Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
milyen videókártya?

20TYA
Az intrók után ezt írja ki:

Mit csináljak?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Buba007
Próbálkozott már valaki az RBRnet-tel?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Hupsz rosszat mondtam, a fájl kiterjesztése .lsp legyen a többi stimmel.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Csak át kell nevezni a megfelelõ névre és látni fogja.
PL 2003 Subarunál: 5slot0_xxx.rpl, 5slot1_xxx.rpl, 5slot2_xxx.rpl
Peugeot: 4slot0_xxx.rpl ... és így tovább.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Breki33
lol

Veper
Hiába másolom be a Savegames-ba a setupokat, nem látja õket! Az autosjatékok.hu-ról szedtem. Amit a BHMS-rõl szedtem Hundai-ra, az megy!

Egy oldal a veterán autók szerelmeseinek: ****www.mercedesponton.hu****

JuanG
jó...akkor weboldalakra mutató képek, ok??? 😄DDD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sumi
Ahoj...Nem lesz mostanában javitás a játékhoz??(kép villogás)

arty
jaaa, vmelyik ott lent, balra? 😊 banner vaksagom van.. azok meg nem is bannerek 😉 az naaagy, széles, villog... 😉)

Forza.

JuanG
nekem sincs bajom a TM FF GT Racing wheel-emmel 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[Walaki]D`Lair
igen

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Slow
figyu, jól sejtem, hogy zseniális ez a játék?
én anno CM2 meg Vrally, meg GrandTurismo (ps1) után elakadtam, de most rámjött az autozhatnék (no meg vettem egy R440-est) és valahogy ez most teljesen bejön 😊

Slow
azok egyébként is rendkívül nagy elõnyben vannak mindig mindenhol...

karikusz
Csak magyarul tudó emberek elõnyben...😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Alexease
Olvasgattam a forumba (BHMS) es eleg korrektnek tunik a Thrustmaster. Mivel sok problema van a kormanyokkal (nem csak TM), kapcsolatba leptek az SCi-vel, kiadtak egy uj drivert, de a fo problema a jatek detektalo reszeben van, vagyis meg kell varni a patch-et. Bar nekem tokeletesen mukodik, de valszeg vannak tipusok, amivel problemaja akad.

De a BHMS letolto reszet es a forumot erdemes rendszeresen figyelni, mert irtozatos mennyisegu info van ott (bar a nagy resze hulladek, de vannak ertelmes dolgok is).
JuanG
mit röhögsz??? Ez nektek megtiszteltetés!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
nono..az én bannerem is ott van a HSW-n 😄DD

arty
az ötletekkel csinyán, mert valamiért nem tul ismert a Te oldalad sem 😞 szoval, azon lenne még mit javitani 😉 (mármint az ismertségen!) Mondjuk a bannermentesség jobban bejön, ez is tény... 😊

Forza.

Megbeszéltük a dolgokat természetesen, sõt most privátban ötleteket is küldtem az ismertség növelésére 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

arty
😊)

hátez a direkt márketing... tvshopos cuccokat szokták igy árulni 😊

ha ledumáltátok, akkor jo 😊 gondoltam toya nem akarja "magát fényezni", de akkor csak fogadatlan prókátor voltam 😉

Forza.

karikusz
Feltettem egy pár setup-ot a lapra, ahogy ígértem. Nem írom a lap címét mert megszólnak.)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
már megbeszéltük délután privibe..😊)

"kár, hogy tvshopos modszertõl szereztem rola infot 😉"

micsinicsi???

arty
nem a HSWnél van, hanem õ csinálja azt a lapot, idõtlen idõk ota... persze nem mindig hsw.hu volt 😊

szimplán kifejtette, nem szimpatikus neki, h mindenhova odatolod az oldalad linkjét 😊 nem hiszem, hogy a magyar net legnivosabb autos oldalának müködtetõjét felzaklatná egy ujabb webhely 😊

nekem nincs autos játékokkal foglalkozo lapom, és nekem sem szimpatikus, na ezt fejtsd meg 😉 - sztem is bõõõven elég az aláirásod! amugy a lapod jo, spec nekem tetszik... kár, hogy tvshopos modszertõl szereztem rola infot 😉

Forza.

