20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Lacika 79
    mármint a linket. melóztam, nem próbáltam ki
  • fistin
    és milyen?
  • Lacika 79
    nem néztem milyen, csak gondoltam felrakom, hisz (elvileg) újdonság
  • fistin
    ez még tán szarabb mint az eredeti! az biztos hogy én fel nem rakom!
    mondjuk nem új textura kéne, hanem az eséseknél a fizikát finomítani, mert ha normálisan megcsinálták volna az eséseket - ha két kerkékre dobod vagy megfogod vagy elszállsz, de amikor átfordulsz, akkor csak hagynak utadra(közel van a valósághoz, de a valóságban meg is állnak)
    jó ez így...
  • Lacika 79
    Új textura az amcsi pályához
  • fistin
    ezaz!! a jelenlegi rekordom belefér a rankon a 200-adikba!!!!!
    oh yeah
  • fistin
    érdemes volt kimenni a hétvégén a tarjáni rallyra, eszement megy most az rbr. összepakoltam a kormányt, mentem egy pár rekordot, el akartam menteni a replay-t, csak tele volt a férőhely, oszt kidobott a játékból. amikor kitöröltem a sok szart, akkor meg jó volt! de hogy pont a rekordot nem tudtam elmenteni. mind1, 2 besokallással mentem rekordot, tehát hátha bejön még
  • Istencsászár
    jee talált igen megvettem:D
  • fistin
    megvetted?? hmm. a szar smswebedről(amire nekem nem kell pénzt kiadnom, mer mindig van kódom: egyszer küldtem eddig smswebre összesen(tudtommal) kódot, és kb össz vissz vagy 50-100 kódom már volt. tehát no comment :DDD
  • Istencsászár
    1, smswebre pénzt nemadok ki mer 1 szar:D
    2, trackmania figyel ott eredetibe
  • fistin
    HÉÉÉÉÉÉJ
    nem akarom elszólni magam, de az Trackmania???? mer ha az, akkor Sunrise, és megy is!!!! mondjad csak elfele egy rbr topicban, hogy hogyan
  • fistin
    azé san andreas, juiced, bf2 befigyel!
    te is törzsvásárló lehetsz! egy smsweben
  • Lacika 79
  • Met
    kis ravasz:)
  • Istencsászár
    divix, xvid , ac3 nem ace..
  • Lacika 79
    vagy elvehetjük a régi problémát. milyen kodekek vannak a gépeden? Ha ACE mega bizbasz, azonnal töröld
  • arty
    és igy sem megy? alg.exe? wscntfy.exe? kilőni ;)

esetleg tiltsd le a virusirtot amig inditod ...
  • Lacika 79
    de itt már a sok szar ki van ganézva. egy eredeti, mindennel telebarmolt verziót kérünk :P
  • báttyó02
    :o
  • Istencsászár
    tessék..
  • Istencsászár
    nem csak a képet akartam berakni vagyis csinálni hátha volt valakinek ilyen hiba..
  • 12346
    azért írtam a szélsőséges esetet:) megy a hangkari, meg a nod mindig (a napi ~18 órás net mocorgás miatt), + újabban torrent, régebben/néha dc, + msn, ha kő. mer fakk matáv ugye
  • Lacika 79
    mijaza teszkmenedzser? :D
  • Alexease
    Bocsi. De ezekutan Te is lelamazhatsz, ha esetleg valamikor valami nem indulna nekem:) Ilyen meg nem volt, de talan meg lehet:))

Amugy rengeteg problema lehet meg - leszamitva a desktop-ot es a hatterben futo programokat:) -, a hibauzenet alapjan ebbol semmit sem lehet megalapitani. Igy neked kell rajonni, vagy valamilyen p[ontosabb hibat generalni.

De azert nyomhatnal egy CTRL-SHIF-ESC-et futtatas elott, kivancsi vagyok, ki fer-e a kepernyore a Task manager;P
  • Glpetyus
    hi
  • Lacika 79
    :D
  • Met
    RBR-ezés közben netezel, iso-t mountolsz, meg msn/mirc/skype-n pofázol a haverjaiddal?
  • Lacika 79
    nekem semmi nem fut, csak a hangkari, ha jáccok. minek az a sok szar memóriarezidens szutyok?
  • fistin
    220M/2461M a "lapozófájl". ennyit haszálok ki, illetve játéknál többet! van az alaplaphoz vmi GuruClock(ez ilyen mérő), a multimédiás billem, NVDIA beállítások, Helyi kapcsolat(netes), maga a net, meg még nod32. játék alatt még mehet egy flashget, msn messenger, meg fraps. és ennyi.
    nem szaggat be emiatt, nem fagyasztgatja le, nem lassítja le, vagy ha igen, akkor azt észre nem veszed, és nem játszik szerepet a játékok futásánál!!! főleg indulásánál
  • 12346
    :DD
  • 12346
    minek van ott annyi cucc? opera, ati, daemon stb ikonok minek oda non-stop? szélsőséges esetben nekem van ott +3 a net és a hangkari mellett.
  • Istencsászár
    és ne lámázz énse lámáztalak le ha meg nemtudod mi a baj akkor ne irj hülyeséget
  • Istencsászár
    pff ujonnan telpitett windowsal se megy
    -daemon tools
    -mcaffe virusirtó tűzfal
    -opera böngésző
    -mirc
    -msn
    -kormány driver
    ezek alap progik a felhasználó számára semmi felsleges olyan progi ami miatt nemkéne mennie.. de ha semmi nemmegy akor is ez e baja....
  • Alexease
    Szerintem, meg csak egyszeruen . Amikor ilyen desktop-ot es taskbar-t latok, mindig elszornyulkodom:) Hiaba szidjak a Microsoft-ot, azert nem semmi embereket kell hogy kibirjon:)
  • Met
    szerintem meg a sok feleslegesen futó program miatt
  • Lacika 79
    sztem a csúnya háttér miatt van :D
  • fistin
    hallod, te hol álltál?? Azt mondják a Kazári hídnál egy pár bukfenc volt...
    Én meg persze hogy nem ott álltam, hanem a Zagyvarónai célnál, a céltól egy 500 méterre, ahol állítólag tavaly vagy 10-en elbuktak. most meg mindenki, aki leért odáig, csak villogott az elakadásjelzője, vagy má csak gurult:(((( 2 pörgés volt, meg miegymás, de semmi..... A hangulat viszont. !!! tod sok részeg csávó:D, egy black biciklis átakart ugratni egy gumit, errefel szaltózott egy szépet!!! vagy 200 ember rajta röhögött
  • Istencsászár
    :) ennyire láma nemvagyok ezelőtt se ment a gémugyan ezt irta ki azőta uj alaplap,vga,ram,vinyo ami maradt a gépbe: hangkártya sb live!, és a proci
    hangkártyák kikapom ugy megnézem de már mást nemtuok kitalálni foggalmam sincs...
  • bestGP
    (H) fater indul is ^^
  • Finkoo
    vagy a san andreast vagy rbr-t dobd ki a francba mert lehet, hogy szoftveresen ütik egymást...
    más... III.Vectra Line - Rowe Synt RS Rallye RTE futam Salgótarján, most indulunk... :)