Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a setup is megvan?
Breki33
már linkeltek be

és volt szó egy magyar oldalrol ahova az idõk mennek fel
uHs Gerzson
Én megtaláltam a forumot és találtam egy érdekes beirást aminek annyi a sztorija hogy a gyereknek van egy rally ismeröse aki majd megadja az ö kocsijuk beálitásait, és majd küld róla képet.
Éredekes lesz.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

bp
Emberek!

Végsõ elkeseredésemben és persze azért is mert nem válaszoltatok a kérdéseimre: aki ment egy jó idõt, ne csak a ripléjt másolja már fel hanem a teljes beállítását! Nem tudom hogy én rontom-e el, de nem bírok rendesen menni még kormánnyal sem. Igaz, csak egy Logic3, de nem hinném, hogy ez lehet a baj. Kezelhetetlen az autó, vagy hússzal megyek és kapok 2 percet egy 5 perces szakaszon.
Tehát, plz link ide be egy setup-file!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

JuanG
megvan...installing

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

raziel.
Csao.

Nemtudjátok mitõl van az hogy beálitom optionsba hogy az irányitást a nyilakra és gaméba meg szarik jobbra meg balra menni...és ez a gondja havernak is...elöször még ment, másnap elinditom már nem... mi lehet a baj?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

b-type
hajrá.
de azért ne hagyd, hogy az eredmény legyen a fontos...jókat kell rajta szaggatni, élvezkedni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mnemomic
Én is ezért meg jó érzés ha eredetiben megvan az embernek egy ilyen játék 😊

Én is megveszem, nem azért mondtam. Csak most a patch elõtt nem kell azt várni, hogy az eredeti megoldja a problémákat.
b-type
egy dolog mindenképpen.
a kifizetésével támogatom egy q jó program eladásait.
milyen játékot vegyek meg eredetiben ha nem az ilyen jóságokat.
kinek a Trd2, kinek az Rbr.. 😊
jól csinálták, szeretem, megéri, megveszem. pont. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Írj ha megvan!
Szvsz. nem lesz különbség a warez és az eredeti között, max. nem kell vacakolni a töréssel.
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Breki33
tom nem új, de csak most láttam

valaki ajánlott egy asfalt setup-ot a BHMS-en de nem találom, nem tudsz potos linket ?
JuanG
már megvan 😄DD...de nekem a subaru szent, max csak megnézem játék közben is, mert tényleg jól néz ki...

JuanG
mindjárt megyek a CDGalaxisba az eredeti példányomért 😄DD...lesz uninstall meg reinstall...aztán elkapom b-type-ot a hosszú francián 😄DD...

Breki33

Ez nagyon tetszik.
Breki33
TrackIR enhanced mode for RBR:-)

Vajon hogy mûxik?
Breki33
Moby
5.49 a setupoddal 😊 42-ig nem nyugszom GRRRR 😄

Adversus solem ne loquitor

winona
nagyon köszönöm, ezt nem tudtam!
így már azért kényelmesebb próbálkozni, mert nem kell végigvárni a restartot! 😊
Biszke
köszi.

505thZajcev[PT]
Nos az hogy a gep reseteli magat egy olyan problema ami kikapcsolhato, de ez tobbnyire akkor fordul elo ha vmi vegzetes kivetel tortenik.Ha szerencsed van akkor ezentul csak a program lep ki desktopra.
My computer-->> jobb eger gomb -->> tulajdonsagok-->>advanced ful-->>startup and recovery (nemtom magyarul hogy van forditva,3 sorbol a legalso)-->>settings -->>system failure resznel mind3 kockabol vedd ki a pipat, foleg az automatically restart elol

Breki33
automata váltóval?
Sajna nagyon megszoktam

Azért kiváncsi lennék ezzel a teknikával amit itt oktatnak, hogy mennék pl a Colin2-ben P
b-type
😊
fog is menni..meg még jobban is.

