Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg ma jelent meg cdgalaxisban. Megvette mar valaki?

we must travel in the direction of our fears

b-type
az hogy ne kissebb fokozatban akard kihúzni mint a sebesség, ez triviálisnak tünik, de ez kanyaronként változó, és én spec. soxor elcsesztem már ez miatt. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
sztem többféle van:
van ami full erõcsúsztatás, ehez csak jól megválasztott fokozat kell..ahonnan még húz, és akkor csak gázzal adagolsz, de folyamatossan túlpörgetve, tehát ha nagyon leesik a fordulat akkor megtapad, és vége...megtörik az ív.
a másik:
sztem nehezebb, amikor elkönnyült autóval esel be a kanyarba ami már csúszik, és a kellõ pontnál lépsz be gázzal. Akkor jársz jól, sztem, ha te indítod meg a kasztnit, tehát pl. nagy sebességgel érkezel, és elkezded nyomni a féket a gáz mellé...van egy pont ahol a elindul az autó(eltehetetlenül), de még fogható...ezt kell tartani, és szintén jól választott sebfokozatban kihúzni az autót...ezen van a hangsúly, azon hogy a sebességi fokozatod tudja húzni..mert ha nagyobb a kerék fordulási sebesége szabadon , mint amikor ráengeded a motorerõt(fék helyett újra a gáz az uralkodó), akkor visszafogja, nagyobb kell hogy legyen, és bõ a gáz.
sztem.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

oneal1
szerintem az erõs gázadás mellé egy kicsit többet kell forditani a kormányon az elején.....
igy fasza a powerslide😄

!Forza Ferrari!

clio1616v
ballábfékkel ellenkormányzással
én billel nyomom egynelõre

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

dr Kotász
Hát szerintem a powerslide az eleve kézifék nélkül van, gyorsabb nagyobb ívû kanyarokhoz, mint a kézi.
Breki33
addig írhatnátok nekem egy jó Powerslide teknikát kézifék nélkül.

Mert megcsináltam de úgy érzem lehetne jobban.
oneal1
na tegnap én is kitudtam próbálni végre a progit!!!
nagyon kira!!!

!Forza Ferrari!

Breki33
ja mikor azzal jön be, hogy nincs kedve visszaolvasni

ez nem így mûxik
b-type
oké 😊))))
persze hogy emléxem...ha kiveséztük az Rbr pályáit, akkor megjátszuk...addigra tuti lesz jóságos multi.

clio1616v
ha nem válaszolsz akkor majd megkeresii

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Breki33
és miért van így?

mert az alap user nem ér rá visszaolvasni
hameg az ember ötödszörre flegmán válaszol õ a nagyképû

mert õ beírni ugyanazt érjen rá P
clio1616v
te se olvasol vissza, ütöd eggyik szavaddal a másikat
itt minden újjáték topic arról szól hogy ha kijön a gém, uánna ez megy...
Kérdés
Válasz
Ugyanazakérdés
Leszidás hogy olvass vissza
Veszekedés
Válasz(nagyképûen)
...
,,,

SAJNOS ez minden topicban így van amit eddig látogattam.

Sonajk @:o)
Én 17 éve kezdtem és bizony tudom, hogy sokszor szorultam segítségre, ami néha a mai napig igen jól jön és bizony szükség van rá.
Mekkora baromságokat kérdeztem és égettem magam??? Nem tudom. Ezt talán azok tudnák meg mondani, akiktõl kérdeztem, ha valami nem jött össze.
Egy azért biztos. A PC és a vele kapcsolatos tudatlanság álltal, nagyon sok barátra tettem szert. Ezek a barátságok nem a kocsmában köttetett "tiszavirág életû" emberi kapcsolatok, hanem sokkal mélyebbek. Nem csak az érdek tartja össze õket. Igaz, nem is úgy kezdõdtek, hogy mindjárt az elsõ kérdés után (amit tudatlanságom és hozzá nem értésem okozott) megszóltak. Ha így lett volna, valószínû, soha nem lett volna barátság a dologból.
A felmerülõ problémákkal kapcsolatban pedig azt megtanultam, hogy soha nem lehetsz elég okos. Egy nálad kevésbé hozzáértõ ember is tudhat olyan mutatni neked, amit te nem tudsz.
A fenti sorok írására nem a rosszindulat sarkallt. Ha mégis megbántottalak volna, elnézést kérek tõled.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Glpetyus
Nálam vmi más lesz a gebasz 😞

Glpetyus
Najó,de inkább szimplán mint duplán 😛
Tényleg marha idegesítõ pl. a navigátort duplán hallgatni.... 😞

JuanG
a pályát Ön választja

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
azon leszek hogy megdöntsem 😄DD...meg tudod, lesz egy párbajunk emlékszel??? 😄DD...

ha kész lesz ez a multi mod és mûxik is, lehet majd csellendzselni 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nekem akkor ilyesmi, ha high detail-en van a grafikai beállítás...nem bírja a gépem, és low-n nyomom, akkor nincs gond...

b-type
nekem,
de nálam direkt meg van effektelve. 😊
szerintem nagyon sokat számít a motorhang.

