20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Lacika 79
    nekem is a váltó helyén van a kézifék. francia honban néha néha recseg picit, amikor ráhúzom egy visszafordítóban. Lehet, hogy túlságosan beleélem magam? :D
    de a pedálok tökéletesen működnek. (kopp-kopp)
    nemtom ki hogy van vele, de néha elég nagy erőfeszítést igényel, hogy aszfaltos pályán úton tartsam a paripát. próbálok látványosan autózni, de ennek általában restart a vége. de legalább levezetem a napi felszültséget egy-két gyorson. :P
  • Agrakos
    Az olyan jó, hogy HIHETETLEN mit jelent? Hol mentél és mennyit?
    Rankra felraktad az időket???
  • fistin
    hozzáteszem, hogy a momo-n is a váltó helyén lehet többet értek volna egy kézivel. nekem kézis, külön váltós kormányom van, nem használom a külön váltó-t, mert még nem menne vele, mert nem bírok odafigyelni arra is. Én is azt mondtam, hogy majd csak a váltóval fogok menni, megtanulok vele úgy, élvezni is fogom vele úgy, de nem biztos hogy olyan jó lenne. tehát nem kell külön váltós, de viszont egy jó kormány nagyon nem ártana!!!
  • fistin
    Háj. Nem lehetne még egy kis modot is szerkeszteni: pl: pálya mod mekkora kiru lenne??? meg a kocsik ÁLLATOK!!??!!!!:DDD
    mondjuk én úgy vagyok vele, hogy nekem néha megy néha meg nem. tegnap alig tudtam egy jó időt menni, összevissza törtem a kocsit, és csak úgy jutottam el a célig. hétvégén pedig el voltam szállva magamtól. olyan jól ment, hogy az HIHETETLEN. nagyon jól ment!!! tehát ezzel azt akarom mondani(1, hoogy jó vok:D) de amúgy azt, hogy érdemes vele próbálkozni, aki még mindig szidná! bezony.
    majd léccives képet linkel rakjatok be. :P nagyon zsíírok a vasak!
    azé jó hogy így fejlődik ez a topic. ez az srácok.
    ++
    nekem is be kéne mér nagyon ruház ni egy kormányra! mennyi egy(mindenképp újjonnan akármelyikből) pl.:egy MS Sidewinder, illetve mást nem nagyon tudok, mert annyiért veszek egy kocsit, amennyiért egy MOMO-t.
    szal valami olyat keresek, hogy: redkívül jó legyen vele az RBR, és rendkívül jó legyen a kormány, és elfogadható legyen(rendkívül) az ára. ennyi. over. kösz...
  • Toya
    A Subaru-n mivel idén nincs WRC a mezőnyben így két idei A8-as skin lesz, de ez még tényleg nagyon a jövő zenéje.
  • Agrakos
    És Imprezából milyen magyar skint fogsz csinálni???
    Mindenesetre szuper lenne magyar nevek ellen menni a bajnokságban!
  • Toya
    Még ez sincs kész teljesen, de az a tervem hogy az összes autót magyarra cserélem le és a WRC modokhoz hasonlóan magyar versenyzők ellen és magyar versenyzők autóival lehessen majd menni.
    Természetesen Janika Peugeot 206-osa is benne lesz, de mint mondtam minden autó magyar lesz a terveim szerint.
  • dl Voodoo
    Zsír lett Toya !!!!A többi skodrit is megcsinálod?Vagy esetleg egy BSA-s 206-ost? :)))) Kár hogy a focus kimaradt a játékból :S
  • Agrakos
    Gratula!
  • Agrakos
    Szívesen!!!
  • icmi
    Grrrrrrrr végre megyek Fr 1-en 2:33-at és nem mentem el a ripléjt! Grrrrrrrr
  • bazza
    thx!
  • Agrakos
    Hi!

