás pályával és azzal elkezdödhet az idömérö edzés.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Buba007
Van jogsim, de csak motorra! Tényleg jó ötlet egy a pályás idõmérõ dolog! Melyik pálya legyen az?? MITSUBISHI EVO 7 RULEZ!!!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Breki33
3329 azt hiszem
de elég sokfajta tippet másoltam be
megtudod mondani, hogy melyik hozzászólásodban irtad le pontosan? Megköszönném mert nem találom. THX
Nem tom nekem is ez van. Minimum grafikán elindul (nem fagy) de ha felteszem akkor fagy. És a Myth dvd rip ben is ez a hiba. Illetve nem tom, hogy ez jatek hiba-e vagy csak a törés miatt van. Szal ha vki tud vmi okosságot akkor az mondja lécci!
winona
pfff, nekem 8 volt...
viszont még mindig nem az igazi!
mindent alapon hagyva, 640x480x16-ban elindult, de utána hiába állítottam vissza normálisra a grafikát, akkor megint lefagyott. 😞

ötletek?
(a Myth-es verzióban is benne vannak ezek a hibák?)
Nem hiszem.
Breki33
csak ha 440-ed van de akkoris azt írja ki hogy ps. hiba
Breki33
kb 2 szerintem
Zetorg
replya (1mb)

tõlem ennyi telik billentyûzettel. 😊

Sziasztok!

Szerintetek lehetséges az hogyha a játék nem érzi elegendõnek a gépet, akkor az XP hibaüzenettel leáll (A richardburnsrally.exe hibát észlelt ezért leáll)?
winona
kösz, de mégis hány oldalt?
(amúgy ezzel kezdtem én is)
Breki33
visszaolvasni

leírtam párszor
winona
hali,

megvan a RELOADED-es változat, de már rögtön az elején, a "Create Profile"-nál kifagy! sõt, az egész gépet lefagyasztja!

mit lehet csinálni?
(próbáltam már 2 cracket is: a 05:41-est és a lemezen lévõt is, de mindkettõvel ugyanez van!)

PLZ HELP!!!
Te inkább készülj a vizsgádra!
duracell89
sikerult, de sajnos kilépeget 😞

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

Breki33
lol
duracell89
csáó all!
lekaptam a gémet netrõl, de valamiért azt írja hogy "insert the original cd" (vagy ilyesmi)
na a kérdésem az, hogy ezt hogyan kell áthidalni?
van valamilyen törés? vagy mi?
(a "dvdrip.proper.myth" verzó van meg)

[ ECS P4S5A/DX+ ]-[ P4 2800B ]-[ Hynix 512DDR ]-[ Tyan Tachon Radeon 9800pro@xt + Arctic Cooling_VGA Silencer]-[ Samsung 80GB 7200rpm ]-[ Samsung CD-RW 52*24*52 ]

JuanG
hát nem tudom, de ha pl. irreálisan leülteted a kocsit, vagy irreálisan váltassz, akkor is sérülne realistic-on az autó, ha nem hibázol...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
sztem meg inkább valami olyasmi kéne, hogy a pályákra klikkelve, bejön a lista a sorrenddel, a sorokban a név, autó, idõ és a replay...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Pont igy gondoltam en is tablazattal😊, de nem en szeretnek lenni a ki fogadja az idoket, mert sajna sokminden mast is csinalok😞 😊 A torest meg azert gondoltam, hogy kevesbe lehessen levagni, vagy ilyesmi, de nem ragaszkodom hozza😊
És szerintem hotlaphez nem érdekes a törés, a jó körben ugyse mész neki semminek.

My words are weapons.In which I murder You with?

Amúgy ha a bajnokság érdekel valakit akkor www.Gplmaster.com fórum, ott már akarunk indítani 1-et, vélemények, ötleteket stb oda érdemes írni ezzel kapcsolatban.

Ha hozzájárulnál, csinálnánk az oldaladon egy táblázatot.Oszlopokban a kocsik, sorokban a pályák.A cellákban pedig Az idõ, egy link a rpy-re és a név.Nem túl boníyolult, csak az a kérdés, hogy akarod-e vállalni, mert sûrûn fognak érkezni a replayek😊)))))

En a realisztikus torest javaslom! Ha mar vegre van egy jo szimulatorunk😊
JuanG
meg persze lehetnének kategoriát a damage beállításokat tekintve...bár ez lehet már túlbonyolítaná...

JuanG
kezdeni lehetne egybõl az összes pályával (stage records), és mindenki azt küldd be amit akar...

