20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bazza
    hi all!
    vki tudna adni egy Logitech MOMO beállítást a játékhoz? Thx!
  • SE
  • Glpetyus

link
  • Finkoo
    Nem tudom kit mennyire érdekel a makett készítés, de ha valakit mégis megfog, akkor itt egy érdekes link és pár kép az innen ingyen letölthető wrc papírmakettekről... kellemes nyírkálást és ragasztgatást!!! wrc papírból
  • Glpetyus

Nekem is :)
    Egyelőre fennthagytam,mert nem is rossz :o
  • bestGP
    nekem cseresznye siman..:|:D
  • JuanG
    nekem megy símán...
  • fistin
    így van!
  • bestGP
    csinaljon man valaki ladát a jatekhoz :@
    vagy fabiat
  • fistin
    hamarosan(holnap nekilátok) és megcsinálom a magam kis klippjét! ami ha kirakja a csajszi(de szerintem kifogja..) letölthető a www.toljadneki.hu oldalról! tessék majd tölteni! :DDD(szólok ha fent lesZ)
  • bestGP
    bakkancs

nem bakkantok :|
  • Lacika 79
  • bestGP
    am géza gecijol kezeli azt a ladát..
    amolyan Kovari Barnus beutése van. az is ugy vezeti az orros kocsikat h beszarok..
    mégsincs beloluk semmi :\
  • Glpetyus
    Holnap kipróbálom.
    De ha igaz,akkor át kell alakítani wav-ba.
  • Finkoo
    emberek!!! megy valakinek az új navigátorhang a bh-ról, mert nekem nem...
    szerintem az lehet a hiba, hogy azok a file-ok is ogg-ban vannak, amiknek eredetileg wav-nak kellene lennie... vélemény?????
  • JuanG
    én az oktavia-t beraktam...csak símán bemásoltam a könyvtárakat/filokat az RBR alá...működik, csak annyi a hiány hogy az autóválasztásnál a Toyota-t kell választanod, nem az Oktavia képe van ott, de a pályán már a skoda van:)))

a dattool-al lehet berakni a skoda képét az autóválasztásnál a Toyota helyett, de azt nem csináltam meg...
  • pajti
    Sziasztok! tudnátok segíteni? Octavia wrc-t , 307-t meg az impreza 2005-t hogy a putonnyba kell berakni? Meg mi az dat tool? hogy müxik? thx :)
  • fistin
    csak sajnos megint nem ment, ki is léptem!:(
  • Glpetyus
    Én is :S
  • fistin
    azta betyárját, de kedvet kaptam:D
  • Glpetyus
    :)))
  • Glpetyus

link
  • Glpetyus

Hóhhóó :)

Van új magyar navigátorhang :)
    Belehallgattam,sokkal jobb,mint a múltkori,....van háttérzaj,és nem olyan mintha épp aludni készülne.
    Én kipróbálom,ha vége a melónak.

Ez meg a link. :)
  • Glpetyus

hi :)
  • fistin
    kicsapta a farát a fűre, kapott egy defektet, láttad volna azt az arcot a kocsijából... ahhahhhahhahhhahahhah
  • Lacika 79
    Géza is keni? hm. teccik amit csinál a zsigulátorral :P
  • Finkoo
    emberek, mikor lesz már rbr net-re épülő bajnokság
    ??????????????????????????????????????????????????
  • fistin
    a pálya:
    egy kisebb malőr: (a többi felvételen:DDD)
    elhozott tuning gép:
    ugyanez belülről:
    Géza(rulz:DDDD):
    fateromék:
    és a belső felvétel technikája:

egy belső felvétel megtalálható mint említettem a toljadneki.hu-n, és azon belül I. Holiday Plus Kupa - III. Bélapátfalvi Rallyesprint (tessék megnézni:D)->a videók címszó alatt egyébként..

ja és ennek a hivatalos neve a II. Holiday Plus Kupa - II Borsodring Rallyesprint-Mezőkövesd, elhagyatott reptér
  • fistin
  • fistin
    Mezőkövesd? ez egy "amatőr" rallye, ami odavág a szar ob-nek is, mer má unom, hogy semmi sem történik!!!!!!!!!!!
    ÉS QVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!! csinálok egy klippet, fent lesz a toljadneki-n, csakúgy mint a Bélapátfalvi is. azt is én csináltam
    csak az a baj, hogy egyes fontos jelenetek kimaradtak, ugyanis lemerült a kamerám:((((((( pedig azok eszement jók voltak:((((
  • Lacika 79
    Mezőkövesd? Avass be pls
  • fistin
    Mezőkövesd... jobb bárminél, egyre jobban meg utáltatják velem ezt az ittenfata ob-t! hogy lehet ilyen szarul menni, inkább amatőrre járok el, de azé nem hagyom ki az ob-t sem:D
  • Lacika 79
    mármint ha ACE van a gépen, akkor indul? ez elég érdekes
  • bestGP
    azzal kélne indulnia
  • Lacika 79
    vasárnap már hiába mész. mivel péntek-szombat van a rally.
    és mivel Turiékat kizárták, Janikáék elestek, én már amúgy sem mennék ki.
  • fistin
    van 1 kanyar, amikor kiérsz a szerpentinesrúl, és van egy nagyobb rét, csalóka kanyarokkal, a végefelé lehet! na ott mindig benézem, azt elegem is lett belőle
  • fistin
    az 368-adik hely!!!:D
    figy én sem megyek jobbat nehogy azt hidd! Joux Verte-n nem megyek, mert ki nem állhatom! főleg az aszfaltot, inkább egy Diamond Creek-en, Pirka Menoko-n, meg Prospect Rigde-en döntögetek:))) de mondom már feltornásztam magam a kemény 200 alattira:D ahhhahahha! ettől már csak jobb lesz:D
    Prospect Rigde-en, már inkább egyre komolyabbakat döntöttem, de most meg nem megy megint, és egyszerűen nem tok dötögetni. érdemes lesz holnap, vagyis az már ma van kimenni a rallyera, meg vasárnap is dejó lesz! megint menni fog az RBR, és rekordok lesznek!
    ja és nem tudtam elmenteni a rekordomat, mert kidobott, ugyanis túl sok volt az elmentett file, de még csak a Save Progress-re sem mentem rá, tehát "csöcs"
  • Glpetyus
    Fistin,te mennyit mész Joux Verte-n? :)
  • Glpetyus
    5:53:33 -ra sikerült javitanom az egyéni rekordomat a Joux Verte-n :)
    2 hibát csináltam,így szvsz vagy 15 mp-t vesztettem,de ez így is 10 mp-vel jobb az ediggi rekordomnál :)
    Bár az 5:15:** még odébb van
  • fistin
    ahan