505thZajcev[PT]
Breki33
hát énis úgy kezdtem, de aztán rájöttem, hogy meg kell tanulni vezetnem úgy mint ti :-)
Breki33
köszi

énis láma vagyok mert csak a 8-asnál tartok P
b-type
ja, bocs...én még nem nyomtam ki a sulit.
csak az alapot, hogy tudjak menni szezont futni...:
mivel dobogón szerepelek már három éve a bajnokok közt, ezért még megtart a Subaru, de ahogy hallom jövõre fiatalítani akarnak 😊, lehet mennem kell a Mitsu.-hoz..
legszivesebben egy felhozó pilótai állást vállalnék a Skoda-nál 😊))))))
én így játszom..😊
a külön szakaszokat ahol az idõre megyek, azokat mint hegyi felfutó versenyeket kezelem...ezért is nem bántja a lelkiismeretem, hogy megismerek, és persze ezáltal betanulok egy pályát..😊
én így nyomom...egy pszihologus kapásból lökné mi a bajom. 😄D
de azok nem tudják mi a faxa 😄DDD

robotnyk
ja, ott ati vid.kar driverrõl volt szó
és igen, gamepadet húzd ki.
Sonajk @:o)
"Ettõl még had legyen jogom, hogy kultúráltan nem lekisfiúzva senkit nem indulattól remegõ hangon hozzászóljak."

Részemrõl ez irányba teljes joggal felruházlak

de aztán betartani ám 😉

Más:
Végre sikerült ma de. (bár ráment az egész) megfutnom a Rally school-ban az utolsó pályát. Akkor én most LÁMA vagyok (már mint, hogy egy gész de. kellett hozzá). Mindegy, a lényeg az, hogy végre meg van.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Akkor mirõl iroggattak a #3774 és #3775-ben? Egyébként köszi, akkor legalább megnyugodtam, hogy nincs..😊 Viszont van egy gondom. Beállítom az irányítást és hiába állítom be a bill.-en a left, right gombokat mégsem kanyarodik a masina.....😞 Mitõl??? Az optionsban Y axis van a steering mellett, lehet, hogy megzavarja, hogy be van dugva a gamepad???Köszi
Breki33
ja csak nem én lámáztam hanem....

Én pont ezekre a hibákra megoldására való hozzászólásokat másoltam be másik fórumokról hátha segít.
Hello !

Én is be szeretnék szállni a pályacsúcs döntögetésbe, csak nem tudom hogy milyen pályákon mentek.

Valaki összeszedné a leg felkapottab pályákat és a rekorodkat?

Mnemomic
7990.

Breki33
mennyibe kerül?
Mnemomic
Na a hír igaz cdgalaxisnál kapható. Meg is rendeltem holnap már hozzák is 😊

Breki33
köszi

konkrétan a suli ilyen pályájára gondoltam mikor 60-at kell tartani majd két kanyart bevenni

És azt láttam, hogy én mindig nagyobb ívben kanyarodok vmiért.

Azt hittem be kell lengetni esetleg.....

Köszi a többieknek is.
Breki33
1. Sztem nem villogtam vele
2. Nem végigolvasásról volt szó
3. Kb olyan 25 általános kérdésre van válasz, mindegyik hozzászólás számát meg kéne jegyeznem?
Igen ez túl bonyolult.
4. Nem ugattam le senkit szerintem.....
5. Ezt miért nekem írod?:
"(nem csak neked: attól, hogy nálad hibátlanul fut egy program, másnak még lehet problémája vele. természetesen erre sem az a válasz, hogy "jaj, de láma" - ha nem értesz hozzá, ha nem tudod a választ, ha nem tudsz segíteni, akkor inkább maradj csöndben! ha hiszed, ha nem, az, hogy "nekem rendben megy", nem segítség!)"

Azt se mondtam, hogy láma bárki sõt még mikor kérdezték kinek megy hibátlanul is elfelejtettem szólni.

Ettõl még had legyen jogom, hogy kultúráltan nem lekisfiúzva senkit nem indulattól remegõ hangon hozzászóljak.
robotnyk
Rally School bemutatók elõtt nálam is random fagyott, elõször a basic 3asnál, gyors enterekkel átugrottam az instrukciókat, akkor nem fagyott ki.
mondjuk nálam nem resetelt, egyszerûen csak visszaugrott az asztalra.
b-type
egyszer én is kifakadtam így régebben 😊
az a baj, hogy akinek mondjuk mobilos az elérése, annak nem ua. visszaolvasni mint akinek dsl.
tehát értem amit mondasz. át is érzem.
viszont értsd meg azt is aki tudja, hogy a topic felét néha a 'honnan húzom, meddig tart még' jellegû hsz-ek duzzasztják, de nem tehet ellene semmit, és amikor azt mondja, hogy ez már többször le lett írva, olvass vissza, akkor nem fogja számolgatni az oldalt.
mert nem õ tehet róla, hogy nem csak érdemi infó van benne.

