Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyu mán, az atw.hu az ftp-s? mert én proxy mögött vagyok, fog ez nekem mûködni?

JuanG
nem én csinálom, hanem norbri...és õ vetette fel...😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
pc-re nem lesz, mint ahogy az elõzõ 3 része sem volt 😞((...sony megvette a wrc-s jogokat és nyomatja a progit a konzolján...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

A 4 csúszásgátló gumi alatt is van 1-1 csavar. Nem szétszedni nehéz, hanem összerakni 😊 Potikat jól fixáld le a helyükön.

Breki33

többi kép

klikk
Breki33
#4674-re senki se tudja a választ?
Hi! Valaki nem tudja véletlenül, hogy lehet szétszedni a MOMO-nak a pedaljat? Már kicsavartam az összes csavart, de még igy is elég massziv! 😊 Néha nem nyomódik be tövig a gáz, néha meg igen. Akinek volt már ilyen problémája kérem segitsen! Köszi
karikusz
😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Kaszi46
off
mi az xp téma neve? style xp-s?
on

*Posse*T.W.D*

karikusz
De ha nem lesz jó akkor kapsz..😊))))))

jah és írd oda légyszives, hogy dolog felvetõ : Karikusz..

(ha már aszongyák így illik

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Slow
muhahahahaha
ügyes 😊
arra nem is gondolt szegény tapasztalt hcgameres, hogy egy széles "peres" tramac gumi milyen jól 'fogja' a füvet....😊))

sztem pont jók a külömbségek a terepek az úthibák miegymás között...
nem is tudom, kormány nélkül hogy lehet megbírkózni a cuccal, annyira érzékeny... kormánynal+pedálokkal viszont frankón meg lehet fogni majdnem mindig...

figyu, kérdés:
pár "zúzódás" után, de mielõtt világítanának a mûszerfalon a tönkremenésteket jelzõ lámpák, változhat a kocsi menettulajdonsága? (pl gumi, felni, kormánymû romolhat?) néha olyan érzésem van, mintha kicsit elszaródna egy-egy ütközés után...

radeer
Jól elvagytok (LOL)

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

JuanG
gondolom így is sok munka van az oldaladdal 😄DD...

JuanG
nemsokára lesz ez a dolog (már készül), a magyar RBR oldalon: http://hunrbrally.atw.hu ...

de jó dolog hogy eszedbe jutott

karikusz
jaja...én is amikor LFS-ezni kezdtem akkor nem sok élményem volt, mert állandóan kicsúsztam, és csak hátul kullogtam..aztán egy kis gyakorlás és már is jobb voltam, ami azt eredményezte hogy az elsõ bajnoki futamon veszett jól éreztem magam...

Alexease
A palya hosszak meg tenyleg eppen jok😊) A jatek megjelenese elott talan kevesnek tunhetett a 3-6 perces szakasz hossz, de mar "vezetve" a jatekot, megdolgozva a pedalokkal, valtoval mar nem is annyira rovidek😊) Azert "komolyabban" veve a jatekot, nem egyszeru korrektul vegig vinni egy palyat hibatlanul es eredmenyesen, nem beszelve egy teljes futamrol vagy a bajnoksagrol.
karikusz
Srácok.

Ha minden igaz akkor lesz egy nagyobb tárhelyem a laphoz, és akkor csinálok egy olyan részleget ahol fel tudtok feltölteni idõket, meg visszajátszásokat (hogy legyen a magyaroknak is). Jelezzetek vissza valamennyire hogy lenne e igény, mert ha nem akkor nem dolgoztok rajta

Alexease
Igen, ez tenyleg az a "szimulator" amit meg kell tanulni "vezetni". Ez igy van jol.

Az eletben is, ha egy atlag ember azonnal attulne a Opel Astra utan egy rally autoban, nagyon valoszinu hogy azonnal meghalna, ha azt a tempot akarna diktalni, amit a TV-ben latott😉))))

Itt jatekban az emberek az utolso nehany ev sanyaru termesehez (Colin) viszonyitanak, ami tenyleg "kellemetlen" lehet😊))))

De ugyan igy ez elmondhato a GPL-rol, vagy a Nascar-rol is. Ha abba "ul" bele egy atlag autotologato jatekos, nagyon valoszinu, hogy ott sem lenne sok jatekelmenye😊 De ez nem jelenti azt, hogy azok ezert rosszak😉
radeer
Mind egy ha vki nem veszi a fáradságot ehhez a játékhoz akkor megy a levesbe. Én pár napja gyûröm naponta 2-3 órát de..na mind1.. reggeltem de idõket még nem tudtam küldeni arra a svéd rally-s oldalra mert kb. utsó lennék 😊 Viszont egyre jobb idõim vannak magamhoz mérten és már kezd úgy viselkedni a gém ahogy szeretném, és pár másodperces javításhoz is iszonyú koncentráció kell.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

K.András
Valami Flynn nevezetü cikkiro(?) irta ezt a nagy faszságot.Ennek az embernek fogalma nincsen alapvetö dolgokrol,pl hogy a füvön nincsen akkora tapadás mint betonon,hiszen miért is lenne?ELKÉPESZTÖ!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

RelakSfromhome
Nooormááális? ha a baromállat betonos sebességgel rámegy fûre-murvára, csússzon ki! Vagy vegyen cmr 5-öt? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Alexease
K.András
HC-Gamer(RBR):"Az autónk eme esetekben érthetetlen módon irányíthatatlanná válik, összevissza kanyarodik és képtelenség rá nagyobb sebességet adni, pedig szerintem nyugodtan viselkedhetne egy négykerekû a füvön ugyanúgy - vagy legalább valamennyire hasonlóan ahhoz - mint mondjuk betonon."