Alexease
Megjelent egy RBRTimes nevu program is a jatekhoz, ami automatan general az aktualis stage rekordokbol egy HTML formatumu tablazatot. Tessek, pelda: Teszt
A fák, bokrok villognak, eltûnnek, visszajönnek, többeknek volt már ilyen gondja, de normális megoldás még nem született, legalábbis tudomásom szerint.

Másrészt elkezdett szaggatni is, ami szintén újdonság, tegnap a régi xp-vel még teljesen simán futott, most szaggat, mint állat...

RelakSfromhome
villog a háttér???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Na, ez jó, újra kellett raknom az xp-t, és azóta nekem is villog a háttér, pedig elõtte ment gond nélkül, még csak le se fagyott sosem...

RelakSfromhome
hehe, lehet, hogy nem a legkönyebb fokozaton kéne nyomnom? 😄 Majdnem 4 órát vertem a második helyezettre 😄 Persze most, hogy a törést a leg gagyibbra állítottam, alig megyek neki valaminek 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Breki33
Sidewinder Software 4.0

klikk
Breki33
nemtom nekem tök jó így mert felnyomom a gázt háromnegyedig és mikor a one-t mondja már nyomom így pont a startra indulok

aztán így az elsõ szakaszt megúszom a GHost Car elõtt

szakasz közben meg analógként viselkedik
[Walaki]D`Lair
nem

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Breki33
Ja akartam kérdezni a kormányosokat

Nektek is induláskor három negyedig felmegy a gáz aztán indul?

Aztán magában a futamon jó csak akkor ilyen újra ha lefullad.

Engem nem zavar de akik jönnek hozzám mindig megjegyzik.
[Walaki]D`Lair
pl. az alap pont jó...😉)

Maffya
Nemtudnátok nekem egy jó kormány beállitást mondani amivel uton lehet maradni?

RelakSfromhome
Örülj neki, hogy az aláírásában van, és nem teleflémel minden topikot, hogy nézd meg az oldalát, mert milyenjó. Volt egy-két ilyen mókus, kaptak gyümölcskosarat

b-type
ha megnevezed a setup forrást, akkor nem hiszem, hogy gond lenne.
nah,..egy kis rally...így fáradtan...gyerünk. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Zetorg
Joux Plane 6:53.76 Personal record 😊
van benne pár borulás 😞

karikusz
nem illik, csak jó hogy ha tudsz

Slow
kössssz

Breki33
dehogy azért

azért mert nincs leírva énis a prohardverrõl tudom

A játék sem magyar, de ennyit illik tudni angolul ugye
karikusz
Miért ne szedhetnék onnan is egy párat?...nem hiszem, hogy azok csinálták a setup-okat akik a lapot megcsinálták. És nem mindenki félti-irigyli a beállítását.....

karikusz
nem azt mondtam, hogy a lappal van a gond, hanem hogy nem magyar. Azért nem tudta hogy hova kell másolni, meg hogy mit

Breki33
de ugye nem innen?

Az lenne a korrekt ha írnál a srácnak és esetleg megcsinálnád magyarul ezzel a motorral :-)))
Breki33
itt nem a lap-al van gond
azt nem tudta hova kell bemásolni

és pont az a lényeg, hogy minél jobb idõket menjen az ember esetleg a jelenlegi legjobb idõ ghost car-jával

Kiváncsi leszek ki meg elõszõr 30 alá a francia 1-esen
A részidõket nézve elvileg lehetséges.

És a setup compare nagyon jó megoldás szvsz.
karikusz

JuanG
dehogynem, én akar lenni versenyzõ rállííí

karikusz
Estére csapok fel egy rakás setupot. ok? És megírom, hogy mit hova...stb

karikusz
Látod..))...mégis jobb az én megoldásom..))...én feltöltöm a lapra a setup-ot, õ letölti , bemásolja, élvezi...ennyi...

...senki se egy nagy rally versenyzõ hogy VB- idõket menjen, csak szeretne könnyebben az úton maradni