20179
-
Agrakos #7156 Akkor már van tapasztalatod a játék terén és pályaismereted is!
Mellesleg nekem sem jut több a játékra, mint neked egy héten, bár az sem mindegy mennyi jut naponta, mert ha csak 45perc, akkor az tényleg gáz. Hidd el, elég az 5-10 óra hetente, én ennyivel jelenleg az összetett 3. helyen tanyázom kb. 1400 emberből (igaz sokan csak regisztráltak, időt már nem tettek fel, biztos túl nehéz volt nekik a játék), és voltam 1. is kb. 1 hétig. Csak hétvégén tudok vele játszani, akkor kb. 2-2,5 óra/szakasz. Ha csak 1,5 óra szbadidőm van le sem ülök elé.
Úgyhogy a jó szakaszidők titka a megfelelő setup, és a megfelelő időráfordítás/szakasz. Ami itt nem 5-30 perc, hanem minimum 1,5 óra, legalább is nálam. -
#7155 Bár úgylátszik az a heti 5-10 óra amit játszani tudok, elég kevés :I -
Már fél éve (vagy mikor jött ki a játék) gyakorlok -
Agrakos #7153 Azok az idők, nem online elért idők, hanem offline megyünk, elmentjük a replayt és feltöltjük az oladlra, ennyi. Mellesleg, mi sem voltunk egyből ilyen jók! Gyakorlat teszi a mestert!!! -
Ez még ropogós
-
#7151 :)
Kedvem épp lenne,de net csak itt a melóhelyen van egyelőre :S
Meg amúgyis,....Falcon nevü tagotok pont 50 mp-t ver rám a kedvenc pályámon (Joux Plane),úgyhogy=
(le is szedtem a SETUPját :P)
Van még mit tanulnom :)
De azért köszi :) -
Agrakos #7150 Esetleg nem volna kedved csatlakozni???? -
Jól nyomjátok....a legtöbb helyen ott van az elsők kőzt egy HFRT,vagy HRT-s manuszka :)
-
Ejj,de pang ez a topik :S -
Agrakos #7147 Én marha, csak az oldalunk címét felejtettem el leírni!!!
RBR fan site -
Agrakos #7146 Sziasztok!
Először írok be ebbe a topicba.
Azt szeretném az itteni RBR fanok tudtára adni, hogy most indul egy oldal, ami a magyar RBR fanoknak szól, elsősorban a mi 2 csapatunk, HFRT (Hungarian Fanatics Rally Team) és a HRT (Hungarian Racing Team) lesz az oldal középpontjában, de természetesen lesznek linkek, fórum, videók, replayek.
Szóval, akit érdekel a dolog, majd kukkantson rá néha. Most még nagyon kezdetleges, alig van fenn valami, de lesz ez még jobb is!
Ja, és ha nem mondana semmit a 2 csapatnév, a lejjebb már belinkelt Svéd ranglistán vagyunk jelen, illetve már nyertünk egy online versenyt is, ami 6 fordulós volt, természetesen a játék 6 helyszínével. Aki csapattagként is szeretne részt venni, először a mostani "főhadiszállásunkra" látogasson el, a hwsw.hu fórumának RBR topicjába: RBR topic
Hirtelen ennyit szerettem volna.
Ui.:
Aki szidja ezt a játékot, az Colinozzon, mert az való neki!
Aki viszont igazi kihívást szeretne az az RBR-el játszon CSAK!
Üdv,
[HFRT]Akos Paulin -
#7145 -
[Walaki]D`Lair #7144 Én meg má' hónapok óta letöröltem...:/ -
...nos...nekem az oldal megnézése erős fájdalmat okozott :DD
:C -
#7142 Azt hittem jó vagyok a 6.43.xx időmmel -
East-West 2 = 5.54.34
-
#7140 Ohh,köszi -
#7139 -
Caponee #7138 Aham..Van. -
#7137 Nincs ez Lhanyagolva...Aki számít,ittvan :P
Más= van valami oldal,ahol meg lehet nézni mások eredményeit? -
Lacika 79 #7136 az alsó! :P -
#7135 Na akkor készítettem kétűvészit inkább
-
#7134 jó nekünk a szar is..:D
nem tényelg jó ez, bár ettől még ugyanúgy el lesz hanyagolva ez a topic:((( kár -
#7133 Jó ez -
#7132 tom, de nem értem miért kellett nagyítani
illetve ha nagyítottad miért nem tettél rá egy unsharpot -
SE #7131 Kösz, kipróbálom! -
Lacika 79 #7130 az az audio részénél van, szal ha csak a kocsikat akarod megváloztatni, simán felülírod az aktuális filet, és kész. -
#7129 Keress vissza,egy pár hete leírtam valakinek,hogy kell. -
#7128 Az új banner ^.^
Sztem attól homályos,hogy nagyitanom kellett rajta...,bár ahogy Lnézem még lehetett volna :P -
SE #7127 Nme csak másolni kell, hanem a DATtool -al ki-be csomagolni. Na, ez nem világos. -
Lacika 79 #7126 na ez a lényeg -
#7125 sztem meg homályos
láttam itt jobbat is P
mondjuk ami volt annál jobb -
Lacika 79 #7124 jah, új banner rulz :P -
Lacika 79 #7123 ezt nem hiszem el. szinte mindenhová le van írva, hogy hová kell bemásolni a cuccost. de ha nem találtad, akkor keresgélj a cars mappa környékén. De józan paraszt ésszel gondolkozva erre is rá lehet jönni, ha máshogy nem, rákeresel, hogy van-e valahol ilyen nevű-kiterjesztésű file. remélem azért tudtam segíteni :P -
SE #7122 Sziasztok!
Vki elmagyarázná, hogy hogyan kell betenni pl. az Octaviát??? -
Solt #7121 alakul...mostmár látom a hátsó rendszám táblát belülről!! :))) -
#7120 +l -
#7119 :D
Nekem is sikerült szép dogokat összehoznom -
Solt #7118 köszi megtaláltam...elöszőr azt hittem, hogy beléptem a matrix-ba, annyi szám van ott össze-vissza!! :)) szép mutatvány lesz...úgy elállítom, hogy a végén hátrafelé fogok nézni!! :)) -
#7117 Lassan lesz új bannerünk ^^