NEM ÉRTED, VISELKEDHETNE UGYANUGY AZ AUTO FÜVÖN MINT BETONON 😄DD

petesilver
Alex, icq pls!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Ez nagyon kemeny volt😊)))))))))))
karikusz
Tökéletesen igazad van, akkor persze hogy oda teszem a nevét ha nekem küldi, de én járok utána. Nem kevés idõbe telik, míg ezt meg azt összeharácsolsz, új infókat keresel...stb. Na most még hogy arra is figyeljen az ember, hogy most ezt ki is készítette, meg hogyan, az már necces. Az NFSU1 lapnál ott van pl. a vinyl-eknél, segítségeknél is hogy ki csinálta, mert azt õ maga küldte el nekem, még a képnél is úgy csináltam, hogyha ráviszed a kurzort a képre akkor kiírta a beküldõ nevét. Én nem tartózkodtam az ilyen ellen ennél sem,sõt írtam is hogy küldhettek screent, setup-ot meg screenshotokat de Breki33 azt mondta, hogy neki az angol honlap egyszerûbb így le lett fújva az egész.

Breki33
b-type
OFF:
nem azért írom, hogy berágjál, pusztán vélemény:
Lehet, hogy sok lap nem nevezi meg a forrást, kivéve, ha probléma van a cuccal, és höbörögnek a felhaszok...akkor persze fontos elmondani, hogy a lapnak tulkép semmi köze hozzá...
és talán nem is abból kellene kiindulni, hogy mások mit hogyan, hanem hogy vki azzal dolgozott, foglalkozott vele, és sztem(!) úgy fair a dolog, ha nem csak magunkat reklámozzuk vele...
de ha ezt belülrõl nem így érzed, akkor én bizt. nem fogom ezt full erõltetni...a te oldalad...amihez sok sikert 😊
ON:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

karikusz
Közkívánatra javítva..😊))

karikusz
Bocs csak oltárira felhúztál,ezzel a setup-pal...stb..

no a készítõ nem tudom, hogy ki volt, de szerintem senkit se érdekel, még a gyártót se hogy ott-e a neve, vagy sem...

amúgy nem értem miért ragaszkodsz, hozzá hogy mindenhol a forrás..stb ott legyen. A többi lap is vagy egymásról szedi a cuccokat. Csak 1-2 nem (Plkép) mert azok béta verziókat kapnak a gyártótól, és azon tudnak csinálni, de ha megnézel 2 nagy lapot például, és a játékokból ugyan azok a screenek vannak,akkor most ki szedte kirõl? Akkor nehogy ne legyen már jogom betenni annélkül a lapomra, hogy odaírnám a forrását! De ezt szerintem Toya is tanusíthatja, mert találkozhatott ilyennel.
...na de mindegy..ez nem ebbe a topicba tartozik.

Slow
nem arról volt szó, hogy aki nem tud egy mukkot se angolul, annak segítesz? na akkor a setup-ot azt kell tudni, he? 😛

(kötekedtem, direkt, de viccbõl)

egyébként a kameranézetet senki se hívja setup-nak 😛

karikusz
Ja az kemény...😊)

RelakSfromhome
A japcsi rally-t még csak felderítõ módban vittem végig, de a zannyukat!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Breki33
Most volt az Motsporton Xpand RBR és WRC 4 bemutató

Hát ez az utolsó nem semmi

PC-re nem jön ki?
Breki33
nem de hagyjuk inkább

a készítõ aki készíti

nem kötekedtem és fõleg nem beszéltem csúnyán csak elmondtam a véleményem
karikusz
a setup az beállítást jelent, tehát a belsõkamerás setup = belsõkamerás beállítás. tehát a belsõ kamerákat állítod....nemde?

milyen készítõ?

amúgy meg nem tudom hogy mi a faszt kell kötekedni?

Breki33
az nem setup...

nézet inkább ha magyarul akarjuk
és nincs ott a készitõ
karikusz
"Simán az elmentett file nevére kell a setup-ot átnevezni így sokkal egyszerûbb (egy lépés)"

jah...no majd késõbb átjavítom..😊)

karikusz
Mi van???????

Hát a belsõ kamerák át állítására való setupokat lehet leszedni. Egy zip fájlba...

K.András
Huhh, de még jo hogy nem szurta ki a szemem 😄DD

Breki33
ott az aláírásában.....P
K.András
Mit irtál és hova?linket thx...

Breki33
Nézet a belsõ, setup az setup
Breki33
1. Belsõ kamerás setup-ok?????????

Nézet a belsõ setup az setup

2. Minek a file tartalmát másolgatni?

"Ezt megnyitom wordpad-dal kijelölöm az összes tartalmat (ctrl+a) kimásolom a tartalmát (ctrl+c). Megnyitom a mentett xxx fájlomat wordpad-dal, ennek a tartalmát törlöm és beillesztem a másik tartalmát (ctrl+v), majd rámentek az xxx fájlra"

Simán az elmentett file nevére kell a setup-ot átnevezni így sokkal egyszerûbb (egy lépés)
karikusz
Na srácok írtam egy kis segítséget a setup-okhoz. Kukkoljátok meg hogy érthetõ-e...stb..😊

karikusz
Bocs csak késõ volt már amikor feltettem a setup-okat, és nem írtam hozzá használati utasítást...pótolom

K.András
Na elkedzem letölteni,remélem nem csalodok,Alex milyen lett?😄
Egy-két honapig pihentettem gépet szal még nem értem rá olvasgatni sem...

Breki33
Van itt olyan Nvidias aki feltette az SP2-öt?

Magyart...
JuanG
igen de nem jött össze, de az 1.0-ással próbáltuk, az újabbat még nem...

JuanG
vegyél új vidkarit 😄...pixel shader-t kell tudnia a vidkarinak 😞((