20179
-
#7836 és mivel tömörítetted be? -
#7835 Fraps -
#7834 jaha.. gecc bementunk faterrel kisloterre, azt szedtek 1500 at.. jovan fog a faszom allni sarba, visszabmentunk, jottek velunk par kocsis :D azt ott bementunk ahol régen még gyorsasági volt, mer apam versenyzett azt tutta.. atzt jött egy öreg katona v mi, elkezdet orditozni, kivitt par ember tarsosagaban minket a jegybeszedohoz, mondvan ez maganterulet.. apam leallt neki magyarazni h sehol nincs kitéve h maganterulet, sata sata, mondja irjunk man jegyzokonyvet h koszones nelkul csak ordibal és elrángat minket.. csavokam lefeheredet, azt igy végul viszakisert minket meg 30x elnezest kért.. azt huztunk sólyra, de mán a fele mezőny nem jött :DDD
röviden ennyi -
#7833 mivel vetted fel? -
#7832 Hol voltál, Sólyon? -
Saját készitésü RBR klipp :))
(hátha egy "látogatónak" meghozza a kedvét) :)
39 mega. -
#7830 monyuk uylátom miodellt nem csinálnak,csak az akutualis kocsikra a fetést -
#7829 zsiguli meg lada jolenne...magyarok csinálhatnának -
#7828 én az életről beszélek :DDD
azt irtam h jolenne ha lenne -
Finkoo #7827 intergp, ha volt cordoba valahol belinkelhetnéd, mert én se égen, se földön nem találok más autókat, mint amik már a bh-n is fennt vannak... -
#7826 van / volt seat cordoba wrc -
#7825 jaem az octasvia :S -
#7824 cordoba van nem? -
#7823 ezér leleszel baszva elore szolok -
#7822 csinatam veszpremrali kepeket. miszarok :D
:
-
#7821 vagy Fabiat, Focust, Cordobat -
#7820 :DDDD
bvazeg ha ladat csinalna valaki rogton tenném fel a jatekot :DD -
#7819 uhh ez szép O: -
#7818 link -
#7817 -
Finkoo #7816 Agrakos
Az RBR online bajnokság kiírása és szabályrendszere szerintem nagyon korrekt és elfogadható. Ám véleményem szerint külön kéne választani a murvás, aszfaltos, és havas versenyeket. A murvás versenyeken belül a szabad variálás szerintem elfogadható, de az aszfaltos és havas versenyek annyira más vezetési stílust igényelnek, hogy nem keverném össze a murvás pályákkal...
Persze ez csak javaslat! Ja, így is nevezek... -
Agrakos #7815 Elküldheted, de nem lenne jobb felrakni?
Hát, SG-re ritkán járok, mi a HWSW-n nyomjuk keményen az RBR topic-ot. Gondoltam benézek már, hogy mizújs van erre felé. Látom, van is valaki, aki online bajnokságon szeretne részt venni, épp most szervezünk egyet, így talán tudtam segíteni neki. -
#7814 Elküldöm inkább neked ímélben :)
2 van nálam már hetek óta,csak úgy Ltüntél.... -
Agrakos #7813 Nem volna kedved feltölteni a rekordjaidat ide? RBR-Rank -
Agrakos #7812 Szia!
Javaslom kukkantsd meg a következő honlapot:
http://w3.enternet.hu/vihonet/rally/index2.htm
Üdvözlettel,
[HFRT]Akos Paulin -
#7811 -
Up.
Nicky Grist nav.hang,ha édekel valakit. -
Finkoo #7809 Jórallys emberek! Mikor lesz már és milyen körülmények között egy jó kis online megméredtetés???? Igazán kipróbálnám magam... -
#7808 Nincs is kodekom. Csak a DivX, de volt hogy az se volt fent. -
Lacika 79 #7807 a hiba az ön kéüszélékben van. engem is vágott már ki párszor, de egy kis codec takarítás-csere megoldotta a problémát. -
Lacika 79 #7806 szerintem arra akart célozni, hogy a maga kategóriájában, mondhatni hasonló stylusban mennek. mert ugye egyenesen egyik sem tudott menni soha, mondeg,y hogy elős, vagy hátsó kerék.Tovább ha ismernéd bestGP-t, nem feltételeznéd róla, hogy nem tud különbséget tenni egy lada és egy trabi között :P -
EdemMann #7805 Haverom.. Egy Gond van..
Kővári Barnus = Trabant => első kerék
Géza = LADA => Hátsó kerék..
ég és föld a kettő között a különbség..
-
Finkoo #7804 valszeg nem a játékban van a hiba, ugyanis a rbr az utóbi idők egyik leggyengébben védett játéka... és szerintem direkt... úgyhogy szerintem máshol keresd a hibát! amúgy megér 4ezret... szerintem! -
#7803 Tudom. De nem kívánkozom annyit adni érte. Főleg nem is biztos, hogy elindul, mert a tört is menünél lefagyott, csak a restart segített. -
Lacika 79 #7802 4000 körül megveheted bárhol elvileg -
#7801 Nincs valakinek eladó RBR-je? -
Halál jó ez a magyar nav. hang :D
Még mindig azzal tolom.
Egy kicsit szokni kell,de utána király :) -
Lacika 79 #7799 -
Ehhh....megnéztem tegnap az Acropolis rally összefoglalót,aztán leültem gémelni :)
3 saját rekordot is megdöntöttem -
Lacika 79 #7797 ezt saját érzésed szerint kell beállítani sztem. Én pl. haverán olyan szarul mentem az Ő kormány beállításaival, hogy az valami iszonyat. van aki az érzékeny beállítást kedveli, van aki (Én) a kevésbé érzékeny,de pontosabban vezethető beállítás híve.