Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éredekes lesz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Végsõ elkeseredésemben és persze azért is mert nem válaszoltatok a kérdéseimre: aki ment egy jó idõt, ne csak a ripléjt másolja már fel hanem a teljes beállítását! Nem tudom hogy én rontom-e el, de nem bírok rendesen menni még kormánnyal sem. Igaz, csak egy Logic3, de nem hinném, hogy ez lehet a baj. Kezelhetetlen az autó, vagy hússzal megyek és kapok 2 percet egy 5 perces szakaszon.
Tehát, plz link ide be egy setup-file!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nemtudjátok mitõl van az hogy beálitom optionsba hogy az irányitást a nyilakra és gaméba meg szarik jobbra meg balra menni...és ez a gondja havernak is...elöször még ment, másnap elinditom már nem... mi lehet a baj?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
de azért ne hagyd, hogy az eredmény legyen a fontos...jókat kell rajta szaggatni, élvezkedni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a kifizetésével támogatom egy q jó program eladásait.
milyen játékot vegyek meg eredetiben ha nem az ilyen jóságokat.
kinek a Trd2, kinek az Rbr.. 😊
jól csinálták, szeretem, megéri, megveszem. pont. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szvsz. nem lesz különbség a warez és az eredeti között, max. nem kell vacakolni a töréssel.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
valaki ajánlott egy asfalt setup-ot a BHMS-en de nem találom, nem tudsz potos linket ?
így már azért kényelmesebb próbálkozni, mert nem kell végigvárni a restartot! 😊
My computer-->> jobb eger gomb -->> tulajdonsagok-->>advanced ful-->>startup and recovery (nemtom magyarul hogy van forditva,3 sorbol a legalso)-->>settings -->>system failure resznel mind3 kockabol vedd ki a pipat, foleg az automatically restart elol
Sajna nagyon megszoktam
Azért kiváncsi lennék ezzel a teknikával amit itt oktatnak, hogy mennék pl a Colin2-ben P
fog is menni..meg még jobban is.
csak az alapot, hogy tudjak menni szezont futni...:
mivel dobogón szerepelek már három éve a bajnokok közt, ezért még megtart a Subaru, de ahogy hallom jövõre fiatalítani akarnak 😊, lehet mennem kell a Mitsu.-hoz..
legszivesebben egy felhozó pilótai állást vállalnék a Skoda-nál 😊))))))
én így játszom..😊
a külön szakaszokat ahol az idõre megyek, azokat mint hegyi felfutó versenyeket kezelem...ezért is nem bántja a lelkiismeretem, hogy megismerek, és persze ezáltal betanulok egy pályát..😊
én így nyomom...egy pszihologus kapásból lökné mi a bajom. 😄D
de azok nem tudják mi a faxa 😄DDD
Részemrõl ez irányba teljes joggal felruházlak
de aztán betartani ám 😉
Más:
Végre sikerült ma de. (bár ráment az egész) megfutnom a Rally school-ban az utolsó pályát. Akkor én most LÁMA vagyok (már mint, hogy egy gész de. kellett hozzá). Mindegy, a lényeg az, hogy végre meg van.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Én pont ezekre a hibákra megoldására való hozzászólásokat másoltam be másik fórumokról hátha segít.
Én is be szeretnék szállni a pályacsúcs döntögetésbe, csak nem tudom hogy milyen pályákon mentek.
Valaki összeszedné a leg felkapottab pályákat és a rekorodkat?
konkrétan a suli ilyen pályájára gondoltam mikor 60-at kell tartani majd két kanyart bevenni
És azt láttam, hogy én mindig nagyobb ívben kanyarodok vmiért.
Azt hittem be kell lengetni esetleg.....
Köszi a többieknek is.
2. Nem végigolvasásról volt szó
3. Kb olyan 25 általános kérdésre van válasz, mindegyik hozzászólás számát meg kéne jegyeznem?
Igen ez túl bonyolult.
4. Nem ugattam le senkit szerintem.....
5. Ezt miért nekem írod?:
"(nem csak neked: attól, hogy nálad hibátlanul fut egy program, másnak még lehet problémája vele. természetesen erre sem az a válasz, hogy "jaj, de láma" - ha nem értesz hozzá, ha nem tudod a választ, ha nem tudsz segíteni, akkor inkább maradj csöndben! ha hiszed, ha nem, az, hogy "nekem rendben megy", nem segítség!)"