Elvileg minden kocsi mellett ott van a readme, amiben leírják, hogy mit hogyan kell csinálni, de azért segítek.
    Az a lényeg, hogy először csinálj valahova biztonsági mentést a Cars alkönyvtárról, hogy ha valami elszállna, akkor ne legyen gond visszatenni.
    A dolog annyiból áll, hogy az adott fájlokat kicsomagolod abba az alkönyvtárba, amelyik autó skinjét leszedted. Pl.: az Impreza2000-hez leszedett skineket az Impreza00 alkönyvárba kell másolni, illetve a többségét az azon belül található textures alkönyvtárba.
    Az Octavia speciális eset, mert az a Corollát írja felül. Ott a Cars.ini is cserére kerül, ami a Cars könyvtár gyökerében van. Azonkívül a Corolla alkönyvtár sem fog már kelleni ez törölhető, bár arra figyelj, hogy nem mindegyik Octavia skin tartalmazza az összes fájlt, van ami csak a skin bizonyos részeit írja felül, ezért tanácsos egy olyan Octavia skinnel kezdeni, ami a komplett kocsit tartalmazza, és azután feltenni azt, amelyiket szeretnéd.
    Remélem érthető voltam.
  • bazza
    tudna vki segíteni, hogy hogy kellene telepíteni egy ilyen járgányt? :)
  • bazza
    Nah, ma felpakoltam a gémet(Miskolc rally :DDD), bill-el próbálkozok, találtam beállításokat a fórumon, bár a féket kicsit gyengének érzem, a féktávokat picit elnéztem, először 24x, másodjára 18x borultam, de én élvezem! :)))
    Látom most az octaviakat, ami mégjobban magyar feeling lenne, ennél már csak egy vfts lenne jobb! Találtam magyarítást is, amihez kéne 1.02-es peccs. ez mit javít?
  • Loco
    káosz professzor sürgősen tölcse le a liveforspeed patchet, és szerezzen tapasztalatokat az új difikről
  • icmi
    Én most NEVIA néven regisztráltam, de nemtom hogy a Kodával elfogadja-e az időimet, mert az a Tolota helyére került (asszem 50 NM nyomi különbség van köztük). Lehet, hogy másikkal kéne mennem? Azért megpróbálom felrakni az időimet.

Ja, a Logitech WFF nekem nagyon bejött, pedig nyúzom. A gázpedál padlón már picit bizonytalan, de van rá progi.
  • Lacika 79
    Úgy érzem, ezzel kezdem újra a bajnokságot. :D

Nézegetve így a Skodákat, már előttem van a Kassa rally. Alig várom, hogy ott legyek végre. biztos lesz egy-két WRC a mezőnyben :P
  • Glpetyus

Link? :)
  • Glpetyus
  • Toya
  • dl Voodoo
    Köszi.
  • arty
    EZ

felrakod és mehet :)
  • dl Voodoo
    Hali.Valaki tudna nekem segíteni?Pontosan mi kell hozzá hogy multiba tudjak játszani?
  • Met
    a pedált meg lehet csinálni, rallyhoz tökéletes, ott a pillangó váltani a váltókarra meg ki lehet rakni a kéziféket:D
  • Glpetyus
    2002-es Sub.
    (van 2001-es is)

• Glpetyus
    Áhhh...használtat nem veszek,de köszi ^.^
  • b-type
    Akkor viszont nem biztos hogy kell.
    az MS is egy jó kormány.
  • b-type
    van egy 18k-ért
    PH! Momo
  • Glpetyus
    Én már 2 éve gyilkolom a Microfos Sidewinderemet :)
    Ahhoz képest ami kapott,halál jó mükszik (lekopogta)
  • Lacika 79
    azért ha normálisan használja az ember, azért az-az egy hónap akár egy év is lehet. nekem már másfél éves és használom rendszeresen, mégsincs mondhatni semmi baja. nem a kormányon kell kitölteni a mérgedet, és akkor tovább bírja :P
  • Glpetyus
    Hmmm....
  • Glpetyus
    Hát ez rossz hír
  • Lacika 79
    nekem ez van, de már megért pár futamot. Jah, én inkább a billentyűzetet verem, az olcsóbb, mint a kormány azért :D
    jah, és nekem tökéletsen működik (kopp-kopp) a pedál része.
    anno szó volt az új hangokról. nem állt meg a project, csak mostanában így is 4 órákat alszom, és nem nagyon volt időm foglalkozni vele.
    De mindjárt elmennek az éreccségizők, utána már több időm lesz. majd lyukas óráimban elszórakozgatok vele :D
  • Loco
    Ha rám hallgatsz, az a kormány felejtős. egy hónap jó esetben ameddig a pedál bírja, utána nem érzi, ha lenyomod teljesen, vagy folyamatos alapgázt ad. a kormány középállása is mozoghat, egyik francia szakaszon rántasz egyet a kormányon, és máris elmászott 30 fokot a középpont. utóbbira van szoftveres fix, de csak akkor vedd meg ha tényleg sokat akarsz mérgelődni.
  • Glpetyus
    Ezzel pusztán az a baj,hogy annyiba kerül,mint amenyibe a kocsimba került egy valódi Momo
    (bár azt "kéz alól" vettem :))
  • Glpetyus
    :DDD
    Én meg káromkodok mint a rossebb,meg az asztalt verem,mint egy ovi-s
    Nekem (még) nem recseg,ellenben vagy egy fél centit "kotyog" :C
    Ilyet szeretnék amúgy=
  • Lacika 79
    ehh, azt vettem észre, hogy olyan fejem van vezetés közben, mint Solbergnek és Duval-nak egyben :D
    vagy a nyelvem lóg ki, vagy tátva van a szám :D
    a kormányom még bírja, bár néha már recseg picit, de az a felfogatás részénél van
  • Glpetyus
    Asszem kell vennem lassan egy új kormányt :C
    Már kezd tekintélyes holtjátéka lenni :C
    Meg csak jó lenne a force feedback :)
  • Glpetyus
    Jó persze :P