20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • fistin
    és mivel tömörítetted be?
  • Glpetyus
    Fraps
  • bestGP
    jaha.. gecc bementunk faterrel kisloterre, azt szedtek 1500 at.. jovan fog a faszom allni sarba, visszabmentunk, jottek velunk par kocsis :D azt ott bementunk ahol régen még gyorsasági volt, mer apam versenyzett azt tutta.. atzt jött egy öreg katona v mi, elkezdet orditozni, kivitt par ember tarsosagaban minket a jegybeszedohoz, mondvan ez maganterulet.. apam leallt neki magyarazni h sehol nincs kitéve h maganterulet, sata sata, mondja irjunk man jegyzokonyvet h koszones nelkul csak ordibal és elrángat minket.. csavokam lefeheredet, azt igy végul viszakisert minket meg 30x elnezest kért.. azt huztunk sólyra, de mán a fele mezőny nem jött :DDD

röviden ennyi
  • fistin
    mivel vetted fel?
  • Shodan
    Hol voltál, Sólyon?
  • Glpetyus

Saját készitésü RBR klipp :))
    (hátha egy "látogatónak" meghozza a kedvét) :)
    39 mega.
  • báttyó02
    monyuk uylátom miodellt nem csinálnak,csak az akutualis kocsikra a fetést
  • báttyó02
    zsiguli meg lada jolenne...magyarok csinálhatnának
  • bestGP
    én az életről beszélek :DDD
    azt irtam h jolenne ha lenne
  • Finkoo
    intergp, ha volt cordoba valahol belinkelhetnéd, mert én se égen, se földön nem találok más autókat, mint amik már a bh-n is fennt vannak...
  • bestGP
    van / volt seat cordoba wrc
  • báttyó02
    jaem az octasvia :S
  • báttyó02
    cordoba van nem?
  • báttyó02
    ezér leleszel baszva elore szolok
  • bestGP
    csinatam veszpremrali kepeket. miszarok :D

:

• bestGP
    vagy Fabiat, Focust, Cordobat
  • báttyó02
    :DDDD
    bvazeg ha ladat csinalna valaki rogton tenném fel a jatekot :DD
  • báttyó02
    uhh ez szép O:
  • Glpetyus
    link
  • Glpetyus
  • Finkoo
    Agrakos

Az RBR online bajnokság kiírása és szabályrendszere szerintem nagyon korrekt és elfogadható. Ám véleményem szerint külön kéne választani a murvás, aszfaltos, és havas versenyeket. A murvás versenyeken belül a szabad variálás szerintem elfogadható, de az aszfaltos és havas versenyek annyira más vezetési stílust igényelnek, hogy nem keverném össze a murvás pályákkal...
    Persze ez csak javaslat! Ja, így is nevezek...
  • Agrakos
    Elküldheted, de nem lenne jobb felrakni?
    Hát, SG-re ritkán járok, mi a HWSW-n nyomjuk keményen az RBR topic-ot. Gondoltam benézek már, hogy mizújs van erre felé. Látom, van is valaki, aki online bajnokságon szeretne részt venni, épp most szervezünk egyet, így talán tudtam segíteni neki.
  • Glpetyus
    Elküldöm inkább neked ímélben :)
    2 van nálam már hetek óta,csak úgy Ltüntél....
  • Agrakos
    Nem volna kedved feltölteni a rekordjaidat ide? RBR-Rank
  • Agrakos
    Szia!

Javaslom kukkantsd meg a következő honlapot:
    http://w3.enternet.hu/vihonet/rally/index2.htm

Üdvözlettel,

[HFRT]Akos Paulin
  • Glpetyus
  • Glpetyus

Up.

Nicky Grist nav.hang,ha édekel valakit.
  • Finkoo
    Jórallys emberek! Mikor lesz már és milyen körülmények között egy jó kis online megméredtetés???? Igazán kipróbálnám magam...
  • Duddits
    Nincs is kodekom. Csak a DivX, de volt hogy az se volt fent.
  • Lacika 79
    a hiba az ön kéüszélékben van. engem is vágott már ki párszor, de egy kis codec takarítás-csere megoldotta a problémát.
  • Lacika 79
    szerintem arra akart célozni, hogy a maga kategóriájában, mondhatni hasonló stylusban mennek. mert ugye egyenesen egyik sem tudott menni soha, mondeg,y hogy elős, vagy hátsó kerék.Tovább ha ismernéd bestGP-t, nem feltételeznéd róla, hogy nem tud különbséget tenni egy lada és egy trabi között :P
  • EdemMann
    Haverom.. Egy Gond van..
    Kővári Barnus = Trabant => első kerék
    Géza = LADA => Hátsó kerék..
    ég és föld a kettő között a különbség..
  • Finkoo
    valszeg nem a játékban van a hiba, ugyanis a rbr az utóbi idők egyik leggyengébben védett játéka... és szerintem direkt... úgyhogy szerintem máshol keresd a hibát! amúgy megér 4ezret... szerintem!
  • Duddits
    Tudom. De nem kívánkozom annyit adni érte. Főleg nem is biztos, hogy elindul, mert a tört is menünél lefagyott, csak a restart segített.
  • Lacika 79
    4000 körül megveheted bárhol elvileg
  • Duddits
    Nincs valakinek eladó RBR-je?
  • Glpetyus

Halál jó ez a magyar nav. hang :D
    Még mindig azzal tolom.
    Egy kicsit szokni kell,de utána király :)
  • Lacika 79
  • Glpetyus

Ehhh....megnéztem tegnap az Acropolis rally összefoglalót,aztán leültem gémelni :)
    3 saját rekordot is megdöntöttem
  • Lacika 79
    ezt saját érzésed szerint kell beállítani sztem. Én pl. haverán olyan szarul mentem az Ő kormány beállításaival, hogy az valami iszonyat. van aki az érzékeny beállítást kedveli, van aki (Én) a kevésbé érzékeny,de pontosabban vezethető beállítás híve.