Azt se mondtam, hogy láma bárki sõt még mikor kérdezték kinek megy hibátlanul is elfelejtettem szólni.
Ettõl még had legyen jogom, hogy kultúráltan nem lekisfiúzva senkit nem indulattól remegõ hangon hozzászóljak.
mondjuk nálam nem resetelt, egyszerûen csak visszaugrott az asztalra.
az a baj, hogy akinek mondjuk mobilos az elérése, annak nem ua. visszaolvasni mint akinek dsl.
tehát értem amit mondasz. át is érzem.
viszont értsd meg azt is aki tudja, hogy a topic felét néha a 'honnan húzom, meddig tart még' jellegû hsz-ek duzzasztják, de nem tehet ellene semmit, és amikor azt mondja, hogy ez már többször le lett írva, olvass vissza, akkor nem fogja számolgatni az oldalt.
mert nem õ tehet róla, hogy nem csak érdemi infó van benne.
a megoldás hasonló lenne mint pár topicban, ahol a fejlécben szerepelnek az ált. problémák, és a válasz.
viszont kár letámadni bárkit is. sztem.
de irritáló, hogy valaki 3-4 oldalt sem képes visszaolvasni.
nem egyszer fordult elõ itt az sgn, hogy 2-3 hszel a kérdés elõtt ott volt a válasz. akinek valami nem megy, lapozzon vissza 4-500 hszt, azt 10 perc alatt át lehet olvasni - a legtöbbje pár sornyi, szóval az nem olyan megeröltetõ.
igaza van Brekinek, a "nem érek rá" szöveg sem ment fel senkit, ha nincs ideje valakinek visszaolvasni, játszani se legyen.
Nos, megvan a gém!!!😊 Egy kérdésem lenne, honnan tudom letölteni a patch-ket, mert gamestar-on néztem és ott nincsen, egyáltalán kell e valamit letölteni hozzá vagy így jó, ahogy van?? Köszi Rossi1
a játék most már elindul, játszani is lehet vele, legalábbis pl. a francia pályán mentem vagy ötször, de amikor utána a Rally School-ban Burns megmutatná, hogy hogyan is kell vezetni (basic rész utolsó fejezet), akkor a program resetelte a gépet!
(és ezt már egyszer korábban is megtette ugyanitt!)
van valakinek ötlete, hogy mitõl lehet ez?
(9600xt, xp sp2, dx9.0c, omega 4.7 - ill. van fent "ATI Tray Tools", esetleg bezavarhat ez?)
Adversus solem ne loquitor
Anno lehuztam a X-es változatot keményen (és azt tartom most is), viszont ez elõl nem lehet felállni 😄
Adversus solem ne loquitor
kösz az infot 😊
lehet osztani az észt, lehet villogni azzal, hogy neked már x hete megvan a progi (és emiatt többet tudsz azoknál, akik most jutottak hozzá), lehet nagyoskodni, hogy "olvass vissza", de ez kisfiam nem segítség!
egy cseppet sem! senkinek sem!
ha jobbra nézel, láthatod, hogy már 4.000 hozzászólásnál tart a topic - ezt végigolvasni nemcsak, hogy felesleges, de ostobaság is! a keresés sem mûködik, hiszen 50 oldalt végigkeresni egyesével megint nem megy.
ha te tudod egy kérdésre a választ és leírtad már, akkor csupán egyetlen dolgot kellene tenned: MEGJEGYEZNI A HOZZÁSZÓLÁSOD SZÁMÁT! és akkor legközelebb, meg azután bõven elég lenne az ismétlõdõ kérdésekre ezt az egyetlen számot beírnod...
de lehet, hogy ez túl bonyolult neked...
illetve biztos, hogy bonyolultabb, mint leugatni mindenkit.
csak azért nem kívánom, hogy kerülj egyszer hasonló helyzetbe, mert az gonoszkodás lenne... 😉
mellesleg volt olyan játék, ahol én tudtam másoknak segíteni - és én a normális utat választottam és az valóban segítség volt!
(nem csak neked: attól, hogy nálad hibátlanul fut egy program, másnak még lehet problémája vele. természetesen erre sem az a válasz, hogy "jaj, de láma" - ha nem értesz hozzá, ha nem tudod a választ, ha nem tudsz segíteni, akkor inkább maradj csöndben! ha hiszed, ha nem, az, hogy "nekem rendben megy", nem segítség!)