b-type
jól eltüntél..😄
lehet összerakom majd a '38-at, de csak ha besikerül 'örömautózásból' utazni már nem fogok rá..
megnézem a többit is Francián hol lehet a vége(nekem)..
de ha csapatsz egy '35-öst, akkor visszatérek.. 😄DDDD

Glpetyus

Van még valaki rajtam kívûl akinek ilyen "visszhangos" a hang ??
Kib.szott zavaró,hogy már-már mindent duplán hallok

JuanG
szép idõ, grat!!! most döntögethetek 😄DD...a setupot majd megnézem 😄D

És ha nagyapám sárga lenne és csengõ lenne rajta, Õ lenne a villamos, ugye? Ehh.
Nemtom miért kell belekötni mindenbe. Igaza van Alexease-nek. Nem csak a játékokat kell nyomni egész nap, hanem a gép mûködését is érdemes lenne megtanulni, ill. hogy ha valami elbarmolódik, akkor nem egybõl sírok a fórumban, hanem megpróbálok rájönni a problémára. Mert talán nincs is probléma, csak én vagyok figyelmetlen. Na mindegy, úgy látom felesleges tépni a számat. Nagy izmos gépre van lóvé, de hogy valamicskét értsünk is hozzá, az már nem lényeg, majd a sok hülye segít úgyis, ha teleflémelem a topicokat.
Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára.
Lacika voltam, aki ma reggel nagyon morcos!
b-type
mivel Setup még nem volt, és hátha jól jön vkinek:
Joux Plane 5:42idõ setup
azért ebben a setupban benne van egy 5:38-as idõ, eleve a '46-os idõnél 1:58-al jöttem fel, a mostani '42-esnél meg 2:00-val, meg látok is benne, és ha bárki nézte akkor látta, hogy a hajtûket jobban is lehet...

dr Kotász
Ezzel az erõvel lehülyézhetnéd az 5 éves gyerekeket, hogy nem tudnak olvasni... Mindenki lehet kezdõ. Szerintem van egy-két dolog, amiben még te is kezdõ vagy.
uHs Gerzson
ez a hir már volt kösz 😊. De legalább lesz multi ha a gyerekmegcsinálja.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Elõtte Abit kg7 + 1000-es Athlon, utána Abit NF7 + 2500+ Athlon XP. A videókártya meg sima Ti4200 128mb ram. És tényleg teljesen hiba nélkül fut.
b-type

Alexease
Hogy valami normalis es jo hir is legyen:

"Richard Burns Rally Multiplayer Utility
From Racer_S: "I've started work on a mod that will allow netplay between a maximum of two users. I have no idea when the release date will be, but i hope my efforts mean something to the faithful RBR'ers. The concept at the moment is that you will have to run a server/client hybrid app before you load the game. This app will track your coordinates and apply them onto eachothers ghosts (Richard Burns) in Richard Burns Challenge mode. The player will only see eachother as ghosts until further is known about the physics engine."
Alexease
Emleszem, en ~18 eve kezdtem foglalkozni szamitogeppel, persze eloszor en sem tudtam mindent - sot - de valahogy sosem vitt ra a lelek, hogy mielott vegig gondoltam volna a problemat, vagy esetleg megprobaltam volna magamtol rajonni a megoldasra, inkabb valami boduletes nagy baromsaggal egettem volna magam😊)))))
Ne bántsd õket.
Emlékezz inkább, hogy te, hogy kezdted.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Alexease
Visszaolvastam basszus fel oldalt, mi volt itt?!?! Lama gyules?!?!😊)))) Nem hiszem el, hogy PC-vel rendelkezo emberek konozol szinten sem tudnak kezelni egy gepet. Miert nem vesznek ezek PS2-ot vagy XBox-ot?!?!;//
RelakSfromhome
azóta rájöttem 😊 próbáltam egy francia pályát, de még az elsõ idõmérõ pontig sem tudok eljutni 😄 Ennél azért jobban ment a cmr 2 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

b-type
ha beraktad a 'replays' könyvtárba, akkor fõmenû/driving profile/load replay
Joux Plane, 11.1km 5min46sec
sajnos elrontottam az utolsó harmadot, szétestem a végére...

RelakSfromhome
sazl, hogyan is játszok vissza elmentett visszajátszást? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ez a bajom nekem is 😞

nekem semmi gondom nincs vele
SZUPER

b-type
nekem is faxa...ellentétben ezzel:
Francia rally 11km-es szakasz...
a tempó az 5:50 alatti elég frankón, a többi..jóságos. 😄

nekem is tökéletes, csak nincs kormányom :/

Buba007
Villogáson kívül minden

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

robotnyk
na ahogy itt olvasgatok, mindenkinek van vmi baja a játékkal? hogy;
-ez nem megy
-az villog
-akad, pattog a hang
-kilép 640x480 felett
-lefagy

van olyan rajtam kivül akinek normálisan megy minden? 😄

b-type
a szellem autót ki kapcsolhatod ott ahol elindítod a szakaszt, valamint beléphetsz a setup részébe a játéknak, szal ott van, hogy:
Pacecars: enabled
na ezt átváltod.

Olvass vissza!
Csõ! Mi a véleményetek a játékról, hozzám csak most fog eljutni, jobb mint a colin4???