JuanG
szerintem is, a bajnokság még ráér szvsz...

b-type
'nem kell csalni'..😄DDDDD
ez mindig is probléma lesz..nem szabad szigoruan venni, mert az ember hamar paranoiás lehet.
én erre nem pazarolok energiát, ha valaki csal, az számomra értelmetlen és jellemformál ez neki épp elég istenverése. 😊
vannak így is elegen akik egézséges etikai érzékkel mennek és nagyon gyorsak...nálam gyorsabbak.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bp
Lehetne kezdeni a pályarekord írást a Francia "alap" pályával??? Ugyanis azt adja elsõnek a játék, nem kell csalni és kódokat írogatni, arról nem is beszélve, hogy nem volt még idõm elindulni a bakjnokságban!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Szerintem kezdetben lehetne csak szinplan palyankent idoket bekuldeni replayben, hatarido nelkul.
Bucser
Vagy legalább egy online bajnokság mehetne... Ott meg tök mindegy, hogy ki mikor futja le az idõt, csak adott határidõig menjen egy szakaszt végig és a végén összehasonlítva az idõket eredményt lehet hirdetni... Vélemény???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

b-type
így a van.
ezért kár, hogy nincs multi...sajnos.
marad a replay..😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Pukkandur
Norbi!
Nagyon jó az oldal!
Reméljük gyakran fogod frissíteni!
A játék meg életem legjobb autós játéka (eddig), pedig próbáltam már egy párat

uHs Gerzson
Én benne vagyok. És szerintem válaszunk egy pályát és mindenki probáljon minél jóbb eredményt elérni. Már aki elér a célig mint én 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csaó!

Akkor azt hiszem csak várok addig amíg lesz majd egy kormányom...😞

A FLIKKES KANYAR(skandináv)-ra csak annyit, hogy a hivatalos oldalon van egy iskola és ott elmagyarázza mit hogyan kell csinálni pontosan... Remélem segít majd ez valamit..Csaó Rossi1
pluhi
Hi All!

Van egy Trust NF340 RACE MASTER kormányom, de nincs külön tengelyen a gáz meg a fék. Van erre megoldás, vagy igy jártam? A kormány egyébként tökéletesen megfelelõ, jó a fogása, teljesen gumirozott, de ezekkel a pedálokkal megszivtam. Igy elég körülményes átmenni a balos fék teszten.
hiba
Akkor ezt nezzetek meg:
Destruction Derby, benazas a kobon 😊
A vege a legjobb 😊

Destruction Derby - hiba mod 😊

JuanG
francia 4-es überpálya - 5:45

replay

JuanG
jó az oldal 😄DD...kéne egy stage records táblázat, és küldhetnénk a replayeket 😄DD, mit szólsz?????

JuanG
egyértelmûen jó...és hogy ezt alátámasszam, egy újabb rekordom:

ausztrál 1-es szakasz - 5:25:50

...gyorsan menni, minél kevesebb hibával...ez a rally...már-már sikerül (virtuálisan)

b-type
tömören: nagyon jó, az egyik legjobb.

Ombika
Most akkor jo a game vagy szar ,iranyithatatlan?

RelakSfromhome
Én egyenlõre örülök, ha egy-egy pályát választva végigmegyek rajta, és kapok fél percet 😄 Mondjuk az is igaz, hogy a törés realistic-en van, sazl vigyázni kell a szekérre 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alexease
Tessek egy visszajatszas😊) Semmi extra, csak mar presztizs kerdes volt, mert amiota kijott a jatek, kb. 20x probaltam ezen a palyan megverni RB-t (Challenge) de nem jott ossze😊))) Neha orultem, hogy ha a palya vegeig eljutok😊)
Most osszejott, bar az eleje csunya volt a vege meg tul ovatos😊)))))))))
Japan, Pirka Menoko, RB Challenge, RB vs Alexease 😄DD
Cowek
Nyugtass meg: nincs jogsid ugye?

http://www.f1-info.hu/

b-type
ami sztem az aszfalton lényeg:
szinte sosincs csak fék...mindig van mellette gáz, (fõleg ha lekapcsolod a kuplung segítséget), de a teligáz is ritka.
van a két hosszú szakasz a Francián, azok az igaziak, ha azokon végigmész jól, akkor ez az 1stage már nem gáz.
az elsõ szakaszon sztem akkor vagy ok, ha jól jösz fel..ez alap, mert innen jön a neheze, szal 1:06 vagy alatta, aztán jön a besz@rás ahol apró mozdulatok számítanak, aztán már csak nem szabad bebukni a végét.
egyébként soxor megfordulhatsz diffibõl is, ha megtalálod, bár ez csak nagyon lassú kanyaroknál jó.

ez ugyanaz.remélem menni fog vele.koszonom norbi
Mnemomic
Ez új szezon amit kezdtem. Na mind1 mondon majd kiderül.