Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
mint a magyar rally trophyban stohl? 😛
Slow
teccik, hangulatos, csinálj még 😊

Slow
inkább mond fel magyarul az összes itiner-szöveget 😉
de télleg, az milyen faca lenne egy igazi magyar mitfárert megkérni a dumákra...😊

Goliath
Egyébként tudja valaki, hogy a translation toolkitben hogyan lehet visszakonvertálni? mert lehet nekiállok egy menü magyarításnak.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Glpetyus
Ja,a görög nekem is hiányzik....nomeg az Octavia 😛

Alexease
A japan az nagyon-nagyon kellett bele, az egyik legjobb! Szamomra az amcsi ami nem nagyon tetszik, de azert az sem rossz.
Goliath
1: hol a legolcsóbb, ahol személyesen lehet megvenni???

2: Észrevételek:
pl az automex olvasói értékeléseknél az rbr 7, valamennyin áll, a colin 5 9.7-en (azóta kicsit lehúztam). "23 verseny 300 szakasszal meg naonsok kocsi lol"
Ez szánalmas hogy a többségnek ez az igénye és ezért készül minden 210. évben egy ilyen volumenû játék. Számomra az rbr-ben az egyetlen negatívum a görög rally hiánya, százszor azt tettem volna be mint a japánt. Remélem a warthog a bankszámla figyelésén kívül az energiáit az rbr2-re koncentrálja.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Breki33
hardveres gyorsítás?

a videokarink ugyanaz nekem a suli simán ment

mármint harverben nem teknikában P
Breki33
#4742 senki?
K.András
Én specko leszedtem netröl,de proba után azt kell mondjam ez egy olyan játék ami megéri a pénzét,szal én tuti megveszem...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Goliath
Az mostmár egyre inkább elõbb lesz, mert nagyon idegesít, csak meg akarom várni a dvd-st hátha lesz valami plusz benne, ha lesz egyáltalán.

b-type
csináltam egy kis videót...:
Rbr, 24mb....némi üldözés feelingje van az egésznek 😊)
nem nagy eresztés, de nem is szõröztem vele sokat 😊
ja, fordul a kormányzott kerék, mert eredeti.
sztem azon nem segít a nocd-s crack sem....mindenkinek ajánlom megvenni eredetiben...elöbb, vagy utóbb.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Megjelent a RBRnet 1.2! Tessek: http://toca.game-editing.net/
fifi
SB 5.1 Live!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Breki33
hangkarit nem írtál
Breki33
nah most nekem is van egy hibám

eddig Quick Rallyban semmi gond mondom elkezdem a rendes seasont erre kijön ez

Találkozott már valaki ilyennel?

Quick Rally továbbra is hibátlanul megy
Pukkandur
Köszi! Isten vagy!

fifi
Hi!
Lehet volt mnásnak is gondja de sajnos nincs idõm kikeresni a post-ot... SZóvl már az elején a Rally School-ban a 3-4 feladat között szaggat a hang és kidob az asztalra!
Ez miért van? Gázos lenne a crtack talán?
AMD2600+, ABIT NF7S 2, MSI GF4Ti4200, 512DDR
Elõre is köszi!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

KraZ
Ezután már lehet full beállítással játszani.

MAN T.G.A.

KraZ
Ati kártyások! Akiknek fagy a játék a profilnál nem LOW beállításnál,megvan a megoldás: start menü-futtatás beírni:SMARTGART és az AGP ÍRÁST ki kell kapcsolni!Ennyi!

MAN T.G.A.

Goliath
mármint kérdõjellel a végén
???

Goliath
A nocd patch megoldja a kerékkanyarodást visszajátszásnál.

Goliath
Basszus gyorsan visszaviszem a topicot az elsõ oldalra..

JuanG
1. Ne legyen húzva hardver...
2. ha esetleg 2 hangkártya van (alaplapi+PCI), az probléma lehet
3. legújabb directx, vidkari driver...vagy éppen régebbi??!!
4. próbáld meg low detail grafikai beállításokkal
5. kapcsolj ki minden felesleges windows alatti programot (tûzfal, vírusírtó stb...)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

De mi lehet az oka?
JuanG
a fagyás az nem verziófüggõ sztem...mert valakinek fagy valakinek nem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nekem is a dvd-s verzió van és az fagy le állandóan.
Én is az atw.hu-ról szedtem le.
JuanG
illetve megvettem...

JuanG
ja a DVD-s volt meg, nekem semmi baj nem volt vele, de már töröltem mert azóta megvan eredetiben (2CD-s verzió)...

Csá!Keress meg priviben, ne csesszük szét a fórumot, segítek megcsinálni a momo-t.Amúgy gyári hiba és ha garid van, az is azt jelenti, hogy kéthavonta csere, szóval sz*rtnem ér...

My words are weapons.In which I murder You with?

Valaki segítsen. Indításkor mikor bejon a create profil oldal egybõl lefagy az egész.
CattiBrie
Aham.

Bár élõben még nem láttam ilyet. 😊

[/spam]™

Breki33
az sg-n is van ilyen fórum
Breki33
a felsõ?
CattiBrie
Fúú! Ez a kép nagyon ott van! Teccik! 😊

[/spam]™

Slow
nem itt olvastam, hanem egy kimondottan kormányokkal foglalkozó fórumon...
miután megvettem az Saitek R440-emet körülnéztem, hogy hülyeséget vettem-e...😊 de asszem nem 😉

Breki33
nem type írta itt régebben?

elszúrta és vett egy másikat, ha jól emléxem
Breki33
õ megvette

de jól mûködik sztem
Slow
nemtom mennyire komoly, mennyire megcsinálható, csak olvastam valahol, hogy másoknak is ugyanez a gondja volt vele és nehéz szétszedni...
keress rá fórumokon a témára, hátha ráakadsz (nem emléxem hol olvastam, ha megtalálom véletlenül, elküldöm priviben a linket...)

atw.hu-ról egyszerre csak egy szálon lehet letölteni? miért?

Juan G, te a DVD-s változattal játszol? Jól mûködik?

sajna nem garis mert hasznaltan vettem, ez komoly gond lehet? azt hittem csak bekoszolodott vagy ilyesmi😞
nem, hanem le tudom-e szedni a játékot at atw.hu-ról, ha proxyszerver mögött vagyok, nekem se a torrent, se az ftp nem megy.

JuanG
aham...de most a hunrbrally.atw.hu -ra gondolsz? Én is tûzfal mögött vagyok, és bejön az oldal...

bárkitõl

JuanG
ezt most kitõl kérdezed?

JuanG
meg eredeti 20-30 km-es szakaszok voltak benne (az elõzõkben)...

JuanG
itt van pár video is...árkádos, de a colinnál jobb...kormánnyal egész jó lehet:
playscope

új quicktime kell hozzá...

Slow
már olvastam valahol, hogy van a momoval ilyen gond, és hogy nehéz szétszedni, és azt is, hogy ELVESZTED A GARANCIÁT ha szétszeded...
szal vissza kell vinni (asszem 2 vagy 3 éves a gari...)

Breki33
fenébe pedig tegnap este nagyon meggyõzõ volt
szinte teljes szakaszokat mutattak

már azt hittem a colin lesz mégis ilyen jó mikor kiirták mi ez