Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de télleg, az milyen faca lenne egy igazi magyar mitfárert megkérni a dumákra...😊
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
2: Észrevételek:
pl az automex olvasói értékeléseknél az rbr 7, valamennyin áll, a colin 5 9.7-en (azóta kicsit lehúztam)
. "23 verseny 300 szakasszal meg naonsok kocsi lol"
Ez szánalmas hogy a többségnek ez az igénye és ezért készül minden 210. évben egy ilyen volumenû játék. Számomra az rbr-ben az egyetlen negatívum a görög rally hiánya, százszor azt tettem volna be mint a japánt. Remélem a warthog a bankszámla figyelésén kívül az energiáit az rbr2-re koncentrálja.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
a videokarink ugyanaz nekem a suli simán ment
mármint harverben nem teknikában P
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Rbr, 24mb....némi üldözés feelingje van az egésznek 😊)
nem nagy eresztés, de nem is szõröztem vele sokat 😊
ja, fordul a kormányzott kerék, mert eredeti.
sztem azon nem segít a nocd-s crack sem....mindenkinek ajánlom megvenni eredetiben...elöbb, vagy utóbb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
eddig Quick Rallyban semmi gond mondom elkezdem a rendes seasont erre kijön ez
Találkozott már valaki ilyennel?
Quick Rally továbbra is hibátlanul megy
Lehet volt mnásnak is gondja de sajnos nincs idõm kikeresni a post-ot... SZóvl már az elején a Rally School-ban a 3-4 feladat között szaggat a hang és kidob az asztalra!
Ez miért van? Gázos lenne a crtack talán?
AMD2600+, ABIT NF7S 2, MSI GF4Ti4200, 512DDR
Elõre is köszi!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
MAN T.G.A.
???
2. ha esetleg 2 hangkártya van (alaplapi+PCI), az probléma lehet
3. legújabb directx, vidkari driver...vagy éppen régebbi??!!
4. próbáld meg low detail grafikai beállításokkal
5. kapcsolj ki minden felesleges windows alatti programot (tûzfal, vírusírtó stb...)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Én is az atw.hu-ról szedtem le.
My words are weapons.In which I murder You with?
miután megvettem az Saitek R440-emet körülnéztem, hogy hülyeséget vettem-e...😊 de asszem nem 😉
keress rá fórumokon a témára, hátha ráakadsz (nem emléxem hol olvastam, ha megtalálom véletlenül, elküldöm priviben a linket...)
playscope
új quicktime kell hozzá...
szal vissza kell vinni (asszem 2 vagy 3 éves a gari...)