a megoldás hasonló lenne mint pár topicban, ahol a fejlécben szerepelnek az ált. problémák, és a válasz.
viszont kár letámadni bárkit is. sztem.

robotnyk
még nincs hivatalos patch
robotnyk
bárkinek segít a többség bármiben, pl szvsz olyan linkelt be shader emulatort, akinek nem is volt szüksége hozzá.
de irritáló, hogy valaki 3-4 oldalt sem képes visszaolvasni.
nem egyszer fordult elõ itt az sgn, hogy 2-3 hszel a kérdés elõtt ott volt a válasz. akinek valami nem megy, lapozzon vissza 4-500 hszt, azt 10 perc alatt át lehet olvasni - a legtöbbje pár sornyi, szóval az nem olyan megeröltetõ.

igaza van Brekinek, a "nem érek rá" szöveg sem ment fel senkit, ha nincs ideje valakinek visszaolvasni, játszani se legyen.
Csaó!

Nos, megvan a gém!!!😊 Egy kérdésem lenne, honnan tudom letölteni a patch-ket, mert gamestar-on néztem és ott nincsen, egyáltalán kell e valamit letölteni hozzá vagy így jó, ahogy van?? Köszi Rossi1
winona
hogy kérdezzek is valamit:
a játék most már elindul, játszani is lehet vele, legalábbis pl. a francia pályán mentem vagy ötször, de amikor utána a Rally School-ban Burns megmutatná, hogy hogyan is kell vezetni (basic rész utolsó fejezet), akkor a program resetelte a gépet!
(és ezt már egyszer korábban is megtette ugyanitt!)

van valakinek ötlete, hogy mitõl lehet ez?

(9600xt, xp sp2, dx9.0c, omega 4.7 - ill. van fent "ATI Tray Tools", esetleg bezavarhat ez?)
Moby
Kicsit lassíthatnátok, ezektõl az idõktõl konzekvensen 15-20 secre vagyok, és ettõl kicsit sem érzem magam jól 😊)

Moby
Na neeee, az büntet 😊 Azthittem 5.57-el már jó vagyok, igaz hogy default setuppal, nade akkor is 😊
Anno lehuztam a X-es változatot keményen (és azt tartom most is), viszont ez elõl nem lehet felállni 😄

b-type
így van, most hívtam fel õket...félre is rakattam 1-et.
kösz az infot 😊

winona
mint pl. te!

lehet osztani az észt, lehet villogni azzal, hogy neked már x hete megvan a progi (és emiatt többet tudsz azoknál, akik most jutottak hozzá), lehet nagyoskodni, hogy "olvass vissza", de ez kisfiam nem segítség!

egy cseppet sem! senkinek sem!

ha jobbra nézel, láthatod, hogy már 4.000 hozzászólásnál tart a topic - ezt végigolvasni nemcsak, hogy felesleges, de ostobaság is! a keresés sem mûködik, hiszen 50 oldalt végigkeresni egyesével megint nem megy.

ha te tudod egy kérdésre a választ és leírtad már, akkor csupán egyetlen dolgot kellene tenned: MEGJEGYEZNI A HOZZÁSZÓLÁSOD SZÁMÁT! és akkor legközelebb, meg azután bõven elég lenne az ismétlõdõ kérdésekre ezt az egyetlen számot beírnod...

de lehet, hogy ez túl bonyolult neked...
illetve biztos, hogy bonyolultabb, mint leugatni mindenkit.

csak azért nem kívánom, hogy kerülj egyszer hasonló helyzetbe, mert az gonoszkodás lenne... 😉

mellesleg volt olyan játék, ahol én tudtam másoknak segíteni - és én a normális utat választottam és az valóban segítség volt!

(nem csak neked: attól, hogy nálad hibátlanul fut egy program, másnak még lehet problémája vele. természetesen erre sem az a válasz, hogy "jaj, de láma" - ha nem értesz hozzá, ha nem tudod a választ, ha nem tudsz segíteni, akkor inkább maradj csöndben! ha hiszed, ha nem, az, hogy "nekem rendben megy", nem segítség!)
winona
igazad van: sajnos egyesek belefulladnak a saját nagyképûségükbe!
karikusz
minek?...hogy szar 800*600-ba lássák a játékokat?....semmi értelme...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu