Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
jah és írd oda légyszives, hogy dolog felvetõ : Karikusz..
(ha már aszongyák így illik

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
ügyes 😊
arra nem is gondolt szegény tapasztalt hcgameres, hogy egy széles "peres" tramac gumi milyen jól 'fogja' a füvet....😊))
sztem pont jók a külömbségek a terepek az úthibák miegymás között...
nem is tudom, kormány nélkül hogy lehet megbírkózni a cuccal, annyira érzékeny... kormánynal+pedálokkal viszont frankón meg lehet fogni majdnem mindig...
figyu, kérdés:
pár "zúzódás" után, de mielõtt világítanának a mûszerfalon a tönkremenésteket jelzõ lámpák, változhat a kocsi menettulajdonsága? (pl gumi, felni, kormánymû romolhat?) néha olyan érzésem van, mintha kicsit elszaródna egy-egy ütközés után...
de jó dolog hogy eszedbe jutott

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ha minden igaz akkor lesz egy nagyobb tárhelyem a laphoz, és akkor csinálok egy olyan részleget ahol fel tudtok feltölteni idõket, meg visszajátszásokat (hogy legyen a magyaroknak is). Jelezzetek vissza valamennyire hogy lenne e igény, mert ha nem akkor nem dolgoztok rajta
Az eletben is, ha egy atlag ember azonnal attulne a Opel Astra utan egy rally autoban, nagyon valoszinu hogy azonnal meghalna, ha azt a tempot akarna diktalni, amit a TV-ben latott😉))))
Itt jatekban az emberek az utolso nehany ev sanyaru termesehez (Colin) viszonyitanak, ami tenyleg "kellemetlen" lehet😊))))
De ugyan igy ez elmondhato a GPL-rol, vagy a Nascar-rol is. Ha abba "ul" bele egy atlag autotologato jatekos, nagyon valoszinu, hogy ott sem lenne sok jatekelmenye😊 De ez nem jelenti azt, hogy azok ezert rosszak😉
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
http://druglord.buzz.hu/ ;)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
NEM ÉRTED, VISELKEDHETNE UGYANUGY AZ AUTO FÜVÖN MINT BETONON 😄DD
nem azért írom, hogy berágjál, pusztán vélemény:
Lehet, hogy sok lap nem nevezi meg a forrást, kivéve, ha probléma van a cuccal, és höbörögnek a felhaszok...akkor persze fontos elmondani, hogy a lapnak tulkép semmi köze hozzá...
és talán nem is abból kellene kiindulni, hogy mások mit hogyan, hanem hogy vki azzal dolgozott, foglalkozott vele, és sztem(!) úgy fair a dolog, ha nem csak magunkat reklámozzuk vele...
de ha ezt belülrõl nem így érzed, akkor én bizt. nem fogom ezt full erõltetni...a te oldalad...amihez sok sikert 😊
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
no a készítõ nem tudom, hogy ki volt, de szerintem senkit se érdekel, még a gyártót se hogy ott-e a neve, vagy sem...
amúgy nem értem miért ragaszkodsz, hozzá hogy mindenhol a forrás..stb ott legyen. A többi lap is vagy egymásról szedi a cuccokat. Csak 1-2 nem (Plkép) mert azok béta verziókat kapnak a gyártótól, és azon tudnak csinálni, de ha megnézel 2 nagy lapot például, és a játékokból ugyan azok a screenek vannak,akkor most ki szedte kirõl? Akkor nehogy ne legyen már jogom betenni annélkül a lapomra, hogy odaírnám a forrását! De ezt szerintem Toya is tanusíthatja, mert találkozhatott ilyennel.
...na de mindegy..ez nem ebbe a topicba tartozik.
(kötekedtem, direkt, de viccbõl
)
egyébként a kameranézetet senki se hívja setup-nak 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hát ez az utolsó nem semmi
PC-re nem jön ki?
a készítõ aki készíti
nem kötekedtem és fõleg nem beszéltem csúnyán csak elmondtam a véleményem
milyen készítõ?
amúgy meg nem tudom hogy mi a faszt kell kötekedni?
jah...no majd késõbb átjavítom..😊)
Hát a belsõ kamerák át állítására való setupokat lehet leszedni. Egy zip fájlba...
Nézet a belsõ setup az setup
2. Minek a file tartalmát másolgatni?
"Ezt megnyitom wordpad-dal kijelölöm az összes tartalmat (ctrl+a) kimásolom a tartalmát (ctrl+c). Megnyitom a mentett xxx fájlomat wordpad-dal, ennek a tartalmát törlöm és beillesztem a másik tartalmát (ctrl+v), majd rámentek az xxx fájlra"
Simán az elmentett file nevére kell a setup-ot átnevezni így sokkal egyszerûbb (egy lépés)
Egy-két honapig pihentettem gépet szal még nem értem rá olvasgatni sem...