20179
-
#7276 figy semmi nemmegy háttérbe semmi extra, Mcaffe, netlimiter, msn, daemon tools -
#7275 Azt a p*csa?!?!:)) Ez aztan a rendszer:)) Van itt minden mint a bazarban:) Ha jol latom, fut a hatterben minden szutyok szar. Szerintem mar az is pozitiv, hogy egyaltalan megy a gep:))))))
Tudom hogy ezzel most semmit nem segitettem, de en nem most kezdtem az "ipart" es az ilyen "rendszer kinezettol" agyverzest kapok:)))) Es meg a taskmanager-t meg nem is lattam:))))))))) -
#7274 Nemrakatam fel patchot.. ez a szokványos hibaüzi: Kep -
Lacika 79 #7273 Agrakosnak igaza van, de tucc finomítani, ha a hajtást picit előrébb teszed. -
dl Voodoo #7272 Toya én személy szerin t nagyon várom a skineket nagyon állat :D Symphonia rallyis 206 skint használom meg az asi féle mitsut király ! Skodába eddig a Balkan fanatickos skodri skinnel nyomtam valami szerb gyerek csinálta fehér kék egész jó.Magyar RBR nagyon Faxa lenne.(egy WFTS-t is szivesen hajtanék :)))) ) -
Agrakos #7271 Mellesleg mi a szokásos winxp-s hibaüzenet??? -
Agrakos #7270 Nálam Sb Live-on megy gond nélkül. Peccseket felraktad? Úgyse megy??? -
#7269 piff paff puff régen se ment azóta uj: vga uj vinyó uj alaplap milehet a gond?:D
hangkártya?:)))))))))) -
#7268 -
#7267 hali. Leszedtema gémet és inditásnál hibaüzi az a szokásá winxps valami 5let? -
Agrakos #7266 Figyu, ne a kormány beállítását bazirgáld!!!!!!!!!! Legyen csak default!!!
Töltsél le egy setupot a www.swedishsimracers.com-ról. Megnyitsz egy szakaszt és leszeded a neked tetsző autótípus setupját!
Egyébként a juanracing.hq.hu oldalon megtalálod a kézikönyv azon részét doksi fájlban, magyarul, amiben az van leírva, hogy az autó beállításainál, mi milyen hatással van, ha elállítod! -
#7265 hALI! Nagy elkeseredésemben, elkezdtem joystickal játszani! :DDD
Tudnátok mondani vmi jó "kormány" beállítást? Mert hiába nyomom be a full kanyarodást, csak alig mozdul a kerék! Mit állítsak és hol? Előre is thx! :DDD
Ez a joystick irányítás nem is olyan rossz! ;))) -
Agrakos #7264 Most próbálgatod még csak a játékot???
Ha igen, akkor tanácsnak annyi, hogy eleinte ne akarj padlóféket és gázt adni kanyarodáskor! -
Tockos #7263 Min kell állitanom ha fékeléskor és kanyarodáskor ha gázt adok tolja elore a farát?Egyszeruen kifordul az auto. -
Agrakos #7262 Tudod, hogy a játékban 37 szakasz van? -
icmi #7261 Ja, ezt lefelejtettem: Jííííííííííhhhháááááááááááááá!!!
-
icmi #7260 Végre! Cote-on 2:32:73
Minden nap 1 ms lefaragás eddig. Megálljak 2 percnél?
Az a gáz, hogy ez még mindig csak a 62-ik helyre elég.
Asszem már összeállt a setupom, mert látom hol lehet még behozni a 4 misit. -
Agrakos #7259 Én a magam részéről Rally buzi vagyok, nem izgat különösebben a pályaverseny. -
#7258 nem-nem :)) megvolt, de szvsz van jobb, a GTP: oldal
NR2003 fizikára épülő ingyenes mod.
-
Agrakos #7257 Ja, biztos a GTR. -
#7256 hát igen rally-ban az RBR az etalon.
pályaversenyben meg az ami elvitt :))
-
Agrakos #7255 Van olyan játék ami el tudja vinni az embert az RBR mellől? (Csak vicc.) -
#7254 nem default, állítgattam már rajta, terpesztést egyebeket, akkoriban még a '31-es idő volt a full, és ezzel az idővel 50 alatt voltam (éppenhogy asszem), és ott fékeztem mert kijött egy játék, ami elvitt az RBR mellől, meg nem jött össze a multi :(.
-
Agrakos #7253 Mondjuk, ha Default setuppal csináltad, akkor azért le a kalappal! -
Agrakos #7252 Hidd el, hogy én sem nyomultam sokkal kevesebbszer végig rajta! -
#7251 na ez a mi szép..a '34-es időhöz is végigvágtattam vagy 100× azon a pályán. :)
rémlik egyszer asztem jobb lesz, de elcsaptam a fotóst az utcsó kanyar után.
A 2003 nem tom hogy lehet, valszeg az op.-m órája volt megrákulva..
De fent van most is, csak nem szántam időt rá egy ideje. :( -
Agrakos #7250 Miért, mennyi? -
#7249 pfú bazz nagyon ratyi!! -
Agrakos #7248 Értem, de az számszerűsítve mennyi volt?
Ügyes, de nincs ott valami segédlet a loginnál? -
#7247 szintúgy!!!!!!
a HIHETETLEN számomra elképesztő! wágod? akkko yo
raktam fel még eleinte egyet ketőt, csak az a baj, hogy ha belegondolok nem tudom a jelszavamat -
Agrakos #7246 Csak egy kérdés: Hogy az égben lehet a replay timestaped a Cote-on 2003-09-19 mikor a játék csak 2004-09-kor jelent meg???
Nekem 2:30.95-öm van Cote-on.
Most próbálok faragni aszfalton, mert ezek már régi idejeim, kivéve a Joux Verte-et, ott nemrég nyomtam 4.55.78-at. -
#7245 Cote:'34
fent van, de Rank105. vagyok..meg jó régen nyomtam már..de lehet hogy fogom mostanában, a Skoda-val :))) -
Agrakos #7244 Mik a legjobb idejeid az aszfaltos szakaszokon? -
Lacika 79 #7243 azé' mer' Te mán jobban tucc vezetni. :P -
Agrakos #7242 Jó neked! Nekem a japán és az ausztrál helyszín jön be igazán! -
#7241 én meg csak azt szeretem :) -
Lacika 79 #7240 -
Agrakos #7239 Szerintem nem sok, csak nincs tapadás. -
Lacika 79 #7238 valszeg sok a ló :P
a hajtással volt gondom szinte mindíg, de azt már nagyjából sikerült orvosolni, mostmár azt kell megtanulnom, hol a határa az autónak aszfalton.
na meg a kötsög esős Japán :S -
Agrakos #7237 Rühellem az aszfaltot!
Nem hogy néha, hanem állandóan gondot okoz aszfalton úton tartani a lovat!